Zasto cure ne vole plavokose ?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

xsk

#376 Re: Zasto cure ne vole plavokose ?

Post by xsk »

CiCk0 wrote:
Kvarim ugodjaj? :D zasto pls? :D[/quote]

na kvaris ugodjaj, ali priznaj cije si slike stavio? ;-)
CiCk0

#377 Re: Zasto cure ne vole plavokose ?

Post by CiCk0 »

xsk wrote:
CiCk0 wrote:
Kvarim ugodjaj? :D zasto pls? :D

na kvaris ugodjaj, ali priznaj cije si slike stavio? ;-)[/quote]
Nasho na netu svidjele mi se pa stavio :) :D :mrgreen: :-D ;-)
xsk

#378 Re: Zasto cure ne vole plavokose ?

Post by xsk »

Suti i trpi wrote: Ipak, nisam toliko opsjednut Silajdzicem, a pogotovo ne toliko da bi se poistovjetio sa njim :D .
Pa ne bih bas reko da imam djecije lice, mozda nesto izmedju... Ponekad mi se ucini da oni sto su me mladji po 5 godina izgledaju starije od mene. Moze biti da sam mladolik, a moze biti da sam zaosto u razvoju :D .
Kako ti slika moze pokazat eksplozivnost? Mozda mi je tijelo lijepo definisano, a pri tome eksplozivno, a mozda je i zdepasto, ali i dalje eksplozivno. Jedino da se snimim kako trcim na sto metara i udaram vrecu, pa da postavim klip ovdje :D !?
Malo karikiram, nista ne uzimajte za ozbiljno :D .
Inace, sto se mene tice ne volim nikakve muskarce bez obzira na boju ociju :D . Za ozbiljniju vezu vise preferiram smedje (ili crne) oci, jer na neki neobjasnjiv nacin osjecam te djevojke, u pojedinim trenutcima osjecam sta zele i sta misle. Neka misteriozna povezanost :D . Sto se tice 'neozbiljne' veze, tu nema nikakvih pravila :D .
pa sta ja znam kako slika moze pokazati eksplozivnost, bila sam spontana :evil:
a moze i klip, to sa sto metara i vrecom :razz:
by the way, i meni su oci bas bitne kod ljudi - puno bitnije od tih boja kose. ja recimo da se pitam, svi muskarci bi mogli komotno da potpuno obriju glavu! uvijek se primim na OCI! :)
CiCk0

#379 Re: Zasto cure ne vole plavokose ?

Post by CiCk0 »

Ah boze dragi :) na oci se prima..... Svidja mi se to .....jer ipak oci su izvor dushe :) :D
Traktor`

#380 Re: Zasto cure ne vole plavokose ?

Post by Traktor` »

CiCk0 wrote:Ah boze dragi :) na oci se prima..... Svidja mi se to .....jer ipak oci su izvor dushe :) :D
ispravka...ogledalo dushe... :D halali, ali moro sam... :D
CiCk0

#381 Re: Zasto cure ne vole plavokose ?

Post by CiCk0 »

Cyclone` wrote:
CiCk0 wrote:Ah boze dragi :) na oci se prima..... Svidja mi se to .....jer ipak oci su izvor dushe :) :D
Tebi vazda Hallal :) :D
Traktor`

#382 Re: Zasto cure ne vole plavokose ?

Post by Traktor` »

CiCk0 wrote:
Cyclone` wrote:
Tebi vazda Hallal :) :D
oci moje lijepe... :D
sofist

#383 Re: Zasto cure ne vole plavokose ?

Post by sofist »

xsk wrote:
Suti i trpi wrote: Ipak, nisam toliko opsjednut Silajdzicem, a pogotovo ne toliko da bi se poistovjetio sa njim :D .
Pa ne bih bas reko da imam djecije lice, mozda nesto izmedju... Ponekad mi se ucini da oni sto su me mladji po 5 godina izgledaju starije od mene. Moze biti da sam mladolik, a moze biti da sam zaosto u razvoju :D .
Kako ti slika moze pokazat eksplozivnost? Mozda mi je tijelo lijepo definisano, a pri tome eksplozivno, a mozda je i zdepasto, ali i dalje eksplozivno. Jedino da se snimim kako trcim na sto metara i udaram vrecu, pa da postavim klip ovdje :D !?
Malo karikiram, nista ne uzimajte za ozbiljno :D .
Inace, sto se mene tice ne volim nikakve muskarce bez obzira na boju ociju :D . Za ozbiljniju vezu vise preferiram smedje (ili crne) oci, jer na neki neobjasnjiv nacin osjecam te djevojke, u pojedinim trenutcima osjecam sta zele i sta misle. Neka misteriozna povezanost :D . Sto se tice 'neozbiljne' veze, tu nema nikakvih pravila :D .
pa sta ja znam kako slika moze pokazati eksplozivnost, bila sam spontana :evil:
by the way, i meni su oci bas bitne kod ljudi - puno bitnije od tih boja kose. ja recimo da se pitam, svi muskarci bi mogli komotno da potpuno obriju glavu! uvijek se primim na OCI! :)
Omiljeno jelo: jaje na OKO. :D :wink:
xsk

