Televizija OBN
Moderator: anex
- sheilak
#376 Re: Televizija OBN
Mislim da su neke skolske televizije, kao ucenicki projekti, profesionalniji ( i estetski prihvatljiviji ) od OBN-a.
- bingov buraz
#377 Re: Televizija OBN
Ima ondje materijala za both handsNeelix wrote:cini mi se da nema sta izbacit.samo malo wrote:Voditeljice su posebna prica, ona Milica sto vodi stol za 4, samo sto sise nije izbacila napolje, koliko afektira i nabacuje se pred kameru.
Nije da bi imao nesto protiv, jasno
on the other hand, ona druga voditeljica...
- BSn
#378 Re: Televizija OBN
bingov buraz wrote:Ima ondje materijala za both handsNeelix wrote:cini mi se da nema sta izbacit.samo malo wrote:Voditeljice su posebna prica, ona Milica sto vodi stol za 4, samo sto sise nije izbacila napolje, koliko afektira i nabacuje se pred kameru.
Nije da bi imao nesto protiv, jasno
on the other hand, ona druga voditeljica...
Slozio bih se.
Dok, s druge strane, Maja ima one meHke k'o dusa - mozda to Neelix preferira, pa zato.
- Neelix
#379 Re: Televizija OBN
Milica Blagojević najmlađa voditeljica OBN televizije, rođena je 1990. u Sarajevu.
- phillie
#380 Re: Televizija OBN
Sto, jel mislis da nema dva'est godina, il ima viseNeelix wrote:Milica Blagojević najmlađa voditeljica OBN televizije, rođena je 1990. u Sarajevu.
- General_Jackson
#381 Re: Televizija OBN
sheilak wrote:Mislim da su neke skolske televizije, kao ucenicki projekti, profesionalniji ( i estetski prihvatljiviji ) od OBN-a.
- Neelix
#382 Re: Televizija OBN
misljah da ima vise
dzaba, ja preferiram

dzaba, ja preferiram

- terra_incognita
#383 Re: Televizija OBN
maloprije
Milica: "ja sam emotivno potkovana"
i
"...kada se desio mali INCEST, naime pomijsali smo posudu sa secerom i posudu sa sodom-bikarbon"
Maja: "pobjednik je izmedju nas" (medju nama)
Milica: "ja sam emotivno potkovana"
"...kada se desio mali INCEST, naime pomijsali smo posudu sa secerom i posudu sa sodom-bikarbon"
Maja: "pobjednik je izmedju nas" (medju nama)
-
boracha
#384 Re: Televizija OBN
gledam finale stol za 4 i proglase ko je cetvrti pa pokazu kako su ga ocijenili kandidati, proglase ko je treci pa vidimo ocjene, a za pobjednika i drugoplasiranog nema ocjena
i jos stoje maja, do nje jedan finalista, do njega milica, i kraj milice drugi finalista, i kaze maja pobjednik je izmedju mene i milice
i onda ide a sada cemo proglasiti pobjednika, pa odbrojavanje i te gluposti i na kraju pobjednik je stvarno onaj koji je stojao izmedju njih dvije
- minjonja
#385 Re: Televizija OBN
a kakva je sad to rijalti šou? jel i to dejana vodi?
meni je interesantno bilo kad su davali oglas da traze voditelja i montazera. ustvari su rekli da traze samo voditeljicu i da je elokventna, ekstrovertna, zeli da napreduje u poslu itd., jok diploma i ostale gluposti
meni je interesantno bilo kad su davali oglas da traze voditelja i montazera. ustvari su rekli da traze samo voditeljicu i da je elokventna, ekstrovertna, zeli da napreduje u poslu itd., jok diploma i ostale gluposti
- Irm@
#386 Re: Televizija OBN
meni je isto glupo sto nisu pokazali ocjene za njih dvojicu...a ja sam bas navijala za Dobru pih 
-
oksso
#387 Re: Televizija OBN
Nemam riječi za voditeljice.Jedna drugoj upadaju u riječ,zaborave šta su htjele reći,o "incestu" sa šećerom da ne govorim...Emisija završena,a dosta toga ostalo nedorečeno.Profesionalizam na nivou...
-
StupskaBitanga
#388 Re: Televizija OBN
za sve ljubitelje Dejane Rosuljaš uživajte u novom projektu Dejana talk show. srijeda 20:10 nakon Vox populi
- General_Jackson
#389 Re: Televizija OBN
Juuuupppiiiii !!!! ne znam kako ću preživjeti do iduće srijedeStupskaBitanga wrote:za sve ljubitelje Dejane Rosuljaš uživajte u novom projektu Dejana talk show. srijeda 20:10 nakon Vox populi
- minjonja
#390 Re: Televizija OBN
touk šouStupskaBitanga wrote:za sve ljubitelje Dejane Rosuljaš uživajte u novom projektu Dejana talk show. srijeda 20:10 nakon Vox populi
ko vodi uopste ovaj obn, imaju li oni nekog nadredjenog ili ga tri cure vode?
-
StupskaBitanga
#391 Re: Televizija OBN
da a tema je plastična hirurgija jedna od gošći i gospođea DeakGeneral_Jackson wrote:Juuuupppiiiii !!!! ne znam kako ću preživjeti do iduće srijedeStupskaBitanga wrote:za sve ljubitelje Dejane Rosuljaš uživajte u novom projektu Dejana talk show. srijeda 20:10 nakon Vox populi![]()
![]()
- Djokej
#392 Re: Televizija OBN
Kad pogledaš ovu Dejanu Rosuljaš tačno možeš zaključiti kako iz nje izbija glupost.. Nepresušan izvor..
- karanana
#393 Re: Televizija OBN
aj ne zezajte, voditeljice su im dobre, govorim o izgledu.
- chengaba
#394 Re: Televizija OBN
Meni je iskreno jedino ona Adrijana dobra, mogu hajd i one Maja i Milica proc, al' je Dejana odron.karanana wrote:aj ne zezajte, voditeljice su im dobre, govorim o izgledu.
A jeste li primjetili kako voditeljice na OBN klimaju glavom kada imaju intervju/dijalog sa nekim.
Ovaj ovamo moze pricati o maskari, a ova klima glavom k'o da sa Aristotelom prica
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#395 Re: Televizija OBN
I ja veceras gledah ovo, i kad sam cula incest prvo sam ovako bila
reko staaaa
I onda kad ona objasni, ja gledam blijedo, reko bona incident
Inace, pa majka mu stara, danas svako moze bit voditelj, nije cudo sto je FPN na onako niskim granama.
Da je bar izgled sve, ali nije...
I onda kad ona objasni, ja gledam blijedo, reko bona incident
Inace, pa majka mu stara, danas svako moze bit voditelj, nije cudo sto je FPN na onako niskim granama.
Da je bar izgled sve, ali nije...
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#396 Re: Televizija OBN
karanana wrote:aj ne zezajte, voditeljice su im dobre, govorim o izgledu.
- phillie
#397 Re: Televizija OBN
Ne sekiraj se, ubrzo ce nova sezona (samo ne znam kako su uspjeli ovu zavrsiti a da slijedeca vec nije krenula), pa ce se dorecioksso wrote:Nemam riječi za voditeljice.Jedna drugoj upadaju u riječ,zaborave šta su htjele reći,o "incestu" sa šećerom da ne govorim...Emisija završena,a dosta toga ostalo nedorečeno.Profesionalizam na nivou...
-
Gospoda Ministarka
#398 Re: Televizija OBN
Ja sam cekala kad ce voditelj ONB sam sebe u gostiti u svojoj emisji i kad sam docekala to (Stoka show) onda sam ... neznam ni ja...

