The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Moderator: _BataZiv_0809
- hAruNN990
#376 Re: The Walking Dead - serija
Evo bolje objasnjenje sa jednog TWD foruma
"the living are all infected, you die and you come back (unless you were shot in the head, of course). the walker bite works like a poison, it only serves to kill you, not spreading the infection."
"the living are all infected, you die and you come back (unless you were shot in the head, of course). the walker bite works like a poison, it only serves to kill you, not spreading the infection."
-
ek0
#377 Re: The Walking Dead - serija
E *ebaji ga, stavis spoiler kada pises o dvojici drotova iz prosle epizode, a onda otkrijes glavni fazon serije bez spoilera 
- alibaba_i_30_godina
#378 Re: The Walking Dead - serija
ek0 wrote:E *ebaji ga, stavis spoiler kada pises o dvojici drotova iz prosle epizode, a onda otkrijes glavni fazon serije bez spoilera
Sreca moja pa mi ne smetaju spoileri, cak i volim da znam unaprijed ... znaci bila dobra epizoda, mora se veceras gledati.
- hAruNN990
#379 Re: The Walking Dead - serija
E*bigaek0 wrote:E *ebaji ga, stavis spoiler kada pises o dvojici drotova iz prosle epizode, a onda otkrijes glavni fazon serije bez spoilera
kad je bal nek je maskenbal
ime serije "the walking dead" ne odnosi se na zombije vec na prezivjele
-
zamzija
#380 Re: The Walking Dead - serija
kad mu je to šapnuo, koji doktor, jel to bilo u ovoj ili prošloj sezoni, izgleda da mi je to promaklo...hAruNN990 wrote:Upravu si ... svi su vec zarazeni... to je onaj doktor sapnuo ricku u CDCu(nije govorio ostalima da im ne unisti ovo malo nade sto imaju)...zato je rick dosad sve gadjao u glavu (sjecate se one scene u kafani kad je one ubijene ... zavrsavao metkom u glavu ...
a palo mi je na pamet nekoliko puta da naziv serije se odnosi na ove "žive" a ne na prave zombije
- alibaba_i_30_godina
#381 Re: The Walking Dead - serija
Doktor iz posljednje epizode prve sezone, koliko se sjecam.zamzija wrote:kad mu je to šapnuo, koji doktor, jel to bilo u ovoj ili prošloj sezoni, izgleda da mi je to promaklo...hAruNN990 wrote:Upravu si ... svi su vec zarazeni... to je onaj doktor sapnuo ricku u CDCu(nije govorio ostalima da im ne unisti ovo malo nade sto imaju)...zato je rick dosad sve gadjao u glavu (sjecate se one scene u kafani kad je one ubijene ... zavrsavao metkom u glavu ...
a palo mi je na pamet nekoliko puta da naziv serije se odnosi na ove "žive" a ne na prave zombije
-
nino90
#382 Re: The Walking Dead - serija
bas sad kad je najzanimljivije sezona je pred kraj.
Mislim da ima samo 14 epizoda druga sezona?
Mislim da ima samo 14 epizoda druga sezona?
- Miki123
#383 Re: The Walking Dead - serija
uu dobre epizode... 
- alibaba_i_30_godina
#384 Re: The Walking Dead - serija
Moram priznati da mi se svidio kraj ... pocetak i nije toliko obecavao ali sam znao sta ce se desiti na kraju jer sam procitao komentare.
Opet mi je malo zasmetalo sto se onaj malac pojavio ... ne mogu ga nikako! Zao mi sto je Shane sada mrtav, nece biti isto bez njega.
Inace, dobra vam je bila teorija da su svi zarazeni i kada umru da postanu zombiji ... ne bih se toga sjetio.
Opet mi je malo zasmetalo sto se onaj malac pojavio ... ne mogu ga nikako! Zao mi sto je Shane sada mrtav, nece biti isto bez njega.
Inace, dobra vam je bila teorija da su svi zarazeni i kada umru da postanu zombiji ... ne bih se toga sjetio.
-
BadBoy
#385 Re: The Walking Dead - serija

Hahah, nasmija me
- vee-jay
#387 Re: The Walking Dead - serija
ah, jos da nismo to vec na prvoj strani napisalihAruNN990 wrote:E*bigaek0 wrote:E *ebaji ga, stavis spoiler kada pises o dvojici drotova iz prosle epizode, a onda otkrijes glavni fazon serije bez spoilera
kad je bal nek je maskenbal
ime serije "the walking dead" ne odnosi se na zombije vec na prezivjele![]()
- vee-jay
#388 Re: The Walking Dead - serija
BadBoy wrote:
Hahah, nasmija me
- vee-jay
#389 Re: The Walking Dead - serija
Dasi wrote:
- vee-jay
#390 Re: The Walking Dead - serija
ubjedljivo najbolja epizoda do sada. (sto ne znaci da je serija dobra
)
-
zamzija
#391 Re: The Walking Dead - serija
vee-jay wrote: ah, jos da nismo to vec na prvoj strani napisali
nego, na you tube-u već ima promo za 13 ep. ove sezone, i u komentarima neko već opisao tu zadnju epizodu sezone, pa ko voli spojlere bujrum
- dale cooper
#392 Re: The Walking Dead - serija
Shane is really fucking dead! Prva misao nakon ove epizode. Znao sam da mu je kraj
onog momenta kada je ubio Randalla i kada je poveo Ricka sa sobom na "wild goose chase".
