FK Crvena Zvezda
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- bingov buraz
#376 Re: FK Crvena Zvezda
Neka teme,nisam fan (gluho bilo) 
- lester burnham
#377 Re: FK Crvena Zvezda
Dan pred utakmicu 20. kola Jelen Superlige protiv Javora, trener Robert Prosinečki i vezista Srđan Mijailović izneli svoja očekivanja za predstojeći meč u Ivanjici.
- Dajem sebi za pravo da kažem da tamo idemo na pobedu, kao što će Zvezda uvek i ići. Znamo da je teren u Ivanjici manji, da možda nije u najboljem stanju, ali idemo sa punim optimizmom tamo. Mislim da smo dobro radili tokom ovih 10 dana pauze. Svi igrači su manje-više zdravi osim Koromana, tako da očekujem da ćemo se iz Ivanjice vratiti sa pobedom – rekao je Prosinečki.
Srđan Mijailović je istakao da će fudbaleri dati sve od sebe da pobede.
- Očekuje nas težak meč u Ivanjici, jer je Javor tradicionalno težak rival za Zvezdu. Ali mi ćemo napasti od prvog minuta i pružiti svoj maksimum – jasan je Mijailović.
Prosinečki je odgovorio na pitanje o Li Adiju, koji se još nije vratio iz Gane.
- Ja sam juče razgovarao sa igračima u vezi Li Adija, gde sam rekao da nijedan igrač, nije iznad Crvene zvezde. Li Adi još nije došao, samim tim, sigurno da ne razmišljam o njemu ni za sutrašnju utakmicu ni za Partizan. Moraće se mnogo potruditi da bi se vratio u ekipu, dok sam ja ovde. To sam rekao i njima, i stojim iza toga. Nejavljanje, nedolazak, sigurno da ima neki razlog i on će ga reći, ali mi imamo važnu utakmicu u sredu, tako da nemamo vremena da o tome razmišljamo. To je neki moj stav, sigurno da će i Klub imati svoj, neću ulaziti u to, ali kod mene će morati mnogo da radi da bi se vratio u ekipu. Ove dve utakmice ne računam na njega, a za dalje ćemo videti – rekao je Prosinečki,
a zatim ponovo izdiktirao sastav tima: - Sutra će nastupiti Bajković, Ninkov, Vilotić, Tošić, Reljić, Mijailović, Lazović, Kadu, Borha, Kaluđerović i Jevtić.
- Dajem sebi za pravo da kažem da tamo idemo na pobedu, kao što će Zvezda uvek i ići. Znamo da je teren u Ivanjici manji, da možda nije u najboljem stanju, ali idemo sa punim optimizmom tamo. Mislim da smo dobro radili tokom ovih 10 dana pauze. Svi igrači su manje-više zdravi osim Koromana, tako da očekujem da ćemo se iz Ivanjice vratiti sa pobedom – rekao je Prosinečki.
Srđan Mijailović je istakao da će fudbaleri dati sve od sebe da pobede.
- Očekuje nas težak meč u Ivanjici, jer je Javor tradicionalno težak rival za Zvezdu. Ali mi ćemo napasti od prvog minuta i pružiti svoj maksimum – jasan je Mijailović.
Prosinečki je odgovorio na pitanje o Li Adiju, koji se još nije vratio iz Gane.
- Ja sam juče razgovarao sa igračima u vezi Li Adija, gde sam rekao da nijedan igrač, nije iznad Crvene zvezde. Li Adi još nije došao, samim tim, sigurno da ne razmišljam o njemu ni za sutrašnju utakmicu ni za Partizan. Moraće se mnogo potruditi da bi se vratio u ekipu, dok sam ja ovde. To sam rekao i njima, i stojim iza toga. Nejavljanje, nedolazak, sigurno da ima neki razlog i on će ga reći, ali mi imamo važnu utakmicu u sredu, tako da nemamo vremena da o tome razmišljamo. To je neki moj stav, sigurno da će i Klub imati svoj, neću ulaziti u to, ali kod mene će morati mnogo da radi da bi se vratio u ekipu. Ove dve utakmice ne računam na njega, a za dalje ćemo videti – rekao je Prosinečki,
a zatim ponovo izdiktirao sastav tima: - Sutra će nastupiti Bajković, Ninkov, Vilotić, Tošić, Reljić, Mijailović, Lazović, Kadu, Borha, Kaluđerović i Jevtić.
- simonese
#378 Re: FK Crvena Zvezda
danas kada cujem Crvena Zvezda sve gore navedeno automatski me asocira na istuextraordinary wrote:Shvatam da imamo različita mišljenja i stavove, ali ne vidim smisao da neko dođe na ovu temu i napiše da je treba zatvoriti. Ja nisam ljubitelj Crvene Zvezde, ali ne vidim razlog da tema ne postoji, sve dok je vezana za fudbal, tj dok nema fašizma, veličanja pojedinih fašistički nastrojenih bivših navijača, ratnih zločinaca i slično, a nisam vidio da iko to radi zasad, i ne vjerujem da će raditi. Mene prvog zanima da pročitam šta se dešava u klubovima iz regiona, da vidim da li su i koliko ispred mog Sarajeva i slično.
- lester burnham
#379 Re: FK Crvena Zvezda

