FC Bayern Munchen
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
HarnagaHarnaga
#376 Re: FC Bayern Munchen
U vecerasnjoj utakmici navijam za Bajern mada mislim da ce biti jako tesko proci. Inace mi je Bajern simpatican klub od vremena Salihamidzica, ali brate sto su ruzniiii.
-
Fordas
#377 Re: FC Bayern Munchen
Navijam za bayern svakako, bili ruzni ili ne 
- Control panel
#378 Re: FC Bayern Munchen
vec 2:0 za MUTD
-
vanjki
#379 Re: FC Bayern Munchen
NAPOLJE BADSTUBER MAJKU TI JEBEM!!!!!!
- B34R
#380 Re: FC Bayern Munchen
neda majka svog BAYERNA
)))))))))))))))))) JIHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
-
vanjki
#381 Re: FC Bayern Munchen
B34R wrote:neda majka svog BAYERNA)))))))))))))))))) JIHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
HOCE SRCE DA MI PUKNEEEEEEE!!!!!!!!!!! KAKO SAM SAMO HAPPY...IDEM DA PIJEM CIJELU NOC
- B34R
#382 Re: FC Bayern Munchen
vanjki wrote:B34R wrote:neda majka svog BAYERNA)))))))))))))))))) JIHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
HOCE SRCE DA MI PUKNEEEEEEE!!!!!!!!!!! KAKO SAM SAMO HAPPY...IDEM DA PIJEM CIJELU NOC![]()
![]()
![]()
![]()
nisam jos ni kapi al ima da plata pukne veceras
-
vanjki
#383 Re: FC Bayern Munchen
Brate moj ono je golcinaaaaaaaaa Robbeeeennnaaaaaaaaaa!!!!!!!Spomenik cu mu dignuti,pa sve je tekme odlucio i vec davno otplatio oni 25milosa

-
Danss
#384 Re: FC Bayern Munchen
Momcina onaj Robben...igrac poteza 
- simonese
#385 Re: FC Bayern Munchen
svaka cast momcima,borba do kraja
tekma traje 90. min
tekma traje 90. min
-
HarnagaHarnaga
#386 Re: FC Bayern Munchen
Sto jes - jes. Mrdnuti nije mogao skoro cijelu utakmicu od onoga Evre (naj boljo lijevi bek na svijetu), al' doceka svoju priliku. Vidio sam je u golu, jos kad je Ribery sutnuo iz kornera.vanjki wrote:Brate moj ono je golcinaaaaaaaaa Robbeeeennnaaaaaaaaaa!!!!!!!Spomenik cu mu dignuti,pa sve je tekme odlucio i vec davno otplatio oni 25milosa![]()
![]()
-
vanjki
#387 Re: FC Bayern Munchen
jest robben imao poteskoca sa Evrom,dok Ribey nije imao svoj dan.Ali igracine krasi lucidnost 
-
omar_sa
#388 Re: FC Bayern Munchen
Odbrana im je katastrofa,podhitno mijenjati odbranu zajedno sa golmanom,lijevi bek i jedan kreator igre potreban.I pomogucnosti Dzeko umjesto onog Gomeza 
- madtv
#389 Re: FC Bayern Munchen
omar_sa wrote:Odbrana im je katastrofa,podhitno mijenjati odbranu zajedno sa golmanom,lijevi bek i jedan kreator igre potreban.I pomogucnosti Dzeko umjesto onog Gomeza
Dzeko i Spaha
odbrana katastrofa, neozbiljno ulaze u utakmice...i onda se vadi kasnije c c c
- Gorštak
#390 Re: FC Bayern Munchen
Poslovna ideja godine: Štand sa Lyonovim dresovima negdje pod tribinama Old Traforda.

