Velicina

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
Lullaby5

#376 Re: Velicina

Post by Lullaby5 »

Sandra D. wrote: Pretpostavljam da "kratka šesnaestka" može biti dobra samo za "misionarenje". Nisam je nikad probala pa ne znam, ali mogu samo da zamislim kako izgleda seks od stojećki uz vrata sa takvim spravicama. Ovi nešto duži su baš simpa jer većina nas ne voli samo da leži kada vodimo ljubav (dakle i po stojećki dolazi u obzir), a može da se koristiti i kada se pokvari daljinski za TV. :)
ima i drugih poza osim "misonarenja"? ma daj, ne vjerujem :shock:
Omerovim_Koracima

#377 Re: Velicina

Post by Omerovim_Koracima »

Kad se vec hvalimo,ja sam se sexo u avionu :D :D
peace

#378 Re: Velicina

Post by peace »

Omerovim_Koracima wrote:Kad se vec hvalimo,ja sam se sexo u avionu :D :D
:cry: :cry: :cry:
jel' poletio???
Omerovim_Koracima

#379 Re: Velicina

Post by Omerovim_Koracima »

peace wrote:
Omerovim_Koracima wrote:Kad se vec hvalimo,ja sam se sexo u avionu :D :D
:cry: :cry: :cry:
jel' poletio???
Zamalo kunem ti se :D :D
burek_in_space

#380 Re: Velicina

Post by burek_in_space »

Kad vec prichamo o glupostima, da i ja opet priupitam.
Zanemarite obracanje mimi, ona je meni davno rekla da mi nema pomoci. :mrgreen:
burek_in_space wrote: Imam problem mima, pomozi mi - ima me mashala, sav sam tvrd, i gor' i dol', mogu dugo, shta da radim?!
*mima*

#381 Re: Velicina

Post by *mima* »

burek_in_space wrote:Kad vec prichamo o glupostima, da i ja opet priupitam.
Zanemarite obracanje mimi, ona je meni davno rekla da mi nema pomoci. :mrgreen:
burek_in_space wrote: Imam problem mima, pomozi mi - ima me mashala, sav sam tvrd, i gor' i dol', mogu dugo, shta da radim?!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Svasta bih ja tebi napisala.....ali ne merem......znas da te volim..... :kiss:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#382 Re: Velicina

Post by pici »

momak24 wrote:zelio bi da se djevojke izjasne o ovoj temi i molio bi za ozbiljnu diskusiju i licna razmisljanja

poznato je da kod muskaraca varira velicina penisa koja je individualna od osobe do osobe. tako imamo razne profile penisa. zanima me kako zene gledaju na veclinu penisa kod partnera i da li bi uticalo na vezu ukoliko vas partner ima nesto manji penis. ja imam 24 godine i penis 13 cm. molio bi za ozbiljnu diskusiju i razmisljanja , iskustva djevojaka i koliko im je velicina penisa bitna kod partnera. hvala
Pa bolan nebiJo kako za dvaJest i Ćetri godine naraste samo 13 cm :shock: pa kod NuNeta ĆevapĆiĆ je duži i veČi :oops: brez dvajst i kusur od pola cola nema ništa....ima ako si nogat i šaponja a jezik ti mora bitnut ko kod .......

Image

:oops: :mrgreen:
plemba

#383 Re: Velicina

Post by plemba »

Sandra D. wrote:
statix wrote:Pa eto imala si i opet dzaba. Je l' ono bijese 22? :D
On je bio dobar (zapravo odličan) u seksu, ali samo u seksu. Taj ne može da vozi automobil ni dva metra a da ga ne slupa, a pored toga je bio i ladan kao frižider. Primera radi, meni rođendan, sredila sam šminku, slavim Osmi mart, neki drugi praznik, nebitno... On to uopšte i ne primeti, i pita me jesam li videla njegovog drugara koji mu je dužan lovu.
ta 22 cm, jel to duzina ono kad je "mlohav" il' kad "naraste" :D
madner

#384 Re: Velicina

Post by madner »

Pa nije lose 13cm.

