Nego.......hoćemo li sutra u ova doba biti na ulicama sa zastavama
Bosna i Hercegovina - Turska
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
palermo
#376 Re: Bosna i Hercegovina - Turska
Jebo vas sastav i taktika......kao da mi možemo nešto promijeniti...........
......uhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
-
palermo
#377 Re: Bosna i Hercegovina - Turska
Jebo vas sastav i taktika......kao da mi možemo nešto promijeniti...........
......uhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
-
BKrajina
#378 Re: Bosna i Hercegovina - Turska
Njavaznija stvar u sutrasnjoj utamici pored smirenosti i samopouzdanja bice M O T I V A C I J A. Da se kaldimo da ce sutra Ciro klanjati jaciju na centru stadiona prije utakmice a postekija ce mu biti BiH zastava
. Za sve ostalo smo zaduzeni mi kao....dvanesti igrac. Nesmjemo da zatajimo jer igrac vise sutra je presudan faktor. Zato zapalite balkje iz svojih Bosanskih grla a pirotheniku cemo u centu grada poslije utakmice. Za ostalo nebrinite......Bosanski Dijamanti ce izrezati Tursko zlato sa najfinijim rezom
a Zenicki Vulkan
ce ga istopiti u poluge .............DIJAMANTI........DIJAMANTIIIIII..........................NAPRIJED
BOSNO........BOSNAAAAAAAAAA.........................DJEKOOOOOOOOOOOOOOO.........DJEKOOOOOOOOOOOOO............................................DJEKOOOOOOOOOOOOOOOO...............HAJMO BOSNO.................................
Napisah prije utakmice sa Belgijom u Zenici:
HAJMO BOSNO BOSNO BOSNO
HAJMO HERCEGOVINO
NIKAD SAMA NISI TI
UVJEK TU SMO MI
TVOJE KCERI I SINOVI
3:0 sutra u Zenici. Kozarac dolazi u pomoc, bez baklji ali sa nasim sevdalinkama i 1000dcb grlom.....Bosno mojaaaa, lijepa mila divna gizdavaaaaaaa...haaaaajjjj u tebi je nasa repka simbol stoljeca.......itd . He, to bi bilo dobro da se u Kozarcu odigra recimo baraz utakmica.....Jes da je provincija ali sigurno bi dobili tamo i Brazil a kamoli nekog drugog.
Bosno mojaaaa, lijepa mila divna gizdavaaaaaaa...haaaaajjjj u tebi je nasa repka simbol stoljeca....... U Zenici nano u Zenici nano uvijek dobijemo....Ciro nam je nano Ciro nam je nano strasan moral dao.....Marjan nam je nano Marjan nam je nano oci otvorio....Repka nam je nano repka nam je nano opet zivot dala.... U Zenicu kada podjem ja....
Napisah prije utakmice sa Belgijom u Zenici:
HAJMO BOSNO BOSNO BOSNO
HAJMO HERCEGOVINO
NIKAD SAMA NISI TI
UVJEK TU SMO MI
TVOJE KCERI I SINOVI
3:0 sutra u Zenici. Kozarac dolazi u pomoc, bez baklji ali sa nasim sevdalinkama i 1000dcb grlom.....Bosno mojaaaa, lijepa mila divna gizdavaaaaaaa...haaaaajjjj u tebi je nasa repka simbol stoljeca.......itd . He, to bi bilo dobro da se u Kozarcu odigra recimo baraz utakmica.....Jes da je provincija ali sigurno bi dobili tamo i Brazil a kamoli nekog drugog.
Bosno mojaaaa, lijepa mila divna gizdavaaaaaaa...haaaaajjjj u tebi je nasa repka simbol stoljeca....... U Zenici nano u Zenici nano uvijek dobijemo....Ciro nam je nano Ciro nam je nano strasan moral dao.....Marjan nam je nano Marjan nam je nano oci otvorio....Repka nam je nano repka nam je nano opet zivot dala.... U Zenicu kada podjem ja....
- BSn
#379 Re: Bosna i Hercegovina - Turska
Dr.Belajsuz wrote:Pa šta? Zastava sa zvijezdama i onako nije naša zastava. To i turska braća znaju.BSn wrote:Ovom prilikom podsjecam bh. navijace da su Turci u Turskoj nasu zastavu bacili u kontejner.
