...i opet sarajevo film festival

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#376 Re: ...i opet sarajevo film festival

Post by ladyblue18 »

komi wrote:čujem da je magisterij upisala :mrgreen:
:shock: Bogati?
Znaci konacno je dala onaj jedan ispit i diplomski koji joj je bio ostao i o kojem je pricala 2,3 godine.
Amin, na hajr i na dobro. :mrgreen:
Irm@

#377 Re: ...i opet sarajevo film festival

Post by Irm@ »

lolo_lolo wrote:ako niste znali
hana se,dok je bila na moru,poseksala :shock: :lol:
i to zamislite skim,sa jednim momkom :?
zaista nevjerovatno,nisam to ocekivao od nje

jel postoji neka gruoa na facebook sa njenim imenom,da se uclanim,ostavim komentar koji?
znaci gledao si red carpet :-D :D i ja sam :-D
lolo_lolo

#378 Re: ...i opet sarajevo film festival

Post by lolo_lolo »

Irm@ wrote:
lolo_lolo wrote:ako niste znali
hana se,dok je bila na moru,poseksala :shock: :lol:
i to zamislite skim,sa jednim momkom :?
zaista nevjerovatno,nisam to ocekivao od nje

jel postoji neka gruoa na facebook sa njenim imenom,da se uclanim,ostavim komentar koji?
znaci gledao si red carpet :-D :D i ja sam :-D
:D
ma najbitnije je da su njih dvoje ostali u kontaktu
karanana

#379 Re: ...i opet sarajevo film festival

Post by karanana »

.....i da ce uskoro na neku destinaciju zajedno u njegovom privatnom avionu.

hana,
starleta

da li ju je rurki posexao?
ladyblue18

#380 Re: ...i opet sarajevo film festival

Post by ladyblue18 »

Onaaaaaj...a vi sve njoj vjerujete? :-) :mrgreen:
Zenska zna kako da dodje u centar paznje, tj. obozava da zuta stampa i red carpeti ispiru usta njome, a ona im daje povoda.
Simple as that.

No, odosmo sa teme.
*mima*

#381 Re: ...i opet sarajevo film festival

Post by *mima* »

Hana Hadžiavdagić o lezbo-videu: Ja sam davno ušla u Europu!
karanana

#382 Re: ...i opet sarajevo film festival

Post by karanana »

gdje je taj lezbo video? ima li se gdje skinuti?
karanana

#384 Re: ...i opet sarajevo film festival

Post by karanana »

nista ozbiljnije? ovo je beze.
samo malo

#385 Re: ...i opet sarajevo film festival

Post by samo malo »

mima wrote:Hana Hadžiavdagić o lezbo-videu: Ja sam davno ušla u Europu!
Meni se cini da je Evropa usla u nju.

Vise puta.

Otkino sam sinoc na Rurkija. Sto je najgore, tuka to izjavi za Novu tv, bas nam je dobra reklama u komsiluku, nekakva nacionalna starleta a glupa ko noc.
karanana

#386 Re: ...i opet sarajevo film festival

Post by karanana »

pa mozda mu tepa. mozda ga je primila i dok mu je govorila ooohhhhhh mickey, yes mickeyyyy, mozda joj je rekao: beybe, call me rourkeee.
uvjek dobar gost

#387 Re: ...i opet sarajevo film festival

Post by uvjek dobar gost »

Ljutite se koliko želite, ne morate se ni slagati, sli SFF je ove godine bio pravi pred Ramazanski program..(a tako će biti i naredne godine). na otvorenju umjesto u zatvoru bivši premijer i sadašnji premijer federacije.. na zatvaranju Hana i njena limuzina... sa brdom droge... šmrkalo se i pilo u stvari lokalo se.. sve do noć uoči Ramazana... već dan poslije .... niko ništa vidio niko ništa čuo.... toliko duplih standarda i licemjerštine na jednom mjestu ....

