Chelsea FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
BHF_Manijak

#376 Re: Chelsea FC

Post by BHF_Manijak »

Sad ce naravno da i nekoliko igraca povede sa sobom ko onda Mourinho i hajmo Jovo nanovo.. :zzzz:
todd_smith

#377 Re: Chelsea FC

Post by todd_smith »

Iskreno samo im Hulk i treba, jer je jedini iz Portove ekipe da ima brzinu,tehniku i najvaznije za Englesku, ima snagu

Ne znam sto ce £26miliona trositi na Falcaoa, kad ima dvostruko boljeg Drogbu, covjek nije bio ni sjenka sebe prosle sezone, i opet je bio kamen tima

Jos pogotovo sad i Sturridge dolazi, i imaju Torresa i Anelku,Kaloua, tako da nema potrebe za nekog novog napadaca

Najbolje bi im bilo da dovede za onih £80milliona Modrica i Snijedera, jer oni jedini imaju vjestinu i tehniku uz koju mogu izvuci najbolje iz Torresa (ako je ista u njemu ostalo)
just principe

#378 Re: Chelsea FC

Post by just principe »

todd_smith wrote:Iskreno samo im Hulk i treba, jer je jedini iz Portove ekipe da ima brzinu,tehniku i najvaznije za Englesku, ima snagu

Ne znam sto ce £26miliona trositi na Falcaoa, kad ima dvostruko boljeg Drogbu, covjek nije bio ni sjenka sebe prosle sezone, i opet je bio kamen tima

Jos pogotovo sad i Sturridge dolazi, i imaju Torresa i Anelku,Kaloua, tako da nema potrebe za nekog novog napadaca

Najbolje bi im bilo da dovede za onih £80milliona Modrica i Snijedera, jer oni jedini imaju vjestinu i tehniku uz koju mogu izvuci najbolje iz Torresa (ako je ista u njemu ostalo)

jbg, ima se para za razbacivanje, zbog toga bi samo redali jedne na druge napadace...dosao AvB eto ti i pola Porta, ako ne ove onda sljedece sezone,,,,slican slucaj kao s Mourinhom poslije 2004 godine...Vidjecemo kakav Boas uspjeh imati, hoce li se konacno Chelsea-u osmjehnuti klemponja,,,,kako god za 3-4 godine AvB nastavlja pustolovinu u Italiji (Interu)
jeza u ledja

#379 Re: Chelsea FC

Post by jeza u ledja »

Ovom Chelsiju Portugal postaje sto je nekad Barceloni bila Holandija.
todd_smith

#380 Re: Chelsea FC

Post by todd_smith »

just principe wrote:
todd_smith wrote:Iskreno samo im Hulk i treba, jer je jedini iz Portove ekipe da ima brzinu,tehniku i najvaznije za Englesku, ima snagu

jbg, ima se para za razbacivanje, zbog toga bi samo redali jedne na druge napadace...dosao AvB eto ti i pola Porta, ako ne ove onda sljedece sezone,,,,slican slucaj kao s Mourinhom poslije 2004 godine...Vidjecemo kakav Boas uspjeh imati, hoce li se konacno Chelsea-u osmjehnuti klemponja,,,,kako god za 3-4 godine AvB nastavlja pustolovinu u Italiji (Interu)
drugo je bilo kad je Mourinho dosao, kad je on dosao, Carvalho i Ferera su im trebali, i plus jos istovremeno je dosao i Drogba i jos 2-3 kvalitetna igraca koja su im bas trebala...Falcao i Moutinho im uopste ne trebaju
ultima_palabra

#381 Re: Chelsea FC

Post by ultima_palabra »

todd_smith wrote:
just principe wrote:

drugo je bilo kad je Mourinho dosao, kad je on dosao, Carvalho i Ferera su im trebali, i plus jos istovremeno je dosao i Drogba i jos 2-3 kvalitetna igraca koja su im bas trebala...Falcao i Moutinho im uopste ne trebaju
Pa dobro, nije ni Lampard što je bio, tako da bi mogao Moutinho tu uskočiti, ali ne za pare za koje se govori. Falcao im ne treba.
todd_smith

#382 Re: Chelsea FC

Post by todd_smith »

Pa tu sam i spominjao Modrica i Snijedera, bolji od Lamparda i Mouthina i tek ulaze u najbolje godine za igranje

Ionako se pola tima treba ocistiti, Benayoun,Alex,Lampard,Anelka,Obi Mikel, Zhirkov mogu komotno vani
El_Di@blo

#383 Re: Chelsea FC

Post by El_Di@blo »

todd_smith wrote:Pa tu sam i spominjao Modrica i Snijedera, bolji od Lamparda i Mouthina i tek ulaze u najbolje godine za igranje

Ionako se pola tima treba ocistiti, Benayoun,[/b],Anelka, Zhirkov mogu komotno vani
Nek odu ova trojica zajedno s kaloum dovedu nekom amc tipa modric ili sneijder i to je to
Tomahawk11
Globalni moderator

#384 Re: Chelsea FC

Post by Tomahawk11 »

Mislim da Falcao uopste nece biti isti igrac ako predje u Chelsea kao sto je u Portu. On je igrac koji zavisi od igre kreativaca Porta, bar po onom sto sam vidio. U EPL se moras sam izboriti za gol situaciju, ne moze ti uvijek sve neko drugi pripremiti.
Tomahawk11
Globalni moderator

