Kafica sa bivsom/bivsim...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Ramzess Veliki
#376 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...
Meni to nikako ne ide ... ne znam koji im je vrag, nemam ništa protiv te kafice, drugarske naravno, ali kad god sam neku bivšu sreo i pozovem je na kafu, one udare plakati, spopadne ih neka histerija, trče po parku i trgaju cvijeće, lome grane i vrište - "Neeee ... nikad više, nikaaad .. " ... 
-
whitelegend07
#377 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...
Baš sinoć isplanirana kafica.
Valjda neće biti ovoga što @Ramzes reče, ovo čupanje grana i to. 
- Ramzess Veliki
#378 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...
Pazi da ti ne počupa šimšir.whitelegend07 wrote:Baš sinoć isplanirana kafica.Valjda neće biti ovoga što @Ramzes reče, ovo čupanje grana i to.
-
whitelegend07
#379 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...
Ramzess Veliki wrote:Pazi da ti ne počupa šimšir.whitelegend07 wrote:Baš sinoć isplanirana kafica.Valjda neće biti ovoga što @Ramzes reče, ovo čupanje grana i to.
![]()
![]()
Neće, bolan, pa nije divlja, majku mu.
Ma iskreno, u pravu su ovi gore kad govore da ta kafica uopšte nema smisla. Ama baš nikakvog. Ne znam ni što sam pristao na tu budalaštinu.
- Ramzess Veliki
#380 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...
Da se prisjetiš nekih zajednički savladanih poza.whitelegend07 wrote:Ramzess Veliki wrote:Pazi da ti ne počupa šimšir.whitelegend07 wrote:Baš sinoć isplanirana kafica.Valjda neće biti ovoga što @Ramzes reče, ovo čupanje grana i to.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Neće, bolan, pa nije divlja, majku mu.FIno je to čeljade.
![]()
Ma iskreno, u pravu su ovi gore kad govore da ta kafica uopšte nema smisla. Ama baš nikakvog. Ne znam ni što sam pristao na tu budalaštinu.
- alchak.ba
#381 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...
bas takopoticaj wrote:Samo kafice sa potencijalnim budućim. O bivšim kao i o mrtvima - sve najbolje.
- Bluemore
#382 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...
neki su i zasluzili 5 minuta cutnjepoticaj wrote:Samo kafice sa potencijalnim budućim. O bivšim kao i o mrtvima - sve najbolje.
+1ptičica wrote:Ni pod razno.
Sta se tu ima pricati, sve je trebalo biti receno dok je veza trajala...kasnije, svako svojim putem, kao sto rece @aleluja.
ps. rijetki su izuzetci
Last edited by Bluemore on 16/09/2013 16:04, edited 1 time in total.
- Bluemore
#383 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...
Last edited by Bluemore on 16/09/2013 16:04, edited 2 times in total.
-
whitelegend07
#384 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...
@Ramo
Ko o čemu, ti o pozama.
Dobar si, dobar. 
A je.biga, otići ću, pa šta Bog da.
Ko o čemu, ti o pozama.
- alchak.ba
#385 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...
Bivse veze su kao procitane knjige, kraj je uvijek isti.
- _mufljuz_
#386 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...
ma i ti svasta guzis jebi gaRamzess Veliki wrote:Meni to nikako ne ide ... ne znam koji im je vrag, nemam ništa protiv te kafice, drugarske naravno, ali kad god sam neku bivšu sreo i pozovem je na kafu, one udare plakati, spopadne ih neka histerija, trče po parku i trgaju cvijeće, lome grane i vrište - "Neeee ... nikad više, nikaaad .. " ...
- Ramzess Veliki
#387 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...
Pa ... ja o svojim bivšim mogu reći samo sve najbolje. One o meni kažu da sam nezreo, neozbiljan, avanturista ... i da bi uvijek to ponovile.whitelegend07 wrote:@Ramo
Ko o čemu, ti o pozama.Dobar si, dobar.
- Ramzess Veliki
#388 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...
Lakše je dok su pod sedativima, na klinici ih dobivaju kao terapiju. Problem je kad tablete popuste._mufljuz_ wrote:ma i ti svasta guzis jebi gaRamzess Veliki wrote:Meni to nikako ne ide ... ne znam koji im je vrag, nemam ništa protiv te kafice, drugarske naravno, ali kad god sam neku bivšu sreo i pozovem je na kafu, one udare plakati, spopadne ih neka histerija, trče po parku i trgaju cvijeće, lome grane i vrište - "Neeee ... nikad više, nikaaad .. " ...
