Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
to su bila vremena kad sam htio chatati morao sam ici na fakultet
koliko sam kafa dogovorio na koje nisam otisao
zezao raju posebno jednog prijatelja pored mene kojeg sam danima lozio da sam usamljena zena koja zeli mladica za druzenje
levat mi se jos hvalio kako veceras ide ***iti naljutio se kad sam mu rekao
pa onda u kafani di smo skontali da se znamo. ljubili se i sve to
i poslije sest godina se ponovo upoznamo (jer se naravno u medjuvremenu nismo ni culi ni vidjeli) i skontamo da smo se zapravo vec dvaput upoznali i opet se malo ljubili i tako to
sad se opet ne cujemo i ne vidimo
a sta znas mozda opet bude nesto za sest sedam ili deset godina
hehe otkad nisam cuo da ko mirc pomene, ona vremena kad su se tek internet klubovi otvorili, udjes u klub a ono svi na mircevima. Niko se tad nije bavio surfanjem ili slicnim stvarima samo mirc jarane....
Bilo je pravo zanimljivo (ja tad osnovac bio) pa tako raspalis na listi milion koka pa neznas vise ni sta pricas s kojom
FB iako imam akaunt nesjecam se kad sam zadnji put stavio sta na zid....
Meni FB nekako i nije za upoznavanje, vise da nadjes staru raju, rodbinu koja je vani i da si u bliskom kontaktu sa ovima koje i inace vidjas.
Pravu draz upoznavanja osjetio sam preko drugih sajtova, a najsladje je kad je blind date i kad se prijatno iznenadis, pa se u pocetku supljira a i jedno i drugo jedva cekamo da predjemo na stvar.
Ma jok, na te ne idem. To su bila upoznavanja na sajtovima koji nisu tog tipa, kao na ovom forumu spontano krene razgovor o nekoj temi i malo po malo krene dopisivanje... I tako.
Ma jok, na te ne idem. To su bila upoznavanja na sajtovima koji nisu tog tipa, kao na ovom forumu spontano krene razgovor o nekoj temi i malo po malo krene dopisivanje... I tako.
Glupo je da otkrivam a i ne sjecam se vise gdje sam se sve zavlacio. Jednu sam upoznao komentarisuci Eurosong na nekom portalu, trazila mi mail ja joj ga dao, dalje je sve islo samo od sebe. Jedna je bila sa krstarice, pa na mirc pa u ... Bilo je svega uglavnom, sa nekima se znala samo kafa popiti. A sa nekima... Ali to danas svi rade pa nije toliko interesantno. Sad mi bude zanimljivije kad nekoga upoznam u stvarnosti. Pravo se iznenadim i obradujem.
A mozda je i najbolje bilo bas to sto nije bilo slika i profilova da mozes cekirati. Onako kroz pricu ako ti se dopadne dok catas bar imas osjecaj da je princeza u tvojoj masti
Šef wrote:
Glupo je da otkrivam a i ne sjecam se vise gdje sam se sve zavlacio. Jednu sam upoznao komentarisuci Eurosong na nekom portalu, trazila mi mail ja joj ga dao, dalje je sve islo samo od sebe. Jedna je bila sa krstarice, pa na mirc pa u ... Bilo je svega uglavnom, sa nekima se znala samo kafa popiti. A sa nekima... Ali to danas svi rade pa nije toliko interesantno. Sad mi bude zanimljivije kad nekoga upoznam u stvarnosti. Pravo se iznenadim i obradujem.
Nisam bio ozbiljan sa ovim, a shto se tiche zavlachenja, to vec ne morash, znam ja gdje si ti sve bio.