Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednosti

Post Reply
VjecitiStudent

#376 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by VjecitiStudent »

oridjidji wrote: U toj sam stranci kao clan. Placam clanarinu. Iskreno, nista vise nisam od toga.O tome sta i kako rade nisam informisan jer nisam zelio da budem aktivni clan u smislu da budem neko koji ce se vise politicki angazovati. Politicka platforma koju imaju za mene je utopisticka jer ovo drustvo nije spremno za neke vece pragove demokratije. Meni se ta platforma svidja, ali ta platforma ima mana. Znam da bi nas iz ove gabule, mogle izvaditi samo stranke koji dijele istu politicku platformu kao Nasa stranka, ali kad bi pobijedili u oba entiteta na izborima ili spletom okolnosti postali jaka koalicija na vlasti. Medjutim takvo sto je za sada nerealno ocekivati i u domeni je nemoguceg. Ovu informaciju nisam znao sve do sada.

A istina je da nismo New York, zalosno je da Sarajevo od Olimpijade 1984, pa do sada ima samo jedan neboder kojim se posebice moze pohvaliti.
Eto ti prilike da vratis clansku kartu :D
Koliko nebodera ima Firenca, jedan od najljepsih gradova svijeta?
*mima*

#377 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by *mima* »

konfučije wrote:
bez zahebancije, ovo je jos jedna nacionalna stranka kojoj ce dzemat biti glavno uporiste i koja ce vjerovatno cementirati i pojacati podjele koje vec postoje...
Kada su nam ljevičari u BiH ovakve indolentne pičkice ( nažalost ) onda se podrazumijeva da će stvari u ruke preuzeti neko ko želi iskoristiti ovakvu krizu. Radončić je čovjek od djela i zato se ne obazirite više isključivo na priče i i neke naučnofantastične spekulacije a koje su oportunistima poput vas najrelevantniji faktor pri odabiru vašeg idola.

Radončić će sigurno odnijeti apsolutnu većinu na izborima, i drago mi je da to nije jedan čovjek koji isključivo, negdje iza sjene sa konjakom u ruci, samo kritizira i pljuje na koga god stigne, sve u svemu, Fahrudine, svaka čast na hrabrosi.

U pravu si.....ne pljuje Fahra nikog....
dallton

#378 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by dallton »

jos nam je samo taj lopov nedostajao, kao da nemamo lopova dovoljno...dabogda leukemiju dobio ko god glasa za njega
da ne govorim da njegove novine truju narod do neprepoznavanja, prosto zalim za vremenima lijepe cenzure i zabrana :D ...

e kad vam to kaze "@dallton fasista" onda vjerujte da je tako :D
Last edited by dallton on 24/09/2009 12:20, edited 1 time in total.
oridjidji

#379 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by oridjidji »

nickyy wrote:
oridjidji wrote:
VjecitiStudent wrote: Je li istina da je lijep pogled iz Fahrinog nebodera?
Nisam se popeo jos na njih, ali mogu ti reci puno je ljepsi nego sa k.rcevih nebodera koji su nam sagradili i poturili Sda, SBIH, SDP i jos neke stranke koje su se prosetale na vlasti. Moja stranka je mala stranka i zove se NASA STRANKA. Volim te utopljenisticke ideje i to furam. Ali kad nekoga hvalim, znam i zbog cega. Jbg, htijeli mi ili nehtijeli priznat sebi Fahro je itekako sposoban covjek. Na kraju on nije od svoga Avaza napravio nesvrseni projekat, kao sto je BOSMAL. On je gradu poklonio dva nebodera, koja su postali simboli ovoga grada.
E pretjera ga ti, cuj simboli grada :lol: mozda bi i bili da nije bila olimpijada 84-te ali to mozda Fahro nezna, tada nije bilo struje u njegovom selu u CG...
Ma dobro imamo mi neke druge nebodere za pohvaliti :D
A posto smo mi narod koji drzi do sjecanja na prosle dane i na tu olimpijadu, cudi me kako nam isti ti olimpijski objekti cekaju po par godina na adaptaciju i kako nam se prodaju olimpijske baklje bud zasto na eBay-u :D

Svakako da je olimpijada simbol Sarajeva, ali Sarajevo ima more simbola i vjeruj mi da je danas jedan od simbola ovoga grada Radon Plaza, bivsa Avazova zgrada i sadasnji Avazov twist tower kao jednih od najljepsih zgrada u BIH-a.
dr.gog
Grijem se na: briketi kanabisa
Horoskop: Vodolija

#380 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by dr.gog »

