60 MINUTA - All about

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
gazda

#376 Re: 60 MINUTA - All about

Post by gazda »

Avdo je najjaci novinar 60 minuta, svaka cast za prilog.
Jos jedan primjer kakva govna sjede u savezu.
Kada se bude izricala pravosnazna presuda Munibu Usanovicu treba skupiti masu navijaca i pred Sud BiH, pa da ori HAPSI GOVNA!
gazda

#377 Re: 60 MINUTA - All about

Post by gazda »

branimir stulic wrote:Auuuuu.... jao lopova majko moja... E pa ti idi moj Bošnjo i gledaj.. Ali sve maske su konačno pale, pa i ona posljednja da Naser Oric prca Selmu Bajrami,...
Naser prca Selmu zadnjih 10 godina, jos od kad je u kafani pjevala. Najveci je fol kad je iz dzipa golu istjero :lol:
Alfa Kentaur

#378 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Alfa Kentaur »

Zasto je Bakir posjetio tuzlansko rukovodstvo SDP-a?? Mozda da dobije sledeca uputstva svojih partijskih sefova...
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#379 Re: 60 MINUTA - All about

Post by KatarinaKosaca »

Alfa Kentaur wrote:Zasto je Bakir posjetio tuzlansko rukovodstvo SDP-a?? Mozda da dobije sledeca uputstva svojih partijskih sefova...
Došao svojoj kući. Suvišno pitanje.
seln

#380 Re: 60 MINUTA - All about

Post by seln »

gazda wrote:
branimir stulic wrote:Auuuuu.... jao lopova majko moja... E pa ti idi moj Bošnjo i gledaj.. Ali sve maske su konačno pale, pa i ona posljednja da Naser Oric prca Selmu Bajrami,...
Naser prca Selmu zadnjih 10 godina, jos od kad je u kafani pjevala. Najveci je fol kad je iz dzipa golu istjero :lol:
E, fakat ima jak zeludac, kad moze dodirnuti onako nesto.
karanana

#381 Re: 60 MINUTA - All about

Post by karanana »

seln wrote:
gazda wrote:
E, fakat ima jak zeludac, kad moze dodirnuti onako nesto.
sjo, naser prco i presto prcati selmu vec godinama. prco je dok joj je bilo 15, sad je to stara i ofucana roba za njega, a vi tek sad otkrivate da je prca.
udrch

#382 Re: 60 MINUTA - All about

Post by udrch »

Tresla se gora, rodio se miš..
Ja mislio sinoć će nam Avdo prikazati nešto što mi nismo znali i da danas idemo pred savez da ga zapalimo..
Exlusiva, ali malo morgen..ono i svaka nana odavno zna..
The Silent Man

#383 Re: 60 MINUTA - All about

Post by The Silent Man »

Ma i Bakir krije nesto... Uglavnom prilog smontiran poprilicno konfuzno...
U prilogu je bacio sumnju na Ciru,Misimovica i svu krivnju bacio na vec osudjenog Usanovica (po staroj izreci : kriv je onaj koji fasuje),te na premijera eto sto se voza avionom,neke novinare koji su nidje veze sa situacijom...
Simptomaticno je da je Colakovic fin i cist i prav...
Samo je jos vise potvrdjeno o kojem se cirkusu i kosnici kriminala radi kada je taj savez u pitanju i stvarno mi je zao igraca koji igraju srcem,ja ne znam da li bi mogao raditi u takvom okruzenju...
black

#384 Re: 60 MINUTA - All about

Post by black »

fakat su leshinari, chovjek u bolnici, nije mu ni do chega a oni ga gnjave sa pitanjima
Castor_Troy

#385 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Castor_Troy »

E, blago nama kad nam 'toplu vodu' treba izmisljati najruralniji od svih novinara. Pa Avdo bi u normalnim okolnostima bio dopisnik za 'Znanje imanje'. J**es novinare sa identicnim imenom i prezimenom (Avdo Avdic, Sinan Sinanovic) :)))
VjecitiStudent

