Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
SaraFina

#376 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom

Post by SaraFina »

moonca wrote:
Meni ne treba ničija zahvalnost, jer iznosim svoj stav,
:thumbup:
Onda bi trebala znati i respektovati i druge stavove .

Ako su neumjesni ili krse pravila foruma , administracija ce reagovati.

To nisu stavovi. Nego dokona malogradjanštinja i pljuvanje. Bez argumenata. Razumiješ? Nemaš nikakvih dokaza i u anonimnosti i komforu nicka pljuješ po osobi pod imenom i prezimenom. U tome je caka.
Neumjesni su dakako i s moralne i sa ljudske osnove. Moraš medjutim shvatiti da takva dva kodeksa ni sudovi ne kažnjavaju a neće ni administracija.
No to ne znači da je s moralne i ljudske strane ispravno. Kontaš?
HAVANA

#377 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom

Post by HAVANA »

meteorit135531 wrote:
SaraFina wrote:
meteorit135531 wrote:Inace, ljudi koji su istinski dobrotvori, oni koji pomazu iz cistih namjera, nikad se ne promovisu. Uvijek ostanu anonimni.
Neki covjek iz Svedske je uplatio 26 000 EUR za operaciju nekog djecaka iz BIH. Ime mu nigdje nije spomenuto. Nigdje, ni u jednom tekstu i portalu. Samo je receno da je nepoznati covjek uplatio na racun te novce. :thumbup:

Nije stvar u tome sto ce Sanela Jenkins animirati druge bogatase da pomazu Bosni i Hercegovini, jer eto ne znam da se neki jos bogatas trznuo da pomogne napacenoj Bosni, stvar je u tome sto Sanela Jenkins trazi priznanje, uvazavanje i divljenje. :-)
Takve osobe inace boluju od potrebe da budu u zivi interesovanja javnosti, a najbolji nacin za to je ovo tkz "pomaganje" BIH i taj humanitarni rad, sto ce biti popraceno ogromnom medijskom hajkom i publicitetom.

Pa jbt, zasto da se divimo takvoj zeni? Ocito je da zeli promociju, a cvrsto tipujem da ce se nekad u dogledno vrijeme progurati u politicki zivot BIH jer ocito je da njen ego vapi za konstantnom paznjom.

Zena ima jahtu, uzdizanje u rangu Romana Abramovica..

Ali to ti je nas SADAKA mentalitet, kad nam neko nesto pokuci, i donira uzdizemo ga u nebesa kao da je totem, u najmanju ruku.

Za razliku od tebe, dokone domaćice ili dijasporca neostvarenog, žena i ako se promovira humanitarnim radom, radi to s mjerom i ukusom... Animirala ili ne druge BiH povezuju s njom u pozitivnom kontekstu. Dakle? Imaš ti lično neke slične zasluge? Volontiraš li makar ili svu energiju ulažeš u trakate koje pišeš po kliksu?
Sanela Jenkins je poznato lice samo jer je... bivsa zena poznatog bankara koji je bio bitna karika u Barclays banci, koja je glavni sponzor Engleske Premier Lige.
To je sve zbog cega je ona to neko bitno lice. Nista drugo nju ne cini poznatom ni poduzetnom.

Poznajem zene koje takodjer intelektualno visoko kotiraju u ovom sistemu poremecenih vrijednosti, ali njihove kvalitete nisu prepoznate , i mogu doci tek do izrazaja tek ako odluce uci u taj svijet slavnih i uticajnih, gdje se jedino moze imati neka konstanta, ako svoj moralni dignitet odlucis spusiti duboko ispod nivoa brane, if you know what I mean...

Sanela Jenkins je radila kao cistacica, one najnize poslove. I onda BUM, uda se za bankara, i odtud krece njen vrtoglavi uzlet... :thumbup:
I onda odjednom , SaraFina iz svog udobnog dnevnog boravka u Becu krene pisati kako je Sanela Jenkins olicenje visoko moralne intelektualke pred cijom pojavom trebas da zadrhtis.. :-)

Niko za nju ne bi ni znao da se nije udala za tog bankara..
I ako nisi znala, dok je bila u braku za nju se veze afera sa Rijom Ferdinandom sa kojim je vidjana kako se vozi u limuzini, i kako on kasnije tog poslijepodneva izlazi iz njene sobe u hotelu..

