Teška ekonomska situacija u državifallout1 je napisao/la:
sta ovo svi prodaju literaturu. kladim se da su ih oni dobili djaba pa sad prodaju.. dajte tu literaturu, da ljudi poloze.
certificirani racunovodja
Moderator: anex
- desperate housewife
#376 Re: certificirani racunovodja
-
fallout1
#377 Re: certificirani racunovodja
posaljite mail dacu vam ja nesto lit sto sam skupio..
-
kruska
#378 Re: certificirani racunovodja
Pozdrav za sve buduce certificirane racunovodje i revizore
Eh imam pitanje za sve vas...da li je mjesec i po dovoljno vremena za spremanje ova dva mjeseca(Finans.izvjestavanje i revizija)
Svakako sam planirala uplatiti za ovu obuku koja organizuje Feb i Revicon koja ce startati u aprilu.Ima li jos zainteresovanih?
Eto iskreno mi recite ko je polozio ovaj prvi modul da li imam sanse odnosno da li imam dovoljno vremena jer ne bih bas bezveze da bacam pare
Eh imam pitanje za sve vas...da li je mjesec i po dovoljno vremena za spremanje ova dva mjeseca(Finans.izvjestavanje i revizija)
Svakako sam planirala uplatiti za ovu obuku koja organizuje Feb i Revicon koja ce startati u aprilu.Ima li jos zainteresovanih?
Eto iskreno mi recite ko je polozio ovaj prvi modul da li imam sanse odnosno da li imam dovoljno vremena jer ne bih bas bezveze da bacam pare
- Ricken
#379 Re: certificirani racunovodja
Mjesec i po je brdo vremena, za to vrijeme možeš sva četiri. 
- desperate housewife
#380 Re: certificirani racunovodja
Zavisi jel radiš ili ne. Mislim da je mjesec dana dovoljno za dva ispita. a mjesec ipo ako ne srkletiš.kruska wrote:Pozdrav za sve buduce certificirane racunovodje i revizore![]()
-
fallout1
#381 Re: certificirani racunovodja
ma najgore je sto radis, dodjes s posla umoran i trebas ucit...
- p206
#382 Re: certificirani racunovodja
Imam par kratkih pitanja u vezi polaganja ispita za certificiranog računovođu:
Da li ga može polagati neko ko nema završen fakultet? I neko ko nema radno iskustvo u toj struci?
Koliko se ispita polaže i gdje se vrši to polaganje u Sarajevu? Jesu li ispiti u pismenoj formi ili ima i usmenih?
Koliko se plaća, da li po ispitu ili ide odjednom uplata?
Odgovori su za jednu gospođu, pa bih bio zahvalan
Da li ga može polagati neko ko nema završen fakultet? I neko ko nema radno iskustvo u toj struci?
Koliko se ispita polaže i gdje se vrši to polaganje u Sarajevu? Jesu li ispiti u pismenoj formi ili ima i usmenih?
- mirsek
#383 Re: certificirani racunovodja
Mislim da mozes polagati bez fakulteta ali nisam siguran s tim da ti treba 4 godine radnog iskustva u tim poslovima prije polaganja ispita i polazes 5 ispita koji je 200KM po izlasku za svaki ispit i polazes u pismenoj formi.p206 wrote:Imam par kratkih pitanja u vezi polaganja ispita za certificiranog računovođu:
Za sve ostalo imas http://www.srr-fbih.org/bo/aktualnosti.asp
-
Harisova mama
#384 Re: certificirani racunovodja
Molim vas ima li iko ista u elektronskoj formi od Jovana Rodica ili bilo sta iz upravlljackog? , Hvala !
-
Harisova mama
#385 Re: certificirani racunovodja
Ne vidim nikakva objasnjenja u vezi uplate za ispite, Ima li ko informaciju kad cemo uplacivati ispite ?
