Niciju zemlju nisam spomenuo jer je po meni upravo na vec gore spomenuti fazon "neka, svi smo pomalo krivi" gdje se haman sva krivica na Zapad prebacuje!
"U zemlji krvi i meda" by Angelina Jolie
Moderator: _BataZiv_0809
- BHF_Manijak
#376 Re: Angelina Jolie ce snimati film u Sarajevu
Kontaju levati da ce nesto postici sto srozaju ocjenama film, a realno prosjecnog Amera, ili bilo kojeg drugog zapadnjaka zaboli cosak za ocjenom i cim vidi 3-4 komentara razjarene rulje koja orgija po onim "reviews" skontat ce koliko je sati! Ne mogu da vjerujem da ih je ovoliko zabolio film, cak im se i "proslavljeni reziseri i glumci" oglasavaju kako su ogorceni, nije ih ni Remake ovoliko zabolio koliko ovaj, ali valja zato sto je jedna proslavljena glumica rezisirala ovaj film i to kao neutralna zena!
Niciju zemlju nisam spomenuo jer je po meni upravo na vec gore spomenuti fazon "neka, svi smo pomalo krivi" gdje se haman sva krivica na Zapad prebacuje!

- ljubav_aha
#377 Re: Angelina Jolie ce snimati film u Sarajevu
centici se loguju,znaci,to je uslov prije ocjenjivanja filma,kako imju toliko energije za mrznjujust principe wrote:ovom filmu na IMDB ce ocjena spasti na 2 sto je zalosno..Vecina onih anamo film nije ni pogledala a pucaju jedinice na isti sto nam ne daje realnu ocjenu filma..
Mislim mozemo se i mi potruditi da izjednacimo rejting filmu, ali vidimo od nasih nikome to nije u interesu
- just principe
#378 Re: Angelina Jolie ce snimati film u Sarajevu
pa logujte se i vi preko googla i to je to...Ja sam cak 7 puta glasao 
- ljubav_aha
#379 Re: Angelina Jolie ce snimati film u Sarajevu
BHF_Manijak wrote:Ma ja, cetaljima samo odgovaraju filmovi tipa "mir mir mir niko nije kriv" i "svi smo pomalo krivi", ma mars u PM ba, ne mozete cijeli svijet lagati ako mozete sebe, debili!
zato ja Manijak svojjim amerikancima vec postavila objasnila film ,samo cekamo da ga zajedno gledamo,pih sta mogu ovi cetnici
- ljubav_aha
#380 Re: Angelina Jolie ce snimati film u Sarajevu
just principe wrote:pa logujte se i vi preko googla i to je to...Ja sam cak 7 puta glasao
hvala,i trebali bi,deiftivno
-
simpozijum delirijum
#381 Re: Angelina Jolie ce snimati film u Sarajevu
Andzelina je reagirala na svom Twiter profilu na hajku koja se digla medju raspamecenim fanaticima u RS i Srbiji
Ona dolazi u Sarajevo opet treba joj pripremiti veliki i dostojanstven docek ( i pruziti maximalnu zastitu , ko zna sta budale planiraju !)
a sta budale rade sami sebi , to je mentalni poremecaj
a komentari na e-novinama su jako duhoviti ,ismijao sam se
i ima jos pametnih i normalnih i u Srbiji i u RS
http://www.e-novine.com/entertainment/e ... loidu.html
Ona dolazi u Sarajevo opet treba joj pripremiti veliki i dostojanstven docek ( i pruziti maximalnu zastitu , ko zna sta budale planiraju !)
a sta budale rade sami sebi , to je mentalni poremecaj
a komentari na e-novinama su jako duhoviti ,ismijao sam se
http://www.e-novine.com/entertainment/e ... loidu.html
- Cholina_Lokica
#382 Re: Angelina Jolie ce snimati film u Sarajevu
Znaci objavljeno film da se snima, ovdje ga svi popljuvali, kako je nije stid da tako nesto snima... Srbi sad nisu pogledali film, i oni to isto rade, a sad svi koji su pljuvali film, pljuju Srbe... Gdje logika zavrsava pocinje balkan, jebo lud zbunjenog
- ljubav_aha
#383 Re: Angelina Jolie ce snimati film u Sarajevu
Cholina_Lokica wrote:Znaci objavljeno film da se snima, ovdje ga svi popljuvali, kako je nije stid da tako nesto snima... Srbi sad nisu pogledali film, i oni to isto rade, a sad svi koji su pljuvali film, pljuju Srbe... Gdje logika zavrsava pocinje balkan, jebo lud zbunjenog
a evo i zasto
nesporazum je rezultat nesnimanja filma u BiH,ako i zena,zrtava rata,a koje je uospte modificirao sinopsis,vec mediji u bivsjo jugi,da zakuhaju,i uspjelu siljubav_aha wrote:hmvalterbranisarajevo wrote: ... Mi želimo da se sastanemo ondje gdje smo preživjele genocid i gdje je nad nama izvršeno masovno sistematsko silovanje - kazala je Hasečić.
