Papanluk na automobilima
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
-
emko1234
#377 Re: Papanluk na automobilima
ide taj auto strasno..ja sam jednom isao za njim kad se probao s jedim boxterom kod otoke,znaci bio je rolling start s jednom 60km/h..ja mislim da je boxter ostao jedno 10 duzina..s tim sto taj golf ima dimne zavjese kad brzo vozi..to mu je dodatno oruzje..sto se tice papanluka meni dobar bio kad je bio crn s onim crvenim cizama..mislim jest papanski al opet bolje izgleda od vecine ostalih natjuniranih autaKENANHZS wrote:Emko,vrlo moguce da je nesto zestoko u njemu,al malo je reci da cadi kad zestoko da gas,a na kraju ispade da je ono TDI pozadi samo furke radi,al opet sto ce mu ono GTI naprijed,nekako je Bezze,cak mislim da je taj znak od trojke golfa naprijed,jer je u cetvorke GTI znak duplo manji.Papanluk ne na nivou,nema staSreo sam ga danas,cini mi se negdje na Aneksu stanuje,posto ga cesto vidzam tuda,jer kod suda stanujem.Malo je reci da je kockasta glava,al diode su mu ubitacne,one od 10km na pijaci.Vala ako je od tuarega motor stavio,a nije mogo diode skuplje staviti...nidze veze,cirkus od auta
Mislim da mu tablica pocinje sa 84,pa et ako ga ko sretne,sugerirajte mu da skine diode hihihih jer ja ga nisam mogo danas ufrstuljiti
))) Sala za ovo sugeriranje. Optimalno je da svugdje ima viska detalja na autima,ali Sarajevo prednjaci,valjda najveci grad u drzavi,pa zato
seikh* gt je opet oprema brate a ta VI-ca sa 182 ks je samo varijanta 2.0tdi motora s oznakom gtd s tim sto sad ide jos zajebanija 2.0 biturbo tdi varijanta s 205 ks
- fedor
-
Vernes_AMG
#379 Re: Papanluk na automobilima
fedor , jesi li ti normalan ?
- smak
#380 Re: Papanluk na automobilima
Golfaš na drugoj slici beton 
- dottore
#381 Re: Papanluk na automobilima
^^
molim te napisi sta je na ovim autima papansko?
onaj prvi golf, fabricki ima onakav....
caddy,Photo Shop...
ovo trece, fabricki G1 Cabrio
ovaj G5, mislim da ga je radila neka japanska tuner kuca, nije uopste lose odradjen...

zadnji necu komentarisat...ako ti je on otisao pod papanluk
molim te napisi sta je na ovim autima papansko?
caddy,Photo Shop...
ovo trece, fabricki G1 Cabrio
ovaj G5, mislim da ga je radila neka japanska tuner kuca, nije uopste lose odradjen...

zadnji necu komentarisat...ako ti je on otisao pod papanluk
-
vnm
#382 Re: Papanluk na automobilima
sjecam se ja da su ih dijelili na nagradnim igrama u njemackoj, bio je i polo na isti fazon.dottore wrote:onaj prvi golf, fabricki ima onakav....
- AmADin_gospo
#383 Re: Papanluk na automobilima
nema golf, ali ima polo za špansko i talijansko tržištedottore wrote:^^
fedor wrote:![]()

