Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
therrarrius wrote:Mujdzi kapa dole, lik stvarno rovi zemlju a Dzeki i Misketu treba ocitati lekciju malo.
Dzeko ne moze da igra u ovakvoj formaciji, jednostavno nema upotrebljivih lopti. Ibisevic je ko tele-jedan od gorih. Misketa gusi mali Pjanic, tj., ta dva igraca ne mogu zajedno-bih sa njima gubi i u ofanzivi i u defanzivi.
Bosni treba neko ko ce preuzeti ulogu da odigra zadnji pas, mali Pjanic nije bas vican tome (bar ne do sada), a Miske nema dovoljno prostora za kreaciju.
Safet je iluzionista isto kao i komentator sa bht-a!
therrarrius wrote:Mujdzi kapa dole, lik stvarno rovi zemlju a Dzeki i Misketu treba ocitati lekciju malo.
Dzeko ne moze da igra u ovakvoj formaciji, jednostavno nema upotrebljivih lopti. Ibisevic je ko tele-jedan od gorih. Misketa gusi mali Pjanic, tj., ta dva igraca ne mogu zajedno-bih sa njima gubi i u ofanzivi i u defanzivi.
Bosni treba neko ko ce preuzeti ulogu da odigra zadnji pas, mali Pjanic nije bas vican tome (bar ne do sada), a Miske nema dovoljno prostora za kreaciju.
pa da zato je ibisevic iz jedne upotrebljive sanse dao go,a dzeko u zaddnje tri tekme ni iz kakve ne dade...
Pa majku mu sta tim igracima treba da bi dali go? Da im neko da loptu u petercu na liniju protivnickog gola? Kazes da je Ibisevic ko tele? Lik je dao go nista se od napadaca i ne trazi. Miske se nije SASTAVIO sa loptom cijelo drugo poluvrijeme.
Ma ko koga guši? Što Ronaldinha ne guši Pato, ili Messija Villa ili peti desetog? Manite se tog gušenja, igraj ono što ti se odredi ako umiješ. Naši ne umiju/neće i zdravo.
znaci kad napadas treba ti go,hoces pobjedu,ne pravis izmejnu u 89-oj minuti,ode ti 30-tak sekundi koje ti trebaju ko ozeblo sunce..
al eto...
sta ja znam...a dzeku je za primjer trebo izvest u 59-oj minuti pa nek malo razmislja u wolfsburgu...
znaci kad napadas treba ti go,hoces pobjedu,ne pravis izmejnu u 89-oj minuti,ode ti 30-tak sekundi koje ti trebaju ko ozeblo sunce..
al eto...
sta ja znam...a dzeku je za primjer trebo izvest u 59-oj minuti pa nek malo razmislja u wolfsburgu...
terarius ja svakako nemam bas neko misljenje o susicu kao treneru,ustvari nemam nikakvo misljenje,indiferentAN SAM po tom pitanju,al cojk je selektor,on slaze igru,ubacuje iizbacuje igrace,kida svima nama zivce,ma hebaji ga...djaba se nervirat ajmo pjankee...jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
pa nema srece ba nema...isto ko i 95-te
suma sumarum 1:1 iks ,uzec sve u obzir dobar je i iks....