Joj ovdje ložiona :D ....
nokia6170

#381 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by nokia6170 »

oridjidji wrote:
Ma dobro imamo mi neke druge nebodere za pohvaliti :D
A posto smo mi narod koji drzi do sjecanja na prosle dane i na tu olimpijadu, cudi me kako nam isti ti olimpijski objekti cekaju po par godina na adaptaciju i kako nam se prodaju olimpijske baklje bud zasto na eBay-u :D

Svakako da je olimpijada simbol Sarajeva, ali Sarajevo ima more simbola i vjeruj mi da je danas jedan od simbola ovoga grada Radon Plaza, bivsa Avazova zgrada i sadasnji Avazov twist tower kao jednih od najljepsih zgrada u BIH-a.
Jebo narod i drzavu koji se ponose staklenim zgradama kao svojim simbolima kulture zivljenja i emancipacije.
VjecitiStudent

#382 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by VjecitiStudent »

oridjidji wrote: Ma dobro imamo mi neke druge nebodere za pohvaliti :D

Kao simbol lopovske tranzicije moze komotno proci ...
upravnik

#383 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by upravnik »

konfučije wrote: Radončić je čovjek od djela
konfučijanstvo
oridjidji

#384 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by oridjidji »

VjecitiStudent wrote:
oridjidji wrote: U toj sam stranci kao clan. Placam clanarinu. Iskreno, nista vise nisam od toga.O tome sta i kako rade nisam informisan jer nisam zelio da budem aktivni clan u smislu da budem neko koji ce se vise politicki angazovati. Politicka platforma koju imaju za mene je utopisticka jer ovo drustvo nije spremno za neke vece pragove demokratije. Meni se ta platforma svidja, ali ta platforma ima mana. Znam da bi nas iz ove gabule, mogle izvaditi samo stranke koji dijele istu politicku platformu kao Nasa stranka, ali kad bi pobijedili u oba entiteta na izborima ili spletom okolnosti postali jaka koalicija na vlasti. Medjutim takvo sto je za sada nerealno ocekivati i u domeni je nemoguceg. Ovu informaciju nisam znao sve do sada.

A istina je da nismo New York, zalosno je da Sarajevo od Olimpijade 1984, pa do sada ima samo jedan neboder kojim se posebice moze pohvaliti.
Eto ti prilike da vratis clansku kartu :D
Koliko nebodera ima Firenca, jedan od najljepsih gradova svijeta?
Firenca i Sarajevo su dva neuporediva grada jer mi do Austrougarske nismo imali zgrade u Sarajevu. Najvece gradjevine su nam bile Careva i Gazi-Husref begova dzamija i ostale gradjevine iz Gazi-Husref begova vakufa. Za to vrijeme Firenca je imala izgradjenu visestoljetnu gradsku infrastukturu. Rijetki su gradovi na Balkanu koji su uporedivi sa Firencom. A Sarajevo definitivno nije grad koji se moze porediti sa Firencom.
oridjidji

#385 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by oridjidji »

dallton wrote:jos nam je samo taj lopov nedostajao, kao da nemamo lopova dovoljno...dabogda leukemiju dobio ko god glasa za njega
da ne govorim da njegove novine truju narod do neprepoznavanja, prosto zalim za vremenima lijepe cenzure i zabrana :D ...

e kad vam to kaze "@dallton fasista" onda vjerujte da je tako :D
ma nisi ti fasista imas ti pravo na svoje misljenje.
VjecitiStudent

#386 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by VjecitiStudent »

oridjidji wrote: Firenca i Sarajevo su dva neuporediva grada jer mi do Austrougarske nismo imali zgrade u Sarajevu. Najvece gradjevine su nam bile Careva i Gazi-Husref begova dzamija i ostale gradjevine iz Gazi-Husref begova vakufa. Za to vrijeme Firenca je imala izgradjenu visestoljetnu gradsku infrastukturu. Rijetki su gradovi na Balkanu koji su uporedivi sa Firencom. A Sarajevo definitivno nije grad koji se moze porediti sa Firencom.
Jok, mi cemo se porediti sa New Yorkom :-)
Internet je prepun tekstova o Sarajevu koje su napisali mladi ljudi koji su zadnjih godina posjetili Sarajevo.
Nadji jedan, jedini u kojem se neko divi Fahrinom neboderu ...
oridjidji

#387 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by oridjidji »

VjecitiStudent wrote:
oridjidji wrote: Ma dobro imamo mi neke druge nebodere za pohvaliti :D

Kao simbol lopovske tranzicije moze komotno proci ...
To kaze neko kome je nepoznanica Fahro Radoncic. :D
Kladim se da ti je Hilmo Selimovic drazi!
VjecitiStudent

