Najavili su na hajatu da će sada biti više epizoda zbog ujedinjenja. Čini mi se subotom od 20 (ili sam nešto pobrkala). U svakom slučaju kraj je blizu pa nas malo častelolo_lolo wrote: samo mi nije jasno otkud epizoda subotom
SURVIVOR na Hayat TV
Moderator: anex
- Daphna
#376 Re: SURVIVOR na Hayat TV
- 11sumirp
#377 Re: SURVIVOR na Hayat TV
mojne visnjice,bas je onako simptomaticnaelSaik wrote:Ma sve je to uredu, ali ako je već skontala da ona mala ku$% laže, trebala je odmah javno reći. Možda bi i neko drugi promijenio svoj glas. Jedan bi bio dovoljan da Višnja leti napolje.
- anastasija
#378 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Svi napadose Nemanju i Njegosa, kao da su jedini nesto dogovarali. Bzv.
-
Gray
#379 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Kada su obojica nevjerovatno sujetni, posebno Njegoš. 5 dana pričaju kako nisu na prvom mjestu u plemenu, stvarno su narcisoidni.
-
sofist
#380 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Zbog dogovora ih je napao "misje lice" Srdjan, koji je u sustini isti kao i oni, skupa sa jos jednim pokvarenjakom Duletom. Ostali su im zamjerali lijenost, sebicnost... Sta tek reci za Njegosevu satro taktiku da svima isprica kako mu Nemanja ide na zivce.anastasija wrote:Svi napadose Nemanju i Njegosa, kao da su jedini nesto dogovarali. Bzv.
-
riko-ga
#381 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Jeli sledeci leti Njegos ako neosvoji imunitet?Ili Visnja???Onaj Aco je lud skrozsvaka cast momku.
-
I-Meme
#382 Re: SURVIVOR na Hayat TV
moje neko vidjenje survivora:
sljedeci ispada nikola (jer je ostalim lakse prihvatiti visnjinu pricu nego istinu) a nakon nikole ispada dina (opet visnja krivac, jer je dina 2x glasala za nju), e tek onda bi mogla ispasti visnja...
steta sto su se stvari onako desavale (kad manobo nije izabrao klemena mjesto dine, a i konstantno poklanjanje imuniteta vesni, te joj djetetu rodjendan, te zensko, a ispadne jedan bibi recimo...)
treba knjiga, a ne post za sve sto se desava 
sljedeci ispada nikola (jer je ostalim lakse prihvatiti visnjinu pricu nego istinu) a nakon nikole ispada dina (opet visnja krivac, jer je dina 2x glasala za nju), e tek onda bi mogla ispasti visnja...
-
elSaik
#383 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Mah... ja ne znam da je iko od njih skontao bit ove igre... sve nešto "joj vi ste dogovarali"... Ma normalno da ću se dogovarati, k$(#, ne dam tebi pare, hoću ih sebi... čuj, molim te, dogovarali se... jedino što im je loše ispalo u dogovoru jesu ljudi s kojima su se dogovarali.
- Kraljica_Suza
#384 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Dohakali su i spartancu 
-
lolo_lolo
#385 Re: SURVIVOR na Hayat TV
kako me nerviraju ove cure u plemenu
kako sam glupi izgovori za izbacivanje
vesna pogotovo,babetina stara,koji ce ona k.... u survivoru,i duze ostane od nikole,nemanje,luke,pecea........
sad je jasno da imaju dva klana
dina,srdjan,dusan,vesna i
teja,visnja,klemen,aca
njegos ispada iduci,a onda bi mogao presuditi ovaj crni glas,pa ko koga zajebe
vesna pogotovo,babetina stara,koji ce ona k.... u survivoru,i duze ostane od nikole,nemanje,luke,pecea........
sad je jasno da imaju dva klana
dina,srdjan,dusan,vesna i
teja,visnja,klemen,aca
njegos ispada iduci,a onda bi mogao presuditi ovaj crni glas,pa ko koga zajebe
-
elSaik
#386 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Ne gledah. Jel' mi neko može reći kako su glasali? Mislim, ko za koga?! 
-
sofist
#387 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Izvuce se Njegos a ispade Punisher... Steta, bio je dobar za show a i dobar je takmicar. Umjesto zanimljivih likova poput njega i Milene
moram gledati baba Vesnu koja tuli i muli uz svog gurua hinju Srdjana.
Sad nastupa borba za Njegosa, mislim da ce ga pridobiti klan Ga Dang i da slijedeci leti neko iz Manoba. Nadam se da ce to biti baba Vesna. 
