@Pala
u pravu su @novi dan i Baby Blue. sejtan se trebao pokloniti covjeku nakon naredjenja Gospodara ali je odbio jer se uzoholio. covjek je poslije Boga najsavrsenije stvorenje. meleci (andjeli) su stvoreni od nura i nemau tjelesno koje ima covjek takod a nas ne mogu razumjeti. ali to je za neku drugu temu
helem, vidi sta pisu komsije o mekiju:
"E ovako, nisam sklon pisati na ovakvim temema, niti zelim nekome rusiti nade, ali jednostavno moram reci nase iskustvo sa Mekkijem.
Stari je obolio od karcinoma zucnih kanala, bio operiran u 5.mj 2009god, predvidjeno vrijeme ostatka zivota: od 6.mj do 1god. Otpusten iz bolnice bez ijedne tablete i lijeka.
Nakon toga, pokusavamo se boriti na sve moguce nacine, od cajeva, trava, mjenjanja ishrane itd. Poslije cujemo za Mekkija da je u Zg, stari odlazi k njemu, bio je ondje za cijelog njegovog boravka,
govorio je da se bolje osjeca, da ima vise snage, itd. Nalazi su tapkali u mjestu, sto smo smatrali za dobar znak... Pio je redovito njeguvu vodu, kupovao na kubike, da ne duljim. Mekki mu je rekao da bi trebao dolaziti stalno jer je jako tezak bolesnik. Nadalje, ove godine u zimu, stari i stara su otisli u Maroko kod njega, bili tamo preko 2 mjeseca, dosli doma tik prije uskrsa, a prije puta doma Mekki im je rekao da je sklonio 70% tumora, te da dodje u 5. mjesecu ove godine kad on dodje u Zagreb, i nakon tih tretmana ce biti 100% izlijecen.
Nakon dolaska doma, starom se drasticno pogorsava stanje, umro je sredinom 5. mjeseca. Jebiga, ako smijem tako da se izrazim
Nadalje, od njih desetak koji su bili skupa u Maroku, cetvero je umrlo, jednom je stanje takodjer pogorsano, dok je covijeku kojem je rekao a je 100% izlijecen takodjer stanje dodatno pogorsano nego kad je otisao.
E sad, jedan savjet svima koji bi se upustali u tako nesto, dobro promislite prije nego sto nekom bezuvjetno vjerujete.
Mi smo srecom imali novaca da sve to sami isfinanciramo, medjutim, bilo je ljudi koji su posudjivali novac da dodju tamo.
Ne kazem, vjerojatno ima ljudi kojima je pomogao, samo sto ja i moja obitelj nismo upoznali...
Eto, toliko od mene..."
http://www.forum.hr/showthread.php?t=332035&page=39
"evo i ja bih nesto da kazem na ovu temu sa obzirom na direktno iskustvo koje sam imao,
naime, ja sam bio prvi puta kod g,torabija prosle g. u 11 mj. otisao kao i vecina nas koji smo bili ondje u smislu da nista ne mozes izgubiti mozda samo dobiti,
komentarima tipa zaludene ovcice i sl. dosta govore o takvim osobama, osobno mislim da ih je 50 % ispod 24g, a oni ostali su jednostavno prirodno nezreli i srecni da se nisu nasli u situaciji u kojoj sam ja i vecina koji su na velesajmu bili,
da se vratim torabiju, bio sam tada 18 puta i bilo mi je fantasticno, puno sam se bolje osjecao, imao apetit, dobro spavao, nisam imao bolove, i da bio sam izvan sebe jer nisam mogao vjerovati da bi svojoj pasiji mogao biti kraj(koja traje vec 8g.), veselio sam se najavljenom dolasku torabija u 5 mj. u vjerovao u ozdravljenje, no nesto prije, sredinom 4mj. stanje mi je se rapidno pogorsalo, tj sve se vratilo na staro, od sredine 5 mj pa do pred kraj 6. bio sam na velesajmu kod torabija 30 puta no nista se znacajno nije dogadalo osim sto sam puno spavao i nisam imao bolove, nakon 30 tretmana sve se vratilo na staro, znaci bez poboljsanja kao u 4 mj. to je moje osobno iskustvo
zastupnik torabijev asad izjavljivao je da se dijabetes skida nakon 10 tretmana, karcinom 15, ja sam bio 48 puta i osim pocetnog poboljsanja koje nije takoder beznacajno jer mi je olaksao oko 5mj, nista se nije dogodilo,
voda se naplacivala 6kn u 11mj 2009gtjekom cijelog boravka, sto je za kunu vise od trzne cijene
tjekom 5 mj bila je 5kn da bi je u 3 tjednu digao na 6 uz obrazlozenje da sa time treba pokriti troskove koje placa gradu za odrzavanje paviljona 2(cistacice i sl), nakon toga nije ostao 4 tjedna kao u 11mj, nego oko 6 tjedana uz obrazlozenje da prima formule sa 5 planeta od koje ce energija biti jos jaca i pri tom bih radio cudne pokrete nakon cega bih kada bih dosao sebi nesto zapisivao( meni ti postupci djeluju na populizam u razini babe mande)naravno cijena vode je ostala 6 kn,
ovo je moje iskustvo sa g.torabijem, kazu da ce doci u 10 mj, ja iskreno ne znam hocu li ici,"
i proguglajte malo o covjeku koje se zvao Tomo Vrban...i on je isao Mekiju i govorio da mu je odlicno. sada o Tomi svi govore u proslom vremenu, covjek umro u 33 godini od tumora kojeg je Meki izlijecio dodirom. jos samo da je tumor saznao da je izlijecen...