Ako je radius :D
Karmen86

#385 Re: Velicina

Post by Karmen86 »

moderator wrote:
Gospoda Ministarka wrote:Moderator, znam da je to htjeli priznat ili ne vama uvreda sto zena trazi nesto malo vece da i ona moze uzivat, ali ne morate bas tako nisko pokusavat udarati, nije primjereno za nekoga ko je ipak moderator.

BTW, meni je zao tvoje zene.
jutros je u 5 skakala ko po vrucem ulju, komsije razbudila, stvarno je jadna :)
A udarac nije nizak, sve je u skladu s pravilima - tema o duzini penisa.
A uvreda? Ne. Bio je i moj 25 pa se od trosenja smanjio i sve me strah sta ce biti za koji mjesec.
A status moderatora? Imam i ja pravo pisati na forumu, dokle god je u skladu sa pravilima. A doslo mi ko 1 na 11 - obzirom da ste nebrojene teme zachatali pricom o svom dragom i njegovom penisu, cak kad nije tema bila duzina penisa.
Eto, a sad odo obloge staviti :D
Izraz ide kao kec na 10 i veže se za igru Black Jack. Kada imas ispred sebe 1, a dodje ti 11, to u Black Jacku znači da imaš as i as, tj. ukupno 12. To možeš ili splitat (razdvojiti) ili ostaviti pa u zbiru imati 12 ili povući kartu pa ako dobiješ 10 pretjeraš., što ti baš i ne odgovara.
Uglavnom, samo htjedoh reći kako ljudi ne trebaju koristiti izraze koji ne razumiju, kao recimo ti sad i samo se provaljujes plus kako si ruzno napao Ministarku jer voli onu stvar da je malo veća već što ti imaš. Dakle, Ministarka je napisala samo na ovoj temi jedan post i rekla svoj stav, a ti si počeo pisati o svojoj ženi koja skače po tvojoj kiti ko po vrućem ulju i razbuđuje komšije, što je u najmanju ruku nefer prema tvojoj supruzi jer čisto sumnjam da se ona hvali pred pola Sarajeva da si je jebo (s 15 centi).

P.S. Ministarka, ti fino draga moja uživaj u svojim srećicama, i samo lagano ne daj se isprovocirati (ali mislim ti si coolerka svakako i super se nosis sa ovakvim niskim udarcima, a prije svega si dama, pa čak i kad pričaš o kitama:) )
A moje mišljenje-ma dok je jezik neopečen i funkcionalan, kita manje više :mrgreen:
*mima*

#386 Re: Velicina

Post by *mima* »

:lol:
nellington

#387 Re: Velicina

Post by nellington »

Karmen86 wrote:
moderator wrote:
Gospoda Ministarka wrote:Moderator, znam da je to htjeli priznat ili ne vama uvreda sto zena trazi nesto malo vece da i ona moze uzivat, ali ne morate bas tako nisko pokusavat udarati, nije primjereno za nekoga ko je ipak moderator.

A uvreda? Ne. Bio je i moj 25 pa se od trosenja smanjio i sve me strah sta ce biti za koji mjesec.
A status moderatora? Imam i ja pravo pisati na forumu, dokle god je u skladu sa pravilima. A doslo mi ko 1 na 11 - obzirom da ste nebrojene teme zachatali pricom o svom dragom i njegovom penisu, cak kad nije tema bila duzina penisa.
Izraz ide kao kec na 10 i veže se za igru Black Jack. Kada imas ispred sebe 1, a dodje ti 11, to u Black Jacku znači da imaš as i as, tj. ukupno 12. To možeš ili splitat (razdvojiti) ili ostaviti pa u zbiru imati 12 ili povući kartu pa ako dobiješ 10 pretjeraš., što ti baš i ne odgovara.
Izvini, Karmen, moram malo pametovati. Kec na kec je tzv suhi ajnc, i priznaje se kao dobitak u ajncu koji se kod nas tradicionalno igra [tj ne u anglosaksonskoj varijanti blackjacka]. Dakle, iako je principijelno dobitak 21, 22 koji je nastao kao suma dva keca je također dobitak u klasičnom ajncu.
Sandra D.