#388 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by VjecitiStudent »

oridjidji wrote:
VjecitiStudent wrote: Kao simbol lopovske tranzicije moze komotno proci ...
To kaze neko kome je nepoznanica Fahro Radoncic. :D
Kladim se da ti je Hilmo Selimovic drazi!
:-)
http://sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?f=34&t=57280
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#389 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by KatarinaKosaca »

[quote="oridjidji]"To kaze neko kome je nepoznanica Fahro Radoncic. :D
Kladim se da ti je Hilmo Selimovic drazi![/quote]

Ma, @vječiti jer vječito isti. On je kao MZ, podijeli krivicu po 33,3% i misli da je na taj način pametan ili kako voli o sebi da kaže "misli svojom glavom" :D
On dijeli sve u dva tora ili tabora (kao i svi pioniri), ali onda voli da je negdje u sredini, pa odredi dan kad će napasti SDP, a kad ga braniti, i tako i za ostale. Veljda je sad došao red na Fahru, pa će ga zaneki dan braniti, jer , ne zaboravi, on misli svojom glavom :-)
spreca

#390 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by spreca »

lopovima nebih trebalo biti mjesta ni u politici ni u samoj BiH.Mozeli neko od ovih koji pozdravljaju Fahrin ulazak u politiku(kao da ranije nije bio)bar priblizno docarati kako se je doticni bogatio pa ce ostalim biti malo jasnije njegova zelja za politikom.doticni je je na sve nacine probao dovesti u Bih (F BiH)izvjesnog "dobrocinitelja"Miskovica koji je za vrijeme rata napravio mnogo za "dobrobit" nase drzave.

neka nam je pamet na pomoci
VjecitiStudent

#391 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by VjecitiStudent »

KatarinaKosaca wrote: Ma, @vječiti jer vječito isti. On je kao MZ, podijeli krivicu po 33,3% i misli da je na taj način pametan ili kako voli o sebi da kaže "misli svojom glavom" :D
On dijeli sve u dva tora ili tabora (kao i svi pioniri), ali onda voli da je negdje u sredini, pa odredi dan kad će napasti SDP, a kad ga braniti, i tako i za ostale. Veljda je sad došao red na Fahru, pa će ga zaneki dan braniti, jer , ne zaboravi, on misli svojom glavom :-)
Dobra i losa djela se racunaju, sami izvodjaci su manje bitni.
*mima*

#392 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by *mima* »

Wooooow....................vidi Fahrinih sljedbenika ovdje.....koliko li vam je samo platio .... :lol:
trofej

#393 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by trofej »

... stop atacima na (...) državno djelo predsjednika Alije Izetbegovića - istakao je Radončić. On naglašava da je kriza šansa, a ne katastrofa, ... (Autor: F. Vele)
Državno djelo Alije Izetbegovića je malo klerofašističkog trona oko Begove džamije. Naravno da je kriza šansa za Fahrudine Radončiće, jer oni odano slijede najdestruktivniju i, ujedno, najprofitabilniju, a ona je: „Narod koji spava može se probuditi samo udarcima.“ Pošto genocidni udarci nisu mogli probuditi Bošnjane i sa ovog „lažnog“ preseliti ih na prečac na onaj „istinit svijet“, na redu su završni bosnocidni udarci.
Banksy

#394 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Banksy »

etanol wrote:
Takvi smo mi Bošnjaci, kod nas je svako ko zasuče rukave i postigne nešto svojim radom lopov, kriminalac i izdajnik.
ImageImage
Real Khan

#395 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Real Khan »

Banksy wrote:
Real Khan wrote:
Odmah da napomenem kako ova Fahrina stranka u suštini neće predstavljati nikakvu opasnost za SDA (jedino možda za Tihića), nego će ciljati da zauzme mjesto u KOALICIJI sa SDA... s tim da će vjerovatno ići na to da skinu Tihića sa SDA kormila i instaliraju Bakira Izetbegovića. Jedino u tom slučaju bi obje stranke imale punu podršku Reisa Cerića (koja im je već obećana i implicitno najavljena kroz bajramsku hutbu).
Sasvim pogrešno. Ti si obično bolje informisan od većine :D a ovo nije izgledna opcija :D
:shock: De, ako ti nije mrsko, elaboriraj malo ovo što si napisao gore. Nije valjda da me slagao moj ključni izvor (Reis M. ef. C.) :D
Ne znam je li me samo ložiš :D ili možda znaš detalj više u odnosu na moje izvore... :D I kako znaš da tebe neko ne loži :D ili zna detalj više? :D
oridjidji