Odgovarajući na pitanje da li je prvi golman Saša Stamenković preseljen na klupu zato što je u prijateljskom meču protiv ruskog Zenita navijao sa "delijama", Prosinečki je rekao da se nije složio sa postupkom čuvara mreže.
"To nije deo profesionalizma, ali ni razlog Stamenkovićevog odustva. Bajković je dobio šansu jer je zaslužio sjajnim odbranama protiv Jagodine, kao i kvalitetnim radom na treninzima", zaključio je Prosinečki.
Prosinečki kaže da prostora za napredak još ima i dodaje:
“Imamo talentovanu ekipu koja može da pruži još mnogo više. Igramo fudbal, držimo loptu i po 80 odsto, i na tome ćemo i dalje raditi, ali imamo i mlade igrače koji tek treba da dođu i verujem da možemo još bolje, ali za to je potrebno vreme. Imamo i igru, ali i atmosferu, momci prihvataju ono što ja želim i ići ćemo na pobedu u svakoj utakmici. Zadovoljan sam ponašanjem i fizičkom spremom, što znači da smo dobro radili na pripremama, i igrači mogu da istrče i da ispune ono što želim”.
Utakmica Javor - Crvena zvezda igra se u subotu od 13 časova na Gradskom stadionu u Ivanjici.
- lester burnham
#380 Re: FK Crvena Zvezda
Crvena zvezda -Javor Ivanjica 2010/11

- lester burnham
- lester burnham
- lester burnham
- lester burnham
#384 Re: FK Crvena Zvezda
0:2, jevtic i mijailovic najbolji pojedinci, osim akcije kod prvog gola imali su jos nekoliko sjajnih akcija i prodora... jevtic dao prvi a kaludjerovic strijelac drugog gola, borha uzasan, uspio je u prvom da promasi gol sa 1/2 metra... 4000 gledalaca uzivalo je po lijepom vremenu u fudbalskom popodnevu u ivanjici...
- ganjeta
#385 Re: FK Crvena Zvezda
Znaci 1-1 poluvrijeme.Jaka ova Drina 
- nellington
#386 Re: FK Crvena Zvezda
Poslije poluvremena će mu neka dobra duša skrenuti pažnju da mu je ova Zvijezda dupljakganjeta wrote:Znaci 1-1 poluvrijeme.Jaka ova Drina
-
radostan dan
#387 Re: FK Crvena Zvezda
Uuu, za muštuluka si.ganjeta wrote:Znaci 1-1 poluvrijeme.Jaka ova Drina
Imaš li info kako Borac igra?
Hvala unaprijed.
- nellington
#388 Re: FK Crvena Zvezda
Borac igra u gostima protiv PFC, još je 0-0radostan dan wrote:Imaš li info kako Borac igra?ganjeta wrote:Znaci 1-1 poluvrijeme.Jaka ova Drina
Hvala unaprijed.
- nellington
#389 Re: FK Crvena Zvezda
A ako si pitao za banjalučki, onda pitaj sutra
Sutra igraju od 4.
- Creasy
#390 Re: FK Crvena Zvezda
nellington wrote:Borac igra u gostima protiv PFC, još je 0-0radostan dan wrote:Imaš li info kako Borac igra?ganjeta wrote:Znaci 1-1 poluvrijeme.Jaka ova Drina
Hvala unaprijed.
Poveli su Glodari, Ilic.
Banjalucki gostuje sutra u Lukavici.
- burek_in_space
#391 Re: FK Crvena Zvezda
Joj imam ja jednu navijachku pjesmu, o Zvezdi, smijem li je staviti?! 
- nellington
#392 Re: FK Crvena Zvezda
Imam osjećaj da je neka antiprotivnaburek_in_space wrote:Joj imam ja jednu navijachku pjesmu, o Zvezdi, smijem li je staviti?!
- burek_in_space
#393 Re: FK Crvena Zvezda
Ma nijenellington wrote:
Imam osjećaj da je neka antiprotivna
- Creasy
#394 Re: FK Crvena Zvezda
burek_in_space wrote:Joj imam ja jednu navijachku pjesmu, o Zvezdi, smijem li je staviti?!
A ko ti moze zabraniti. Mora da je neka sto su Lopatari osmislili...
- Creasy
#395 Re: FK Crvena Zvezda
Uvijek sam se pitao da li vise volim Zvezdu ili mrzim Partizan. 
- Creasy
#396 Re: FK Crvena Zvezda
Malo je OT, ali se sjetih kako smo proslavili ovu pobjedu u hotelu u Becicima... kao da je Zvezda pobijedila.

-
radostan dan
#397 Re: FK Crvena Zvezda
Što mi bolan pokvari fazon, ja se nadao da će onaj što komentariše Zvijezdu i Drinu da se primi i da javi za bl Boracnellington wrote:Borac igra u gostima protiv PFC, još je 0-0radostan dan wrote:Imaš li info kako Borac igra?ganjeta wrote:Znaci 1-1 poluvrijeme.Jaka ova Drina
Hvala unaprijed.
- nellington
#398 Re: FK Crvena Zvezda
Drugi put šutim 
- simonese
#399 Re: FK Crvena Zvezda
Creasy wrote:Uvijek sam se pitao da li vise volim Zvezdu ili mrzim Partizan.
isti kurac drugo pakovanje
cetnici i jedni i drugi
- lester burnham
#400 Re: FK Crvena Zvezda
razlika izmedju navijaca i simpatizera zvezde je sto simpatizer navija za partizan kad igra u evropi, ja naprimjer uvjek navijam protiv prdizana, eto naprimer taj dinamov trijumf, petarda na maksimiru, malo nelogicno al mi je donijela mnogo radosti...Creasy wrote:Uvijek sam se pitao da li vise volim Zvezdu ili mrzim Partizan.
i mrzim partizan vise nego sto volim zvezdu... a volim je mnogo!
i jedna navijacka pjesma o partizanu:
lepo je biti uz tebe prdizane,
jer ti igras pored marakane,
komsije tvoje prvaci su sveta,
uvek si drugi i to ti ne smeta... ale ale...