Je l' me vodis na krompir, pomfrit, domacinski, kanu... ili kako vec da ga nazovu, sve vrste volimvox-populi wrote:Jos jedna tema o McDonaldsu!! Jeeeeeee!
Samo da se upisem.
Mc Donalds u Sarajevu?!
-
mig
#376 Re: McDonalds useljava u augustu 2011 u Napretkovu palaču?!
- karanana
#377 Re: McDonalds useljava u augustu 2011 u Napretkovu palaču?!
kako su nasli tog radnika? jeli bio neki oglas ili....?
znaci obicnog prevrtacha hamburgera i otresaca masti iz gotove friteze oni salju u begesh na 7-8 mjeseci da uci te vjestine?
sumnjam.
znaci obicnog prevrtacha hamburgera i otresaca masti iz gotove friteze oni salju u begesh na 7-8 mjeseci da uci te vjestine?
sumnjam.
- jedaneska
#378 Re: McDonalds useljava u augustu 2011 u Napretkovu palaču?!
manki wrote:To je jedna te ista, samo što je sad počelo odbrojavanje kako sam ja objavio da sam zatekao radnika u McDonaldsu u Beogradu koji je na obuci za budući sarajevski McDonalds.vox-populi wrote:Jos jedna tema o McDonaldsu!! Jeeeeeee!
Samo da se upisem.
a i naslov teme prekjuče izmjenjen, prije nije bilo termina
ps. eto neka @mig provjeri ima li bosanaca u avionu, pardon u McD na obuci
-
Desert Wind
#379 Re: McDonalds useljava u augustu 2011 u Napretkovu palaču?!
ma mekdoland je smetlje od 'rOne
al brate dragi kad sam dos'o iz druge pa dragoj rek'o u 12 navece sad te vodim na veceru u mekdoland
k'o da sam joj skin'o zvijezde s neba i jumf 
- vox-populi
#380 Re: McDonalds useljava u augustu 2011 u Napretkovu palaču?!
Naravnomig wrote:Je l' me vodis na krompir, pomfrit, domacinski, kanu... ili kako vec da ga nazovu, sve vrste volimvox-populi wrote:Jos jedna tema o McDonaldsu!! Jeeeeeee!
Samo da se upisem.![]()
- pringless
#381 Re: McDonalds useljava u augustu 2011 u Napretkovu palaču?!
Moze li mi neko objasniti ovaj fenomen opsjednutoscu mcdonaldsom jer ovo je vec ko zna koja tema o tome.
-
mig
#382 Re: McDonalds useljava u augustu 2011 u Napretkovu palaču?!
Haha, samo neka javi koji Mek je u pitanju, nadam se da je negde u centru, inace ga ne bi zaticala ja da je jos tolikijedaneska wrote: ps. eto neka @mig provjeri ima li bosanaca u avionu, pardon u McD na obuci
mig wrote:Naravnovox-populi wrote:Je l' me vodis na krompir, pomfrit, domacinski, kanu... ili kako vec da ga nazovu, sve vrste volim![]()

-
Desert Wind
#383 Re: McDonalds useljava u augustu 2011 u Napretkovu palaču?!
ma ono kul si, urban, amerikaniziran i najbolje si ono sto je civilizacijska tekovina zapada donijelapringless wrote:Moze li mi neko objasniti ovaj fenomen opsjednutoscu mcdonaldsom jer ovo je vec ko zna koja tema o tome.
- smoki_choko
#384 Re: McDonalds useljava u augustu 2011 u Napretkovu palaču?!
nema se tu sta objasnjavati, ili se rodis s tim nagonom da ždereš u mcd ili ne rodispringless wrote:Moze li mi neko objasniti ovaj fenomen opsjednutoscu mcdonaldsom jer ovo je vec ko zna koja tema o tome.
Last edited by smoki_choko on 07/02/2011 22:05, edited 1 time in total.
-
StupskaBitanga
#385 Re: McDonalds useljava u augustu 2011 u Napretkovu palaču?!
mislite stvarno da će za pola godine se ovo otvoriti
hhaahahahahahaahahaah
Vi ste ovdje svi blago kazano ludi
hhaahahahahahaahahaah
-
Desert Wind
#386 Re: McDonalds useljava u augustu 2011 u Napretkovu palaču?!
bog im dao ukinulo im vize i opet kukaju sto nema mekdolanda i burger kinga jeblo ih onoStupskaBitanga wrote:mislite stvarno da će za pola godine se ovo otvoriti
hhaahahahahahaahahaah
- Toto
- Grijem se na: solarno
- Vozim: EJ
#387 Re: McDonalds useljava u augustu 2011 u Napretkovu palaču?!
to je ona ista sto si je prije dvije godine zateko u begesu..manki wrote:To je jedna te ista, samo što je sad počelo odbrojavanje kako sam ja objavio da sam zatekao radnika u McDonaldsu u Beogradu koji je na obuci za budući sarajevski McDonalds.vox-populi wrote:Jos jedna tema o McDonaldsu!! Jeeeeeee!