#388 Re: Velicina

Post by Sandra D. »

moderator wrote:Draga Karmen, samo se ti petljaj, skakces i ti i vristati..bez penetracije...u mom selu se kaze kec na jedan'est, a ne kockam pa ne znam, ali nek si mi se ti nagovorila :D
Šteta što te nisam upoznala pre ovog zadnjeg, samo da ti pokažem ko bi prvi "vrištao i cepao pokrivače", i to bez penetracije. Vi muškarci ste inače uvek najjači na rečima, u praksi se pokazalo da su jači oni koji ćute. :)

Ajde da te pitam nešto, ali nemoj da se ljutiš?
Last edited by Sandra D. on 20/07/2010 14:02, edited 1 time in total.
Bluemore

#389 Re: Velicina

Post by Bluemore »

sta ucinise centimetri :?
nellington

#390 Re: Velicina

Post by nellington »

@toro modera: Nabavili smo ti neke prirodne lijekove, ništa se ti ne brini ;) Samo, u banji ćeš imati vlastitu medicinsku sestru koja će ti Haplicirati te lijekove 8-) I testirati da li djeluju :D
Sandra D.

#391 Re: Velicina

Post by Sandra D. »

moderator wrote:Pitaj sta god hoces Sandra, samo nemoj iz teme u temu, kao ministarka, ponavljati da imas decka obdarenog ko konja, cak i kad tema nije vezana za sex i slicno..
Ma nisam to imala nameru raditi, niti imam. Ne razumem ni zašto bih to radila.

Htela sam te pitati je li tvoj penis stvarno dug 15 cm, i da li sa tim možeš zadovoljiti ženu u svim pozama? Nadam se da nisam previše otvorena. Izvini još jednom, ali morala sam da pitam jer celo vreme mislim da se zezaš kako bi udovoljio drugima.
Karmen86

#392 Re: Velicina

Post by Karmen86 »

Izvini, Karmen, moram malo pametovati. Kec na kec je tzv suhi ajnc, i priznaje se kao dobitak u ajncu koji se kod nas tradicionalno igra [tj ne u anglosaksonskoj varijanti blackjacka]. Dakle, iako je principijelno dobitak 21, 22 koji je nastao kao suma dva keca je također dobitak u klasičnom ajncu.[/quote]

Da, da ali kod nas je uvriježen taj izraz kec na 10, ali se jasno vidi da je Moderator pogrešno upotrijebio izraz, a ovo tvoje je za Ko želi znati malo više i rijetko ko zna to što si ti napisao, a inače tvoji postovi su mene i prije fascinirali, mislim količina znanja nekog iz matematično/logičkih stvari, tako da vjerujem da si ti znao ovo, ali tako vjeruje da Moderator definitivno nije i da se provalio i sad se vadi:))
P.S. I ne pametuješ, zanimljiv si skroz (ne uvaljujem ti se majke mi i ne zanima me kolika ti je kita :mrgreen: :lol: )
baby24

#393 Re: Velicina

Post by baby24 »

Sandra D. wrote:
moderator wrote:Pitaj sta god hoces Sandra, samo nemoj iz teme u temu, kao ministarka, ponavljati da imas decka obdarenog ko konja, cak i kad tema nije vezana za sex i slicno..
Ma nisam to imala nameru raditi, niti imam. Ne razumem ni zašto bih to radila.

Htela sam te pitati je li tvoj penis stvarno dug 15 cm, i da li sa tim možeš zadovoljiti ženu u svim pozama? Nadam se da nisam previše otvorena. Izvini još jednom, ali morala sam da pitam jer celo vreme mislim da se zezaš kako bi udovoljio drugima.
naravno da se sali :D
citroen

#394 Re: Velicina

Post by citroen »

Karmen86 wrote:
moderator wrote:

Uglavnom, samo htjedoh reći kako ljudi ne trebaju koristiti izraze koji ne razumiju, kao recimo ti sad i samo se provaljujes plus kako si ruzno napao Ministarku jer voli onu stvar da je malo veća već što ti imaš. Dakle, Ministarka je napisala samo na ovoj temi jedan post i rekla svoj stav, a ti si počeo pisati o svojoj ženi koja skače po tvojoj kiti ko po vrućem ulju i razbuđuje komšije, što je u najmanju ruku nefer prema tvojoj supruzi jer čisto sumnjam da se ona hvali pred pola Sarajeva da si je jebo (s 15 centi).

