Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bumbar wrote:Iskreno, meni su svi bas dragi iz razlicitih razloga s tim da mi je orginal serija sa Kirkom pomalo sega svi kao u pidzamicama i cizmicama na petice . Picard je frajercina sa velikim F janeway se nekad malo previse uhvati prve direktive, nesto mi je preglatko proslo sa posadom sve kad su ispaljeni u delta kvadrant...malo nerealno ali ona je ipak kapetanica, skidam kapu ...a doktor mi je definitivno najdrazi narocito u epizodi kad spasava sa drugim hologramom brod kojeg je federacija poslala
janeway se drzi prve direktive ko pijan plota..
ali opet s druge strane uzbudljivosti ne manjka npr u mini serijalima susreta sa onim hirogen lovcima , ili onim zajebanim sektasima kejzoncima ..
u deep space nine neizbjezni jem'hadar (ne znam kako vama, ali meni ovo malo vuce na muslimane u svemiru.. nekako mi arapski)..
kako bumbar vec rece, svaki serijal ima svoje adute..
Da li je jos neko primijetio slicnost ( ne samo u izgledu-donekle, nego i u boji glasa i manirima) izmedju The Doctor-a s Voyager-a i Dr. Frasier Crane-a?
sheilak wrote:Da li je jos neko primijetio slicnost ( ne samo u izgledu-donekle, nego i u boji glasa i manirima) izmedju The Doctor-a s Voyager-a i Dr. Frasier Crane-a?
[slike]
Hm, ne baš. Ali mi zato onaj "učitelj" iz emisije "Čarobna ploča" koja se emituje na HRT-u prije ST jako liči na njega.
komi wrote:ja se nadam da ću uskoro krenuti gledati TOS pa onda KIRKA i Voyagera da to konačno pogledam sa vremenske distance i kronološki
TOS je pregazilo vrijeme,neke scene su sad komicne.Fali ti DS9 a i meni, od tog serijala sam par epizoda svega pogledao.
Zna li ko valja li TAS,moj provajder ima na free zoni,znam da je starina?