#386 Re: 60 MINUTA - All about

Post by VjecitiStudent »

black wrote:fakat su leshinari, chovjek u bolnici, nije mu ni do chega a oni ga gnjave sa pitanjima
Ono sinoc je fakat sramota jedna bila!
Kako su uopste mogli dobiti dozvolu za snimanje?
Bolesnike na intezivnoj ni rodbina ne smije obilaziti, a oni bi jos intervju da naprave! :x
Richard Peti

#387 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Richard Peti »

VjecitiStudent wrote:
black wrote:fakat su leshinari, chovjek u bolnici, nije mu ni do chega a oni ga gnjave sa pitanjima
Bolesnike na intezivnoj ni rodbina ne smije obilaziti, a oni bi jos intervju da naprave! :x
nisam gledao.. ko je bio u pitanju?
VjecitiStudent

#388 Re: 60 MINUTA - All about

Post by VjecitiStudent »

dzemmo wrote:
VjecitiStudent wrote:
Nacelnik opcine Zivinice je na intezivnoj njezi, nakon sto je na njega pokusan atentat prosle sedmice.
jedna mama

#389 Re: 60 MINUTA - All about

Post by jedna mama »

Bolesnike na intezivnoj ni rodbina ne smije obilaziti, a oni bi jos intervju da naprave! :x[/quote]

nisam gledao.. ko je bio u pitanju?[/quote]

Nacelnik opcine Zivinice je na intezivnoj njezi, nakon sto je na njega pokusan atentat prosle sedmice.[/quote]

Sto nije platio propisani reket pa ga ne bi snimali.
Mora i Hadziomerovic od necega zivjeti.
HAVANA

#390 Re: 60 MINUTA - All about

Post by HAVANA »

jedna mama wrote:Ono sinoc je fakat sramota jedna bila!
nisam gledao.. ko je bio u pitanju?[/quote]

Nacelnik opcine Zivinice je na intezivnoj njezi, nakon sto je na njega pokusan atentat prosle sedmice.[/quote]

Mora i Hadziomerovic od necega zivjeti.[/quote]

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

O čemu ti :?
Načelnik je iz sdp-a a na njega je pucao neki kreten zbog rušenja nelegalno izgradjenog objekta.
Kome reket ,ko snimao... :-)
seln

#391 Re: 60 MINUTA - All about

Post by seln »

jedna mama wrote: Sto nije platio propisani reket pa ga ne bi snimali.
Mora i Hadziomerovic od necega zivjeti.
Ma, on je to za partiju...i on je komunjara, nije mu'min kao Shaja.
statix

#392 Re: 60 MINUTA - All about

Post by statix »

HAVANA wrote:

Mora i Hadziomerovic od necega zivjeti.[/quote]

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

O čemu ti :?
Načelnik je iz sdp-a a na njega je pucao neki kreten zbog rušenja nelegalno izgradjenog objekta.
Kome reket ,ko snimao... :-)[/quote]

:thumbup:
Better Man

#393 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Better Man »

Sam Bakir je sinoć u najavi priloga rekao da su razmišljali dali da objave snimku sa intezivne njege i da su na kraju odlučili da to pokažu gledaocima kao neku vrstu poruke da vidimo u kakvoj jadnoj zemlji živimo, gdje ljudski život i sigurnost je nikakva i svaka budala danas može s pištoljem ući gdje hoće i upucati vas. Htjeli su napraviti intervju sa njim, ali nisu kako je i rekao sinoć, jer zdravstveno stanje Muratovića to nije dozvoljavalo. Umjesto da ga odmah napadate za prilog, mogli ste obratiti i pažnju na najvu istog i njegovo mišljenje o tom.
VjecitiStudent

#394 Re: 60 MINUTA - All about

Post by VjecitiStudent »