-
elSaik
#391 Re: FC Bayern Munchen
Drago mi je što je Bayern prošao, ako ni zbog čega, a onda zbog one baklje što je zapališe njihovi navijači. I zbog ostalog navijanja. Jbt, 3:0, a sa tribina samo čuješ "Bayern! Bayern!" 
-
udrch
#392 Re: FC Bayern Munchen
Nije da mi je Bayern nešto pretjerano drag, ali brate kad neka ekipa izbaci MU i to ovako jedva, na guzove, onda se ta ekipa ureže meni u srce i jednostavno je počnem voljeti..
- Priorat
- Location: Naučio sam krajnje oprezno upotrebljavati riječ nemoguće...
#393 Re: FC Bayern Munchen
prvi put da sam za bayern navijao. svaka cast i kompliment!!
-
vanjki
#394 Re: FC Bayern Munchen
evo budim se,kafica,gledam golove po stoti put...prelijep je osjecaj ustati i znati da smo u polufinalu....i da smo izbacili mancestera...i to kako smo ih izbacili...jaoooo kako sam sretan...gledam sinoc intervju Fergusona poslije tekme..jaooo da vidite samo kako je popizdio..onaj nosic mu se zacrvenio kao nikada do sada a zvaku ne moze vise niti da zvace
...sta reci poslije svegaa...odbrana stvarno jeste katastrofa i poslije 3:0 sam bacio televizor od nervozeeee...onaj robben je zlata vrijedan jarane moj i koje je samo tekme odlucio....badstuber se prepao uzarene atmosfere na old traffordu...hajd mogu ga i donekle razumiti,jer ovo mu je prva sezona...a svaka cast van gaalu sto ga nije izveo iako je najvise grijesio...to pokazuje koliko vjeruje mladim igracima...
sinoc robben kaze da se dogovorio sa doktorom da ce igrati do 60 minute i da ce odmah izaci...van gaal ga zvao da napusti teren a zelio ostati jos pet minuta........i zabiiiiiiiiiiiiiii gaaaaaaaaaaaaaaaaaa.........
ribery mi je sinoc iskreno isao na zivce sa svojim probijanjem kroz zid...nadam se da je skontao da treba ostati u byernu ,jer ce u realu propasti.
toliko od mene...idem i danas piti..lol

sinoc robben kaze da se dogovorio sa doktorom da ce igrati do 60 minute i da ce odmah izaci...van gaal ga zvao da napusti teren a zelio ostati jos pet minuta........i zabiiiiiiiiiiiiiii gaaaaaaaaaaaaaaaaaa.........
ribery mi je sinoc iskreno isao na zivce sa svojim probijanjem kroz zid...nadam se da je skontao da treba ostati u byernu ,jer ce u realu propasti.
toliko od mene...idem i danas piti..lol
- Sentinel
#395 Re: FC Bayern Munchen
idi u apoteku i popij nešto na moj račun
-
vanjki
#396 Re: FC Bayern Munchen
hey red devilsu misu mali......Sentinel wrote:idi u apoteku i popij nešto na moj račun
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#397 Re: FC Bayern Munchen
Nek ostane u Bayernu, ne treba Realu, sinoc mi se zgadilo njegovo konstantno pritiskanje sudija, faulova jest bilo, ali se i on lakta i te kako. Jbg, ako nosis epitet velikog igraca, onda se i ponasaj u skladu s tim.vanjki wrote:evo budim se,kafica,gledam golove po stoti put...prelijep je osjecaj ustati i znati da smo u polufinalu....i da smo izbacili mancestera...i to kako smo ih izbacili...jaoooo kako sam sretan...gledam sinoc intervju Fergusona poslije tekme..jaooo da vidite samo kako je popizdio..onaj nosic mu se zacrvenio kao nikada do sada a zvaku ne moze vise niti da zvace![]()
![]()
...sta reci poslije svegaa...odbrana stvarno jeste katastrofa i poslije 3:0 sam bacio televizor od nervozeeee...onaj robben je zlata vrijedan jarane moj i koje je samo tekme odlucio....badstuber se prepao uzarene atmosfere na old traffordu...hajd mogu ga i donekle razumiti,jer ovo mu je prva sezona...a svaka cast van gaalu sto ga nije izveo iako je najvise grijesio...to pokazuje koliko vjeruje mladim igracima...
toliko od mene...idem i danas piti..lol![]()
![]()
- B34R
#398 Re: FC Bayern Munchen
ribery je veliki igrac.
razne povrede su ga kocile i ko misli da je 100 % spreman nije normalan.
doza skrtosti krasila je vijekovima odlicne igrace i ne treba zamjeriti.(messi 4ti gol, "ne poredim ih")
lucidnost je dokazao onom asistencijom iz kornera.
malo je igraca koji ce onako dodati a jos manje onih koji ce zabiti iz one prilike poput robbena
BAYERN UBER ALLES¨!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
razne povrede su ga kocile i ko misli da je 100 % spreman nije normalan.
doza skrtosti krasila je vijekovima odlicne igrace i ne treba zamjeriti.(messi 4ti gol, "ne poredim ih")
lucidnost je dokazao onom asistencijom iz kornera.
malo je igraca koji ce onako dodati a jos manje onih koji ce zabiti iz one prilike poput robbena
BAYERN UBER ALLES¨!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Control panel
#399 Re: FC Bayern Munchen
bio sam sretnik pa sam jednom prilikom gledao bajerna uzivo.
- B34R
#400 Re: FC Bayern Munchen
zavidim!!!Control panel wrote:bio sam sretnik pa sam jednom prilikom gledao bajerna uzivo.
aBd i ja cu ... i to ni manje ni vise nego u allianz areni