a slažem se s ostatkom, ovih gore par wagena nije uopšte seljački
- sheikh
#384 Re: Papanluk na automobilima
emko1234 wrote:ide taj auto strasno..ja sam jednom isao za njim kad se probao s jedim boxterom kod otoke,znaci bio je rolling start s jednom 60km/h..ja mislim da je boxter ostao jedno 10 duzina..s tim sto taj golf ima dimne zavjese kad brzo vozi..to mu je dodatno oruzje..sto se tice papanluka meni dobar bio kad je bio crn s onim crvenim cizama..mislim jest papanski al opet bolje izgleda od vecine ostalih natjuniranih autaKENANHZS wrote:Emko,vrlo moguce da je nesto zestoko u njemu,al malo je reci da cadi kad zestoko da gas,a na kraju ispade da je ono TDI pozadi samo furke radi,al opet sto ce mu ono GTI naprijed,nekako je Bezze,cak mislim da je taj znak od trojke golfa naprijed,jer je u cetvorke GTI znak duplo manji.Papanluk ne na nivou,nema staSreo sam ga danas,cini mi se negdje na Aneksu stanuje,posto ga cesto vidzam tuda,jer kod suda stanujem.Malo je reci da je kockasta glava,al diode su mu ubitacne,one od 10km na pijaci.Vala ako je od tuarega motor stavio,a nije mogo diode skuplje staviti...nidze veze,cirkus od auta
Mislim da mu tablica pocinje sa 84,pa et ako ga ko sretne,sugerirajte mu da skine diode hihihih jer ja ga nisam mogo danas ufrstuljiti
))) Sala za ovo sugeriranje. Optimalno je da svugdje ima viska detalja na autima,ali Sarajevo prednjaci,valjda najveci grad u drzavi,pa zato
seikh* gt je opet oprema brate a ta VI-ca sa 182 ks je samo varijanta 2.0tdi motora s oznakom gtd s tim sto sad ide jos zajebanija 2.0 biturbo tdi varijanta s 205 ks
Ma znam
ne sekiraj se ti za mene
al posto govori o TDI i GTI
mislio sam da mu se ucinilo "I" i da je rijec o petici ili sestici
-
KENANHZS
#385 Re: Papanluk na automobilima
Kod golfa 3 ima TDI GTI,i naprijed pise GTi,a nekad i nazad,ili pise TDI(crveno I).Kod golfa 4 ima TDI GTI,ali pozadi pise GTI,ili TDI (sve crveno) i tada je onda 4 motion,a kad pise samo GTI,znaci da je TDI GTI,naravno ne pise naprijed nista,samo za 25 Jahre GTi pise naprijed GTI (govorim o GTI TDI,ne o 1.8T)
Kod 5 ima GT oprema,TDI motor,
Kod 6 GTD,koji je postojao i u 3 i u 2 i u golfu 1,nastao 84.
Davno sam to furao,i dosta GTI-jeva imao,zako da se dobro razumijem u iste,ali kod doticnog pise GTI naprijed,i znak je od golfa 3 stavio. A pozadi TDI i nista nije crveno,al odosmo mi daleko od teme
) 
Kod 5 ima GT oprema,TDI motor,
Kod 6 GTD,koji je postojao i u 3 i u 2 i u golfu 1,nastao 84.
Davno sam to furao,i dosta GTI-jeva imao,zako da se dobro razumijem u iste,ali kod doticnog pise GTI naprijed,i znak je od golfa 3 stavio. A pozadi TDI i nista nije crveno,al odosmo mi daleko od teme
- Romeo 80
- Grijem se na: Džemper
- Vozim: Azijsku nakazu
#386 Re: Papanluk na automobilima
Tema je papanluk na automobilima, ali je indikativno da se najviše Golfovi spominju. Nisam iznenađen!
I da, onaj gore šareni Golf III ne znam da li je postojao fabrički takav ali se takva verzija Pola zvala Harlekin.
I da, onaj gore šareni Golf III ne znam da li je postojao fabrički takav ali se takva verzija Pola zvala Harlekin.
- smak
#387 Re: Papanluk na automobilima
fabricki il ne ruzan do bolaRomeo 80 wrote:Tema je papanluk na automobilima, ali je indikativno da se najviše Golfovi spominju. Nisam iznenađen!![]()
![]()
- johntra
#388 Re: Papanluk na automobilima
joj što volim ove znalce TDI mašina i Golfova...najjači Golfov serijski dizelski motor ima 170 KS i to je Golf šeste generacije sa oznakom GTD...šta kažeš emko, opasna mašina 205 KS biturbo ovo-ono....dobar VW, ali kasni jedno dvije do tri godine...
a najviše volim trkače sa dizelom...da ima 4235698 KS, opet je to mašina namijenjena za oranje...bilo koji dizel, ne kažem samo TDI...
a najviše volim trkače sa dizelom...da ima 4235698 KS, opet je to mašina namijenjena za oranje...bilo koji dizel, ne kažem samo TDI...
-
Bordolini
#389 Re: Papanluk na automobilima
Jeste, postojao je i golf3 i isto se zvao - harlequin.Romeo 80 wrote:I da, onaj gore šareni Golf III ne znam da li je postojao fabrički takav ali se takva verzija Pola zvala Harlekin.
-
Cafe Camargue
#390 Re: Papanluk na automobilima
đesi petrolheadjohntra wrote:a najviše volim trkače sa dizelom...da ima 4235698 KS, opet je to mašina namijenjena za oranje...bilo koji dizel, ne kažem samo TDI...
jebiga šta ćeš nemaju raja kod nas para za goriva pa ih zadovolji i obrtni momenat... iako vjerovatno nisu ni svjesni varke kojoj podliježu
- johntra
#391 Re: Papanluk na automobilima
vala, bolje biti petrolhead i sa 1.000 kubika, nego ricer sa 350 KS dizela...
- corolla02
- Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
- Horoskop: Gemini
#392 Re: Papanluk na automobilima
ma ovi su najbolji
...be dead or be MetalHead!
- dottore
-
paradjik
#394 Re: Papanluk na automobilima
ovaj fedor corav sviju mi 
- AmADin_gospo
#395 Re: Papanluk na automobilima
u pravu ste ipak , evo ga:Bordolini wrote:Jeste, postojao je i golf3 i isto se zvao - harlequin.Romeo 80 wrote:I da, onaj gore šareni Golf III ne znam da li je postojao fabrički takav ali se takva verzija Pola zvala Harlekin.
http://en.wikipedia.org/wiki/Volkswagen ... in_Edition
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#396 Re: Papanluk na automobilima
Kakvi su to majstori u podvaljivanju. Ostane im viška dijelova i to raznih boja, oni sastave i uvaljuju narodu, fol paket harleqin.
Samo opletite, moj stajling to može izdržati
Samo opletite, moj stajling to može izdržati
- AmADin_gospo
#397 Re: Papanluk na automobilima
hahahahah1946 wrote:Samo opletite, moj stajling to može izdržati
ovo me odsjeti na one lovačke priče za TAS kad su povlašteni elementi našeg društva tražili od poslovođa TASa preko familijarnih veza. da im pripaze dvojku koju su naručili, ko ono bolje će ga sastaviti i bolje zaštititi
pa se onda našla dvojka kojima je puna kapa poslovođe i štela pa sastavili maxuzije ovaku kombinaciju
- udwarach
#398 Re: Papanluk na automobilima

Interesuje me sta u saobracajnoj pise kakve je boje ovaj auto ?
- Bakir1
#399 Re: Papanluk na automobilima
pa zelene vidis koje je boje karoserija auta,blatobrani,vrata,haube su samo saraf tamo,saraf vamo.
meni se licno svidja harlekin
meni se licno svidja harlekin
- fedor
#400 Re: Papanluk na automobilima
Šta se palite!? 
Čim vam nestane argumenata, odmah uvrede!
O ukusima ne vrijedi... 
Čim vam nestane argumenata, odmah uvrede!