- General_Jackson
#399 Re: Televizija OBN
Na toj TV je radila Jasminka Šipka (ovo je već ranije čini mi se neko spomenuo), koja je ipak bila dugi niz godina profesionalna novinarka-voditeljica, nije mi jasno zašto nisu zadržali nju i još jednog profesionalnog lektora da makar malo civiliziraju te turbo-folk voditeljice, kako im se više ne bi događali slični "incesti"
Što se redateljsko-snimateljske ekipe tiče, to je posebna priča, kada nešto snimaju imaš osjećaj kao da su stavili kameru u ruke malom dijetetu, a ono pod težinom iste tetura lijevo-desno i ne može ništa da uhvati u kadar.O tome kako osmisle snimanje enterijera i cijele emisije suvišno je i govoriti. Emisiju stol za 4 sam počeo gledati jer volim kuharske emisije ali sam razočaran prestao negdje na pola serijala, jer tu zaista nema šta da se vidi. Poseban apsurd mi je da u emisiji učestvuju profesionalni kuhari ravnopravno sa ostalim učesnicima.
Što se redateljsko-snimateljske ekipe tiče, to je posebna priča, kada nešto snimaju imaš osjećaj kao da su stavili kameru u ruke malom dijetetu, a ono pod težinom iste tetura lijevo-desno i ne može ništa da uhvati u kadar.O tome kako osmisle snimanje enterijera i cijele emisije suvišno je i govoriti. Emisiju stol za 4 sam počeo gledati jer volim kuharske emisije ali sam razočaran prestao negdje na pola serijala, jer tu zaista nema šta da se vidi. Poseban apsurd mi je da u emisiji učestvuju profesionalni kuhari ravnopravno sa ostalim učesnicima.
-
Gospoda Ministarka
#400 Re: Televizija OBN
U onoj nekoj njihovoj emisiji o kuhanju , jedva punoljetne nepismene voditeljice citavo vrijeme piju alkohol
Vec sam jednom rekla samo nepismene promiskuitetne zene i homoseksualci su uposleni na OBN-u.
Ima li iko ko moze zabraniti rad toj TV kuci??? Iko, ista???
Vec sam jednom rekla samo nepismene promiskuitetne zene i homoseksualci su uposleni na OBN-u.
Ima li iko ko moze zabraniti rad toj TV kuci??? Iko, ista???