Upravo zbog toga pozivam sugradjane da odbiju povezivanje zastava BiH i Turske, a sto ce im turski navijaci sigurno nuditi. Naime, rijec je o kukavicama i licemjrima koji, kada nasa repka gostuje kod njih, gaze nase zastave i ponizavaju navijace, a kada dodju ovamo imaju tendenciju lizanja s domacinima. Makar jednom pokazimo da nase pamcenje nije kratkog dometa i da imamo samo jednu zemlju. Pokazimo da nam je BiH ispred bilo koje druge zemlje, pa makar ona bila smjestena i u Maloj Aziji.
Ponasajmo se fer i korektno. Nadajmo se da ce njihovi navijaci imati isti tretman kod nase policije, kao nasi kod njihove.
Pokusajmo pokazati da smo evropski narod. Nama baklje, ne da nisu potrebne, nego ne smiju biti dio koreografije, posto UEFA i FIFA jedva cekaju da nase mjesto dadnu nekome drugom. Treba se boriti kontra Saveza, ali ne smijemo unistiti sjajnu priliku ovoj generaciji fudbalera da odu na SP. Osim toga, kazna od nekoliko godina ne igranja (koja je vrlo moguca), bi i zauvijek otjerala ove igrace iz repke.
Igraci ne smiju nasjesti na njihove provokacije, ali ni navijaci. Oni, ako zele, nek' unistavaju i provociraju - to ce se njima obiti o glavu.
Sutra, bez obzira za koga inace navijate, budite u plavoj, zutoj, ili bijeloj odjevnoj kombinaciji i znajte da imate samo jednu domovinu - Bosnu i Hercegovinu!
P.S. Ja bih isao s dvojicom u napadu.![]()
![]()
Turski navijači su aplauzom popratili našu himnu.
Turski navijači su nas aplauzom ispratili.
Turski navijači su pred kraj utakmice skandirali BOSNA, BOSNA.
Ocita kriza identiteta. Turska "braca" nisu dozvolila ni unos transparenta posvecenog Srebrenici na utakmicu!
Sad ces vjerovatno reci da su "turska braca" znaju da u Srebrenici nije bilo genocida, pa i nas zele ponesto nauciti o tome.
Priznavao ti zastavu, ili ne, Turci su obiljezje tvoje drzave bacili u smece, tj. Turci su tvoju drzavu bacili u smece.
Vidjecemo da li ce u Zenici Turci skandirati "Bosna, Bosna", ako ih uzmemo.
Tada ce ta tvoja braca da polome sve na sta stignu.
-
BKrajina
#380 Re: Bosna i Hercegovina - Turska
"Bosanski Dijamanti ce izrezati Tursko zlato sa najfinijim rezom a Zenicki Vulkan ce ga istopiti u poluge"
BKrajina
P.S. Posaljite ovo Ciri...svidjece mu se
BKrajina
P.S. Posaljite ovo Ciri...svidjece mu se
Last edited by BKrajina on 08/09/2009 22:56, edited 1 time in total.
-
alanskoda
#381 Re: Bosna i Hercegovina - Turska
a kad tacno pocinje utakmica?
-
3XL
#382 Re: Bosna i Hercegovina - Turska
Sutra cim se probudimo eheheh .....alanskoda wrote:a kad tacno pocinje utakmica?
U 20:15h ......
- Globus
#383 Re: Bosna i Hercegovina - Turska
idol !alanskoda wrote:a kad tacno pocinje utakmica?
- BSn
#384 Re: Bosna i Hercegovina - Turska
alanskoda wrote:a kad tacno pocinje utakmica?
Najbolji post do sada na ovoj temi.
-
alanskoda
#385 Re: Bosna i Hercegovina - Turska
sta je smijesno?nigdje na forumu nisam nasao tacno vrijeme.Globus wrote:idol !alanskoda wrote:a kad tacno pocinje utakmica?
Last edited by alanskoda on 08/09/2009 23:05, edited 1 time in total.