Better Man wrote:Sam Bakir je sinoć u najavi priloga rekao da su razmišljali dali da objave snimku sa intezivne njege i da su na kraju odlučili da to pokažu gledaocima kao neku vrstu poruke da vidimo u kakvoj jadnoj zemlji živimo, gdje ljudski život i sigurnost je nikakva i svaka budala danas može s pištoljem ući gdje hoće i upucati vas. Htjeli su napraviti intervju sa njim, ali nisu kako je i rekao sinoć, jer zdravstveno stanje Muratovića to nije dozvoljavalo. Umjesto da ga odmah napadate za prilog, mogli ste obratiti i pažnju na najvu istog i njegovo mišljenje o tom.
Je li tebi uopste jasan pojam intezivne njege?
Je li tebi uopste jasno da su oni snimajuci prilog mogli ubiti covjeka?
statix

#395 Re: 60 MINUTA - All about

Post by statix »

Ja bih postupio isto da sam na mjestu nacelnika. Ako postoji mogucnost da umrem neka javnost bar zna kakve se stvati desavaju u drustvu i politici. Covjek da nije zelio, ne bi davao intervju.
karanana

#396 Re: 60 MINUTA - All about

Post by karanana »

jebo prilog o savezu u kojem je pika pozitivac. i oni vala padaju na niske grane i hvataju se za bilo koga ko je iole na njihovoj strani, a ne gledaju ko je i sta je sagovornik, samo nek je na pravoj strani njihovog izvjestaja.

isto i sa vaskovicem....ne kazem ja, dobar novinar, dobre stvari otkriva tamo, ali sad im valja. a da je kojim slucajem dodin novinar, odmah bi reportaza bila o njemu i o njegovom izvjestaju o oslobadjanju srebrenice.
Alfa Kentaur

#397 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Alfa Kentaur »

Nemoj tako. Pa Bakir i kompanija ipak kazu da su "dugo razmisljali" da li da snimaju nacelnika, ali eto odlucili su se radi javnosti. :D :oops:

Bitno je da su prvo svratili u rukovodstvo SDP-a po nove instrukcije. :twisted:

Drago mi je da su sada i najveci skeptici uvidjeli o kakvim se medijskim kriminalcima i podobnicima radi!!
StupskaBitanga

#398 Re: 60 MINUTA - All about

Post by StupskaBitanga »

Alfa Kentaur wrote:
Nemoj tako. Pa Bakir i kompanija ipak kazu da su "dugo razmisljali" da li da snimaju nacelnika, ali eto odlucili su se radi javnosti. :D :oops:

Bitno je da su prvo svratili u rukovodstvo SDP-a po nove instrukcije. :twisted:

Drago mi je da su sada i najveci skeptici uvidjeli o kakvim se medijskim kriminalcima i podobnicima radi!!
gospodine kako je u SBB? Kakakav je milostivi gospodin preCjednik? Kakva je plata? Kaka su naređenja od novog urednika Senada H.?

jest malo digresija
Večeras prebacujem kanale kada na Alfi emisija SBB tj snimak tog čuda i kontam ljudi dižu u zvijezde jednog Srbina ili Crnogorca ne znam iz kojeg je Sandžaka tj on nam se predstavlja kao tačka na kraju crnog tunela
ma bjaži

Neka nama 60min i Bakira jer da njih nema mi normalnine bi imali glas razuma a to jeste 60min

i da sada mi pade na pamet
Reče preCjednik kao javni RTV sistem IZBiH predstavlja kao gluho bilo predofilima
tj opravdava Gluhu Bukovicu
strašnooo
Alfa Kentaur

#399 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Alfa Kentaur »

StupskaBitanga wrote:
Neka nama 60min i Bakira jer da njih nema mi normalnine bi imali glas razuma a to jeste 60min
:-)
udrch

#400 Re: 60 MINUTA - All about

Post by udrch »

Castor_Troy wrote:E, blago nama kad nam 'toplu vodu' treba izmisljati najruralniji od svih novinara. Pa Avdo bi u normalnim okolnostima bio dopisnik za 'Znanje imanje'. J**es novinare sa identicnim imenom i prezimenom (Avdo Avdic, Sinan Sinanovic) :)))
Ova ti je dobra.. :D :thumbup:
Locked