60 MINUTA - All about
Moderator: anex
-
gazda
#376 Re: 60 MINUTA - All about
Avdo je najjaci novinar 60 minuta, svaka cast za prilog.
Jos jedan primjer kakva govna sjede u savezu.
Kada se bude izricala pravosnazna presuda Munibu Usanovicu treba skupiti masu navijaca i pred Sud BiH, pa da ori HAPSI GOVNA!
Jos jedan primjer kakva govna sjede u savezu.
Kada se bude izricala pravosnazna presuda Munibu Usanovicu treba skupiti masu navijaca i pred Sud BiH, pa da ori HAPSI GOVNA!
-
gazda
#377 Re: 60 MINUTA - All about
Naser prca Selmu zadnjih 10 godina, jos od kad je u kafani pjevala. Najveci je fol kad je iz dzipa golu istjerobranimir stulic wrote:Auuuuu.... jao lopova majko moja... E pa ti idi moj Bošnjo i gledaj.. Ali sve maske su konačno pale, pa i ona posljednja da Naser Oric prca Selmu Bajrami,...
-
Alfa Kentaur
#378 Re: 60 MINUTA - All about
Zasto je Bakir posjetio tuzlansko rukovodstvo SDP-a?? Mozda da dobije sledeca uputstva svojih partijskih sefova...
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#379 Re: 60 MINUTA - All about
Došao svojoj kući. Suvišno pitanje.Alfa Kentaur wrote:Zasto je Bakir posjetio tuzlansko rukovodstvo SDP-a?? Mozda da dobije sledeca uputstva svojih partijskih sefova...
- seln
#380 Re: 60 MINUTA - All about
E, fakat ima jak zeludac, kad moze dodirnuti onako nesto.gazda wrote:Naser prca Selmu zadnjih 10 godina, jos od kad je u kafani pjevala. Najveci je fol kad je iz dzipa golu istjerobranimir stulic wrote:Auuuuu.... jao lopova majko moja... E pa ti idi moj Bošnjo i gledaj.. Ali sve maske su konačno pale, pa i ona posljednja da Naser Oric prca Selmu Bajrami,...
- karanana
#381 Re: 60 MINUTA - All about
sjo, naser prco i presto prcati selmu vec godinama. prco je dok joj je bilo 15, sad je to stara i ofucana roba za njega, a vi tek sad otkrivate da je prca.seln wrote:E, fakat ima jak zeludac, kad moze dodirnuti onako nesto.gazda wrote:Naser prca Selmu zadnjih 10 godina, jos od kad je u kafani pjevala. Najveci je fol kad je iz dzipa golu istjerobranimir stulic wrote:Auuuuu.... jao lopova majko moja... E pa ti idi moj Bošnjo i gledaj.. Ali sve maske su konačno pale, pa i ona posljednja da Naser Oric prca Selmu Bajrami,...
-
udrch
#382 Re: 60 MINUTA - All about
Tresla se gora, rodio se miš..
Ja mislio sinoć će nam Avdo prikazati nešto što mi nismo znali i da danas idemo pred savez da ga zapalimo..
Exlusiva, ali malo morgen..ono i svaka nana odavno zna..
Ja mislio sinoć će nam Avdo prikazati nešto što mi nismo znali i da danas idemo pred savez da ga zapalimo..
Exlusiva, ali malo morgen..ono i svaka nana odavno zna..
-
The Silent Man
#383 Re: 60 MINUTA - All about
Ma i Bakir krije nesto... Uglavnom prilog smontiran poprilicno konfuzno...
U prilogu je bacio sumnju na Ciru,Misimovica i svu krivnju bacio na vec osudjenog Usanovica (po staroj izreci : kriv je onaj koji fasuje),te na premijera eto sto se voza avionom,neke novinare koji su nidje veze sa situacijom...
Simptomaticno je da je Colakovic fin i cist i prav...
Samo je jos vise potvrdjeno o kojem se cirkusu i kosnici kriminala radi kada je taj savez u pitanju i stvarno mi je zao igraca koji igraju srcem,ja ne znam da li bi mogao raditi u takvom okruzenju...
U prilogu je bacio sumnju na Ciru,Misimovica i svu krivnju bacio na vec osudjenog Usanovica (po staroj izreci : kriv je onaj koji fasuje),te na premijera eto sto se voza avionom,neke novinare koji su nidje veze sa situacijom...
Simptomaticno je da je Colakovic fin i cist i prav...
Samo je jos vise potvrdjeno o kojem se cirkusu i kosnici kriminala radi kada je taj savez u pitanju i stvarno mi je zao igraca koji igraju srcem,ja ne znam da li bi mogao raditi u takvom okruzenju...