-
fallout1
#386 Re: certificirani racunovodja
pise da se uplati do 20.4 samo je pitanje jeli dokumentacija dovoljna i ispravno sto smo poslali. Bar da hoce zvati
- desperate housewife
#387 Re: certificirani racunovodja
zna li neko jel zovu u svakom slučaju, ili samo u slučaju da je dokumentacija neispravna?fallout1 wrote:pise da se uplati do 20.4 samo je pitanje jeli dokumentacija dovoljna i ispravno sto smo poslali. Bar da hoce zvati
-
JAJO
#388 Re: certificirani racunovodja
Ja sam zvala Savez i pitala kažu. "Bit će na stranici Saveza". Znači, izaći će tabele sa spiskovima onih koji ispunjavaju uvjete za izlazak na ispit. A ako je neko poslao dokumente,a nema ga na spiskovima treba se javiti u Savez radi dopune dokumentacije.
-
ekseks
#389 Re: certificirani racunovodja
Posjedujem kompletan set literature koja je napravljena od strane stručnih lica i prilagođena kandidatima za polaganje ispita za Certificiranog računovođu.
Literatura uključuje sve tipove zadataka koji su se pojavljivali na ispitima u zadnjih 6 godina, sa detaljnim objašnjenjima izrade, kao i jasno razrađen kompletan teorijski dio razrađen u okviru tematskih cjelina.
Za sva ostala pitanja, kao i način preuzimanja literature, slobodno me kontaktirajte na telefon br: 061/884-232.
Literatura uključuje sve tipove zadataka koji su se pojavljivali na ispitima u zadnjih 6 godina, sa detaljnim objašnjenjima izrade, kao i jasno razrađen kompletan teorijski dio razrađen u okviru tematskih cjelina.
Za sva ostala pitanja, kao i način preuzimanja literature, slobodno me kontaktirajte na telefon br: 061/884-232.
-
fallout1
#390 Re: certificirani racunovodja
jel ovo ti prodajes? ako prodajes imas stranice za prodaju, dosta mi je ovakvih oglasa vise...ekseks wrote:Posjedujem kompletan set literature koja je napravljena od strane stručnih lica i prilagođena kandidatima za polaganje ispita za Certificiranog računovođu.
- desperate housewife
#391 Re: certificirani racunovodja
a btw. zadaci i pitanja sa prošlih rokova mogu se naći na stranici računovođa fbih..fallout1 wrote:jel ovo ti prodajes? ako prodajes imas stranice za prodaju, dosta mi je ovakvih oglasa vise...ekseks wrote:Posjedujem kompletan set literature koja je napravljena od strane stručnih lica i prilagođena kandidatima za polaganje ispita za Certificiranog računovođu.
-
Harisova mama
#392 Re: certificirani racunovodja
Izisli su spiskovi kandidata na srr F BiH
- desperate housewife
#393 Re: certificirani racunovodja
wow kako puno ljudiHarisova mama wrote:Izisli su spiskovi kandidata na srr F BiH
- dinoo1898
#394 Re: certificirani racunovodja
znači da će biti pravo teškodesperate housewife wrote:wow kako puno ljudiHarisova mama wrote:Izisli su spiskovi kandidata na srr F BiH
- desperate housewife
#395 Re: certificirani racunovodja
zna li neko kakva bude prolaznost?
- jazmin
#396 Re: certificirani racunovodja
Ide li iko od vas na obuku?
Ma ja neznam kolika prolaznost obično bude, a nevjerujem da ce sada ovi nešto ekstra teško praviti što nas puno ima nadam se
Ma ja neznam kolika prolaznost obično bude, a nevjerujem da ce sada ovi nešto ekstra teško praviti što nas puno ima nadam se
-
Harisova mama
#397 Re: certificirani racunovodja
Ja se samo nadam da neće neke nove zadatke uvoditi, a valjda ne bi trebali, ali cini mi se da ce ih iskomplikovati samo tako 
-
AVA
#398 Re: certificirani racunovodja
Ćao narode,
zna li neko koji zadaci su potrebni iz Van Horna da se predju, evo ja sam presla zbirku od Azre i Džafera ali Van Horna nisam, svaka info je dobro dosla?
Odakle spremate zadatke iz upravljackog?
LP
zna li neko koji zadaci su potrebni iz Van Horna da se predju, evo ja sam presla zbirku od Azre i Džafera ali Van Horna nisam, svaka info je dobro dosla?
LP
- ExNihilo
#399 Re: certificirani racunovodja
Ima li ko ove zbirke u elektronskom formatu?AVA wrote:Ćao narode,
LP