- Globus
#386 Re: Bosna i Hercegovina - Turska
najjaci .. hahahahahahahahahaha ...ajd vjerovat cemo mi da si u sred sve ove euforije malo pomijeso brojeve !3XL wrote:Sutra cim se probudimo eheheh .....alanskoda wrote:a kad tacno pocinje utakmica?
U 20:15h ......
- Edin H.
#387 Re: Bosna i Hercegovina - Turska
BSn wrote:alanskoda wrote:a kad tacno pocinje utakmica?
Najbolji post do sada na ovoj temi.![]()
Svaka cast na postu
-
Kraljica od Sabe
#388 Re: Bosna i Hercegovina - Turska
ajmooo, još malo pa nestalooo. Ko još nije kupio povratnu za J. Afriku?
Najveći problem je da nas ne sashne Portugalac, i...FIFA i.. UEFA. Od nasih karata i naseg troska tamo, avaaj(zar to ne čini atmosferu koju im pružaju oni koji imaju)...Inače, Turci su sitna riba za nas. Ovo ozbiljno, nisu nam nikakva konkurencija. Samo što mi toga nismo dovoljno svjesni
Samo dostojanstveno, kao i uvijek 
Svima onima koji bi slali negativne poruke, na bilo koji nacin, bilo kome, s bilo kakvim razlogom: Razmislite još jednom!
Mi smo tu da uživamo u igri i bodrimo naše, ne da degradiramo i sebe i oko sebe...
Najveći problem je da nas ne sashne Portugalac, i...FIFA i.. UEFA. Od nasih karata i naseg troska tamo, avaaj(zar to ne čini atmosferu koju im pružaju oni koji imaju)...Inače, Turci su sitna riba za nas. Ovo ozbiljno, nisu nam nikakva konkurencija. Samo što mi toga nismo dovoljno svjesni
Svima onima koji bi slali negativne poruke, na bilo koji nacin, bilo kome, s bilo kakvim razlogom: Razmislite još jednom!
Mi smo tu da uživamo u igri i bodrimo naše, ne da degradiramo i sebe i oko sebe...
Last edited by Kraljica od Sabe on 08/09/2009 23:09, edited 1 time in total.
-
Frankyee
#389 Re: Bosna i Hercegovina - Turska
Evo poceo sam da poredim timove, cim pocnem
Supic - Demirel
odmah me zeludac uvrne,.... PA taj covjek je vidio tesku utakmicu jedino na televiziji, mozda cak nije nikad ni bio na tribinama kad se igra kljucni mec, .. Mozda ni taj Begovic nije bolji. Nama stvarno treba bolji golman.
Vecina se ovde slaze da kontrola sredine terena je najbitnija. Pa mozda je onda Ciro u pravu sto trpa tolike igrace na sredinu.
Al i dalje me brine zadnji red.
Supic - Demirel
odmah me zeludac uvrne,.... PA taj covjek je vidio tesku utakmicu jedino na televiziji, mozda cak nije nikad ni bio na tribinama kad se igra kljucni mec, .. Mozda ni taj Begovic nije bolji. Nama stvarno treba bolji golman.
Vecina se ovde slaze da kontrola sredine terena je najbitnija. Pa mozda je onda Ciro u pravu sto trpa tolike igrace na sredinu.
Al i dalje me brine zadnji red.
-
alanskoda
#390 Re: Bosna i Hercegovina - Turska
lako je vama besposlicarima koji non stop visite na net-u.ja sam veceras skontao da mogu gledati tekmu i interesuje me samo kad tacno pocinje.to se fino kaze vrijeme kad pocinje bez nekog izrugivanja.ali kod nas je to tako.nadju se papci pa i ne kontaju zasto neko nesto pita ,ali vazno je ispasti hadzo na forumu .Edin H. wrote:BSn wrote:alanskoda wrote:a kad tacno pocinje utakmica?
Svaka cast na postu![]()
- burek_in_space
#391 Re: Bosna i Hercegovina - Turska
Hajmo malo lozhione, ostalo je "samo malo" do tekme!
-
alanskoda
#392 Re: Bosna i Hercegovina - Turska
burek_in_space wrote:
Hajmo malo lozhione, ostalo je "samo malo" do tekme!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ma kad vidim kakvih slucajeva ima na forumu dodje mi da navijam za tursku.
