Mc Donalds u Sarajevu?!

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked

Za ili protiv McDonalds restorana u Sarajevu?

Za
32
78%
Protiv
6
15%
Boli me briga
3
7%

Total votes: 41

mig

#376 Re: McDonalds useljava u augustu 2011 u Napretkovu palaču?!

Post by mig »

vox-populi wrote:Jos jedna tema o McDonaldsu!! Jeeeeeee!

Samo da se upisem. :D
Je l' me vodis na krompir, pomfrit, domacinski, kanu... ili kako vec da ga nazovu, sve vrste volim :D :lol:
karanana

#377 Re: McDonalds useljava u augustu 2011 u Napretkovu palaču?!

Post by karanana »

kako su nasli tog radnika? jeli bio neki oglas ili....?
znaci obicnog prevrtacha hamburgera i otresaca masti iz gotove friteze oni salju u begesh na 7-8 mjeseci da uci te vjestine?

sumnjam.
jedaneska

#378 Re: McDonalds useljava u augustu 2011 u Napretkovu palaču?!

Post by jedaneska »

manki wrote:

To je jedna te ista, samo što je sad počelo odbrojavanje kako sam ja objavio da sam zatekao radnika u McDonaldsu u Beogradu koji je na obuci za budući sarajevski McDonalds. :D

:lol: jel to titati nisi zateko?
a i naslov teme prekjuče izmjenjen, prije nije bilo termina :shock:

ps. eto neka @mig provjeri ima li bosanaca u avionu, pardon u McD na obuci :D
Desert Wind

#379 Re: McDonalds useljava u augustu 2011 u Napretkovu palaču?!

Post by Desert Wind »

ma mekdoland je smetlje od 'rOne :mrgreen: al brate dragi kad sam dos'o iz druge pa dragoj rek'o u 12 navece sad te vodim na veceru u mekdoland :mrgreen: k'o da sam joj skin'o zvijezde s neba i jumf :mrgreen:
vox-populi

#380 Re: McDonalds useljava u augustu 2011 u Napretkovu palaču?!

Post by vox-populi »

mig wrote:

Je l' me vodis na krompir, pomfrit, domacinski, kanu... ili kako vec da ga nazovu, sve vrste volim :D :lol:
Naravno :wink:
pringless

#381 Re: McDonalds useljava u augustu 2011 u Napretkovu palaču?!

Post by pringless »

Moze li mi neko objasniti ovaj fenomen opsjednutoscu mcdonaldsom jer ovo je vec ko zna koja tema o tome.
mig

#382 Re: McDonalds useljava u augustu 2011 u Napretkovu palaču?!

Post by mig »

jedaneska wrote: ps. eto neka @mig provjeri ima li bosanaca u avionu, pardon u McD na obuci :D
Haha, samo neka javi koji Mek je u pitanju, nadam se da je negde u centru, inace ga ne bi zaticala ja da je jos toliki :D :lol:
mig wrote:
vox-populi wrote:Je l' me vodis na krompir, pomfrit, domacinski, kanu... ili kako vec da ga nazovu, sve vrste volim :D :lol:
Naravno :wink:
Image
Desert Wind

#383 Re: McDonalds useljava u augustu 2011 u Napretkovu palaču?!

Post by Desert Wind »

pringless wrote:Moze li mi neko objasniti ovaj fenomen opsjednutoscu mcdonaldsom jer ovo je vec ko zna koja tema o tome.
ma ono kul si, urban, amerikaniziran i najbolje si ono sto je civilizacijska tekovina zapada donijela :lol:
smoki_choko

#384 Re: McDonalds useljava u augustu 2011 u Napretkovu palaču?!

Post by smoki_choko »

pringless wrote:Moze li mi neko objasniti ovaj fenomen opsjednutoscu mcdonaldsom jer ovo je vec ko zna koja tema o tome.
nema se tu sta objasnjavati, ili se rodis s tim nagonom da ždereš u mcd ili ne rodis
Last edited by smoki_choko on 07/02/2011 22:05, edited 1 time in total.
StupskaBitanga

#385 Re: McDonalds useljava u augustu 2011 u Napretkovu palaču?!

Post by StupskaBitanga »

mislite stvarno da će za pola godine se ovo otvoriti
hhaahahahahahaahahaah
Vi ste ovdje svi blago kazano ludi
Desert Wind

#386 Re: McDonalds useljava u augustu 2011 u Napretkovu palaču?!