Samo da se upisem.
mora da je neka zaostala u razvoju - jos u predskolskoj- cim joj treba dvogodisnji studij u Begesu za cevape..
usekno si se ovdje debelje od BiG Maca
McD fransizu jamlja Franja iz 'rvackog Napretka.. izgubio bi namah sve titule u Napretku, kad bi svoju vamiliju slao u Beograd na segrtivanje pored Kaptola i belog Zagreba. Eo sto Franju sarajlje ugrozavaju jos da mu McD po srbij soli napredak. Nejma samse.
- karanana
#388 Re: McDonalds useljava u augustu 2011 u Napretkovu palaču?!
nije franjo uzeo franshizu. on samo izdaje prostor. ....ako nisam nesto propustio i fulio.
ali ni meni nije logicno da dvije godine osoba trenira prevrtanje burgera. pa nije otisao u vinchu na praksu da razbija atome.
ali ni meni nije logicno da dvije godine osoba trenira prevrtanje burgera. pa nije otisao u vinchu na praksu da razbija atome.
- ratata
#389 Re: McDonalds useljava u augustu 2011 u Napretkovu palaču?!
karanana wrote:
- jedaneska
#390 Re: McDonalds useljava u augustu 2011 u Napretkovu palaču?!
e upravo je to smisao i prednost McD, što niko ne radi oni rade, kad niko ne radi oni radeDesert Wind wrote:ma mekdoland je smetlje od 'rOneal brate dragi kad sam dos'o iz druge pa dragoj rek'o u 12 navece sad te vodim na veceru u mekdoland
k'o da sam joj skin'o zvijezde s neba i jumf
- respo
#391 Re: McDonalds useljava u augustu 2011 u Napretkovu palaču?!
mozda jeste jer ce kod nas biti atomski hamburgeri sa vrlo malo radijacijekaranana wrote:
-
manki
#392 Re: McDonalds useljava u augustu 2011 u Napretkovu palaču?!
Od kakve prije dvije godine ti pričaš? To je bilo u petak navečer, I ne radi se o trebi, lik je u pitanju jbt.Toto wrote:to je ona ista sto si je prije dvije godine zateko u begesu..manki wrote:To je jedna te ista, samo što je sad počelo odbrojavanje kako sam ja objavio da sam zatekao radnika u McDonaldsu u Beogradu koji je na obuci za budući sarajevski McDonalds.
mora da je neka zaostala u razvoju - jos u predskolskoj- cim joj treba dvogodisnji studij u Begesu za cevape..![]()
![]()
McD fransizu jamlja Franja iz 'rvackog Napretka.. izgubio bi namah sve titule u Napretku, kad bi svoju vamiliju slao u Beograd na segrtivanje pored Kaptola i belog Zagreba. Eo sto Franju sarajlje ugrozavaju jos da mu McD po srbij soli napredak. Nejma samse.
Ako ne vjeruješ (a ne moraš, niko to i ne traži od tebe), pravac McDonalds Fontana Beograd, pa provjeri. Ha ja.
-
HomeArt
#393 Re: McDonalds useljava u augustu 2011 u Napretkovu palaču?!
Joj sto bombe valjate, fransiza je slobodna.
McDonald's International Franchising
We have not set a firm date for the development of McDonald's restaurants in Bosnia-Herzegovina. In the future we may take steps to open McDonald's restaurants in Bosnia-Herzegovina and if we seek a franchisee to represent us the person will have the following characteristics.
High integrity, business experience in the market, history of success, ability to work well with a franchisor, ability to complete a training program that can take about nine months, willingness to devote full time to the McDonald's restaurant business, retail experience, knowledge of the real estate market, significant capital.
If you would like to complete an application please click on the link below and submit it to us. We will retain all information sent to us in a database and give you consideration if we take steps to develop McDonald's restaurants in Bosnia-Herzegovina.
We sincerely appreciate your expressed interest in our company and patronage of our restaurants.
Click here to apply for a franchise in Bosnia-Herzegovina or select a different country in the selection box below.
McDonald's International Franchising
We have not set a firm date for the development of McDonald's restaurants in Bosnia-Herzegovina. In the future we may take steps to open McDonald's restaurants in Bosnia-Herzegovina and if we seek a franchisee to represent us the person will have the following characteristics.
High integrity, business experience in the market, history of success, ability to work well with a franchisor, ability to complete a training program that can take about nine months, willingness to devote full time to the McDonald's restaurant business, retail experience, knowledge of the real estate market, significant capital.
If you would like to complete an application please click on the link below and submit it to us. We will retain all information sent to us in a database and give you consideration if we take steps to develop McDonald's restaurants in Bosnia-Herzegovina.
We sincerely appreciate your expressed interest in our company and patronage of our restaurants.
Click here to apply for a franchise in Bosnia-Herzegovina or select a different country in the selection box below.