- Željele smo da porazgovaramo kao žena sa ženom. Trebala je prije snimanja doći u u Bosnu i razgovarati sa žrtvama da čuje i naše mišljenje. Što se nas tiče, ljubavna priča u logoru nije bila moguća. Takva interpretacija uzrokuje nam duševnu bol, citirajući Hasečić još jednom, Gaurdian završava tekst. (** No links **/dg)
Bakira Hasečić za ** No links **:
Iako je to samo film, mi hoćemo istinu!
Smatramo da je potez Angeline Jolie da nas ignoriše jako neozbiljan. Iako je film samo fikcija, sve počinje od filma, a mi insistiramo samo na istini i ostajemo pri svom stajalištu da je u logoru nemoguća ljubav između osoba različite nacionalnosti. Ne želimo opstruirati snimanje filma, niti smo u mogućnosti. Želimo samo da nam se ne provociraju naše traume. Mi smo žrtve i imamo pravo da se naš glas čuje. Mi samo želimo da se istina kaže i, iako je film snimljen, mi ćemo i dalje insistirati na tome, istakla je Bakira Hasečić za ** No links ** portal u obješnjenu zašto je udruženje kojim predsjedava uputilo pismo UNHCR-u i tražilo da se Angelini Jolie oduzme titula "ambasadora dobre volje".
According to the synopsis, the movie is a wartime love story between a Serb guard in a prison camp and a Muslim detainee, his former girlfriend.
It caused controversy in Bosnia when local media reported rumours that the film was the story of a Muslim rape victim who falls in love with her Serb attacker.
Jolie had sent the authorities a copy of the script which her Bosnian production company said did not include any such rape love story.
- just principe
#384 Re: Angelina Jolie ce snimati film u Sarajevu
sta sam vam reko

- BHF_Manijak
#385 Re: Angelina Jolie ce snimati film u Sarajevu
Al' koliko se to navadilo, hej ba 6000 ui nesto glasova, pa koja frustracija ne mozes da vjerujes!
Od ovih 6200 glasova, ja garantujem da je 6150 iz Srbije i Rs-a, eventualno da ostalih 50-tak misle fakat da je toliko odron film! 
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#386 Re: Angelina Jolie ce snimati film u Sarajevu
a ovih 172 što dadoše dvicu su glupani koji nisu mogli potrefiti keca 
-
vulkan777
#387 Re: Angelina Jolie ce snimati film u Sarajevu
Pa ako njih 6211 može glasati jedinicom može sigurno duplo nas glasati desetkom. Ako su oni toliko primitivni i isfrustrirani i nije im mrsko da unište film, možemo li se mi potruditi da se to ne desi. Jel vam toliko mrsko otići i dati jednu desetku da se ovi iz krmske republike ne bi naslađivali. Hajmo sad svi na imdb 
- BHF_Manijak
#388 Re: Angelina Jolie ce snimati film u Sarajevu
Mislim da nema potrebe se spustati na taj seljacki nivo, ovo je ipak jedna jako referentna stranica sto se filmova tice tako da samo jos bolje debili potvrdjuju sliku iz filma o sebi i u javnosti i na danasnje vrijeme, kako rekoh onaj ko vidi ocjenu jako losu, otici ce i procitati par kritika i vidjeti koliko je sati, vidjet ce da je to mrznja, bijes i grozenje na sami film radi teme a ne radi samog filma, tako da sumnjam da ce nekoga sama negativna ocjena odvratiti od gledanja filma! 
- alica.k
#389 Re: Angelina Jolie ce snimati film u Sarajevu
zapravo, po imdb boards za ovaj film, vec su i vidjeli ostali ljudi kolko je sati.BHF_Manijak wrote:Mislim da nema potrebe se spustati na taj seljacki nivo, ovo je ipak jedna jako referentna stranica sto se filmova tice tako da samo jos bolje debili potvrdjuju sliku iz filma o sebi i u javnosti i na danasnje vrijeme, kako rekoh onaj ko vidi ocjenu jako losu, otici ce i procitati par kritika i vidjeti koliko je sati, vidjet ce da je to mrznja, bijes i grozenje na sami film radi teme a ne radi samog filma, tako da sumnjam da ce nekoga sama negativna ocjena odvratiti od gledanja filma!
ovoliko isfrustrirane, iskompleksirane ljude jos ne vidjeh. ne znam kako ne kontaju, da ce sad ljudi iz inata pogledat film. ovo mu samo dize popularnost, jer ce sutra osvanuti u nekim novinama i portalima da se 6000 srba naklacilo na imdb da glasaju jedinicom za ovaj film...jadno i cemerno.