Mi nismo sekularno društvo, mi nismo dorasli jednoj manifestaciji ovog tipa jer neki je zloupotrebljavaju u političko-vjersko-manipulativne svrhe. Na diskusiji o pravu manjina i Q festu koji je zaustavljen šakama... od domaćih ljudi bio je jedino Danis T nigdje Emine G, ministra glumca, ublehaša i zabavljača Emira H.... sve u svemu pustite sebi monodrame od Josipa P i to je to !
To što nije bila minuta šutnje il što nije nekako odana počast Amarau il Sanji... to je to... privilegija zvana sigurnost je samo za one koji uđu u ograđeni prostor i samim tim osjete tu čaroliju...

Vidimo se već za naredni SFF...
ladyblue18

#388 Re: ...i opet sarajevo film festival

Post by ladyblue18 »

uvjek dobar gost wrote:na zatvaranju Hana i njena limuzina... sa brdom droge... šmrkalo se i pilo u stvari lokalo se.. sve do noć uoči Ramazana... već dan poslije .... niko ništa vidio niko ništa čuo.... toliko duplih standarda i licemjerštine na jednom mjestu ....
Pa to ti je uvijek tako, pa pobogu locu i smrkaju do noc pred Ramazan, onda glume vjernike za Ramazan, a odmah za Bajram se ubiju ko stoka.
Dupli arshini, svako uzima iz vjere ono sto mu odgovara...moderni vjernici sta ces.
Ima toga i na forumu ovdje ako se malo bolje zagledas. :wink:

Ali to nije tema ove teme.
samo malo

#389 Re: ...i opet sarajevo film festival

Post by samo malo »

Pa bice i iduce godine, Miro je vec najavio da se naredne dvije godine SFF odrzava u julu, dakle da se mimoidje Ramazan, pretpostavljam da on to zbog stare navade da mu sponzor bude Haineken, cije pive onda prodaje masno po okolnim ljetnim bastama.

Pa ce i iduce godine, red pive, red kokaina, a onda ujutro zaposte i vec prvog dana gostuju kod Seje kuhara. Jal na kantonalnoj, da malo vaze o patriotizmu i njegovoj uskoj povezanosti sa ramazanskim postom.

Nego, samo da pitam, jel se iko ovog SFF-a sjetio Zana Marolta? neko od njegovih kolega? neka inicijativa da mu se nekako oda pocast, ne znam, tokom festivala.
ladyblue18

#390 Re: ...i opet sarajevo film festival

Post by ladyblue18 »

samo malo wrote:
Nego, samo da pitam, jel se iko ovog SFF-a sjetio Zana Marolta? neko od njegovih kolega? neka inicijativa da mu se nekako oda pocast, ne znam, tokom festivala.
Isto sam se pitala nekidan. Ne bih rekla...sramota.
samo malo

#391 Re: ...i opet sarajevo film festival

Post by samo malo »

E da, sjetih se, shega mi bilo, listam jucer ekspres kad unutra vijest kao neki lik, u pripitom stanju, nasrnuo na ministra ublehasa uz rijeci nesto kao "dzesi ministre, ukradel` se sta". I kao ministar razbio napasnika, uz pomoc obezbjedjenja.
kEN0

#392 Re: ...i opet sarajevo film festival

Post by kEN0 »

ma vi o hani diskutujte, hana je sminka, a zana niko da spomene, sramota!
ultima_palabra

#393 Re: ...i opet sarajevo film festival

Post by ultima_palabra »

samo malo wrote:Pa bice i iduce godine, Miro je vec najavio da se naredne dvije godine SFF odrzava u julu, dakle da se mimoidje Ramazan, pretpostavljam da on to zbog stare navade da mu sponzor bude Haineken, cije pive onda prodaje masno po okolnim ljetnim bastama.

Pa ce i iduce godine, red pive, red kokaina, a onda ujutro zaposte i vec prvog dana gostuju kod Seje kuhara. Jal na kantonalnoj, da malo vaze o patriotizmu i njegovoj uskoj povezanosti sa ramazanskim postom.