Cak se nije ni potrudila da to demantuje, a nije ni on. Imaju i slike , i sve je dokumentovano.
Ali uredu, svaki cigo svog konja hvali.

Samo, opet kazem ostala bi anonimus da se nije udala i sretno razvela od tog procelavog bankara, pritom inkasirajuci 150 mil. funti.

A razloge njenog humanitarnog rada mogu naci u tome da mi volimo SADAKU..
Ispuni mi zelju je bila zamisljena kao emisija gdje bi se ispunjavale neobicne zelje obicnih ljudi, ali cim okrenes na SOCIJALU u Bosni imas prolaz.
Tako da to sto Sanela radi , sto se sjeti nakon cjelovecernjeg pijancenja i orgijanja po fensi VIP klubovima, poslati koju hiljadu maraka SADAKE u Bosnu i nije reprezent da je ona olicenje licnosti koju treba zakivati u zvijezde.

Zena je oportunistica koja je znala nanjusiti priliku, obilato je iskoristila i sad uziva u plodovima svog "rada". :kiss:

A to sto se periodicno sjeti odakle je, nije joj na stetu. Uvijek ce biti ljudi koji ce joj aplaudirati zbog toga sto je iz Bosne.
Bljak. :run:
Eno sad i cistacica bila :lol: Odakle ti to? A sta i da jeste u studentskim danima ili kad vec,castan posao.Guzila se velis? Ma nemoj?Razvela se? Cudo svjetsko. :shock: Napisah neki dan,naime,zene su guze.I mame su nam se s nekim guzile.Mnoge se i razvele.Sta tebi smeta konkretno kod sanele? Sto ima para? I da je losa,svakakva...sta mene to briga? Grijesila,nije grijesila,uspjela ili nije...Ko sam ja da joj sudim? Njen zivot,njen problem.Nece meni nista lakse bit ako lajem na nju.Nemam razloga.Imam vise razloga da napisem koju pozitivnu nego negativnu,i to je to.
512MB

#378 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom

Post by 512MB »

SaraFina wrote:
512MB wrote:
SaraFina wrote:
Znam bogatasa donirao je milion dollara farmi konja -koja sluzi kao terapija za maltretirane curice -a njegova kcerka ostala bez posla i nece da je pomogne novcano -vec neka sama nadje posao. To cijenim.
naravno sve se daje da bi se umanjio porez , -50 000km je nista.

Koga briga što VI cijenite? Uradite dio onog što Sanela za BiH i o vama će niknuti tema na kliksu. :D Dosta bolan malograjanštinje .....
Žena nije zaboravila odakle je potekla i na tome joj hvala.
A vas dvoje ne da niste ni približno neki filantropi, nego ste anonimusi total čije ovdje izljeve žuči danima neko mora čitati.
Maogradjansko natjecanje koga ti znaš i cijeniš u USA i što ovaj iz Salzburga misli o ženi koja razvedena i svojim audijima, benžonijima i sl.
Ja sam u zivotu 5 ljudi uspjesno reanimirao (14 neuspjesno) i nista nisam zauzvrat dobio, nikakav PR. Mogli bi smo sada satima palamudit koje veci filantrop ja il gospoja Dijana :)[
Koga briga anonimus? Nisi zanimljiv. Uzgred, ko ti daje pravo da svojim malogradjanskim razmišljanjem blatiš ženu koja to ničim nije zaslužila?
Nemaš pravo u anonimnosti koju ti nick pruža pisati pizdarije bez dokaza adresirane na osobe s imenom i prezimenom. Ako imaš dokaz da je " Madam" izvoli, ako nemaš relaksiraj taj učmali život od malogradjanskih naklapanja i tračeva. Napravi otklon od "seoskih" običaja koje non stop prezentiraš a prestavljaš se nekim evropljaninom i likom koji uspješan i proputovao svijet.
Curo draga, previse si se zadala ovd :-) optuzujes mene da nisam filantrop ko lady diana, ja ti dam primjer da ipak jesam i onda "nisi zanimljiv anonimus". Ja nisam blatio Dianu (Sanelu) nego fino objasnio da je ispekla zanat, zavela onog celavca i opeljesila mu 150 miliona, sve legalno. I to je za mene ok. Al da je "kraljica" i "zena zmaj" neznam bas, nisam impresioniran. Sto nije napravila karijeru u svojoj profesiji nego jet set glupostima? Sto nije barem donirala da rajvosa dobije vodovod? :D
SaraFina

#379 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom

Post by SaraFina »

Veliko je Sarajevo :D može donirati medjutim za asfalt i vodovod u tvom selu u Krajini :D

Bi Li to cijenio?
moonca

#380 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom

Post by moonca »

SaraFina wrote:
moonca wrote:
Meni ne treba ničija zahvalnost, jer iznosim svoj stav,
:thumbup:
Onda bi trebala znati i respektovati i druge stavove .