- _mufljuz_
#389 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...
jebo to ja sam ko Bobo Smrade - ja bih da probam nesto drugacije, nesto divljeRamzess Veliki wrote:Lakše je dok su pod sedativima, na klinici ih dobivaju kao terapiju. Problem je kad tablete popuste._mufljuz_ wrote:ma i ti svasta guzis jebi gaRamzess Veliki wrote:Meni to nikako ne ide ... ne znam koji im je vrag, nemam ništa protiv te kafice, drugarske naravno, ali kad god sam neku bivšu sreo i pozovem je na kafu, one udare plakati, spopadne ih neka histerija, trče po parku i trgaju cvijeće, lome grane i vrište - "Neeee ... nikad više, nikaaad .. " ...![]()
![]()
- Ramzess Veliki
#390 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...
Slabo ti toga kod nas ima ... bio sam nekada davno sa jednom divljom, ali kratko, dok me nije odvalila štocem u vugla usred kafane._mufljuz_ wrote:
jebo to ja sam ko Bobo Smrade - ja bih da probam nesto drugacije, nesto divlje
Ove sad urade tatoo Plamene tigrice sa noževima u šapama pa ti počnu cmizdrit' kako ih niko ne razumije, kako su povrijeđene zbog odnosa društva prema reciklaži ...
- fantom slobode
#391 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...
bas tako...problem je kad tablete popusteRamzess Veliki wrote:Lakše je dok su pod sedativima, na klinici ih dobivaju kao terapiju. Problem je kad tablete popuste._mufljuz_ wrote:ma i ti svasta guzis jebi gaRamzess Veliki wrote:Meni to nikako ne ide ... ne znam koji im je vrag, nemam ništa protiv te kafice, drugarske naravno, ali kad god sam neku bivšu sreo i pozovem je na kafu, one udare plakati, spopadne ih neka histerija, trče po parku i trgaju cvijeće, lome grane i vrište - "Neeee ... nikad više, nikaaad .. " ...![]()
![]()
- elma89_
#392 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...
Sjedim ovdje s grupom,citam ovo i zamisljam,, i smijem se ,a ljudi gledajuRamzess Veliki wrote:Meni to nikako ne ide ... ne znam koji im je vrag, nemam ništa protiv te kafice, drugarske naravno, ali kad god sam neku bivšu sreo i pozovem je na kafu, one udare plakati, spopadne ih neka histerija, trče po parku i trgaju cvijeće, lome grane i vrište - "Neeee ... nikad više, nikaaad .. " ...
- _mufljuz_
#393 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...
pa i ja uvijek zelim dobro (n)jojfantom slobode wrote: bas tako...problem je kad tablete popuste![]()
![]()
a sto rece mufljuz...nekad se omakne, pa covjek svasta .....
![]()
![]()
sreca moja samo mali procenat bi takvih...sa skoro svim mojim bivsim mogu uvijek sjesti i popiti kafu na obostano zadovoljstvo iskljucujuci jedino seksualno...sto je i sasvim logicno...kad su ljudi prijatelji i zele dobro jedno drugom.
- fantom slobode
#394 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...
moramo preci na pp...Ramzess Veliki wrote:Slabo ti toga kod nas ima ... bio sam nekada davno sa jednom divljom, ali kratko, dok me nije odvalila štocem u vugla usred kafane._mufljuz_ wrote:
jebo to ja sam ko Bobo Smrade - ja bih da probam nesto drugacije, nesto divljeTa je baš bila divlja.
![]()
Ove sad urade tatoo Plamene tigrice sa noževima u šapama pa ti počnu cmizdrit' kako ih niko ne razumije, kako su povrijeđene zbog odnosa društva prema reciklaži ...
- _mufljuz_
#395 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...
naravoucenije najbolje je bivsu izludit do boga 
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#396 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...
Slazem sefantom slobode wrote:
moramo preci na pp
- Ramzess Veliki
#397 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...
A dobro ... nije da svaka bivša baš tako reagira ... eto sreo sam jednu nedavno ispred BBI-ja, gleda neke knjige po štandovima ... priđem joj i pitam je kako je ...elma89_ wrote:Sjedim ovdje s grupom,citam ovo i zamisljam,, i smijem se ,a ljudi gledajuRamzess Veliki wrote:Meni to nikako ne ide ... ne znam koji im je vrag, nemam ništa protiv te kafice, drugarske naravno, ali kad god sam neku bivšu sreo i pozovem je na kafu, one udare plakati, spopadne ih neka histerija, trče po parku i trgaju cvijeće, lome grane i vrište - "Neeee ... nikad više, nikaaad .. " ...![]()
![]()
![]()
Prvo me je pogledala ono ...
- tech10
- fantom slobode
#400 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...
Ma nije smijesno...zenu malo ponijelo...elma89_ wrote:Jaooo ramzeze![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()