- ljubav_aha
#390 Re: Angelina Jolie ce snimati film u Sarajevu
to je dokaz kako je snimanje takvog filma bio dobar potezalica.k wrote:zapravo, po imdb boards za ovaj film, vec su i vidjeli ostali ljudi kolko je sati.BHF_Manijak wrote:Mislim da nema potrebe se spustati na taj seljacki nivo, ovo je ipak jedna jako referentna stranica sto se filmova tice tako da samo jos bolje debili potvrdjuju sliku iz filma o sebi i u javnosti i na danasnje vrijeme, kako rekoh onaj ko vidi ocjenu jako losu, otici ce i procitati par kritika i vidjeti koliko je sati, vidjet ce da je to mrznja, bijes i grozenje na sami film radi teme a ne radi samog filma, tako da sumnjam da ce nekoga sama negativna ocjena odvratiti od gledanja filma!
ovoliko isfrustrirane, iskompleksirane ljude jos ne vidjeh. ne znam kako ne kontaju, da ce sad ljudi iz inata pogledat film. ovo mu samo dize popularnost, jer ce sutra osvanuti u nekim novinama i portalima da se 6000 srba naklacilo na imdb da glasaju jedinicom za ovaj film...jadno i cemerno.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#391 Re: Angelina Jolie ce snimati film u Sarajevu
tu dvicu su dali matematičari koji razumiju imdb formulu za ocjenjivanje koja kaže da je bolje dati dvicu nego kecaChmoljo wrote:a ovih 172 što dadoše dvicu su glupani koji nisu mogli potrefiti keca
ja kao desetogodišnji glasač na imdb-u tvrdim da je bolje dati devetku filmu nego desetku
isto tako i s kecom i dvicom
mislim da će se ukinuti ocjene kao u slučaju tvajlajta kad se glasalo prije nego je izašao film
- alica.k
#392 Re: Angelina Jolie ce snimati film u Sarajevu
ja sam ih sve reportnula sto su ostavili reviewse, zaposlila sam malu sestru da to
ona jedva docekala jer joj je inace zabranjen internet 
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#393 Re: Angelina Jolie ce snimati film u Sarajevu
inače pravo smiješna situacija...
sve skupa jadno...
sve skupa jadno...
- ljubav_aha
#394 Re: Angelina Jolie ce snimati film u Sarajevu
alica.k wrote:ja sam ih sve reportnula sto su ostavili reviewse, zaposlila sam malu sestru da toona jedva docekala jer joj je inace zabranjen internet
- alica.k
#395 Re: Angelina Jolie ce snimati film u Sarajevu
ma e, mozes ti mislit te no lajfere da su se oni organizovali da ostavljaju ocjenu 1 i pisu reviewse na nekom kvaziengleskom.Black swan wrote:inače pravo smiješna situacija...
sve skupa jadno...
pa to je sramota.
neki lik je napisao I CAN'T BELIEVE ANGELINA JOLIE IS RACIST.
sta ba racist? srbi su sad druga rasa? ono, ne samo da su debili, nego su neuki debili koji ne znaju znacenje najosnovnijih pojmova.
- BHF_Manijak
#396 Re: Angelina Jolie ce snimati film u Sarajevu
Naravno da su druga rasa, ja sta mislis, to je nebeski narod bre!

- ljubav_aha
#397 Re: Angelina Jolie ce snimati film u Sarajevu
BHF_Manijak wrote:Naravno da su druga rasa, ja sta mislis, to je nebeski narod bre!![]()
- BHF_Manijak
#398 Re: Angelina Jolie ce snimati film u Sarajevu
Eno izgleda da je imdb kreno u pohod, lov na vjestice, vec oko 20 komentara iz reviews izbrisano!
Jucer oko 120 ih bilo, danas 99...
- ljubav_aha
#399 Re: Angelina Jolie ce snimati film u Sarajevu
hunted by past,hunted foreverBHF_Manijak wrote:Eno izgleda da je imdb kreno u pohod, lov na vjestice, vec oko 20 komentara iz reviews izbrisano!![]()
Jucer oko 120 ih bilo, danas 99...
- alica.k
#400 Re: Angelina Jolie ce snimati film u Sarajevu
ma sad se dodaju ovi od 10 zvjezdica, mislim stvarno...