Vjerovatno se ovo moglo i očekivati sa obzirom da su najavili Guvernera za sljedeću sezonu.
Teško je balansirati sa dvojicom glavnih antagonista u seriji. Još jedna zgodna paralela sa stripom
je da je ipak Carl na kraju ucmekao Shanea, iako ga je u stripu ubio dok je još bio "živ".
One teorije da su svi zaraženi virusom su definitivno i potvrđene i to je vjerovatno rješenje
misterije o onom šta je CDC doktor rekao Rick-u. I da, mislim da se više ne moramo nervirati
hoće li ili neće ostati na farmi do kraja sezone. Zombies are coming baby, run for your life!
onog momenta kada je ubio Randalla i kada je poveo Ricka sa sobom na "wild goose chase".
Vjerovatno se ovo moglo i očekivati sa obzirom da su najavili Guvernera za sljedeću sezonu.
Teško je balansirati sa dvojicom glavnih antagonista u seriji. Još jedna zgodna paralela sa stripom
je da je ipak Carl na kraju ucmekao Shanea, iako ga je u stripu ubio dok je još bio "živ".
One teorije da su svi zaraženi virusom su definitivno i potvrđene i to je vjerovatno rješenje
misterije o onom šta je CDC doktor rekao Rick-u. I da, mislim da se više ne moramo nervirati
hoće li ili neće ostati na farmi do kraja sezone. Zombies are coming baby, run for your life!
- Dasi
#393 Re: The Walking Dead - serija
Moze li i menihAruNN990 wrote:a poslacu ti ja torent ako hoces na pp za WD strip
- ChataDodajStaHoces
#394 Re: The Walking Dead - serija
Mene interesuje do kojeg su broja otprilike dosli u comicu - kraj druge sezone? Da ne citam ovo prethodno 
- Dasi
#395 Re: The Walking Dead - serija
Sad i mene to zanimaChata87 wrote:Mene interesuje do kojeg su broja otprilike dosli u comicu - kraj druge sezone? Da ne citam ovo prethodno
"Kupio" neke brojeve stripa i preletio na brzinu par brojeva. Koliko sam upratio, Karl ubija Shejna u br. 6 a Dejl je jos ziv
spojler
Hoce li ovo Rick ostati bez ruke? Izgleda da amputacija, odmah nakon ujeda zombija, moze spasiti zivot ugrizenog.
-
gilbert
-
gilbert
#397 Re: The Walking Dead - serija

It's your son.... He's the Antichrist!
- vee-jay
#398 Re: The Walking Dead - serija
do sada petnaesta sezonaChata87 wrote:Mene interesuje do kojeg su broja otprilike dosli u comicu - kraj druge sezone? Da ne citam ovo prethodno
- vee-jay
#399 Re: The Walking Dead - serija
osima likova serija nema puno veze sa stripom.Dasi wrote:Sad i mene to zanimaChata87 wrote:Mene interesuje do kojeg su broja otprilike dosli u comicu - kraj druge sezone? Da ne citam ovo prethodno![]()
"Kupio" neke brojeve stripa i preletio na brzinu par brojeva. Koliko sam upratio, Karl ubija Shejna u br. 6 a Dejl je jos zivIzgleda da se ne drze bas stripa, najvjerovatnije moramo sve procitati
Strip nema mnogo strana, 25-30, nadam se da bi za koji satak citanja dosli do radnje iz 12-13 epizode druge sezone.
spojler
Hoce li ovo Rick ostati bez ruke? Izgleda da amputacija, odmah nakon ujeda zombija, moze spasiti zivot ugrizenog.
da li je Rick u stripu ostao bez ruke zato sto je ujeden?
- Dasi
#400 Re: The Walking Dead - serija
Izgleda da nijevee-jay wrote:da li je Rick u stripu ostao bez ruke zato sto je ujeden?
Mozes li objasniti ovo molim te. To imaju sezone i u stripu? Ili si mislio na br. 15?vee-jay wrote:do sada petnaesta sezonaChata87 wrote:Mene interesuje do kojeg su broja otprilike dosli u comicu - kraj druge sezone? Da ne citam ovo prethodno