komi wrote:čujem da je magisterij upisala
Znaci konacno je dala onaj jedan ispit i diplomski koji joj je bio ostao i o kojem je pricala 2,3 godine.
Amin, na hajr i na dobro.
komi wrote:čujem da je magisterij upisala
znaci gledao si red carpetlolo_lolo wrote:ako niste znali
hana se,dok je bila na moru,poseksala![]()
![]()
i to zamislite skim,sa jednim momkom![]()
zaista nevjerovatno,nisam to ocekivao od nje
jel postoji neka gruoa na facebook sa njenim imenom,da se uclanim,ostavim komentar koji?
Irm@ wrote:znaci gledao si red carpetlolo_lolo wrote:ako niste znali
hana se,dok je bila na moru,poseksala![]()
![]()
i to zamislite skim,sa jednim momkom![]()
zaista nevjerovatno,nisam to ocekivao od nje
jel postoji neka gruoa na facebook sa njenim imenom,da se uclanim,ostavim komentar koji?![]()
i ja sam
Meni se cini da je Evropa usla u nju.mima wrote:Hana Hadžiavdagić o lezbo-videu: Ja sam davno ušla u Europu!
Pa to ti je uvijek tako, pa pobogu locu i smrkaju do noc pred Ramazan, onda glume vjernike za Ramazan, a odmah za Bajram se ubiju ko stoka.uvjek dobar gost wrote:na zatvaranju Hana i njena limuzina... sa brdom droge... šmrkalo se i pilo u stvari lokalo se.. sve do noć uoči Ramazana... već dan poslije .... niko ništa vidio niko ništa čuo.... toliko duplih standarda i licemjerštine na jednom mjestu ....
Isto sam se pitala nekidan. Ne bih rekla...sramota.samo malo wrote:
Nego, samo da pitam, jel se iko ovog SFF-a sjetio Zana Marolta? neko od njegovih kolega? neka inicijativa da mu se nekako oda pocast, ne znam, tokom festivala.
Svaka čast, nisam se sjetio da se oni nisu sjetili Žana. Pa Žan je bio čovjek iz šire porodice festivala, a oni ni pomena.samo malo wrote:Pa bice i iduce godine, Miro je vec najavio da se naredne dvije godine SFF odrzava u julu, dakle da se mimoidje Ramazan, pretpostavljam da on to zbog stare navade da mu sponzor bude Haineken, cije pive onda prodaje masno po okolnim ljetnim bastama.
Pa ce i iduce godine, red pive, red kokaina, a onda ujutro zaposte i vec prvog dana gostuju kod Seje kuhara. Jal na kantonalnoj, da malo vaze o patriotizmu i njegovoj uskoj povezanosti sa ramazanskim postom.
Nego, samo da pitam, jel se iko ovog SFF-a sjetio Zana Marolta? neko od njegovih kolega? neka inicijativa da mu se nekako oda pocast, ne znam, tokom festivala.
A kakvo je, da nije vjersko?Master.DKP wrote:Uostalom, BiH je sekularno drustvo koliko je i sjeverna Koreja demokratska zemlja.
Mislim da bi se ova tema i neke slicne mogle iskoristiti za dobru psiholosku analizu kako danasnjeg drustva, tako i gradjanina BiH kao individue. Bez obzira na opravdanost nekih kritika upucenih na racun SFF-a, mislim da se vecina ovih negativnosti s kojom se gleda na bilo sta u ovom gradu i drzavi ustvari povezana sa negativnoscu koju ljudi nose u sebi, tj. nezadovoljstvom vlastitim zivotom.Master.DKP wrote:Vidljivo je da su ljudi u Sarajevu kao i u BiH potpuno bolesni i da je danasnje drustvo tj. rapidan broj stanovnika BiH potpuno krivo srastao. Pogledajte samo sta je tema diskujesi oko SFF ili Sarajeva ili filma, ni 1 % nema veza sa samim filmom, sarajevom, turizmom, kulturom,ekonomijom niti realnim dogadajima u drustvu. Sarajeva je definitivno potpuno mahalski grad i sebi samo cudno mjesto za zivot. Uostalom, BiH je sekularno drustvo koliko je i sjeverna Koreja demokratska zemlja.
