Postavit cu ja ovdje, jos je rano da ga trazimbato99 wrote:zna li iko kakav dobar stream za večeras UFC Rio ?
BTW. Minotaur gubi nokautom, shogun gubi odlukom sudaca, silva pobjedjuje u 2 rundi sa necim
Ako jedno pogodim, dobar sam hahahaha!
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
Postavit cu ja ovdje, jos je rano da ga trazimbato99 wrote:zna li iko kakav dobar stream za večeras UFC Rio ?
haj postavi kakav dobar link što prije...Minotaur razvaljuje Schauba a za Silvu sam siguran da će razbiti onog japanca4m3l wrote: Postavit cu ja ovdje, jos je rano da ga trazim
BTW. Minotaur gubi nokautom, shogun gubi odlukom sudaca, silva pobjedjuje u 2 rundi sa necim
svaka čast majstore ovaj je bolji4m3l wrote:zuffa dobro radi posao jedva nadjoh :S
http://www.firstrowsports.eu/watch/8052 ... okami.html
Jedno Pogodjeno i to u potpunostiBTW. Minotaur gubi nokautom, shogun gubi odlukom sudaca, silva pobjedjuje u 2 rundi sa necim
Uparavu si ali ja sam skoro pa 100% siguran da Crocop nebi izdrzao one udarce sto je minotaur primioenisss wrote:Sad mi je tek zao sto Mirko nije usao jace i sa vise zelje u borbi protiv Schauba...ne kazem da je Schaub los no mislim da je sa agresivnijim pristupom Mirko mogao dobiti sigurno mec...Minotauro je sinoc imao bas tu zelju koju Mirko nema u posljednjih 5-6 borbi...vidjelo se to odmah od pocetka meca.
Hm...ne znam...Mirko je primio bas nezgodan udarac u dio glave odmah iza uha...Minotaur nije dobio ni jedan takav udarac..vecina ih je sjela ili direktno u lice ili malo sa strane..koliko sam uspio vidjeti..a te udarce je lakse podnijeti nego ovaj u potiljak...ili malo vise prema uhu...4m3l wrote:Uparavu si ali ja sam skoro pa 100% siguran da Crocop nebi izdrzao one udarce sto je minotaur primioenisss wrote:Sad mi je tek zao sto Mirko nije usao jace i sa vise zelje u borbi protiv Schauba...ne kazem da je Schaub los no mislim da je sa agresivnijim pristupom Mirko mogao dobiti sigurno mec...Minotauro je sinoc imao bas tu zelju koju Mirko nema u posljednjih 5-6 borbi...vidjelo se to odmah od pocetka meca.
slazem se. sa motivacijom i zeljom kakvu je imao mino, cc bi doslovno ponizio schauba. mislim da sam i ovdje pisao da je shaub mnogo precijenjen borac. nema teorije da on pripada top 10 hw boraca.enisss wrote:Sad mi je tek zao sto Mirko nije usao jace i sa vise zelje u borbi protiv Schauba...ne kazem da je Schaub los no mislim da je sa agresivnijim pristupom Mirko mogao dobiti sigurno mec...Minotauro je sinoc imao bas tu zelju koju Mirko nema u posljednjih 5-6 borbi...vidjelo se to odmah od pocetka meca.

Jasta jeStrauss wrote:koji je ludjak ovaj palhares![]()
Palhares je izjavio poslije borbe da je cuo Millera kako govori "stop,stop"....to je verbalni tapStrauss wrote:aha odmah poslije ovog radovanja ga je miler uzdrmao i malo je falilo da izgubi..
a nije ni cudo sto cesto bude u uvodnom dijelu. negdje sam procitao da su te i slicne stvari upravo razlog sto se ga vrlo cesto nema na main cardu. atraktivan je, borbe su mu uvijek zanimljive, al zbog bojazni da moze napraviti neko sranje u live prijenosu ga ne stavljaju u glavni dio.
tesko da je herb mogao to cuti u onakvoj atmosferi. a sve i da je istina(a i dana u intervju sa helwaniom to spominje), palhares je pogrijesio sto ga je pustio. cak i da je tapkao, nema pustanja dok to sudija ne kaze.enisss wrote:Palhares je izjavio poslije borbe da je cuo Millera kako govori "stop,stop"....to je verbalni tapStrauss wrote:aha odmah poslije ovog radovanja ga je miler uzdrmao i malo je falilo da izgubi..
a nije ni cudo sto cesto bude u uvodnom dijelu. negdje sam procitao da su te i slicne stvari upravo razlog sto se ga vrlo cesto nema na main cardu. atraktivan je, borbe su mu uvijek zanimljive, al zbog bojazni da moze napraviti neko sranje u live prijenosu ga ne stavljaju u glavni dio....Herb je trebao to da prekine ali ocigledno ga nije cuo...eh sad..kome je vjerovati
I Carwin je imao UFC pojas.Strauss wrote:ocekivan potez zuffe.. sad ide obaranje rekorda, jedan po jedan![]()
inace, svaka cast lesnaru. za razliku od nekih drugih(recimo njegovog narednog protivnika), taj kecer i pored muke zbog bolesti ima damu uci sa bilo kim u ring. ne bira ni vrijeme ni mjesto i zbog toga ima veliko postovanje. dovoljno je samo pogledati protivnike u njegovoj kratkoj mma karijeri.. od sedam meceva cak cetiri si bila sa nekadasnjim prvacima ufc-a. plus carwin i herring.
da, ali onaj privremeni pojas.chengaba wrote:I Carwin je imao UFC pojas.Strauss wrote:ocekivan potez zuffe.. sad ide obaranje rekorda, jedan po jedan![]()
inace, svaka cast lesnaru. za razliku od nekih drugih(recimo njegovog narednog protivnika), taj kecer i pored muke zbog bolesti ima damu uci sa bilo kim u ring. ne bira ni vrijeme ni mjesto i zbog toga ima veliko postovanje. dovoljno je samo pogledati protivnike u njegovoj kratkoj mma karijeri.. od sedam meceva cak cetiri si bila sa nekadasnjim prvacima ufc-a. plus carwin i herring.