Svaka čast, nisam se sjetio da se oni nisu sjetili Žana. Pa Žan je bio čovjek iz šire porodice festivala, a oni ni pomena.
Kao kompanija, SFF ima odličan proizvod, ali je poruka koju odašilja potrošačima (osim strancima i domaćim guzonjama) jedan veliki srednji prst. Čovjek mora biti dobro slijep kod očiju da to ne vidi.
Master.DKP

#394 Re: ...i opet sarajevo film festival

Post by Master.DKP »

Vidljivo je da su ljudi u Sarajevu kao i u BiH potpuno bolesni i da je danasnje drustvo tj. rapidan broj stanovnika BiH potpuno krivo srastao. Pogledajte samo sta je tema diskujesi oko SFF ili Sarajeva ili filma, ni 1 % nema veza sa samim filmom, sarajevom, turizmom, kulturom,ekonomijom niti realnim dogadajima u drustvu. Sarajeva je definitivno potpuno mahalski grad i sebi samo cudno mjesto za zivot. Uostalom, BiH je sekularno drustvo koliko je i sjeverna Koreja demokratska zemlja.

Svi su primjetili kako neka djevojka pod nekim imenom ima "plasticne" sise ili kako mozda neko negdje pije ili konzumirao drogu a sve to pred ramazan ? :)

Pa zar niste bolesni skroz ? To definitivno pokazuje percepciju stvari prosjecnog i ispodprosijecnog covjeka ili zene u Sarajevu i to su ljudi koji onda cine drustvo za koje se opet "cude" sto je takvo kakvo je stovreno sa takvim....

Niko nije primjetio sa je jedan Faruk Sabanovic na osnovu ovog SFF dobio sponzora za film / crtani film od 6 milion KM i da ce taj film (Made in BiH) sutra se gledati na stanicama sirom svijeta,postati export produkt BiH. Niko nije mozda spomenuo koje su se poslovni i drustveni kontakti ostvarili, koji su novci potroseni u Sarajevu a koji su dosli sa strane u Sarajevo, koji poslovi mozda mogu biti zavresni na sonovu ljudi koji cirkulisu tu.

Gradu Sarajevu i treba upravo ovih festivala i niz drugih sajmova i skupova ljudi jer je to fundament razmijene znanja i iskustva ljudi, novih drustvenih i poslovnih kontakata i napredka samim tim u drustvenom i ekonomskom pogledu.
ultima_palabra

#395 Re: ...i opet sarajevo film festival

Post by ultima_palabra »

Master.DKP wrote:Uostalom, BiH je sekularno drustvo koliko je i sjeverna Koreja demokratska zemlja.
A kakvo je, da nije vjersko? :P
zimomor

#396 Re: ...i opet sarajevo film festival

Post by zimomor »

Master.DKP wrote:Vidljivo je da su ljudi u Sarajevu kao i u BiH potpuno bolesni i da je danasnje drustvo tj. rapidan broj stanovnika BiH potpuno krivo srastao. Pogledajte samo sta je tema diskujesi oko SFF ili Sarajeva ili filma, ni 1 % nema veza sa samim filmom, sarajevom, turizmom, kulturom,ekonomijom niti realnim dogadajima u drustvu. Sarajeva je definitivno potpuno mahalski grad i sebi samo cudno mjesto za zivot. Uostalom, BiH je sekularno drustvo koliko je i sjeverna Koreja demokratska zemlja.

Svi su primjetili kako neka djevojka pod nekim imenom ima "plasticne" sise ili kako mozda neko negdje pije ili konzumirao drogu a sve to pred ramazan ? :)

Pa zar niste bolesni skroz ? To definitivno pokazuje percepciju stvari prosjecnog i ispodprosijecnog covjeka ili zene u Sarajevu i to su ljudi koji onda cine drustvo za koje se opet "cude" sto je takvo kakvo je stovreno sa takvim....

Niko nije primjetio sa je jedan Faruk Sabanovic na osnovu ovog SFF dobio sponzora za film / crtani film od 6 milion KM i da ce taj film (Made in BiH) sutra se gledati na stanicama sirom svijeta,postati export produkt BiH. Niko nije mozda spomenuo koje su se poslovni i drustveni kontakti ostvarili, koji su novci potroseni u Sarajevu a koji su dosli sa strane u Sarajevo, koji poslovi mozda mogu biti zavresni na sonovu ljudi koji cirkulisu tu.

