Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
karanana wrote:opa, hahahaha, ali nista se ne vidi.
mada mi je krivo jer mi je danica simpatija, moram reci svaka im cast kad su se dosjetili gdje da se puknu i da koliko/toliko budu zaklonjeni a jos vece SVAKA CAST!!! na tome da su se pukli u ledenoj vodi vani dok pada snijeg. dobro mu se i digo piton na onoj hladnoci.
Eeeeeeee... Nije voda ledena
Nešto nisam baš sigurna za taj sex Ipak mu je govorila s vremena na vrijeme ne, ne, ne
promijenila sam mišljenje nije mi Vlado više favorit već Dragica
cura je fakat show i zaslužila je lovu...
i sam Vladimir je rekao: nek si se ti nama vratila, bilo bi nam dosadno..
ovo je reality show i cura treba pobijediti jer pravi show
Nije ni meni više Vlado favorit jer je toliko glup da ne konta koji je licemjer Danica. Dobro je rekla Tanja, da je Danica najkvarnija u kući. Sad navijam za Manuela, jer je toliko glup da neće u stvarnom životu zaraditi ni feninga, ii dinara.
evo rekli su dragici da su znali za intervju
karlo ce je oderati
neko joj je nesto i prosuo po ledjima
hoce karlo da je brasnom posipa
ludnica
evo kecapom joj maze posteljinu
Dragica će da doživi nervi slom.Kome ona priča o iskrenosti a sama je neiskrena od starta.Dobro je Manuel i rekao "ona je 1565-to lična osoba.Karlo je trebao u glavu gađati jajetom i to iz zaleta,pustili su da joj ovo prođe olako, trebali su je svi od reda pljunuti u lice. Koja krava,pravi psihopata.A i danica se našla da joj briše kečap s kreveta,glupača lijena.
ali tako je u životu sve naizgled lijepo nije mi baš privlačno ko zna šta se krije iza toga...
meni je Danica bila najljepša i najpametnija...al sad se dokazalo da je u stvari najprefriganija...zgadila mi se fuj....
sta je to danica uradila pa ispade tako losa ,nisam gledala sinoc,propustih da vidim kako je izgledalo to sa dragicom...valjda ce prikazati u nedjelju kad bude ona emisija sa irinom
ma cura priča jedno vani drugo unutra...samo se smije takvi ljudi mi se gade...dobro je neko rekao šta ima više smiješno da se onoliko kezi...
a meni je žao Vladimira on fakat nekonta da ona njega koristi za pažnju i njegovu zaštitu od drugih ukućana...cura bi odma izašla da je sama unutra....
a s druge strane Jovana mi se nesviđa što psuje ali je cura borac samo takav, jaka ličnost i mislim da će uspjeti u životu zbog toga kakva je osoba....
a licemjere nepodnosim...
i Dragica mi nije loša jer sam se jedino njoj kroz ovaj šou smijala njenim ispadima palču budalaštinama, a isto tako mislim da nije pokvarena kao Danica
Što se tiče Danicine licemjernosti najbolje je rekla Tanja..... ONa samo izbaci zube i sa svima fino. Sinoć Karlo prosuo kečap, ona je kao fina i ona ćt to da čisti. Pa kome se još čisti kečap koji nije sam prosuo? Samo poza i licemjerje
Dalje, vani je pričala kako je našla dečka i kako se zaljubila, kad je ušla opet se spetljala sa Vladimirom. NIkad ne kaže šta misli, ona se samo smješka i šuti.
joj ne valja vam kad cura pokupi ketchap iza nekog, ne valja vam kad ne pokupi...nikako ne moze da vam valja. meni je ona bas ok. kako koristi vladimira? pa eto i da koristi sta vladimir gubi odnosno sta zrtvuje za nju? nista. a dobija sex sa solidnom curom.
jest katarina u pravu si...
a ti karanana zar stvarno misliš da je ono sex? malo su se isfatali ispod one cerade i to je to....
daj molim te neda mu da je poljubi a kamol šta drugo....Vladimire nemoj Vladimire joj Vladimire..ahahahaha Vladimire a daj ahahahaha Vladimire
a kakvi su ono sexi zvukovi bili ispod cerade? aaaaahhhh, uuuuhhhhh, mmmmmm....
da nije pao sex i da je to danicina igra, ne bi vladimir bio onako sretan nakon te epizode, nego bi bio isfrustriran i neraspolozen jer se smrzo a nije umocio, da izvines.
neznam al ja mislim da nije sex jer cura ga pravi budalom samo takvom a kad on izađe skontaće sve...
ona je meni bila cool i lijepa i pametna ali mi se zgadila...
nemoj da pričaš protiv velikog brata to je jedan od razbijača dosade u ovo dosadna vremena
šta mislite ko ulazi u VIP VB?
možda Ana Nikolić? ako se sjetite koga pišite pa ćemo vidjeti jeli iko pogodio....