MMA (Mixed Martial Arts)

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
4m3l

#376 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by 4m3l »

bato99 wrote:zna li iko kakav dobar stream za večeras UFC Rio ?
Postavit cu ja ovdje, jos je rano da ga trazim :)

BTW. Minotaur gubi nokautom, shogun gubi odlukom sudaca, silva pobjedjuje u 2 rundi sa necim :D

Ako jedno pogodim, dobar sam hahahaha!
bato99

#377 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by bato99 »

4m3l wrote: Postavit cu ja ovdje, jos je rano da ga trazim :)

BTW. Minotaur gubi nokautom, shogun gubi odlukom sudaca, silva pobjedjuje u 2 rundi sa necim :D

haj postavi kakav dobar link što prije...Minotaur razvaljuje Schauba a za Silvu sam siguran da će razbiti onog japanca
bato99

#378 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by bato99 »

pala mi stranica myp2p :x sjebali joj server pa nisam dobar nikako tamo sam naviko sve gledati :-D
4m3l

#379 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by 4m3l »

evo zabavih se vamo hakajuci xD sad ce link
bato99

#380 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by bato99 »

evo našao sam ovaj za sada :-D http://rapi.tv/index.html
4m3l

#381 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by 4m3l »

zuffa dobro radi posao jedva nadjoh :S

http://www.firstrowsports.eu/watch/8052 ... okami.html
bato99

#382 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by bato99 »

4m3l wrote:zuffa dobro radi posao jedva nadjoh :S

http://www.firstrowsports.eu/watch/8052 ... okami.html
svaka čast majstore ovaj je bolji :thumbup:
4m3l

#383 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by 4m3l »

Jedno Pogodjeno i to u potpunosti :D Dobar! Isplatilo se ostat budan i gledad event, marisana prava bila.
drugodtvogdruga

#384 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by drugodtvogdruga »

Prejak event, persu borbe ;D
enisss

#385 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by enisss »

Sad mi je tek zao sto Mirko nije usao jace i sa vise zelje u borbi protiv Schauba...ne kazem da je Schaub los no mislim da je sa agresivnijim pristupom Mirko mogao dobiti sigurno mec...Minotauro je sinoc imao bas tu zelju koju Mirko nema u posljednjih 5-6 borbi...vidjelo se to odmah od pocetka meca.
4m3l

#386 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by 4m3l »

enisss wrote:Sad mi je tek zao sto Mirko nije usao jace i sa vise zelje u borbi protiv Schauba...ne kazem da je Schaub los no mislim da je sa agresivnijim pristupom Mirko mogao dobiti sigurno mec...Minotauro je sinoc imao bas tu zelju koju Mirko nema u posljednjih 5-6 borbi...vidjelo se to odmah od pocetka meca.
Uparavu si ali ja sam skoro pa 100% siguran da Crocop nebi izdrzao one udarce sto je minotaur primio :D
enisss

#387 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by enisss »

4m3l wrote:
enisss wrote:Sad mi je tek zao sto Mirko nije usao jace i sa vise zelje u borbi protiv Schauba...ne kazem da je Schaub los no mislim da je sa agresivnijim pristupom Mirko mogao dobiti sigurno mec...Minotauro je sinoc imao bas tu zelju koju Mirko nema u posljednjih 5-6 borbi...vidjelo se to odmah od pocetka meca.
Uparavu si ali ja sam skoro pa 100% siguran da Crocop nebi izdrzao one udarce sto je minotaur primio :D
Hm...ne znam...Mirko je primio bas nezgodan udarac u dio glave odmah iza uha...Minotaur nije dobio ni jedan takav udarac..vecina ih je sjela ili direktno u lice ili malo sa strane..koliko sam uspio vidjeti..a te udarce je lakse podnijeti nego ovaj u potiljak...ili malo vise prema uhu...
Vidio si u borbi protiv Barryja da je Mirko primio nekoliko direkata u lice,jeste pao na pod ali nije bio nokautiran...onaj udarac kojim je Schaub oborio Mirka mislim da nikog ne bi ostavio na nogama...ne toliko zbog jacine udarca vec zbog mjesta na koje je sjeo...mislim da je falilo i manje od jednog cm da to bude ilegalan udarac iza glave.
Strauss

#388 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Strauss »

slazem se. sa motivacijom i zeljom kakvu je imao mino, cc bi doslovno ponizio schauba. mislim da sam i ovdje pisao da je shaub mnogo precijenjen borac. nema teorije da on pripada top 10 hw boraca.
sto se tice minotaura, odusevljen sam prikazanim. poslije toliko dugog odsustva i nekoliko operacija dobiti i to nokautom, sto mu bas i nije svojstveno. fenomenalno. volio bih ga opet vidjeti sa mirom.
inace priredba i borbe vrhunske, navijaci drama i ono meni najbitnije pobjeda, i to kakva shoguna. lijepo..
Strauss

#389 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Strauss »

koji je ludjak ovaj palhares :D

Image
UnscarD
Location: Na granici koja polako nestaje, tamo izmedju atoma i bita.

