Ja pokusao vise puta uzivo zamoliti da preskoce sta od onog sto trpaju i uvjek kaze uredu ja otvorim full paket. Od tad halalio nisu jedini.Cholina_Lokica wrote:Kako neko moze uzivati u mahirovoj pizzi, hajd ok, svidja se nekome ukus, ali ono nije pizzaJa sam je jednom probala i dabogda da sam sta u zivotu ogavnije pojela
Najbolja pizza u SA?
-
savsvoj
#376 Re: Najbolja pizza u SA?
-
nino90
#377 Re: Najbolja pizza u SA?
havana na malti ima dobru kapricosu
-
drekalica28
#378 Re: Najbolja pizza u SA?
Apsolutno....grehota namirnica koje stave na ono što oni zovu pizza.Cholina_Lokica wrote:Kako neko moze uzivati u mahirovoj pizzi, hajd ok, svidja se nekome ukus, ali ono nije pizzaJa sam je jednom probala i dabogda da sam sta u zivotu ogavnije pojela
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#379 Re: Najbolja pizza u SA?
Kako mozete ne voliti ono ?

-
drekalica28
#380 Re: Najbolja pizza u SA?
samo ti zezaj.leet wrote:Kako mozete ne voliti ono ?![]()
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#381 Re: Najbolja pizza u SA?
Ozbiljan sam, meni je odlicno ( bez obzira jel' pica ili nije ) 
-
drekalica28
#382 Re: Najbolja pizza u SA?
ma samo ti klopaj...jal jedno, jal drugo.leet wrote:Ozbiljan sam, meni je odlicno ( bez obzira jel' pica ili nije )
-
pjegica
#383 Re: Najbolja pizza u SA?
Dundee, na Kosevu (ili Jezeru?), brzi su kad se naruči i sviđa mi se što stave puno sira. Bar sam ja imala fino iskustvo sa njima.
U Barhani je isto ok. Pristupačna cijena, a nije mala. Ambijent im je super.
Iako sam bila crna brojka otrovanih u Pomadorinu, usudih se i tamo jednom probati (zapravo onome što su sad otvorili). Dobri su!
Vala, realno, puno je izbora, ali niti jednom pizzom u gradu nisam baš pretjerano fascinirana. Ove tri bih istakla kao bolje...
Najslađe jedem kad je sama napravim
Iako sam bila crna brojka otrovanih u Pomadorinu, usudih se i tamo jednom probati (zapravo onome što su sad otvorili). Dobri su!
Vala, realno, puno je izbora, ali niti jednom pizzom u gradu nisam baš pretjerano fascinirana. Ove tri bih istakla kao bolje...
- Armadilo
#384 Re: Najbolja pizza u SA?
Mnogo sam pica pojeo u Sarajevu a i sire, ali Mahirova pica je najbolja.. Godinama samo tu jedem i nikad nece dosaditi..
- Tvrdokorna mrlja
#385 Re: Najbolja pizza u SA?
prava pizzanemam_ideje wrote:Trattoria Due, kada prođeš pored studentskih domova skreneš desno u Aleju Bosne Srebrene sa lijeve strane. Neugledno izgleda ali najbolja pica u gradu, garantujem.
Kvatro formađo, kvatro stađone(mrsko mi da tražim kako se piše)Prave pice sa odlilčnim tijestom. Dobiješ sos a ne kečap. Pica košta između 8-10 KM al brate vrijedi.
Nije picerija ovo je restorančić. Lazanje isto tako vrhunske. Zapravo kompletna ponuda im je strašna.
a kakve supice paradajz i od spinata ima,po posebnom receptu,extra
jedna od top tri mi je ta,steta sto vise nema one kineme ,kod zana iz crnog vina je bila najjaca pizza do prije par godina.
dobra je i pileca u barhani ,dodje puno kukuruza
- drag_gost
#386 Re: Najbolja pizza u SA?
Kad ces meni napravit?pjegica wrote:Dundee, na Kosevu (ili Jezeru?), brzi su kad se naruči i sviđa mi se što stave puno sira. Bar sam ja imala fino iskustvo sa njima.
-
armin_jocker
#387 Re: Najbolja pizza u SA?
Ima u buca potoku, odmah iznad zraka, kod kemoproma, pizerija napoli,nedavno se otvorila, krusna je pec, pizze su odlicne, dobar sir, gljive
-
MiMi988
#388 Re: Najbolja pizza u SA?
Meni je pizza u Galiji uzasna,a najbolja je piccolo monde na Marin Dvoru,a ima i na Bjelasnici
-
ice2cube
#389 Re: Najbolja pizza u SA?