Ako su neumjesni ili krse pravila foruma , administracija ce reagovati.

To nisu stavovi. Nego dokona malogradjanštinja i pljuvanje. Bez argumenata. Razumiješ? Nemaš nikakvih dokaza i u anonimnosti i komforu nicka pljuješ po osobi pod imenom i prezimenom. U tome je caka.
Neumjesni su dakako i s moralne i sa ljudske osnove. Moraš medjutim shvatiti da takva dva kodeksa ni sudovi ne kažnjavaju a neće ni administracija.
Gdje su tvoji argumenti .Upravo cinis ,pises isto ili gore za one o kojima pises.
Mahalas -guzeljas pravo :lol:
Evo , ti napisa ovo o meni -pojma nemas ko sam. Jel' to tvoj argument -provjeren.
U što si uložila? Nove tave od keramike na rasprodaji
A moje 'pluvanje ' ako sam uputila doticnoj -navedi- ne bacaj otuzbe -prasinu u eter.

Ona je javna licnost i ona zeli da se o njoj pise, INACE bi promjenila ime i uzivala u obicnom gradjaninu ove PLANETE.

:-D
HAVANA

#381 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom

Post by HAVANA »

Sad cekam temu o dzekinoj amri,da se i na nju istresu...Joj jes lijepa,bila ispred mene u konzumu,mlada,uspjesna... :lol:
512MB

#382 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom

Post by 512MB »

SaraFina wrote:Veliko je Sarajevo :D može donirati medjutim za asfalt i vodovod u tvom selu u Krajini :D

Bi Li to cijenio?
Moze cool, samo moje selo u Krajini ima 200k stanovnika :)
SaraFina

#383 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom

Post by SaraFina »

moonca wrote:
SaraFina wrote:

Gdje su tvoji argumenti .Upravo cinis ,pises isto ili gore za one o kojima pises.
Mahalas -guzeljas pravo :lol:
Evo , ti napisa ovo o meni -pojma nemas ko sam. Jel' to tvoj argument -provjeren.
U što si uložila? Nove tave od keramike na rasprodaji
A moje 'pluvanje ' ako sam uputila doticnoj -navedi- ne bacaj otuzbe -prasinu u eter.

Ona je javna licnost i ona zeli da se o njoj pise, INACE bi promjenila ime i uzivala u obicnom gradjaninu ove PLANETE.

:-D
Da ja tražim argumente za nešto opće poznato? Žena vadila Divjaka, Ganića? Vlasnica je tvrtke i brenirala piće na kojem zaradjuje? Trebam dalje?
Pa obzirom da voliš biti anonimna i istovremeno tvrdiš da su tvoja ulaganja u BiH kao anonimke velika, željela sam te postaknuti da se otvoriš. Očigledno ti trn u oku ta promocija koju si žena radi, pa rekoh daj si oduška kad već stalno potenciraš jedno te isto. Što si dakle konkretno uradila za BiH a da je po tvom mišljenju vrijedno pomena?
:D

Reci i onda slobodno nastavi uživati u anonimnosti planete zemlje ;)
Fudo387

#384 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom

Post by Fudo387 »

Cuj, sto nije donirala vodovod Sarajevu?
I sta’s ti vise pricat’?
Ovo u tri pm nema.
Tito_i_Partija

#385 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom

Post by Tito_i_Partija »

HAVANA wrote:Sad cekam temu o dzekinoj amri,da se i na nju istresu...Joj jes lijepa,bila ispred mene u konzumu,mlada,uspjesna... :lol:
Gdje si ti bio dosad, djede? Pa o Amri je se pricalo od prvog saznanja da je sa Dzekom. Raspustenica, polovnjaca, bila udata za srbina, sa Dzekom je samo zbog koristi...ma nema sta nema.