- black
#384 Re: 60 MINUTA - All about
fakat su leshinari, chovjek u bolnici, nije mu ni do chega a oni ga gnjave sa pitanjima
- Castor_Troy
#385 Re: 60 MINUTA - All about
E, blago nama kad nam 'toplu vodu' treba izmisljati najruralniji od svih novinara. Pa Avdo bi u normalnim okolnostima bio dopisnik za 'Znanje imanje'. J**es novinare sa identicnim imenom i prezimenom (Avdo Avdic, Sinan Sinanovic)
))
-
VjecitiStudent
#386 Re: 60 MINUTA - All about
Ono sinoc je fakat sramota jedna bila!black wrote:fakat su leshinari, chovjek u bolnici, nije mu ni do chega a oni ga gnjave sa pitanjima
Kako su uopste mogli dobiti dozvolu za snimanje?
Bolesnike na intezivnoj ni rodbina ne smije obilaziti, a oni bi jos intervju da naprave!
-
Richard Peti
#387 Re: 60 MINUTA - All about
nisam gledao.. ko je bio u pitanju?VjecitiStudent wrote:Ono sinoc je fakat sramota jedna bila!black wrote:fakat su leshinari, chovjek u bolnici, nije mu ni do chega a oni ga gnjave sa pitanjima
Bolesnike na intezivnoj ni rodbina ne smije obilaziti, a oni bi jos intervju da naprave!
-
VjecitiStudent
#388 Re: 60 MINUTA - All about
Nacelnik opcine Zivinice je na intezivnoj njezi, nakon sto je na njega pokusan atentat prosle sedmice.dzemmo wrote:nisam gledao.. ko je bio u pitanju?VjecitiStudent wrote:Ono sinoc je fakat sramota jedna bila!black wrote:fakat su leshinari, chovjek u bolnici, nije mu ni do chega a oni ga gnjave sa pitanjima
-
jedna mama
#389 Re: 60 MINUTA - All about
Ono sinoc je fakat sramota jedna bila!
[/quote]
nisam gledao.. ko je bio u pitanju?[/quote]
Nacelnik opcine Zivinice je na intezivnoj njezi, nakon sto je na njega pokusan atentat prosle sedmice.[/quote]
Sto nije platio propisani reket pa ga ne bi snimali.
Mora i Hadziomerovic od necega zivjeti.
nisam gledao.. ko je bio u pitanju?[/quote]
Nacelnik opcine Zivinice je na intezivnoj njezi, nakon sto je na njega pokusan atentat prosle sedmice.[/quote]
- HAVANA
#390 Re: 60 MINUTA - All about
nisam gledao.. ko je bio u pitanju?[/quote]jedna mama wrote:Ono sinoc je fakat sramota jedna bila!
Mora i Hadziomerovic od necega zivjeti.[/quote]
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
O čemu ti
Načelnik je iz sdp-a a na njega je pucao neki kreten zbog rušenja nelegalno izgradjenog objekta.
Kome reket ,ko snimao...
- seln
#391 Re: 60 MINUTA - All about
Ma, on je to za partiju...i on je komunjara, nije mu'min kao Shaja.jedna mama wrote: Sto nije platio propisani reket pa ga ne bi snimali.
- statix
#392 Re: 60 MINUTA - All about
Nacelnik opcine Zivinice je na intezivnoj njezi, nakon sto je na njega pokusan atentat prosle sedmice.[/quote]HAVANA wrote:nisam gledao.. ko je bio u pitanju?jedna mama wrote:Ono sinoc je fakat sramota jedna bila!
Mora i Hadziomerovic od necega zivjeti.[/quote]
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
O čemu ti
Načelnik je iz sdp-a a na njega je pucao neki kreten zbog rušenja nelegalno izgradjenog objekta.
Kome reket ,ko snimao...
- Better Man
#393 Re: 60 MINUTA - All about
Sam Bakir je sinoć u najavi priloga rekao da su razmišljali dali da objave snimku sa intezivne njege i da su na kraju odlučili da to pokažu gledaocima kao neku vrstu poruke da vidimo u kakvoj jadnoj zemlji živimo, gdje ljudski život i sigurnost je nikakva i svaka budala danas može s pištoljem ući gdje hoće i upucati vas. Htjeli su napraviti intervju sa njim, ali nisu kako je i rekao sinoć, jer zdravstveno stanje Muratovića to nije dozvoljavalo. Umjesto da ga odmah napadate za prilog, mogli ste obratiti i pažnju na najvu istog i njegovo mišljenje o tom.