Najbolja pizza je mahirova i u Palmi.. A nije losa ni ona u BBI 
- holowey
#390 Re: Najbolja pizza u SA?
najbolja mi je jami margarita na koju ja naredam jos kecapa, sira, gljiva, prsute...onako, domacinski
ovo po nasim picerijama je u najboljem slucaju srednja zalost... koriste najjefitniji sir, vecinom zamjenski biljni, najjeftiniju salamu, cesto obicni parizer, i onda se usude da to nazovu kapricozom
ovo po nasim picerijama je u najboljem slucaju srednja zalost... koriste najjefitniji sir, vecinom zamjenski biljni, najjeftiniju salamu, cesto obicni parizer, i onda se usude da to nazovu kapricozom
- karanana
#391 Re: Najbolja pizza u SA?
slazem se. jami margarita je fenomenalna podloga za domacu pizzu. ja volim naredati pikant sudzuke jos sira i onda pred kraj puknem feferona i maslina.holowey wrote:najbolja mi je jami margarita na koju ja naredam jos kecapa, sira, gljiva, prsute...onako, domacinski![]()
samo skupa je kao podloga, oko 4 marke. jos materijala, struje....ali opet te izadje oko 7-8 maraka ali zato znas sta si pojeo.
mada, i ja volim mahirovu pizzu na bosnjacki nacin.
- BHF_Manijak
#392 Re: Najbolja pizza u SA?
Pa vama je jeftinije onda samo tijesto za pizzu uzeti nego li Jami pizzu, kad ionako jos svojih sastojaka dodajete pa se oni prvobitni izgube u magli.
Nego, kad neko spomenu Palmu, jel to ona mala pizzeria blizu kafica Barka??? Pizza ko frtalj a vala i nije mi cemu bila, srednja zalost, ovo pod uslovom da se na tu pizzeriu odnosi.
U BBI nije losa, ali daleko od vrhunske, vise mi se moja domaca varijata svidja, jos moram probati prijedloge Michelle i Vapiano, dotad ostajem pri varijanti Dino pizzerije.
Nego, kad neko spomenu Palmu, jel to ona mala pizzeria blizu kafica Barka??? Pizza ko frtalj a vala i nije mi cemu bila, srednja zalost, ovo pod uslovom da se na tu pizzeriu odnosi.
U BBI nije losa, ali daleko od vrhunske, vise mi se moja domaca varijata svidja, jos moram probati prijedloge Michelle i Vapiano, dotad ostajem pri varijanti Dino pizzerije.
- zambaklija
#393 Re: Najbolja pizza u SA?
svaka pizza je super ako se peče u peći na drvo i ako se koriste orginalni sastojci a ne umjetni sir ili u slučaju morskih plodova da se koriste pravi a ne umjetni koji su napravljeni od ribljeg brašna
nažalost u većini pizzerija baš to koriste

-
otoka92
#394 Re: Najbolja pizza u SA?
U2 je stvarno losa pizza pravo...
- respo
#395 Re: Najbolja pizza u SA?
meni je pizza iz U2 bar ona u kulovica najbliza talijanskoj kapricozi po ukusu ostale i ne jedem tako da za ostale i ne mogu govoriti
- uglavnomja
#396 Re: Najbolja pizza u SA?
kad se nema vremena i genovese moze bez dodatakakaranana wrote:slazem se. jami margarita je fenomenalna podloga za domacu pizzu. ja volim naredati pikant sudzuke jos sira i onda pred kraj puknem feferona i maslina.holowey wrote:najbolja mi je jami margarita na koju ja naredam jos kecapa, sira, gljiva, prsute...onako, domacinski![]()
samo skupa je kao podloga, oko 4 marke. jos materijala, struje....ali opet te izadje oko 7-8 maraka ali zato znas sta si pojeo.
mada, i ja volim mahirovu pizzu na bosnjacki nacin.
inace podravka pizza sos i ostalo cega ima u frizideru, posebno ubiti jaje na sredini
tijesto je odlicno, bolje nego u vecini pizzerija
a najveci merak je imati pizzu u zamrzivacu, kad mi padne na pamet
uh, evo vec razmisljam
nego, sta bi sa galijom?
-
ess
#397 Re: Najbolja pizza u SA?
Meni nije ni loša ona na Malti, u Casperu, extra su im pice 
-
ambition
#398 Re: Najbolja pizza u SA?
jedem samo kod age, dobra i jeftina... ukusna i najedem se, druge necu ni da probam, probao jednom u u2 slabo cjelokupan dojam
- Impavidus
#399 Re: Najbolja pizza u SA?
Bassta u Kralja Tomislava dosta dobra... 
-
frngla
#400 Re: Najbolja pizza u SA?
Ono nije pica, ono je podloga od brašna sa biljnim sirom i salamom od marku po kg...ambition wrote:jedem samo kod age, dobra i jeftina... ukusna i najedem se, druge necu ni da probam, probao jednom u u2 slabo cjelokupan dojam