Nas narod je u biti bolestan, a za tu bolest nema lijeka.
SaraFina

#386 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom

Post by SaraFina »

512MB wrote:
SaraFina wrote:Veliko je Sarajevo :D može donirati medjutim za asfalt i vodovod u tvom selu u Krajini :D

Bi Li to cijenio?
Moze cool, samo moje selo u Krajini ima 200k stanovnika :)

:lol: sa zaseocima ili bez?
HAVANA

#387 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom

Post by HAVANA »

Fudo387 wrote:Cuj, sto nije donirala vodovod Sarajevu?
I sta’s ti vise pricat’?
Ovo u tri pm nema.

:lol: Eto bar hajr cesmu.
HAVANA

#388 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom

Post by HAVANA »

Tito_i_Partija wrote:
HAVANA wrote:Sad cekam temu o dzekinoj amri,da se i na nju istresu...Joj jes lijepa,bila ispred mene u konzumu,mlada,uspjesna... :lol:
Gdje si ti bio dosad, djede? Pa o Amri je se pricalo od prvog saznanja da je sa Dzekom. Raspustenica, polovnjaca, bila udata za srbina, sa Dzekom je samo zbog koristi...ma nema sta nema.

Nas narod je u biti bolestan, a za tu bolest nema lijeka.
A ja zaboravio sam.Cudo bi bilo da nije.
meteorit135531

#389 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom

Post by meteorit135531 »

SaraFina wrote:
Da ja tražim argumente za nešto opće poznato? Žena vadila Divjaka, Ganića? Vlasnica je tvrtke i brenirala piće na kojem zaradjuje? Trebam dalje?
Pa obzirom da voliš biti anonimna i istovremeno tvrdiš da su tvoja ulaganja u BiH kao anonimke velika, željela sam te postaknuti da se otvoriš. Očigledno ti trn u oku ta promocija koju si žena radi, pa rekoh daj si oduška kad već stalno potenciraš jedno te isto. Što si dakle konkretno uradila za BiH a da je po tvom mišljenju vrijedno pomena?

Mislim da Sarafina treba konacno da se uda. Bice manje frustracija. :D U diskusiji kad ponestane argumenata, krene se sa komentarisanjem sastava necijih carapa. moje su 100% pamucne, Saro.

Mislim, Sanela Jenkins je celebrity. Javna licnost koja je odlucila da svoj zivot ponudi javnosti, pa shodno tome moze ocekivati i poucne kritike. Ili u najboljem slucaju recenzije. :D

Kad mozete da zivot nekog anonimusa na forumu okrenete naopacke kad vam se za to pruzi prilika, onda ocekujte da se i ovoj zeni moze napisati koja pametna. 8-)

Ukratko, ako ima 300 miliona, zasto ih ne investira u BIH, otvori neki pogon, proizvodnu liniju, fabriku, zasto ne zaposli par stotina ljudi i time im trajno rijesi egzistenciju?

Zasto? Zasto se samo ogranicila na periodicne novcane donacije za necije lijecenje i za nabavku 2-3 aparata za bolnicu?

A polozena kaucija za Ganica joj je bila idealna prilika za dodvoravanje i promociju medju bosanskom sirotinjom koja tabori i nju dozivljava kao bozanstvo, samo jer je eto uspjesna i poduzetna zena, a tome moze iskljucivo zahvaliti jer je nekad bila zena poznatog bankara Rogera. :izet:

Jeftini populizam.

Ali hajde, nek svako radi sa svojim zivotom sta hoce, ali ona ipak ne zasluzuje ni gram paznje kojoj joj posvecujemo. A jos manje zasluzuje neko divljenje i postovanje. :skoljka:
HAVANA

#390 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom

Post by HAVANA »

Ja,zaboravio sam.Jebo te djed.
512MB

#391 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom

Post by 512MB »

Vas dvoje (sara&havana) trebate shvatiti da gospoja Diana samo uplati transu od posteno preko noci zaradjenih mEleona i da se njeni ljudi eksperti dalje brinu o tim fondacijama i firmama energetskog pica, dok ona jetsetari od Malibua do Londona. Moze joj se, treba nac onakvog levata od bankera. Da je ona neki ekonomski mag i nije. Mislim, od jedne obicne socijalne radnice i izdavaca auta i ne trazim da imate neko dublje fundirano misljenje osim naseg poznatog balkanskog refleksa "hjoj zena zmaj donirala 50 milja u piramide, kraljica i majka tereza, svecka a nasa...".