#385 Re: Chelsea FC

Post by Tomahawk11 »

just principe wrote: jbg, ima se para za razbacivanje, zbog toga bi samo redali jedne na druge napadace...dosao AvB eto ti i pola Porta, ako ne ove onda sljedece sezone,,,,slican slucaj kao s Mourinhom poslije 2004 godine...Vidjecemo kakav Boas uspjeh imati, hoce li se konacno Chelsea-u osmjehnuti klemponja,,,,kako god za 3-4 godine AvB nastavlja pustolovinu u Italiji (Interu)
Ehh, nije ista jacina konkurencije u EL i LP, a ove godine mnogi spremaju ekipe za klempu. Tu prije svega imamo Barcelonu koja brani trofej, Man Utd koji je uvijek medju favoritima, Real Madrid, Mourinho ima sezonu iza sebe, sigurno da je iskoristio da slozi kockice, Inter i Milan koji ce uci sigurno pojacani, rekonstruisani Bayern...tesko je ocekivati, i pored svih kvaliteta koje je dokazao Boas, da prve sezone osvoji LP sa Chelsea, a i u EPL ce biti veselo, poveci je spisak konkurenata za titulu, Man Utd, Liverpool, Man City, i svakako Arsenal, onako iz drugog plana.
Brankovac

#386 Re: Chelsea FC

Post by Brankovac »

Andre Villas-Boas ima 33 godine i vršnjak je s Lampardom i Drogbom. Za neke je to mana, ali meni je to idealno. Evo prvi intervju s njim za Chelsea TV:

Najvjerojatnije će među Plavce doći dvojac Hulk - Falcao.
sejad torres

#387 Re: Chelsea FC

Post by sejad torres »

Samo im jos hulk treba posto anelka hoce da ode iz chelsija aa hulk igra na njegovoj poziciji... 8-)
BHF_Manijak

#388 Re: Chelsea FC

Post by BHF_Manijak »

BHF_Manijak wrote:Sad ce naravno da i nekoliko igraca povede sa sobom ko onda Mourinho i hajmo Jovo nanovo.. :zzzz:
Brankovac wrote:Andre Villas-Boas ima 33 godine i vršnjak je s Lampardom i Drogbom. Za neke je to mana, ali meni je to idealno. Evo prvi intervju s njim za Chelsea TV:

Najvjerojatnije će među Plavce doći dvojac Hulk - Falcao.
:zzzz: :roll:
cyprus

#389 Re: Chelsea FC

Post by cyprus »

Meni je prvenstveno drago da je Ancelotti dobio nogu :D A od ovog mladog Portugalca ne očekujem baš Mourinhove uspjehe, ja bih bio zadovoljan kada bi uspio kvalitetno izvršiti smjenu generacija, bez nekih većih turbulencija :)
Brankovac

#390 Re: Chelsea FC

Post by Brankovac »

BHF_Manijak, u čemu je problem de ti meni reci?
BHF_Manijak

#391 Re: Chelsea FC

Post by BHF_Manijak »

Brankovac wrote:BHF_Manijak, u čemu je problem de ti meni reci?
Ne mislim na tvoj post, vec to da sam isprognozirao sta ce se sada u Chelseau desavati... :mrgreen: Kako vidis prije nego li ce i biti price oko Falcaoa i Hulka rekoh da ce sada Villas Boas "pola" Porta za sobom povuci kao sto je to i Mourinho uradio...
Brankovac

#392 Re: Chelsea FC

Post by Brankovac »

Možda neće, ali ovo je sigurno:

Image
ProGaming

#393 ChelseaBalkan.com

Post by ProGaming »

Dragi moji navijači Chelsea, napokon ste dobili stranicu na svome jeziku na kojoj ćete moći čitati najnovije vijesti iz svog omiljenog kluba.
ChelseaBalkan.com je zamišljen prije neka 2 mjeseca, a ostvaren je neki dan.

Da ne duljim puno, želio bih vas pozvati da posjetite naš sajt i da se, ukoliko navijate za Chelsea, obavezno registrujete. Takođe ću vas zamoliti i da lajkate našu facebook stranicu http://www.facebook.com/pages/ChelseaBa ... 0193382596 jer će vam, preko nje, najnovije vijesti stizati direktno na facebook zid.

http://www.chelseabalkan.com/
Brankovac

#394 Re: Chelsea FC

Post by Brankovac »

Image
Quaresma

#395 Re: Chelsea FC

Post by Quaresma »

Sutra porotiv stoka, izgleda da ce Torke ici na utakmicu, Luiz ostaje u Londonu, sutra na utakmici nece biti Lukakua, cak ni iduce sedmice nece biti predstavljen (citao sam to negdje)
belafonte

#396 Re: Chelsea FC

Post by belafonte »

Ne vidim boljeg načina za najavu današnje utakmice kao i komplet sezone...Uživajte :!:

http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... sophy.html
art vandeley

#397 Re: Chelsea FC

Post by art vandeley »

Da je penal Lampardu :lol: .
Tesko gostovanje kod ovog Stokea , sve sami snazni momci :)
skafiskafsnjak

#398 Re: Chelsea FC

Post by skafiskafsnjak »

art vandeley wrote:Da je penal Lampardu :lol: .
Tesko gostovanje kod ovog Stokea , sve sami snazni momci :)
Al brate i glume... pogotovo Lampard i Torres... jel to novina kako je trener dosao ? :P
BHF_Manijak

#399 Re: Chelsea FC

Post by BHF_Manijak »

Torres meda ne moze, i dalje ne mogu da vjerujem kako uzesmo 50mil za njega, najjaci zajeb decenije sto se transfera tice(tu je negdje i ona razmjena Eto'o Ibrahimovic!) :lol: :mrgreen:
Madrid

#400 Re: Chelsea FC

Post by Madrid »

Cini mi se da sam jedan od rijetkih koji ovdje na forumu javno tvrdi da ce City biti ispred Chelsea, ali nakon ove utakmice sam jos vise ubjeđen :D
Post Reply