#396 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by oridjidji »

VjecitiStudent wrote:
oridjidji wrote: Firenca i Sarajevo su dva neuporediva grada jer mi do Austrougarske nismo imali zgrade u Sarajevu. Najvece gradjevine su nam bile Careva i Gazi-Husref begova dzamija i ostale gradjevine iz Gazi-Husref begova vakufa. Za to vrijeme Firenca je imala izgradjenu visestoljetnu gradsku infrastukturu. Rijetki su gradovi na Balkanu koji su uporedivi sa Firencom. A Sarajevo definitivno nije grad koji se moze porediti sa Firencom.
Jok, mi cemo se porediti sa New Yorkom :-)
Internet je prepun tekstova o Sarajevu koje su napisali mladi ljudi koji su zadnjih godina posjetili Sarajevo.
Nadji jedan, jedini u kojem se neko divi Fahrinom neboderu ...
Kako si ti tezak covjek? Ako sam rekao da su simboli grada nisam rekao da su oni ono sto je vjecnica za sarajevo, sto su sebilj, begova,careva, principov most, stara pravoslavna crkva, katedrala i td, kada sam rekao simboli to znaci da su i oni nesto sto isticu Sarajevo. Na mnogim turistickim brosurama, ti ces vidjeti i sadasnji Avazov toranj, takodjer i bivsi Avazov toranj sada hotel Radon Plaza, medjutim Plazu ces vidjeti sa razlogom jer jbg, svi vole da znaju gdje mogu i trebaju da odsjednu kad budu dolazili u Sarajevo.

Sarajevo nije star grad kao Firenca. Od Sarajeva su stariji mnogi gradovi u regionu, recimo da su Split , Dubrovnik, Rijeka, Istra uporedivi sa Firencom jer su i oni nasljedje iste kulture koja seze od Rimljana pa do Mlecana koji su zadnji vladali dobrim dijelom hrvatskog primorja. Sarajevo nije tako star grad da bi se sa Firencom mogao u istu ravan dovoditi
ja progovorila

#397 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by ja progovorila »

StupskaBitanga wrote:
HAVANA wrote:
StupskaBitanga wrote:
a meni jako smeta što ističe bošnjaci
Gdje su ostali?

Nek se prilagode. :oops:

Ma cemu da se prilagode molim te, Teheranu, Fahru, nacionalnom Havazu, kratkim pantalonama, selamanju etc. :-) pa ovdje zive i postoje svi ne samo Bosnjaci, nemoj mi tih euforijskih predizbornih ziv bio.
kockica_kockica

#398 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by kockica_kockica »

@ja progovorila kad progovori bas progovori :thumbup:
Banksy

#399 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Banksy »

Real Khan wrote:
Banksy wrote:
Real Khan wrote:
Odmah da napomenem kako ova Fahrina stranka u suštini neće predstavljati nikakvu opasnost za SDA (jedino možda za Tihića), nego će ciljati da zauzme mjesto u KOALICIJI sa SDA... s tim da će vjerovatno ići na to da skinu Tihića sa SDA kormila i instaliraju Bakira Izetbegovića. Jedino u tom slučaju bi obje stranke imale punu podršku Reisa Cerića (koja im je već obećana i implicitno najavljena kroz bajramsku hutbu).
Sasvim pogrešno. Ti si obično bolje informisan od većine :D a ovo nije izgledna opcija :D
:shock: De, ako ti nije mrsko, elaboriraj malo ovo što si napisao gore. Nije valjda da me slagao moj ključni izvor (Reis M. ef. C.) :D
Ne znam je li me samo ložiš :D ili možda znaš detalj više u odnosu na moje izvore... :D I kako znaš da tebe neko ne loži :D ili zna detalj više? :D
oooo, jesil' i ti bio na sećiji kraj Dine Merlina za Bajram :D
šalim se :D

ne ložim/š/i/mo/te/e :D mislim svojom glavom :D k'o i VS :D

Koja je svrha 'preuzimanja' trule SBiH koja se, kao i SDA, skoro sasvim rasula, ako se može dobiti svoja nova stranka, sa reisovom podrškom (džamija) i infrastrukturom koju će donijeti prebjezi iz ovih stranaka?
Zašto mamuzati mrtvo kljuse :D
Last edited by Banksy on 24/09/2009 12:53, edited 1 time in total.
ultima_palabra

#400 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by ultima_palabra »

etanol wrote:Fahro samo napred
Miškoviću, da nisi pogrešio zastavu? 8-)
Post Reply