Post by Desert Wind »

StupskaBitanga wrote:mislite stvarno da će za pola godine se ovo otvoriti
hhaahahahahahaahahaah
Vi ste ovdje svi blago kazano ludi
bog im dao ukinulo im vize i opet kukaju sto nema mekdolanda i burger kinga jeblo ih ono :mrgreen: ...
Toto
Grijem se na: solarno
Vozim: EJ

#387 Re: McDonalds useljava u augustu 2011 u Napretkovu palaču?!

Post by Toto »

manki wrote:

To je jedna te ista, samo što je sad počelo odbrojavanje kako sam ja objavio da sam zatekao radnika u McDonaldsu u Beogradu koji je na obuci za budući sarajevski McDonalds. :D
to je ona ista sto si je prije dvije godine zateko u begesu..

mora da je neka zaostala u razvoju - jos u predskolskoj- cim joj treba dvogodisnji studij u Begesu za cevape.. :D :D
usekno si se ovdje debelje od BiG Maca

McD fransizu jamlja Franja iz 'rvackog Napretka.. izgubio bi namah sve titule u Napretku, kad bi svoju vamiliju slao u Beograd na segrtivanje pored Kaptola i belog Zagreba. Eo sto Franju sarajlje ugrozavaju jos da mu McD po srbij soli napredak. Nejma samse.
karanana

#388 Re: McDonalds useljava u augustu 2011 u Napretkovu palaču?!

Post by karanana »

nije franjo uzeo franshizu. on samo izdaje prostor. ....ako nisam nesto propustio i fulio.

ali ni meni nije logicno da dvije godine osoba trenira prevrtanje burgera. pa nije otisao u vinchu na praksu da razbija atome.
ratata

#389 Re: McDonalds useljava u augustu 2011 u Napretkovu palaču?!

Post by ratata »

karanana wrote:
ali ni meni nije logicno da dvije godine osoba trenira prevrtanje burgera. pa nije otisao u vinchu na praksu da razbija atome.
:lol: :lol:
jedaneska

#390 Re: McDonalds useljava u augustu 2011 u Napretkovu palaču?!

Post by jedaneska »

Desert Wind wrote:ma mekdoland je smetlje od 'rOne :mrgreen: al brate dragi kad sam dos'o iz druge pa dragoj rek'o u 12 navece sad te vodim na veceru u mekdoland :mrgreen: k'o da sam joj skin'o zvijezde s neba i jumf :mrgreen:
e upravo je to smisao i prednost McD, što niko ne radi oni rade, kad niko ne radi oni rade :D
respo

#391 Re: McDonalds useljava u augustu 2011 u Napretkovu palaču?!

Post by respo »

karanana wrote:
mozda jeste jer ce kod nas biti atomski hamburgeri sa vrlo malo radijacije
manki

#392 Re: McDonalds useljava u augustu 2011 u Napretkovu palaču?!

Post by manki »

Toto wrote:
manki wrote:To je jedna te ista, samo što je sad počelo odbrojavanje kako sam ja objavio da sam zatekao radnika u McDonaldsu u Beogradu koji je na obuci za budući sarajevski McDonalds. :D

mora da je neka zaostala u razvoju - jos u predskolskoj- cim joj treba dvogodisnji studij u Begesu za cevape.. :D :D

McD fransizu jamlja Franja iz 'rvackog Napretka.. izgubio bi namah sve titule u Napretku, kad bi svoju vamiliju slao u Beograd na segrtivanje pored Kaptola i belog Zagreba. Eo sto Franju sarajlje ugrozavaju jos da mu McD po srbij soli napredak. Nejma samse.
Od kakve prije dvije godine ti pričaš? To je bilo u petak navečer, I ne radi se o trebi, lik je u pitanju jbt. :-)

Ako ne vjeruješ (a ne moraš, niko to i ne traži od tebe), pravac McDonalds Fontana Beograd, pa provjeri. Ha ja. :thumbup: :bih:
HomeArt

#393 Re: McDonalds useljava u augustu 2011 u Napretkovu palaču?!

Post by HomeArt »

Joj sto bombe valjate, fransiza je slobodna.

McDonald's International Franchising

We have not set a firm date for the development of McDonald's restaurants in Bosnia-Herzegovina. In the future we may take steps to open McDonald's restaurants in Bosnia-Herzegovina and if we seek a franchisee to represent us the person will have the following characteristics.

