Sto se mene tice mozete platiti i preprodajom krvnih zrnaca na svijetskoj berzi,vas izbor i vas problem cime ce te platiti,...willson wrote:Bosnolog sta je na to sve imala reci Mis Svijeta , sta ona misli dali treba RS platiti u kesu i u kojoj valuti ?Bosnolog wrote:willson wrote: Znaci nisi vidjeo rata pa jer nemas odgovor na vrlo jednostavno pitanje .![]()
![]()
Rahmetli Avdo je otisao kao pregovarac iu demilitarizovanoj zoni a odgovornost je na prvom mjestu UN sto nije mu pruzila zastitu .![]()
Banjalucani nisu imali muda kao Prijedorcani samo ja garantujem ti nisi znao sta se desilo do danas.![]()
Morate da se usaglasite izmedju sebe jeli vas SDA naoruzao ili nije to se mjenja po potrebi .
Ne vecina je provela samo tri mjeseca logori u RS su raspusteni jos 92 posebno ti u Prijedorsko Ljubiskoj regiji a logorasi poslani u STLSada nekada je smrt bolja od logora. Ja ti rekoh cast izuzetcima ali za razliku od tebe ja pricam iz iskustva a ne pricali mi pricu ti izuzetci su danas ili mrtvi ili invalidi a ove sto paradirjau znaj da su sjedili po IKM -ovima .
Nisu ni Srbi javno dizali dzamije i katolcke crkve u vazduh pitaj bilo koga iz tih gradova nego samo u po noci sastavi detonacija i NN lica.
Zamisli sta bi bilo da izaslo na CNN zli bosnjaci ruse kriscansku bogomolju pa NATO bi poceo bombardovanja istu noc sa svojim saveznicima Srbima .\
Isto ja ti rekoh i kad se nadju kosti onda su se palile . A mozes misliti kako je podlo i perfidno pobiti ljude pa onda to podvesti po ubistvo a ne ratni zlocin .A takvih malo previse slucajeva na Bosnjackoj strani , ako ne vjerujes meni pogledaj ostatak djelove 2,3,4, RAvne Linije Smrti na linku koji sam ti obezbjedio.
Za tebe neistine za mene istine itd.
Djelujes totalno napuseno i rastrojeno,prije nego nastavis sa pisanjem u vjetar moga bi malo da procitas neke presude i da se bolje informises,ovo sto trunis je rekla kazala,prije nego sto nastavis sa svojim nebulozama otidi za pocetak na ovu temu,jes da uzivas u Cosicevoj doktrini lazima i negacijom protiv zavjera ali je istina drugacijahttp://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... =3&t=22063
Usput da procitas sta su izjavile ugledne svijetske licnosti o velikosrbima i njohovom ludili a na osnovu njihovog ponasnja i podrske koju su dobijali od vecine Srba u vijeme pokusaja stvaranja Srboslavije cinjenjem planskih i sistematskih monstruoznih zlocina nad golorukim komsijema ukljucujuci i genocid,.........
O ovom ti pisu i sami Srbi kao dio frustracja zbog izgubljenih ratova i Kosova i ne zele vidjeti Srbiju u NATO paktu niti EU-i vec blize Rusima i Rusji,......Izjave uticajnih llidera Svijeta o Srbima i njihovim liderima:
"Srbi su narod bez zakona i bez vjere. To je narod razbojnika i terorista."
(Izjava Žaka Širaka, predsjednika Francuske, za ručkom, juna 1995. povodom sastanka sefova vlada država članica EU)
"Mi bi smo trebali da Srbiju osudimo na karantin, sve dok se virus koji ona nosi ne izbriše."(David Gompert, stariji direktor za Europu u Savjetu za nacionalnu bezbijednost u vrijeme Bushove administracije, casopis Foreign Affairs, jul-avgust 1994)
”Uostalom, bosanski Srbi su za nas uvijek bili i ostali samo banda razbojnika i ubica."
(Johan Fritz, direktor bečkog dnevnika Die Presse, direktor Međunarodnog Instituta za Štampu)
”Srbija, je nesumnjivi agresor, trebalo bi da bude prisiljena UN rezolucijom da snosi čitav teret reparacija."
(Josif Brodski, ruski jevrejski pijesnik-disident, Nobelovac, u dnevniku International Herald Tribun, 05. 08. 1993.)
”Rat protiv Srba nije više samo vojni sukob. To je bitka između dobra i zla, između civilizacije i varvarstva."(Toni Blair, bivsi britanski premijer, 1999)
"Predlažem da se srpskoj dijeci zabrani u školama učenje srpske nacionalne poezije."
(prof. dr Rolf-Dieter Kluge, direktor slavističkog seminara Univerziteta Tibingen, na okruglom stolu Univerziteta u Tibingenu, 1997)
„Trebalo bi da bombardujete Srbe”.
(Papa Jovan Pavle Drugi – Riječi upućene predsijedniku Klintonu tokom javnog pojavljivanja u Denveru)
„Srbi nisu naročito pametni”… „Srpska dijeca se više neće smijati”.
(Lorens Inglberger, bivši državni sekretar SAD)
„Srbi trguju ljudskim organima svojih žrtava kako bi obezbijedili novac za svoj rat… Trebalo bi da đavolski bombardujemo Beograd”
(Pol Džekson, urednik lista „Kalgari san”, u izjavi za Fani star, 13. oktobar 1992)
„Srbe treba baciti na koljena”.
(Klaus Kinkel, nemački ministar inostranih poslova, izjava 27. maja 1992)
”Hrvatska ne želi da u njoj žive ljudi koji pripadaju drugom narodu„.
(Bosiljka Mišetić, potpredsednica hrvatske vlade, na press-konferenciji, kolovoz 1995)
”Neka se Srbi podave u sopstvenom smradu„.
(Helmut Kol, Njemački kancelar, početkom 1998)
”Voditi će mo protiv Srba rat – diplomatski, ekonomski, politički, propagandni i psihološki„.
(Džejms Bejker, državni sekretar SAD, na američkoj TV, jun 1992)![]()
![]()
Al se mnozite kao MATRIKS jebo te ,
Jedno je sigurno biti ce skupo placena velikosrpska avantura ratovanja do Tokija,....