Kafica sa bivsom/bivsim...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Ramzess Veliki

#376 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by Ramzess Veliki »

Meni to nikako ne ide ... ne znam koji im je vrag, nemam ništa protiv te kafice, drugarske naravno, ali kad god sam neku bivšu sreo i pozovem je na kafu, one udare plakati, spopadne ih neka histerija, trče po parku i trgaju cvijeće, lome grane i vrište - "Neeee ... nikad više, nikaaad .. " ... :shock:
whitelegend07

#377 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by whitelegend07 »

Baš sinoć isplanirana kafica. :D Valjda neće biti ovoga što @Ramzes reče, ovo čupanje grana i to. :D
Ramzess Veliki

#378 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by Ramzess Veliki »

whitelegend07 wrote:Baš sinoć isplanirana kafica. :D Valjda neće biti ovoga što @Ramzes reče, ovo čupanje grana i to. :D
Pazi da ti ne počupa šimšir. :lol: :lol: :lol:
whitelegend07

#379 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by whitelegend07 »

Ramzess Veliki wrote:
whitelegend07 wrote:Baš sinoć isplanirana kafica. :D Valjda neće biti ovoga što @Ramzes reče, ovo čupanje grana i to. :D
:lol: :lol: :lol:

Neće, bolan, pa nije divlja, majku mu. :D FIno je to čeljade. 8-)

Ma iskreno, u pravu su ovi gore kad govore da ta kafica uopšte nema smisla. Ama baš nikakvog. Ne znam ni što sam pristao na tu budalaštinu. :roll:
Ramzess Veliki

#380 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by Ramzess Veliki »

whitelegend07 wrote:
Ramzess Veliki wrote:
:lol: :lol: :lol:

Neće, bolan, pa nije divlja, majku mu. :D FIno je to čeljade. 8-)

Ma iskreno, u pravu su ovi gore kad govore da ta kafica uopšte nema smisla. Ama baš nikakvog. Ne znam ni što sam pristao na tu budalaštinu. :roll:
Da se prisjetiš nekih zajednički savladanih poza. :D
alchak.ba

#381 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by alchak.ba »

poticaj wrote:Samo kafice sa potencijalnim budućim :D . O bivšim kao i o mrtvima - sve najbolje. :lol:
bas tako
Bluemore

#382 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by Bluemore »

poticaj wrote:Samo kafice sa potencijalnim budućim :D . O bivšim kao i o mrtvima - sve najbolje. :lol:
neki su i zasluzili 5 minuta cutnje :D

ptičica wrote:Ni pod razno.
Sta se tu ima pricati, sve je trebalo biti receno dok je veza trajala...kasnije, svako svojim putem, kao sto rece @aleluja.
+1 :thumbup:

ps. rijetki su izuzetci
Last edited by Bluemore on 16/09/2013 16:04, edited 1 time in total.
Bluemore

#383 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by Bluemore »

:sax:
Last edited by Bluemore on 16/09/2013 16:04, edited 2 times in total.
whitelegend07

#384 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by whitelegend07 »

@Ramo

Ko o čemu, ti o pozama. :D Dobar si, dobar. :D

A je.biga, otići ću, pa šta Bog da. :-)
alchak.ba

#385 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by alchak.ba »

Bivse veze su kao procitane knjige, kraj je uvijek isti.
_mufljuz_

#386 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by _mufljuz_ »

Ramzess Veliki wrote:Meni to nikako ne ide ... ne znam koji im je vrag, nemam ništa protiv te kafice, drugarske naravno, ali kad god sam neku bivšu sreo i pozovem je na kafu, one udare plakati, spopadne ih neka histerija, trče po parku i trgaju cvijeće, lome grane i vrište - "Neeee ... nikad više, nikaaad .. " ... :shock:
ma i ti svasta guzis jebi ga :mrgreen:
Ramzess Veliki

#387 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by Ramzess Veliki »

whitelegend07 wrote:@Ramo

Ko o čemu, ti o pozama. :D Dobar si, dobar. :D

A je.biga, otići ću, pa šta Bog da. :-)
Pa ... ja o svojim bivšim mogu reći samo sve najbolje. One o meni kažu da sam nezreo, neozbiljan, avanturista ... i da bi uvijek to ponovile. :D
Ramzess Veliki

#388 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by Ramzess Veliki »

_mufljuz_ wrote:
Ramzess Veliki wrote:Meni to nikako ne ide ... ne znam koji im je vrag, nemam ništa protiv te kafice, drugarske naravno, ali kad god sam neku bivšu sreo i pozovem je na kafu, one udare plakati, spopadne ih neka histerija, trče po parku i trgaju cvijeće, lome grane i vrište - "Neeee ... nikad više, nikaaad .. " ... :shock:
Lakše je dok su pod sedativima, na klinici ih dobivaju kao terapiju. Problem je kad tablete popuste. :lol: :lol: :lol:
_mufljuz_