High integrity, business experience in the market, history of success, ability to work well with a franchisor, ability to complete a training program that can take about nine months, willingness to devote full time to the McDonald's restaurant business, retail experience, knowledge of the real estate market, significant capital.

If you would like to complete an application please click on the link below and submit it to us. We will retain all information sent to us in a database and give you consideration if we take steps to develop McDonald's restaurants in Bosnia-Herzegovina.

We sincerely appreciate your expressed interest in our company and patronage of our restaurants.

Click here to apply for a franchise in Bosnia-Herzegovina
or select a different country in the selection box below.
Toto

#394 Re: McDonalds useljava u augustu 2011 u Napretkovu palaču?!

Post by Toto »

manki wrote:
Toto wrote:
manki wrote:To je jedna te ista, samo što je sad počelo odbrojavanje kako sam ja objavio da sam zatekao radnika u McDonaldsu u Beogradu koji je na obuci za budući sarajevski McDonalds. :D

Od kakve prije dvije godine ti pričaš? To je bilo u petak navečer, I ne radi se o trebi, lik je u pitanju jbt. :-)

Ako ne vjeruješ (a ne moraš, niko to i ne traži od tebe), pravac McDonalds Fontana Beograd, pa provjeri. Ha ja. :thumbup: :bih:
bio je neki nik na prosloj temi kojem se svaka tri mjeseca ukazivala neka studentica na obuci u beogradskom McD...
ta sto si je ti sreo je za banjalucki McD..
sarajlije ce u Split na obuku A ako ne vjerujes da ce se McD prije otvorit u Banjaluci vec u Sarajvu, ti ponovo zapucaj kod te studentice pa je obrlat da ti da licnu kartu
mig

#395 Re: McDonalds useljava u augustu 2011 u Napretkovu palaču?!

Post by mig »

Toto wrote:
manki wrote: Od kakve prije dvije godine ti pričaš? To je bilo u petak navečer, I ne radi se o trebi, lik je u pitanju jbt. :-)
bio je neki nik na prosloj temi kojem se svaka tri mjeseca ukazivala neka studentica na obuci u beogradskom McD...
sarajlije ce u Split na obuku A ako ne vjerujes da ce se McD prije otvorit u Banjaluci vec u Sarajvu, ti ponovo zapucaj kod te studentice pa je obrlat da ti da licnu kartu
:lol: :lol: :thumbup:
Toto

#396 Re: McDonalds useljava u augustu 2011 u Napretkovu palaču?!

Post by Toto »

mig wrote:
Toto wrote:
manki wrote: Od kakve prije dvije godine ti pričaš? To je bilo u petak navečer, I ne radi se o trebi, lik je u pitanju jbt. :-)
:lol: :lol: :thumbup:
misli ako je promjeno nik i pol da ce prodat isti fazon :D :D :D
mig

#397 Re: McDonalds useljava u augustu 2011 u Napretkovu palaču?!

Post by mig »

Toto wrote: misli ako je promjeno nik i pol da ce prodat isti fazon :D :D :D
Ne teraj me da idem do Fontane da trazim lika/trebu iz Sarajeva/Banjaluke :D :lol:
SKAFISKAFNJAK

#398 Re: McDonalds useljava u augustu 2011 u Napretkovu palaču?!

Post by SKAFISKAFNJAK »

vjerovatno je off topic ali evo koga zanima, koga ne zanima neka preskoci :-D
Sehr geehrter Herr SKAFISKAFNJAK,

herzlichen Dank für Ihr Interesse an McDonald’s Österreich.

Gerne teilen wir Ihnen mit, dass unser Fleisch aufgrund der Zubereitung nicht HALAL ist.

Mit freundlichen Grüßen,
Ihr McDonald’s Österreich Kundenservice
karanana

#399 Re: McDonalds useljava u augustu 2011 u Napretkovu palaču?!

Post by karanana »

was ist das? ich verstheche es nicht.
sta, mcdonalds austrija otvara halal mcd u sarajevu?
prevod bitte.
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#400 Re: McDonalds useljava u augustu 2011 u Napretkovu palaču?!

Post by ladyblue18 »

manki wrote:
Da vidimo, ti si jedno 10ti koji se u zadnje 2-3 godine javio sa EKSKLUZIVNOM vijescu kako je zetakao nekoga na obuci u Bg-u. :D Cestitamo. :D
Locked