- Toto
#394 Re: McDonalds useljava u augustu 2011 u Napretkovu palaču?!
bio je neki nik na prosloj temi kojem se svaka tri mjeseca ukazivala neka studentica na obuci u beogradskom McD...manki wrote:Od kakve prije dvije godine ti pričaš? To je bilo u petak navečer, I ne radi se o trebi, lik je u pitanju jbt.Toto wrote:to je ona ista sto si je prije dvije godine zateko u begesu..manki wrote:To je jedna te ista, samo što je sad počelo odbrojavanje kako sam ja objavio da sam zatekao radnika u McDonaldsu u Beogradu koji je na obuci za budući sarajevski McDonalds.
mora da je neka zaostala u razvoju - jos u predskolskoj- cim joj treba dvogodisnji studij u Begesu za cevape..![]()
![]()
McD fransizu jamlja Franja iz 'rvackog Napretka.. izgubio bi namah sve titule u Napretku, kad bi svoju vamiliju slao u Beograd na segrtivanje pored Kaptola i belog Zagreba. Eo sto Franju sarajlje ugrozavaju jos da mu McD po srbij soli napredak. Nejma samse.![]()
Ako ne vjeruješ (a ne moraš, niko to i ne traži od tebe), pravac McDonalds Fontana Beograd, pa provjeri. Ha ja.![]()
ta sto si je ti sreo je za banjalucki McD..
sarajlije ce u Split na obuku A ako ne vjerujes da ce se McD prije otvorit u Banjaluci vec u Sarajvu, ti ponovo zapucaj kod te studentice pa je obrlat da ti da licnu kartu
-
mig
#395 Re: McDonalds useljava u augustu 2011 u Napretkovu palaču?!
Toto wrote:bio je neki nik na prosloj temi kojem se svaka tri mjeseca ukazivala neka studentica na obuci u beogradskom McD...manki wrote: Od kakve prije dvije godine ti pričaš? To je bilo u petak navečer, I ne radi se o trebi, lik je u pitanju jbt.![]()
sarajlije ce u Split na obuku A ako ne vjerujes da ce se McD prije otvorit u Banjaluci vec u Sarajvu, ti ponovo zapucaj kod te studentice pa je obrlat da ti da licnu kartu
- Toto
#396 Re: McDonalds useljava u augustu 2011 u Napretkovu palaču?!
misli ako je promjeno nik i pol da ce prodat isti fazonmig wrote:Toto wrote:bio je neki nik na prosloj temi kojem se svaka tri mjeseca ukazivala neka studentica na obuci u beogradskom McD...manki wrote: Od kakve prije dvije godine ti pričaš? To je bilo u petak navečer, I ne radi se o trebi, lik je u pitanju jbt.![]()
sarajlije ce u Split na obuku A ako ne vjerujes da ce se McD prije otvorit u Banjaluci vec u Sarajvu, ti ponovo zapucaj kod te studentice pa je obrlat da ti da licnu kartu![]()
![]()
-
mig
#397 Re: McDonalds useljava u augustu 2011 u Napretkovu palaču?!
Ne teraj me da idem do Fontane da trazim lika/trebu iz Sarajeva/BanjalukeToto wrote: misli ako je promjeno nik i pol da ce prodat isti fazon![]()
![]()
-
SKAFISKAFNJAK
#398 Re: McDonalds useljava u augustu 2011 u Napretkovu palaču?!
vjerovatno je off topic ali evo koga zanima, koga ne zanima neka preskoci
Sehr geehrter Herr SKAFISKAFNJAK,
herzlichen Dank für Ihr Interesse an McDonald’s Österreich.
Gerne teilen wir Ihnen mit, dass unser Fleisch aufgrund der Zubereitung nicht HALAL ist.
Mit freundlichen Grüßen,
Ihr McDonald’s Österreich Kundenservice
Sehr geehrter Herr SKAFISKAFNJAK,
herzlichen Dank für Ihr Interesse an McDonald’s Österreich.
Gerne teilen wir Ihnen mit, dass unser Fleisch aufgrund der Zubereitung nicht HALAL ist.
Mit freundlichen Grüßen,
Ihr McDonald’s Österreich Kundenservice
- karanana
#399 Re: McDonalds useljava u augustu 2011 u Napretkovu palaču?!
was ist das? ich verstheche es nicht.
sta, mcdonalds austrija otvara halal mcd u sarajevu?
prevod bitte.
sta, mcdonalds austrija otvara halal mcd u sarajevu?
prevod bitte.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#400 Re: McDonalds useljava u augustu 2011 u Napretkovu palaču?!
Da vidimo, ti si jedno 10ti koji se u zadnje 2-3 godine javio sa EKSKLUZIVNOM vijescu kako je zetakao nekoga na obuci u Bg-u.manki wrote:
To je jedna te ista, samo što je sad počelo odbrojavanje kako sam ja objavio da sam zatekao radnika u McDonaldsu u Beogradu koji je na obuci za budući sarajevski McDonalds.