P.S. Ministarka, ti fino draga moja uživaj u svojim srećicama, i samo lagano ne daj se isprovocirati (ali mislim ti si coolerka svakako i super se nosis sa ovakvim niskim udarcima, a prije svega si dama, pa čak i kad pričaš o kitama:) )
A moje mišljenje-ma dok je jezik neopečen i funkcionalan, kita manje više :mrgreen:
Draga Karmen,ja mislim da Gdja ministarka nikad nije vidjela kitu :D pa ni onu od 13cm,16+ :D a ovu dvajesku :lol: :lol: mislim da je ona jedna isfrustrirana dama,razlog toga ce nam obajasniti ona valjda nekad :lol: :lol:
Sandra D.

#395 Re: Velicina

Post by Sandra D. »

baby24 wrote:naravno da se sali :D
Znala sam. :)
Karmen86

#396 Re: Velicina

Post by Karmen86 »

moderator wrote:Draga Karmen, samo se ti petljaj, skakces i ti i vristati..bez penetracije...u mom selu se kaze kec na jedan'est, a ne kockam pa ne znam, ali nek si mi se ti nagovorila :D
Blago tvojoj ženi kad se ovako svakoj nudiš, prava sretnica :roll:
nellington

#397 Re: Velicina

Post by nellington »

Karmen86 wrote:
nellington wrote:Izvini, Karmen, moram malo pametovati. Kec na kec je tzv suhi ajnc, i priznaje se kao dobitak u ajncu koji se kod nas tradicionalno igra [tj ne u anglosaksonskoj varijanti blackjacka]. Dakle, iako je principijelno dobitak 21, 22 koji je nastao kao suma dva keca je također dobitak u klasičnom ajncu.
Da, da ali kod nas je uvriježen taj izraz kec na 10, ali se jasno vidi da je Moderator pogrešno upotrijebio izraz, a ovo tvoje je za Ko želi znati malo više i rijetko ko zna to što si ti napisao, a inače tvoji postovi su mene i prije fascinirali, mislim količina znanja nekog iz matematično/logičkih stvari, tako da vjerujem da si ti znao ovo, ali tako vjeruje da Moderator definitivno nije i da se provalio i sad se vadi:))
P.S. I ne pametuješ, zanimljiv si skroz (ne uvaljujem ti se majke mi i ne zanima me kolika ti je kita :mrgreen: :lol: )
Hvala :) A izraz je neobičan iz tog razloga što dosta ljudi koristi i jednu (recimo ja kažem kec na deset) i drugu (otac mi govori kec na jedanaest) varijantu - jezik je živa kategorija, mijenja se skupa sa pravilima kartaških igara.
burek_in_space

#398 Re: Velicina

Post by burek_in_space »

Karmen86 je malo cvrknula na Moderatora, ili ja grijeshim?!
Sandra D.

#399 Re: Velicina

Post by Sandra D. »

moderator wrote:nikad ga mjerio nisam, to ti je ko pedalj (ako je to ono od vrha palca do vrha srednjaka kad rasiris dlan), ali je solidne debljine pa mlada zna i skichati ponekad. Pogotovo ako joj ne dam po par dana.
a nekad bude ko kivi, skupi se od hladnoce sve se bojim nestace..
Ajde čoveče, pa pedalj prosečnog čoveka iznosi oko 20 cm a to nije ni blizu 15. Ne treba da te čudi zašto vrišti kad znam da joj je lepo. :D :sax:
black

#400 Re: Velicina

Post by black »

ofirno :mrgreen:
Locked