-
Nedim071
#388 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Upravo tako. Onu Vesnu babetinu fol vole, postuju, daju joj imunitete, niko ne glasa za nju, FUJ! Ne znam kako su nju uopste primili u Survivor, totalni promasaj. J3bo me svak', ako ona ne dogura do finala...lolo_lolo wrote:kako me nerviraju ove cure u plemenu
Idioti izbacise Nikolu, covjek se nije ni vratio u pleme kako treba i odma leti napolje, al' zato tu ostaju glupi Srdjan, i one glupace. Sad kad nema Nikole, favorit mi je Njegos, ali tesko da dogura do finala, pored Vesne, Visnje i ostalih "ratnika".
-
sofist
#389 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Izbacise ga jer im je prijetnja. Nego, nesto kontam mogao bi Hayat organizovati Survivor, recimo u decembru na Bjelasnici. I to VIP Survivor.
Vec vidim najavu Ado Gegaj prepao medvjeda. 
- Kraljica_Suza
#390 Re: SURVIVOR na Hayat TV
sofist wrote:Ado Gegaj prepao medvjeda.
bio je slican fol na hayatu prije godinu, dvije.
-
I-Meme
#391 Re: SURVIVOR na Hayat TV
srdjan-za njegosaelSaik wrote:Ne gledah. Jel' mi neko može reći kako su glasali? Mislim, ko za koga?!
njegos-za klemena
dina-nije smjela glasat
nikola-za visnju
ostali-za nikolu
ma vec se vidi kako je "pukla tikva" izmedju dine i visnje, zato dina sljedeca leti...ja sam davno rekao da ce vesna dogurati do finala, a ubjedljivo je najslabija, davnih dana je ona trebala ispast, al sreca njena pa je bilo onih koji poklanjaju imunitete, nit kuha, nit se bori, ne znam sta glumi tamo...al opet njena taktika je i najbolja-drzi se po strani, nikakvi otvoreni dogovori, ne kaze se djaba. dok se 2 svadja, treci koristi...
jednom mi se ucinilo da sam cuo u onoj emisiji "povratak u civilizaciju" da je spomenuto kako visnja i nikola imaju pravo dobar odnos nakon showa
p.s: zna li iko gdje se mogu downloadovati epizode?
- DaysleepeR
#392 Re: SURVIVOR na Hayat TV
u američkom Survivoru je redovna stvar da bude jedna baba i ista redovno dogura do pred sam kraj jer ljudi izbacuju one koji su im prijetnja, baba ne smeta nikom, kuha, pere i sl.
-
sofist
#393 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Sta je bilo? Prepao Gegaj medvjeda ili je meDŽed pobijedio Izonija u borbi za imunitet?Kraljica_Suza wrote:sofist wrote:Ado Gegaj prepao medvjeda.
bio je slican fol na hayatu prije godinu, dvije.
-
lolo_lolo
#394 Re: SURVIVOR na Hayat TV
uzeli se i imaju dvoje djeceI-Meme wrote:jednom mi se ucinilo da sam cuo u onoj emisiji "povratak u civilizaciju" da je spomenuto kako visnja i nikola imaju pravo dobar odnos nakon showaelSaik wrote:Ne gledah. Jel' mi neko može reći kako su glasali? Mislim, ko za koga?!![]()
zive u kragujevcu
- krava
#395 Re: SURVIVOR na Hayat TV
lolo_lolo wrote:uzeli se i imaju dvoje djeceI-Meme wrote:jednom mi se ucinilo da sam cuo u onoj emisiji "povratak u civilizaciju" da je spomenuto kako visnja i nikola imaju pravo dobar odnos nakon showaelSaik wrote:Ne gledah. Jel' mi neko može reći kako su glasali? Mislim, ko za koga?!![]()
zive u kragujevcu
-
I-Meme
#396 Re: SURVIVOR na Hayat TV
pretpostavljam da si ti jedno od to 2 djece...lolo_lolo wrote:uzeli se i imaju dvoje djeceI-Meme wrote:jednom mi se ucinilo da sam cuo u onoj emisiji "povratak u civilizaciju" da je spomenuto kako visnja i nikola imaju pravo dobar odnos nakon showaelSaik wrote:Ne gledah. Jel' mi neko može reći kako su glasali? Mislim, ko za koga?!![]()
zive u kragujevcu
-
riko-ga
#397 Re: SURVIVOR na Hayat TV
E neka su bas mi drago...........Kraljica_Suza wrote:Dohakali su i spartancu
-
lolo_lolo
#398 Re: SURVIVOR na Hayat TV
haj mi molim te reci kako toI-Meme wrote: pretpostavljam da si ti jedno od to 2 djece...
-
I-Meme
#399 Re: SURVIVOR na Hayat TV
-vala ko ti je mati, nije ni cudo sto ne kontas...lolo_lolo wrote:haj mi molim te reci kako toI-Meme wrote: pretpostavljam da si ti jedno od to 2 djece...
-
lolo_lolo
#400 Re: SURVIVOR na Hayat TV
ja ispadoh stariji od majke, uvijek sam bio fenomen