#384 Re: Zasto cure ne vole plavokose ?

Post by xsk »

sofist wrote:
e i ti ga ubode, he he he! OKO na jaje zvuci vala bolje nego jaje na OKO! :thumbup:
sofist

#385 Re: Zasto cure ne vole plavokose ?

Post by sofist »

xsk wrote:
sofist wrote:
e i ti ga ubode, he he he! OKO na jaje zvuci vala bolje nego jaje na OKO! :thumbup:
Baci oko na jaje. :D Svako jutro jedno jaje organizmu snagu daje! :D A sve fol pjesnik lud. :D
Suti i trpi

#386 Re: Zasto cure ne vole plavokose ?

Post by Suti i trpi »

xsk wrote:pa sta ja znam kako slika moze pokazati eksplozivnost, bila sam spontana :evil:
Sve bi se to dalo izvest kada bi mene imo ko branit od cure kada ugleda sta sam sve piskaro po forumu :D . Steko sam uslove da mi slomi oklagiju od glavu, moram se zaustavit ako zelim ostat ziv :D . Po ovome se vidi da je ekspolozivnost (snaga) relativna :D . 'Dva losa ubise Milosa'.

Da, i meni su oci najvaznije kada je u pitanju emotivna veza. Ne mogu da objasnim, ali plave ili zelene oci su mi nekako bezizrazajne, puno mi je teze iz njih procitat emocije, nego li iz smedji (psobebno) ili iz crnih ociju. Ustvari, vazno je kompletno lice, jer se na njemu itekako moze procjenit kakva je ko osoba. Moze da glumi koliko hoce, ali ako dobro pratite, lice ga mora izdati.
xsk

#387 Re: Zasto cure ne vole plavokose ?

Post by xsk »

Suti i trpi wrote: Sve bi se to dalo izvest kada bi mene imo ko branit od cure kada ugleda sta sam sve piskaro po forumu :D . Steko sam uslove da mi slomi oklagiju od glavu, moram se zaustavit ako zelim ostat ziv :D . Po ovome se vidi da je ekspolozivnost (snaga) relativna :D . 'Dva losa ubise Milosa'.
Da, i meni su oci najvaznije kada je u pitanju emotivna veza. Ne mogu da objasnim, ali plave ili zelene oci su mi nekako bezizrazajne, puno mi je teze iz njih procitat emocije, nego li iz smedji (psobebno) ili iz crnih ociju. Ustvari, vazno je kompletno lice, jer se na njemu itekako moze procjenit kakva je ko osoba. Moze da glumi koliko hoce, ali ako dobro pratite, lice ga mora izdati.
slazem se za lice/oci!

hajd' zdravo, nemoj da nas sad ganja tvoja cura :-) :run:
pustopoljina

#388 Re: Zasto cure ne vole plavokose ?

Post by pustopoljina »

kad sam ja bila mlada :) vrlo mlada...imala sam jednu "viziju" :
da ce moj "co'jk" biti plavo-ridjokos,glasan i veseo i krupan i dobrodusan i castan...domacinski neki tip :P :-)

a garant sam gledala neki film o kralju arturu, pa to sve nekako sklopila u glavi :-)
EDIT: nesto kao tim robbins sa smedjim ocima :run:

od crnih,nabrijanih...nekako agresivnih sam uvijek zazirala...mada i tu ima izuzetaka...
tako da nemam neki tip...ali sam definitivno iz onog mog "ideala" izbacila glasno...volim kad cujem bariton, a ne bas.
mislim da se nikad nisam zaljubila u nekoga sa svijetlim ocima...ali jesam u plave sa smedjim ocima...
Suti i trpi

#389 Re: Zasto cure ne vole plavokose ?