#390 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by UnscarD »

Strauss wrote:koji je ludjak ovaj palhares :D

Image
Jasta je :) ponjelo ga. Dobro je da je uopste pobjedio u ovoj borbi. Sjecam se da su ga nesto suspendovali na par mjeseci prosle godine jer nije htjeo da pusti polugu nakon predaje.
Strauss

#391 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Strauss »

aha odmah poslije ovog radovanja ga je miler uzdrmao i malo je falilo da izgubi..
a nije ni cudo sto cesto bude u uvodnom dijelu. negdje sam procitao da su te i slicne stvari upravo razlog sto se ga vrlo cesto nema na main cardu. atraktivan je, borbe su mu uvijek zanimljive, al zbog bojazni da moze napraviti neko sranje u live prijenosu ga ne stavljaju u glavni dio.
enisss

#392 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by enisss »

Strauss wrote:aha odmah poslije ovog radovanja ga je miler uzdrmao i malo je falilo da izgubi..
a nije ni cudo sto cesto bude u uvodnom dijelu. negdje sam procitao da su te i slicne stvari upravo razlog sto se ga vrlo cesto nema na main cardu. atraktivan je, borbe su mu uvijek zanimljive, al zbog bojazni da moze napraviti neko sranje u live prijenosu ga ne stavljaju u glavni dio.
Palhares je izjavio poslije borbe da je cuo Millera kako govori "stop,stop"....to je verbalni tap :)...Herb je trebao to da prekine ali ocigledno ga nije cuo...eh sad..kome je vjerovati :)
Strauss

#393 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Strauss »

enisss wrote:
Strauss wrote:aha odmah poslije ovog radovanja ga je miler uzdrmao i malo je falilo da izgubi..
Palhares je izjavio poslije borbe da je cuo Millera kako govori "stop,stop"....to je verbalni tap :)...Herb je trebao to da prekine ali ocigledno ga nije cuo...eh sad..kome je vjerovati :)
tesko da je herb mogao to cuti u onakvoj atmosferi. a sve i da je istina(a i dana u intervju sa helwaniom to spominje), palhares je pogrijesio sto ga je pustio. cak i da je tapkao, nema pustanja dok to sudija ne kaze.
il u suprotnom postoji mogucnost da se nadjes u situaciji da ga moras dvaput pobjediti kao sto je to morao recimo brennan u borbi sa mitsuokom.
Strauss

#394 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Strauss »

Image

drugodtvogdruga

#395 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Allister Overeem je potpisao za UFC! Odmah je prihvatio prvu borbu protiv Brock Lesnar-a u Decembru! Holy Shit ! :D
Strauss

#396 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Strauss »

ocekivan potez zuffe.. sad ide obaranje rekorda, jedan po jedan 8-)
inace, svaka cast lesnaru. za razliku od nekih drugih(recimo njegovog narednog protivnika), taj kecer i pored muke zbog bolesti ima damu uci sa bilo kim u ring. ne bira ni vrijeme ni mjesto i zbog toga ima veliko postovanje. dovoljno je samo pogledati protivnike u njegovoj kratkoj mma karijeri.. od sedam meceva cak cetiri si bila sa nekadasnjim prvacima ufc-a. plus carwin i herring.
chengaba

#397 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by chengaba »

Strauss wrote:ocekivan potez zuffe.. sad ide obaranje rekorda, jedan po jedan 8-)
inace, svaka cast lesnaru. za razliku od nekih drugih(recimo njegovog narednog protivnika), taj kecer i pored muke zbog bolesti ima damu uci sa bilo kim u ring. ne bira ni vrijeme ni mjesto i zbog toga ima veliko postovanje. dovoljno je samo pogledati protivnike u njegovoj kratkoj mma karijeri.. od sedam meceva cak cetiri si bila sa nekadasnjim prvacima ufc-a. plus carwin i herring.
I Carwin je imao UFC pojas. ;-)
Strauss

#398 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Strauss »

chengaba wrote:
Strauss wrote:ocekivan potez zuffe.. sad ide obaranje rekorda, jedan po jedan 8-)
I Carwin je imao UFC pojas. ;-)
da, ali onaj privremeni pojas. :-D a to nije isto, bar meni..
drugodtvogdruga

#399 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

NIck Diaz se nije pojavio na press konferenciju danas i dana white odmah dao title shot vs. gsp carlosu conditu... diaz je cisti retard ali ipak nisu trebali zurit i odma dat borbu conditu iako je condit zasluzuje, mislim da su svi ufc fanovi htjeli vidjet ovo ali eto

i zipa clip koji je diaz postavio na youtube nakon svega, hahahahah koji retard upm

drugodtvogdruga

#400 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Svasta!

Nick Diaz ce ipak ostati na istom card-u ALI bori se protiv BJ Penn-a!
Post Reply