Uglavnom mogu reci da vas momak meteor poprilicno degeneci na ovoj temi, a i moonca :)
moonca

#392 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom

Post by moonca »

:lol:

davili se jel'

Nemam namjeru nastaviti sa tobom, polemisati jer ne uvazavas /slusas. druge stavove, izvrces recenice i znacenja.

To je za mene ne prihvatljivo.

Zelim ostati anonimna. :-D

POZZ :-D
Tito_i_Partija

#393 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom

Post by Tito_i_Partija »

HAVANA wrote:Ja,zaboravio sam.Jebo te djed.

Sta to fali bit' djed? Ja sam to vise rek'o u pohvalnom smislu. :-D
HAVANA

#394 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom

Post by HAVANA »

Tito_i_Partija wrote:
HAVANA wrote:Ja,zaboravio sam.Jebo te djed.

Sta to fali bit' djed? Ja sam to vise rek'o u pohvalnom smislu. :-D
Cekaj bolan jedna tek na fakultetu a druga nije ni u srednju.A ja ko momak. :oops:
SpecialOffer

#395 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom

Post by SpecialOffer »

mirsek wrote:
SpecialOffer wrote:O cemu vi naprdjujete :-)
@Offeru, moze li raji makar i na PP neke cake oko zarade na YT osim ako se ne radi o blackhat nacinu zarade ?
Moze nije problem, nadji prikladnu temu za to i postavi pitanja sta te zanima i odgovorit cu i nema od black hata nista bar na YT-u
HAVANA

#396 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom

Post by HAVANA »

512MB wrote:Vas dvoje (sara&havana) trebate shvatiti da gospoja Diana samo uplati transu od posteno preko noci zaradjenih mEleona i da se njeni ljudi eksperti dalje brinu o tim fondacijama i firmama energetskog pica, dok ona jetsetari od Malibua do Londona. Moze joj se, treba nac onakvog levata od bankera. Da je ona neki ekonomski mag i nije. Mislim, od jedne obicne socijalne radnice i izdavaca auta i ne trazim da imate neko dublje fundirano misljenje osim naseg poznatog balkanskog refleksa "hjoj zena zmaj donirala 50 milja u piramide, kraljica i majka tereza, svecka a nasa...".

Uglavnom mogu reci da vas momak meteor poprilicno degeneci na ovoj temi, a i moonca :)
:lol: Jesi me to ko ponizio nesto sto sam kao izdavac auta? A nisam,izdajem stanove a prodajem auta...Ti si gigant iz salzburga,jebi ga,ja sam obicni bosanac iz sarajeva.
HAVANA

#397 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom

Post by HAVANA »

Na kraju krajeva mene skoro citav forum zna i ko sam i sta sam,i kako razmisljam i gdje zivim...Ko si ti?
SaraFina

#398 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom

Post by SaraFina »

512MB wrote:Vas dvoje (sara&havana) trebate shvatiti da gospoja Diana samo uplati transu od posteno preko noci zaradjenih mEleona i da se njeni ljudi eksperti dalje brinu o tim fondacijama i firmama energetskog pica, dok ona jetsetari od Malibua do Londona. Moze joj se, treba nac onakvog levata od bankera. Da je ona neki ekonomski mag i nije. Mislim, od jedne obicne socijalne radnice i izdavaca auta i ne trazim da imate neko dublje fundirano misljenje osim naseg poznatog balkanskog refleksa "hjoj zena zmaj donirala 50 milja u piramide, kraljica i majka tereza, svecka a nasa...".

Pa ko brani tebi,Moni ili meteoritu da isto tako partijate i promovierte se, i našu lijepu BiH, ujedno umanjujući i koristeći porezne olakšice i beneficije a mi ćemo i vas zvati filantropima i dobročiniteljima?
Neću pola riječi reći protiv :D

Ovako kako trenutno stvari su posložene meni izgledate zbog niskih nagona frustirani ženom i njenim uspjesima :F
mad_max_ba

#399 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom

Post by mad_max_ba »

sjoo ocam
o čem se naprđuje

ken not biliv it
512MB

#400 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom

Post by 512MB »

meteorit135531 wrote:
SaraFina wrote:

Mislim da Sarafina treba konacno da se uda. Bice manje frustracija. :D
Moras razumit, trideseta pokucala a zagundzije ni na vidiku :D
Post Reply