Post by Suti i trpi »

pustopoljina wrote:kad sam ja bila mlada :) vrlo mlada...imala sam jednu "viziju" :
da ce moj "co'jk" biti plavo-ridjokos,glasan i veseo i krupan i dobrodusan i castan...domacinski neki tip :P :-)

a garant sam gledala neki film o kralju arturu, pa to sve nekako sklopila u glavi :-)

od crnih,nabrijanih...nekako agresivnih sam uvijek zazirala...mada i tu ima izuzetaka...
tako da nemam neki tip...ali sam definitivno iz onog mog "ideala" izbacila glasno...volim kad cujem bariton, a ne bas.
mislim da se nikad nisam zaljubila u nekoga sa svijetlim ocima...ali jesam u plave sa smedjim ocima...
Bas neobicno da te je impresioniro film o kralju Arturu. Sada se djevojcice loze na Kristiana Ronalda, Dejvida Bekama i tako te metro pedercice :D .
bez_ideje

#390 Re: Zasto cure ne vole plavokose ?

Post by bez_ideje »

One srednjovjekovne face....loknice,svjetle oci
:dance: :dance: :dance:
pustopoljina

#391 Re: Zasto cure ne vole plavokose ?

Post by pustopoljina »

demid boj, pa nisam ja djevojcica :lol:
meni oni tehnikolor filmovi o vitezovima okruglog stola bili vrh... sve sa kulisama od stiropora :lol:
btw.
jesi li polagao pionirsku zakletvu? :P
Ridjobrki

#392 Re: Zasto cure ne vole plavokose ?

Post by Ridjobrki »

pustopoljina wrote:kad sam ja bila mlada :) vrlo mlada...imala sam jednu "viziju" :
Promaših za pedalj...

:lol: :lol: :lol:
Suti i trpi

#393 Re: Zasto cure ne vole plavokose ?

Post by Suti i trpi »

pustopoljina wrote:demid boj, pa nisam ja djevojcica :lol:
meni oni tehnikolor filmovi o vitezovima okruglog stola bili vrh... sve sa kulisama od stiropora :lol:
btw.
jesi li polagao pionirsku zakletvu? :P
Nisi, ali si kraljem Arturom bila odusevljena kada si bila djevojcica :D . Vjerovatno si tada mislila da je kralj Artur zaista postojo :D !?

Nisam. Nemam komunisticku proslost :D .
SoShy

#394 Re: Zasto cure ne vole plavokose ?

Post by SoShy »

ili neki viking :D
pustopoljina

#395 Re: Zasto cure ne vole plavokose ?

Post by pustopoljina »

hogar strasni :D
ma mislila sam da su realni i on i lancelot i zenevjev (jel'se tako zvala?) sve je to meni bilo ziva istina.
@suti i trpi:pa ja tebi od sada nista ne vjerujem,kad ne mozes dati casnu pionirsku :lol:
Giulia de Medici

#396 Re: Zasto cure ne vole plavokose ?

Post by Giulia de Medici »

Moj muz je takav dobrodusan, voli da jede, lako deblja i nece da ide u fitness club. :D :D
pustopoljina

#397 Re: Zasto cure ne vole plavokose ?

Post by pustopoljina »

Giulia de Medici wrote:
Moj muz je takav dobrodusan, voli da jede, lako deblja i nece da ide u fitness club. :D :D
pa gdje je rastao, prije nego sto si ga copila :lol: da i ja sebi uberem :lol: (sala,sala)
Giulia de Medici

#398 Re: Zasto cure ne vole plavokose ?

Post by Giulia de Medici »

pustopoljina wrote:
Giulia de Medici wrote:
pa gdje je rastao, prije nego sto si ga copila :lol: da i ja sebi uberem :lol: (sala,sala)

Alipasino Polje - Sarajevo i Leonding - Linz
citroen

#399 Re: Zasto cure ne vole plavokose ?

Post by citroen »

xsk wrote:
SoShy wrote:ajmo se ne zajebavat :D

Image
uuuuuuuuuuuuuu, SoShy, ja da tebe znam u "real life" imale bismo o cemu pricati!!!!! :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Image

evo jedna moja,kad sam bio u formi :D :D :D
pustopoljina

#400 Re: Zasto cure ne vole plavokose ?

Post by pustopoljina »

Giulia de Medici wrote:
pustopoljina wrote:
Giulia de Medici wrote:

Alipasino Polje - Sarajevo i Leonding - Linz
nije bio ni daleko :)
Post Reply