Svi su primjetili kako neka djevojka pod nekim imenom ima "plasticne" sise ili kako mozda neko negdje pije ili konzumirao drogu a sve to pred ramazan ?
Pa zar niste bolesni skroz ? To definitivno pokazuje percepciju stvari prosjecnog i ispodprosijecnog covjeka ili zene u Sarajevu i to su ljudi koji onda cine drustvo za koje se opet "cude" sto je takvo kakvo je stovreno sa takvim....
Niko nije primjetio sa je jedan Faruk Sabanovic na osnovu ovog SFF dobio sponzora za film / crtani film od 6 milion KM i da ce taj film (Made in BiH) sutra se gledati na stanicama sirom svijeta,postati export produkt BiH. Niko nije mozda spomenuo koje su se poslovni i drustveni kontakti ostvarili, koji su novci potroseni u Sarajevu a koji su dosli sa strane u Sarajevo, koji poslovi mozda mogu biti zavresni na sonovu ljudi koji cirkulisu tu.
Gradu Sarajevu i treba upravo ovih festivala i niz drugih sajmova i skupova ljudi jer je to fundament razmijene znanja i iskustva ljudi, novih drustvenih i poslovnih kontakata i napredka samim tim u drustvenom i ekonomskom pogledu.
ultima_palabra wrote:Svaka čast, nisam se sjetio da se oni nisu sjetili Žana. Pa Žan je bio čovjek iz šire porodice festivala, a oni ni pomena.samo malo wrote:Pa bice i iduce godine, Miro je vec najavio da se naredne dvije godine SFF odrzava u julu, dakle da se mimoidje Ramazan, pretpostavljam da on to zbog stare navade da mu sponzor bude Haineken, cije pive onda prodaje masno po okolnim ljetnim bastama.
Pa ce i iduce godine, red pive, red kokaina, a onda ujutro zaposte i vec prvog dana gostuju kod Seje kuhara. Jal na kantonalnoj, da malo vaze o patriotizmu i njegovoj uskoj povezanosti sa ramazanskim postom.
Kao kompanija, SFF ima odličan proizvod, ali je poruka koju odašilja potrošačima (osim strancima i domaćim guzonjama) jedan veliki srednji prst. Čovjek mora biti dobro slijep kod očiju da to ne vidi.
jesi li citao moje postove?Master.DKP wrote:Vidljivo je da su ljudi u Sarajevu kao i u BiH potpuno bolesni i da je danasnje drustvo tj. rapidan broj stanovnika BiH potpuno krivo srastao. Pogledajte samo sta je tema diskujesi oko SFF ili Sarajeva ili filma, ni 1 % nema veza sa samim filmom, sarajevom, turizmom, kulturom,ekonomijom niti realnim dogadajima u drustvu. Sarajeva je definitivno potpuno mahalski grad i sebi samo cudno mjesto za zivot. Uostalom, BiH je sekularno drustvo koliko je i sjeverna Koreja demokratska zemlja.
Svi su primjetili kako neka djevojka pod nekim imenom ima "plasticne" sise ili kako mozda neko negdje pije ili konzumirao drogu a sve to pred ramazan ?
Pa zar niste bolesni skroz ? To definitivno pokazuje percepciju stvari prosjecnog i ispodprosijecnog covjeka ili zene u Sarajevu i to su ljudi koji onda cine drustvo za koje se opet "cude" sto je takvo kakvo je stovreno sa takvim....
Niko nije primjetio sa je jedan Faruk Sabanovic na osnovu ovog SFF dobio sponzora za film / crtani film od 6 milion KM i da ce taj film (Made in BiH) sutra se gledati na stanicama sirom svijeta,postati export produkt BiH. Niko nije mozda spomenuo koje su se poslovni i drustveni kontakti ostvarili, koji su novci potroseni u Sarajevu a koji su dosli sa strane u Sarajevo, koji poslovi mozda mogu biti zavresni na sonovu ljudi koji cirkulisu tu.
Gradu Sarajevu i treba upravo ovih festivala i niz drugih sajmova i skupova ljudi jer je to fundament razmijene znanja i iskustva ljudi, novih drustvenih i poslovnih kontakata i napredka samim tim u drustvenom i ekonomskom pogledu.