A što se tiče gospodstva u kamionetima, nema toga. Ako ima, onda je to OVO:

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Bog!Jimmy_The_Saint wrote:Dobro sad, da se ne lažemo, Amarok može proći samo ako ponude 4x4 ispod 50.000, u što baš nešto i nisam siguran. I možda će biti bare-bare sa Hiluxom, a možda se pokaže slabiji.
A što se tiče gospodstva u kamionetima, nema toga. Ako ima, onda je to OVO:
Gotov si sad kad Le Plastique decki raspale paljbuKarabaja wrote:Da malo oživimo temu![]()
Jooooj autaKarabaja wrote:Da malo oživimo temu![]()
citroen wrote:Jooooj autaKarabaja wrote:Da malo oživimo temu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Znam da je ovo nedovoljno za tvoj istančani ukuscitroen wrote:Jooooj auta![]()
![]()
![]()
![]()
Blobi wrote:Le Plastique decki
fali mu hidraulika,inace prosjecan autoKarabaja wrote:Znam da je ovo nedovoljno za tvoj istančani ukuscitroen wrote:Jooooj auta![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Međutim, ja sam tu dosta skromniji![]()
Meni bolje od ovoga ne trebaIpak ne može svako biti gospodin u citroenu, opelu ili toyoti
Neko mora biti fukara u VW-u
Zato vidjam Passate mladje od 10 godina, a vec ih korozija i hrdja napala!Blobi wrote:Gotov si sad kad Le Plastique decki raspale paljbuKarabaja wrote:Da malo oživimo temu![]()
Pocelo jeBetter Man wrote:Zato vidjam Passate mladje od 10 godina, a vec ih korozija i hrdja napala!Blobi wrote:Gotov si sad kad Le Plastique decki raspale paljbuKarabaja wrote:Da malo oživimo temu![]()
u kom smislu da ispratis sretnika koji je dobio sesticu?johntra wrote:čuj neistine...ccc...ako te baš zanima, išao tamo poslom, da ispratim sretnika koji je upravo dobio tu šesticu na Bingu Lutrije...vjerovatno zato što je daju džaba, daju je sa takvim fušem...![]()
nije ni Golf što je nekad bio...

Tako nestofixitagaint wrote:za dobrim konjem se prasina dize?Blobi wrote:Sta je ovo jedina All about tema koja je ziva je o Golfu![]()
![]()
Korozija je siri, precizniji i naucni pojam. Hrdja je kolokvijalni i uvrijezdjen u narodu, i najcesce se odnosi na smedji zeljezni oksid koji vidimo na svim nezasticenim ili nedovoljno zasticenim zeljeznim konstrukcijama. Narod hrdjom smatra zeljezni oksid koji se stvara na povrsini zeljeza, celika i slicno. Medjutim treba znati da je koroziji podlozan skoro svaki materijal, plastika, aluminij (razlika izmedju oksida aluminija i oksida zeljeza je u tome sto al oksid potpuno oblozi povrsinu alunimija pa kisik iz zraka ne dolazi do sljedeceg sloja metala, dok kod zeljeza nije slucaj, jer je povrsina oksida zeljeza manja od povrsine metala koji je korodirao pa dolazi oksidacije iduceg sloja metala), guma i slicno.Blobi wrote:
Pocelo je
P.S.
Pitanje za diplomirane hemicare: nisu li korozija i hrdja jedno te isto?
Zahvaljujem na pojasnjenjuChemist wrote:Korozija je siri, precizniji i naucni pojam. Hrdja je kolokvijalni i uvrijezdjen u narodu, i najcesce se odnosi na smedji zeljezni oksid koji vidimo na svim nezasticenim ili nedovoljno zasticenim zeljeznim konstrukcijama. Narod hrdjom smatra zeljezni oksid koji se stvara na povrsini zeljeza, celika i slicno. Medjutim treba znati da je koroziji podlozan skoro svaki materijal, plastika, aluminij (razlika izmedju oksida aluminija i oksida zeljeza je u tome sto al oksid potpuno oblozi povrsinu alunimija pa kisik iz zraka ne dolazi do sljedeceg sloja metala, dok kod zeljeza nije slucaj, jer je povrsina oksida zeljeza manja od povrsine metala koji je korodirao pa dolazi oksidacije iduceg sloja metala), guma i slicno.Blobi wrote:
Pocelo je
P.S.
Pitanje za diplomirane hemicare: nisu li korozija i hrdja jedno te isto?
Joj, e klasa sto truhne, to je dramaChemist wrote:I ponekad na E klasu (okca) na unutrasnjim stranama vrata, i opcenito panela sa unutrasnje strane![]()
![]()
![]()
I da, Passat pijacar, i Golfove do 1990 godine.
Ne smije se zaboraviti ni Ford...