Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Vitamin C wrote:Pravac kod prvog automehaničara i raspitajte se.
Prodiznati (od dizna) je vrlo lijep izraz. http://en.wikipedia.org/wiki/Nozzle
Ne mogu, a da ne citiram "Can" i Damo Suzuki-ja: You loosing, you loosing, you loosing your vitamin C, iz nadasve
omiljene, popularne i istoimene skladbe "Vitamin C".
Vitamin C wrote:Pravac kod prvog automehaničara i raspitajte se.
Prodiznati (od dizna) je vrlo lijep izraz. http://en.wikipedia.org/wiki/Nozzle
Ne mogu, a da ne citiram "Can" i Damo Suzuki-ja: You loosing, you loosing, you loosing your vitamin C, iz nadasve
omiljene, popularne i istoimene skladbe "Vitamin C".
A ja pjevam labuđu pjesmu ili ti ga shall we Sing Swan Song.
omiljene, popularne i istoimene skladbe "Vitamin C".[/quote]
A ja pjevam labuđu pjesmu ili ti ga shall we Sing Swan Song[quote][/quote]
Stvarno ne kontam.....u kakvom kontekstu je sad mravojed? [/quote]
Prati postove od druga/rice Andrije dvije tisuće sedam i bićeš prosvjetljena. [/quote]
Od sada ću pratiti koliko stignem, ali zbog mravojeda listat nazad.........I don't think so. [/quote]
Sto sta fali samo 18 stranica
Evo ovako, objašnjenje termina mravojed za šire pučanstvo: Prije rata( čuj kako ovo prije rata naizgled normalno zvuči, kao da je rat najnormalnija stvar na ovom svijetu) sjedim sa društvom u tadašnjem Hamam-baru, među ostalim je bio s nama i Điđi Jankelić, odnekud bane Sejo Avdić ( i on bubnjar kao i Điđi) i hvališe se kako je upravo, što bi rekli naši stari "karao", a na to mu Điđi kaže: "Sejo, bogati, jel' opet bio mravojed"?
Tako je nastao izraz mravojed i on se u to vrijeme koristio u relativno užem društvu.
definitivno pogled,nebitna boja ociju
kad te tip gleda,ne pohotno kao komad mesa koji bi pojeo u dva zalogaja
nego vise onako izazivacki,samovjereno,ali ne drsko(tako gledaju samo oni koji znaju znanje )
od tog pogleda ja se osjecam kao da sjedim na mravinjaku
hocunecu wrote:definitivno pogled,nebitna boja ociju
kad te tip gleda,ne pohotno kao komad mesa koji bi pojeo u dva zalogaja
nego vise onako izazivacki,samovjereno,ali ne drsko(tako gledaju samo oni koji znaju znanje )
od tog pogleda ja se osjecam kao da sjedim na mravinjaku
hananah wrote:....ali gledano iskljucivo sa anatomske strane ....(ako je moguce to izdvojiti , od "ostatka" licnosti )
tj. probajte iskljuciti stvari kao sarm, nacin oblacenja, bogatstvo, obrazovanje, komunikativnost itd i tome slichno
znachi, zanima me ono sta vam je privlachno na nepoznatim zenama koje vidite na tv ili u prolazu ili u casopisima itd.....
Da li su to oci, ruke, ramena, dupe , noge, visina, misicavost, kosa, mrsavost, pivski stomak (zene nemaju pivski stomak ), ali zato imaju grudi (i to kakve ) , "ljepota" lica, zubi, brada, brkovi (zene nemaju brkove) .... itd .....
pa da bi je uopšte primjetio mora biti lijepa bar kao ja , a ja sam extra lijep , a onda kad je primjetim prvo u šta gledam su nokti, npr. ovakvi