znam da je iPad jako dobar,ali brate mana i to velika,zbog kojega ga ja ne bih nikada,je flash podrska koju on nema,pa moras youtube gledati preko nekih njegovih aplikacija,a najvise mislim na to,kada lijepo "odes na neki portal" ,koji je pun raznoraznog sadrzaja,a ja volim raznovrsnost,i ugledam neki zanimljiv naslov,ispid naslova procitam text,pa ispod texta video klip,koji odmah tu i pgledam u normalnoj rezoluciji,zavisno od klipa,jos ako je u hd rezoluciji,a to iPad ne podrzava bez svojih alternativa,tako da,izvinjavam se vama ljubiteljima jabuke,ali ja ga ne bih brate,nema teorije!Ne bi android ovako brzo,dosao na vrh,a tek odnedavno se pojavio,dok apple vec duuugo vremena radi,sto znaci,buducnost je vec u androidu,mislim sadasnjost-pre neki dan,prijatelj gleda nesto preko i phone na netu,ja ga upitam,kako slusa,po pitanju otvaranja web stranica,je li brzo otvara i tako-jaro mi se zali nevjerovatno,grozno,a u pitanju je iphone 3-iPad ne znam po pitanju web performansi kakav je,ali zbog nedostatka flash podrske,to je ono zbog cega mu opada popularnost,tako brzo,to je nevjerovatno-mozete vi mene shvatiti kako hocete,ali tako vam je!Pozzzic za vas.
sent from tapatalk 2