- burek_in_space
#393 Re: Bosna i Hercegovina - Turska
Pogreshnog si chovjeka citir'o da bi to napisao.alanskoda wrote:
ma kad vidim kakvih slucajeva ima na forumu dodje mi da navijam za tursku.
U 20 h pochinje utakmica.
-
VRANDUK
#394 Re: Bosna i Hercegovina - Turska
danas kontam kakav rezultat bi mogo biti i sve mi nešto govori da se neće utakmica sportski korektno završiti. mislim da bi terim mogo igrat na kartu provokacija gdje bi došlo do koškanja i čak crvenih kartona, na što bi naši mogli emotivno reagovat ( džeko, spahić su vatra živa ). onda bi se raja zapalila i eto ti stolica na terenu. po tom scenariju turska ide garant u baraž a mi u aut bar četri godine
by the way-da se pohvalim, danas dobih kartu, totalno iznenada , još džaba
by the way-da se pohvalim, danas dobih kartu, totalno iznenada , još džaba
-
rimas.74
#395 Re: Bosna i Hercegovina - Turska
slažem se sa dr belajsuzom , započeti utakmicu bez dva špica je smrt , džeko nemože odigrati utakmicu u formaciji da bude sam u špicu to je do sada viđeno i u bundesligaškim nastupima a i u nastupima u repki ,po mom mišljenju bilo bi dobro započeti ponovo sa ibiševićem i na krilima navijača do nova tri boda
-
Frankyee
#396 Re: Bosna i Hercegovina - Turska
Evo previse euforije sviju nas hvata. Nego samo malo da se spusti pritisak,.....
Turska je papirni favorit
Turska ima vise iskustva u ovakvim utakmicama
BiH obicno gubi kljucne tekme gdje se ocekuje pobjeda
Bili smo pred ciljem vise puta, da ne dajem primjere
Nama dobar i remi
Nama dobar i remi
Nama dobar i remi,.....
Turska je papirni favorit
Turska ima vise iskustva u ovakvim utakmicama
BiH obicno gubi kljucne tekme gdje se ocekuje pobjeda
Bili smo pred ciljem vise puta, da ne dajem primjere
Nama dobar i remi
Nama dobar i remi
Nama dobar i remi,.....
- arzuhal
#397 Re: Bosna i Hercegovina - Turska
Nego, šta se priča, hoćel bit sutra tekma kako je rečeno? 
- BSn
#398 Re: Bosna i Hercegovina - Turska
alanskoda wrote:lako je vama besposlicarima koji non stop visite na net-u.ja sam veceras skontao da mogu gledati tekmu i interesuje me samo kad tacno pocinje.to se fino kaze vrijeme kad pocinje bez nekog izrugivanja.ali kod nas je to tako.nadju se papci pa i ne kontaju zasto neko nesto pita ,ali vazno je ispasti hadzo na forumu .Edin H. wrote:BSn wrote:
Svaka cast na postu![]()
De ba, smiri malo. Niko se ne smije tebi, nego postu koji je dosao u pravo vrijeme, na pravo mjesto.
Ovdje svi izbacuje svoje taktike, ocekivanja, ovo-ono i onda dodje tvoj post s pitanjem "a kad je, uopce, tekma". Tek onda covjek skonta kol'ko je odlut'o ovih dana u mislima. Sta god da radis, samo ti proleti BiH-TUR kroz glavu...
Jednostavno, nema potrebe za "paljenjem", jer nije rijec o provokaciji, ni ismijavanju. Vise 'nako...
I da, ziv bio nemoj za Turke navijat', pa 'dje ce ti dusa?!
Last edited by BSn on 08/09/2009 23:32, edited 1 time in total.
- BSn
#399 Re: Bosna i Hercegovina - Turska
arzuhal wrote:Nego, šta se priča, hoćel bit sutra tekma kako je rečeno?
Koja tekma, ba?
-
BKrajina
#400 Re: Bosna i Hercegovina - Turska
Bosna -TurskaBSn wrote:arzuhal wrote:Nego, šta se priča, hoćel bit sutra tekma kako je rečeno?
Koja tekma, ba?