Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ne znam da li je do mene, ali ne mogu naći nijedan kanal iz Telemach ponude koji prenosi ovo prvenstvo u rukometu. ( Osim HRT-a 2 koji se zacrni. ) Što se mene tiče, bruka.
Lud i ponosan wrote:LOL ima sve u svojoj ponudi, jedini provajder koji je kompletan.
Tacno...jedini KO koji se moze pohvaliti svojom prog.semom,cijenom i kanalima a koji se dodatno NE placaju i svi su u osnovnom paketu (RTL-hr,B92,B92info,RTS1,2, RTS-sat,Arenasport,Sportklub,Eurosport-ovi itd...).
Firma koja pokriva jedno ipo naselje, nije vrijedna da je spominjemo. Ja bi mozda i presao na LOL, ali do moje zgrade ce oni prokopati kad ja dobijem unuke.
Firma koja pokriva jedno ipo naselje, nije vrijedna da je spominjemo. Ja bi mozda i presao na LOL, ali do moje zgrade ce oni prokopati kad ja dobijem unuke.
Do moje su prokopali, al' ne da predsjednik kucnog savjeta da udju u zgradu
I to je to... Na tome zavrsilo.
"Postovani, sto se tiče programske šeme MMDS, u toku su radovi na proširenju. Očekujemo u najskorije vrijeme ponuditi vam još značajan broj kanala".
Mozel neko ovo malo pojasnit jel misle prosirit ovih postojecih 69 kanala na analognoj kablovskoj ili misle samo ubacivati neke nove kanale u digitalni paket ???
"Postovani, sto se tiče programske šeme MMDS, u toku su radovi na proširenju. Očekujemo u najskorije vrijeme ponuditi vam još značajan broj kanala".
Mozel neko ovo malo pojasnit jel misle prosirit ovih postojecih 69 kanala na analognoj kablovskoj ili misle samo ubacivati neke nove kanale u digitalni paket ???
Promjene se odnose samo za MMDS-DTV bivseg Elob-a.
maslina wrote:Ja sam se tako obradovao svemu ovome, ali prije minutu sam doživio istinski hladan tuš. Zvao sam tetu u Telemach i raspitao se šta se dešava sa nama koji imamo DTV, Elob konkretno. Teta kaže, ostaje vam kako je bilo do sada. Sva proširenja programske šeme i svega ostalog, odnosi se isključivo na korisnike CATV. Ukoliko budemo imali projekat (kako se ova neljubazna teta izrazila) za korisnike DTV, bićete obavješteni.
Pokušao sam joj objasniti da sam korisnik DTV kako bih imao nešto bolje i naprednije, a samim tim i skuplje, te da u ovom slučaju postajem donji, ali teta reče da je pitam jedno te isto.
Ako ništa, Elobovi diletanti su bili ljubazniji. Izgleda da ovi iz Telemacha osjećaju kako polako preuzimaju monopol. Ukoliko ne vjerujete, probajte, 033/756-555.
POTPISUJEM
ISTI SLUCAJ SAM I JA IMAO
KOMENTAR: TRESLA SE GORA RODIO SE MIS BAREM ZA NAS MMDS KORISNIKE
A PO SVOJ PRILICI CE I OSTATI TAKO
Preskeniraj te kanale... pojavila su se tri kanala dodose nisu nova nego su isti koji su vec u prog.semi (Test1,2,3 V.explorer,TV1000,V.History-sad je 63 kanala)tj. poceli su raditi na MMDS-u...Citat Telemach-a sa FacAbook-a "Sto se tice unaprijedjenja i programske seme, i slike i signala na MMDS,obavijesticemo korisnike o svemu blagovremeno, i nadamo se u najskorije vrijeme, jer radimo na tome."
sencobih wrote:ali nazalost i tri testa su mpeg1, valjda ce i to promijeniti u mpeg2, resiver podrzava a dali i njihova oprema vidjecemo.
Upravu si...i oprema podrzava MPEG2...sta se desilo...tek kad je Elob poceo sa DTV-om slika je bila u MPEG2 formatu ali "velika" kolicina kanala koje su pustili je istu LEDILA...posto Elobovi "stucnjaci" nisu mogli otkonuti problem pozvali su "STRUCNJAKE" iz Bugarske (mislim da je njihova oprema kupljena u Bugarskoj) da im rijese nastalu situaciju...oni su to veoma jednostavno rijesili smanjili kvalitet slike i pustili ga u MPEG1 formatu a broj kanala je ostao isti do dana danasnjeg. Sad ostaje da se vidi hoce li Telemach uspijet' rijesiti ovaj problem