#389 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by _mufljuz_ »

Ramzess Veliki wrote:
_mufljuz_ wrote:
Lakše je dok su pod sedativima, na klinici ih dobivaju kao terapiju. Problem je kad tablete popuste. :lol: :lol: :lol:
jebo to ja sam ko Bobo Smrade - ja bih da probam nesto drugacije, nesto divlje :mrgreen:
Ramzess Veliki

#390 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by Ramzess Veliki »

_mufljuz_ wrote:
jebo to ja sam ko Bobo Smrade - ja bih da probam nesto drugacije, nesto divlje :mrgreen:
Slabo ti toga kod nas ima ... bio sam nekada davno sa jednom divljom, ali kratko, dok me nije odvalila štocem u vugla usred kafane. :D Ta je baš bila divlja. :thumbup:
Ove sad urade tatoo Plamene tigrice sa noževima u šapama pa ti počnu cmizdrit' kako ih niko ne razumije, kako su povrijeđene zbog odnosa društva prema reciklaži ... :lol:
fantom slobode

#391 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by fantom slobode »

Ramzess Veliki wrote:
_mufljuz_ wrote:
bas tako...problem je kad tablete popuste :lol: :lol: :lol: a sto rece mufljuz...nekad se omakne, pa covjek svasta ..... :lol: :lol: :lol: sreca moja samo mali procenat bi takvih...sa skoro svim mojim bivsim mogu uvijek sjesti i popiti kafu na obostano zadovoljstvo iskljucujuci jedino seksualno...sto je i sasvim logicno...kad su ljudi prijatelji i zele dobro jedno drugom.
elma89_

#392 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by elma89_ »

Sjedim ovdje s grupom,citam ovo i zamisljam,, i smijem se ,a ljudi gledaju :D :lol: :lol: :lol:
_mufljuz_

#393 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by _mufljuz_ »

fantom slobode wrote: bas tako...problem je kad tablete popuste :lol: :lol: :lol: a sto rece mufljuz...nekad se omakne, pa covjek svasta ..... :lol: :lol: :lol: sreca moja samo mali procenat bi takvih...sa skoro svim mojim bivsim mogu uvijek sjesti i popiti kafu na obostano zadovoljstvo iskljucujuci jedino seksualno...sto je i sasvim logicno...kad su ljudi prijatelji i zele dobro jedno drugom.
pa i ja uvijek zelim dobro (n)joj :mrgreen:
fantom slobode

#394 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by fantom slobode »

Ramzess Veliki wrote:
_mufljuz_ wrote:
Slabo ti toga kod nas ima ... bio sam nekada davno sa jednom divljom, ali kratko, dok me nije odvalila štocem u vugla usred kafane. :D Ta je baš bila divlja. :thumbup:
Ove sad urade tatoo Plamene tigrice sa noževima u šapama pa ti počnu cmizdrit' kako ih niko ne razumije, kako su povrijeđene zbog odnosa društva prema reciklaži ... :lol:
moramo preci na pp... :lol: :lol: :lol: mozda se radi o istoj koju ja divljom ne nazivam... :lol: :lol: :lol: :lol: medicinski slucaj... :lol: :lol: :lol: nije to tako cesta pojava :lol: :lol: :lol: dati opis...
_mufljuz_

#395 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by _mufljuz_ »

naravoucenije najbolje je bivsu izludit do boga :mrgreen:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#396 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by ladyblue18 »

fantom slobode wrote:
moramo preci na pp
Slazem se :) predjite
Ramzess Veliki

#397 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by Ramzess Veliki »

elma89_ wrote:
Sjedim ovdje s grupom,citam ovo i zamisljam,, i smijem se ,a ljudi gledaju :D :lol: :lol: :lol:
A dobro ... nije da svaka bivša baš tako reagira ... eto sreo sam jednu nedavno ispred BBI-ja, gleda neke knjige po štandovima ... priđem joj i pitam je kako je ...
Prvo me je pogledala ono ... :shock: ... a zatim mi reče da je lijep i sunčan dan i da su leptirovi izašli na livadu i da imaju krasna krila u duginim bojama, i da mora uhvatiti jednog od njih ... i poče skakati između štandova hvatajući mrežom leptirove. Ubi' me ako sam i jednog vidjeo, a siguran sam i da nije imala mrežu u ruci. :?
elma89_

#399 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by elma89_ »

Jaooo ramzeze :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
fantom slobode

#400 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by fantom slobode »

elma89_ wrote:Jaooo ramzeze :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ma nije smijesno...zenu malo ponijelo... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: on je kriv :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply