Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- kritichar
- sarajlija_ba
#377 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
Do mene je onda...halali bratu napaćenomkritichar wrote:niko
- kritichar
#378 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
halal olsun 
-
BJB
#379 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
Steta sto muskarci prije potpisivanja bracnog ugovora ne dodju sa nekim rokom...
Ono na celu/ledjima da im pise, vrijedi od otvaranja (potpisivanja) pa tri godine/cetiri ili pet
Barem bismo znale na cemu smo...
Ono na celu/ledjima da im pise, vrijedi od otvaranja (potpisivanja) pa tri godine/cetiri ili pet
- cat lover
#380 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
treba to poudavat jarane, pa da vidišsarajlija_ba wrote:Ne daju nam se ni smijat...cat lover wrote:imam ba pravo valjat se od smijeha ako hoću
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa ne nađi šta mlađe...vid' kake su ove starije neurozne ba
- kritichar
#381 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
isto vazi i za vasBJB wrote:Steta sto muskarci prije potpisivanja bracnog ugovora ne dodju sa nekim rokom...
- sarajlija_ba
#382 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
Pa vi uvijek znate na čemu steBJB wrote:Steta sto muskarci prije potpisivanja bracnog ugovora ne dodju sa nekim rokom...
- cat lover
#383 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
a mi ne znamo u kojoj smo....
- kritichar
- sarajlija_ba
#385 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
Jesi ti šovinistički nastrojena prema nama oženjenima.sanabe wrote:BJB wrote:Steta sto muskarci prije potpisivanja bracnog ugovora ne dodju sa nekim rokom...
Hebo to, ja sam za zigosanje ozenjenih, sta ba prsten, na celo, zig![]()
Š'a ti je ba večeras ?
- cat lover
#386 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
eventualno neki brojčanik...sanabe wrote:BJB wrote:Steta sto muskarci prije potpisivanja bracnog ugovora ne dodju sa nekim rokom...
Hebo to, ja sam za zigosanje ozenjenih, sta ba prsten, na celo, zig![]()
- sarajlija_ba
#387 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
Al' da se ne može resetovat...nek' se zna kilometražacat lover wrote: eventualno neki brojčanik...
- cat lover
#388 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
haj' vidimo se ujutro, kad mane veo licijepo 
- sarajlija_ba
#389 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
LN drug...a policije vazda imacat lover wrote:haj' vidimo se ujutro, kad mane veo licijepo
- sarajlija_ba
#390 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
E'o vidišsanabe wrote:![]()
![]()
- cat lover
#391 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
utroju vaspa ko babe, madasarajlija_ba wrote:E'o vidišsanabe wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- sarajlija_ba
#392 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
sanabe wrote:
jok sevi, dimra od vetde
Čuj kako to reče ponosno "dimra od vetde" k'o da radi od 6
- cat lover
#393 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
sanabe wrote: jok sevi, dimra od vetde
- sarajlija_ba
#394 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
Samo 4 sata dišra ?sanabe wrote: ha yasta je ba
od 9 do 13, sta hos?
A kad te sluša čojk bi rek'o da vascijela firma leži na tvojim leđima
- sarajlija_ba
#395 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
Vidiš kako ona misli na tvoje srce i stressanabe wrote: ma sto cve ti to ba, samo sekiracija, stres je to dina mi![]()
LN
LN drug...mlađe-slađe
- respo
#396 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
kako mene elektra ovaj sanabe razumije
-
PalaSa Marsa
#397 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
I sta's onda kad napunis, 70, 60 a Boga mi i 50 godina, jer sta znas mozda imadnes problema sa prostatom.sarajlija_ba wrote:@Sanabe, Zelenashica, ovaj sa šibicama:
Nikad ne reci nikad.
Ono što sam tvrdio da 100% neću sam jednom ili zamalo uradio ili uradio.
Matematika je jednostavna. Svaki dan jedeš npr. ćevape i tako 10-15 godina. Vala, laže ko god kaže da mu tanjir običnog graha ne bi izgledao kao najljepša sofra nakon silnih ćevapa. To je jedan dio priče.
Drugi dio priče je da koliko god oženjeni požele mlado meso isto tako i te mlade cure žele nešto zabranjeno a zabranjeno voće je najslađe...to svi znamo.
Ja nikoga ne ubjeđujem da je to normalno, moralno, prihvatljivo, pozitivno...itd, ali kažem šta je realnost.
Kaže meni cura od 23-24 godine "ja bih sve dala muškarcu koji bi me gotivio i kupovao mi poklone poput garderobe i to na pijaci". Ja je gledam iznenađen takvom izjavom, pomalo i zatečen, pomalo i zbunjen jer mi je to bio 2-3 put da je vidim.
Nisam je "gotivio" naravno, ali hoću da kažem da je to postalo gotovo pa normalno jer i moji prijatelji imaju slična iskustva a mojih su godina. Neki su "zagotivili" takve curice ali to je njihova stvar.
Ako ćemo moralisat' onda prije braka ne bi trebalo da bude sexa a mnogi/mnoge se izhandre po partijima, autima, na livadama, na dernecima a onda poslije se zgražavaju "šta se danas radi".
Uvijek je aktuelna ona poznata ženska rečenica "ti si mi drugi" ili njegova "ma ne sviđa mi se nijedna osim tebe".
Ma hajte...baČite to licemjerstvo pod noge loma pa da pričamo k'o insani
-
PalaSa Marsa
#398 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
Vrlo precizno.dječak sa šibicama wrote:Sjajno, nakon sto ste ljude uporedili sa zivotinjama, sada nas poredite sa grahom i cevapom.
Nikad, prevariti osobu sa kojom sam u vezi ili braku, nikad. To je stvara karaktera, ako je ne volim dovoljno, ako pomisljam na drugu, ako se premisljam, reci cu joj ne gledaj me predugo, nismo jedno za drugo... odnosno rastat cemo se ko ljudi.
Ovo sto vi iznosite, ne da je beskarakterno, vec je izrazito sebicno i pokvareno. Znaci, neces ostaviti osobu sa kojom si u braku jer ti odgovara da imas nekog "za stalno", da si se osigurao da neces sam zanociti za par dana ili mjeseci, ali ces je varati jer eto, dosadila ti ko sto ti dosade cevapi. Ili su ti eto kao proradili prirodni nagoni.
Daj bolan... prvo sto je ne volis, drugo sto je varas, trece sto je ne postujes, cetvrto sto ispadas supcina.
Ostavi je i idi guzi maloletnice, prosto ko pasulj.
- spreca
#399 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
Ko da je vazno sta ce biti u peMzijiPalaSa Marsa wrote:I sta's onda kad napunis, 70, 60 a Boga mi i 50 godina, jer sta znas mozda imadnes problema sa prostatom.sarajlija_ba wrote:@Sanabe, Zelenashica, ovaj sa šibicama:
Nikad ne reci nikad.
Ono što sam tvrdio da 100% neću sam jednom ili zamalo uradio ili uradio.
Matematika je jednostavna. Svaki dan jedeš npr. ćevape i tako 10-15 godina. Vala, laže ko god kaže da mu tanjir običnog graha ne bi izgledao kao najljepša sofra nakon silnih ćevapa. To je jedan dio priče.
Drugi dio priče je da koliko god oženjeni požele mlado meso isto tako i te mlade cure žele nešto zabranjeno a zabranjeno voće je najslađe...to svi znamo.
Ja nikoga ne ubjeđujem da je to normalno, moralno, prihvatljivo, pozitivno...itd, ali kažem šta je realnost.
Kaže meni cura od 23-24 godine "ja bih sve dala muškarcu koji bi me gotivio i kupovao mi poklone poput garderobe i to na pijaci". Ja je gledam iznenađen takvom izjavom, pomalo i zatečen, pomalo i zbunjen jer mi je to bio 2-3 put da je vidim.
Nisam je "gotivio" naravno, ali hoću da kažem da je to postalo gotovo pa normalno jer i moji prijatelji imaju slična iskustva a mojih su godina. Neki su "zagotivili" takve curice ali to je njihova stvar.
Ako ćemo moralisat' onda prije braka ne bi trebalo da bude sexa a mnogi/mnoge se izhandre po partijima, autima, na livadama, na dernecima a onda poslije se zgražavaju "šta se danas radi".
Uvijek je aktuelna ona poznata ženska rečenica "ti si mi drugi" ili njegova "ma ne sviđa mi se nijedna osim tebe".
Ma hajte...baČite to licemjerstvo pod noge loma pa da pričamo k'o insani
-
PalaSa Marsa
#400 Re: Ozenjeni muskarci i mlade ljubavnice
Jes' jasta radi, a kad dodje do onog da zove npr., zeeenoooo donesi mi caj zabolilo meeeee, donesi ako Boga znas. Bice mu sipak, sa ovakvim stilom zivota. Treba ga pustit' da samo otpadne.