Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Gledam mesčini,na jurosport njuz...Le Prof kritizira volfse za sastav,al zar nije isti taj venger to radio milijardu puta,zadnji put protiv olimpiakosa???sam u pravu?Ocigledno gubi nerve,kritikuje ljude za nesto,sto on sam radi konstantno...
p.s jos i fabregas povrijedjen?????wtf?sta rade s tim momcima???
Wenger izvodi rezerve kad mu ne trebaju bodovi + Carling Cup. Dok su Wolvesi ovdje postupili kao ekipa iz naše lige na gostovanju - što da se trudimo ako nemamo šanse
ultima_palabra wrote:Wenger izvodi rezerve kad mu ne trebaju bodovi + Carling Cup. Dok su Wolvesi ovdje postupili kao ekipa iz naše lige na gostovanju - što da se trudimo ako nemamo šanse
Stan malo,znaci kad tebi ne treba ok je,a kad drugi isto tako postupe,onda nije...Hipokrizija(na arsena mislim )?
Men sasma logicno,ljudi procijenili svoje sanse,odlucli odmorit glavne igrace i sta sad?
Kad mogu oni,mogu i ovi?U cemu je problem..
I u LP a i u EPL (valjda) ima kvota igraca koji su prijavljeni. Ne vidim nikakav problem sve dok su igraci koji igraju i prijavljeni. To je tim, do trenera je kojih 11 ce izvesti.
profil wrote:I u LP a i u EPL (valjda) ima kvota igraca koji su prijavljeni. Ne vidim nikakav problem sve dok su igraci koji igraju i prijavljeni. To je tim, do trenera je kojih 11 ce izvesti.
Naravno da nije tacno, u EPL postoji pravilo prema kojem moras izvesti najbolji sastav, sto je MM prekrsio i nadam
se da ce Wolwesima biti oduzeto jedno 10 bodova pa nek onda ide predavati protiv Wigana i Stokea.
Sto se tice ove LP, laganini prolazimo dalje, titula je blizu.
profil wrote:I u LP a i u EPL (valjda) ima kvota igraca koji su prijavljeni. Ne vidim nikakav problem sve dok su igraci koji igraju i prijavljeni. To je tim, do trenera je kojih 11 ce izvesti.
Naravno da nije tacno, u EPL postoji pravilo prema kojem moras izvesti najbolji sastav, sto je MM prekrsio i nadam
se da ce Wolwesima biti oduzeto jedno 10 bodova pa nek onda ide predavati protiv Wigana i Stokea.
Sto se tice ove LP, laganini prolazimo dalje, titula je blizu.
K'o grom iz vedra neba. Sine, sta konkretno nije tacno od ovog sto sam ja napisao?
kakavdanakneiskustvu wrote:
pa zar je tebi titula bitna?
Zamolio bih te, zadnji put, da nas poshtedish citiranja hidranta/cikcange i svih ostalih klonova, i vodjenja privatnog rata s njim. Za to imash pp, a ako vec zhelish da ukazhesh na njegovo prisustvo kad i ako ga primijetish, postoje i drugi nachini za to.
Jos jedna ocajna utakmica Eduarda,kako on izadje Arsenal proigra...
Vrijeme je da se oslobode eduarda,nesto kontam vjerovatno i hoce na kraju sezone,a i krajnje vrijeme je da Wenger dovede jedno pravo centarforsko pojacanje...
jao Ceska kako rutinski prelomi utakmicu....a onaj crni vasikikiriki je najčudniji igrač na dunjaluku..ko vremenska prognoza, nikad neznaš šta da očekuješ od njega, ja još uvijek nemam pojma koju poziciju bi on definitivno trebao da igra...uglavnom oni koji su se nadali da bi on mogao biti zamjena za Patrika to mogu zaboraviti komotno,prije Song...
Jos jedna ocajna utakmica Eduarda,kako on izadje Arsenal proigra...
Vrijeme je da se oslobode eduarda,nesto kontam vjerovatno i hoce na kraju sezone,a i krajnje vrijeme je da Wenger dovede jedno pravo centarforsko pojacanje...
Arsenal fans have voted Dennis Bergkamp's classic strike at Newcastle as the Club's best goal of the decade.
The Dutch master's CV is plastered with wonderful goals but this one, in March 2002, is in a class of its own. It showcased the speed of thought, deftness of touch and clinical finishing that Bergkamp brought to Arsenal during his 11 years with the Club.
Bergkamp's effort received just over a third of the votes cast in our third 'Best of Decade' poll.
Thierry Henry's turn and lob against Manchester United in 2000 finished second with 16 per cent while Robin Van Persie's spectacular mid-air volley at Charlton in 2006 was just behind in third.
What was Arsenal’s best goal of the decade?
* Henry v Tottenham (2002) 7%
* Van Persie v Charlton (2006) 15%
* Parlour v Chelsea (2002) 1%
* Henry v Real Madrid (2006) 11%
* Bergkamp v Newcastle (2002) 34%
* Henry v Liverpool (2004) 5%
* Pires v Liverpool (2003) 1%
* Adebayor v Villarreal (2009) 2%
* Arshavin v Blackburn (2009) 7%
* Henry v Manchester United (2000) 16%
rutinska pobjeda topnika, song prejeben, ramsey super, malo mi je žao mornara, i prije dolaska asmira su mi bili jedan od najsimpatičnijih klubova u EPL,,