Gradu Sarajevu i treba upravo ovih festivala i niz drugih sajmova i skupova ljudi jer je to fundament razmijene znanja i iskustva ljudi, novih drustvenih i poslovnih kontakata i napredka samim tim u drustvenom i ekonomskom pogledu.
Mislim da bi se ova tema i neke slicne mogle iskoristiti za dobru psiholosku analizu kako danasnjeg drustva, tako i gradjanina BiH kao individue. Bez obzira na opravdanost nekih kritika upucenih na racun SFF-a, mislim da se vecina ovih negativnosti s kojom se gleda na bilo sta u ovom gradu i drzavi ustvari povezana sa negativnoscu koju ljudi nose u sebi, tj. nezadovoljstvom vlastitim zivotom.
uvjek dobar gost

#397 Re: ...i opet sarajevo film festival

Post by uvjek dobar gost »

ultima_palabra wrote:
samo malo wrote:Pa bice i iduce godine, Miro je vec najavio da se naredne dvije godine SFF odrzava u julu, dakle da se mimoidje Ramazan, pretpostavljam da on to zbog stare navade da mu sponzor bude Haineken, cije pive onda prodaje masno po okolnim ljetnim bastama.

Svaka čast, nisam se sjetio da se oni nisu sjetili Žana. Pa Žan je bio čovjek iz šire porodice festivala, a oni ni pomena.
Kao kompanija, SFF ima odličan proizvod, ali je poruka koju odašilja potrošačima (osim strancima i domaćim guzonjama) jedan veliki srednji prst. Čovjek mora biti dobro slijep kod očiju da to ne vidi.

Svaka čast pa na to sam zaboravio u poplavi crnjaka koji se oko mene zbivaju.... Master-e DKP ti jesi u pravu da nije kako nije.. da pojedinci troše novac i nikom ne plažu račune, jeste SFF je divan događaj za grad ali mene lično je samo posjeta kinu novi grad na Dobrinji podsjetila na ono što je meni u stvari SFF .. opušteno, bez pretjkerane šminke i glamura koji nam nije ni svojstven na način kako to radi SFF, ali svaka čast ... to jeste možda jedini info koji izbije u stranim medijima koji na neki pozitivan način predstavlja grad i državu, ali nije sve u tih devet dana... možda ja i jesam postao otrovan od svega što se zbiva oko mene... , ali želja mi je da finansijska inspekcija uđe u SFF da se vidi ko u stvari hajruje ...

Pod dva volio bi da SFF raskine svoju vezu sa politikom i vjerom jer to bi trebao biti filmski festival prije svega drugoga.

Život ovdje ima sve manje smisla jer živjeti u laži u obmani u tragediji i sa nepravdom ovoliko dugo... jako je teško !
johnnykola

#398 Re: ...i opet sarajevo film festival

Post by johnnykola »

Master.DKP wrote:Vidljivo je da su ljudi u Sarajevu kao i u BiH potpuno bolesni i da je danasnje drustvo tj. rapidan broj stanovnika BiH potpuno krivo srastao. Pogledajte samo sta je tema diskujesi oko SFF ili Sarajeva ili filma, ni 1 % nema veza sa samim filmom, sarajevom, turizmom, kulturom,ekonomijom niti realnim dogadajima u drustvu. Sarajeva je definitivno potpuno mahalski grad i sebi samo cudno mjesto za zivot. Uostalom, BiH je sekularno drustvo koliko je i sjeverna Koreja demokratska zemlja.

jesi li citao moje postove? :-D
karanana

#399 Re: ...i opet sarajevo film festival

Post by karanana »

kaka ba medijska paznja? mozda na red carpetu nove tv, to je jedina medijska paznja koju sam vidio, a i to je zbog velikog broja hrvatskih glumaca i "celebritija".

kakih ba 6 miliona km za crtani? nikad cuo za to. ko ce ba dati 6 miliona za crtani film? pa toliko ni pixar ne daje za svoje crtane.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#400 Re: ...i opet sarajevo film festival

Post by Truba »

bitno je da sam ja psovao kradezeu mater što je u lokalnim birtijama na svome feudalnom prostoru u hercegovini zabranio točenje alkohola za korizme :roll:
Post Reply