-
VjecitiStudent
#394 Re: 60 MINUTA - All about
Je li tebi uopste jasan pojam intezivne njege?Better Man wrote:Sam Bakir je sinoć u najavi priloga rekao da su razmišljali dali da objave snimku sa intezivne njege i da su na kraju odlučili da to pokažu gledaocima kao neku vrstu poruke da vidimo u kakvoj jadnoj zemlji živimo, gdje ljudski život i sigurnost je nikakva i svaka budala danas može s pištoljem ući gdje hoće i upucati vas. Htjeli su napraviti intervju sa njim, ali nisu kako je i rekao sinoć, jer zdravstveno stanje Muratovića to nije dozvoljavalo. Umjesto da ga odmah napadate za prilog, mogli ste obratiti i pažnju na najvu istog i njegovo mišljenje o tom.
Je li tebi uopste jasno da su oni snimajuci prilog mogli ubiti covjeka?
- statix
#395 Re: 60 MINUTA - All about
Ja bih postupio isto da sam na mjestu nacelnika. Ako postoji mogucnost da umrem neka javnost bar zna kakve se stvati desavaju u drustvu i politici. Covjek da nije zelio, ne bi davao intervju.
- karanana
#396 Re: 60 MINUTA - All about
jebo prilog o savezu u kojem je pika pozitivac. i oni vala padaju na niske grane i hvataju se za bilo koga ko je iole na njihovoj strani, a ne gledaju ko je i sta je sagovornik, samo nek je na pravoj strani njihovog izvjestaja.
isto i sa vaskovicem....ne kazem ja, dobar novinar, dobre stvari otkriva tamo, ali sad im valja. a da je kojim slucajem dodin novinar, odmah bi reportaza bila o njemu i o njegovom izvjestaju o oslobadjanju srebrenice.
isto i sa vaskovicem....ne kazem ja, dobar novinar, dobre stvari otkriva tamo, ali sad im valja. a da je kojim slucajem dodin novinar, odmah bi reportaza bila o njemu i o njegovom izvjestaju o oslobadjanju srebrenice.
-
Alfa Kentaur
#397 Re: 60 MINUTA - All about
Nemoj tako. Pa Bakir i kompanija ipak kazu da su "dugo razmisljali" da li da snimaju nacelnika, ali eto odlucili su se radi javnosti.jedna mama wrote:Ono sinoc je fakat sramota jedna bila!
Bitno je da su prvo svratili u rukovodstvo SDP-a po nove instrukcije.
Drago mi je da su sada i najveci skeptici uvidjeli o kakvim se medijskim kriminalcima i podobnicima radi!!
-
StupskaBitanga
#398 Re: 60 MINUTA - All about
gospodine kako je u SBB? Kakakav je milostivi gospodin preCjednik? Kakva je plata? Kaka su naređenja od novog urednika Senada H.?Alfa Kentaur wrote:Nemoj tako. Pa Bakir i kompanija ipak kazu da su "dugo razmisljali" da li da snimaju nacelnika, ali eto odlucili su se radi javnosti.jedna mama wrote:Ono sinoc je fakat sramota jedna bila!
Kako su uopste mogli dobiti dozvolu za snimanje?![]()
![]()
Bitno je da su prvo svratili u rukovodstvo SDP-a po nove instrukcije.![]()
Drago mi je da su sada i najveci skeptici uvidjeli o kakvim se medijskim kriminalcima i podobnicima radi!!
jest malo digresija
Večeras prebacujem kanale kada na Alfi emisija SBB tj snimak tog čuda i kontam ljudi dižu u zvijezde jednog Srbina ili Crnogorca ne znam iz kojeg je Sandžaka tj on nam se predstavlja kao tačka na kraju crnog tunela
ma bjaži
Neka nama 60min i Bakira jer da njih nema mi normalnine bi imali glas razuma a to jeste 60min
i da sada mi pade na pamet
Reče preCjednik kao javni RTV sistem IZBiH predstavlja kao gluho bilo predofilima
tj opravdava Gluhu Bukovicu
strašnooo
-
Alfa Kentaur
#399 Re: 60 MINUTA - All about
StupskaBitanga wrote:
Neka nama 60min i Bakira jer da njih nema mi normalnine bi imali glas razuma a to jeste 60min
-
udrch
#400 Re: 60 MINUTA - All about
Ova ti je dobra..Castor_Troy wrote:E, blago nama kad nam 'toplu vodu' treba izmisljati najruralniji od svih novinara. Pa Avdo bi u normalnim okolnostima bio dopisnik za 'Znanje imanje'. J**es novinare sa identicnim imenom i prezimenom (Avdo Avdic, Sinan Sinanovic)))