Ako je i od CERICA puno je ...

Locked
studeni76

#376 Re: Ako je i od CERICA puno je ...

Post by studeni76 »

A zasto nepostavi i jos dvije slike koje idu u kompletu uz ovu?,3(TRI) poklona su taj dan urucena Cericu!Il one nisu u interesu Oslobodjenja!
Nisko brate,nisko.
udrch

#377 Re: Ako je i od CERICA puno je ...

Post by udrch »

I šta ova slika govori i koga ona optužuje???
Uprava zatvora je odlučila i izabrala ko će od zatvorenika da preda poklone reisu Ceriću prilikom njegove posjete zatvoru..poklone su izradili sami zatvorenici u svojoj radionici..zar je Cerić izabirao ko će da mu uruči ovu levhu..
ovaj tvoj post je doprinos lažima koje je emitirala FTV i zlonamjeran je i odvraća od ljudi koji su odgovorni za bijeg ovog kriminalca..
Ovakvim prikazivanjem istine samo stvaraš kontraefekat..
Ko je god uradio nešto loše, treba ga prozvati..pa i Cerića..
sodom

#378 Re: Ako je i od CERICA puno je ...

Post by sodom »

Vodenjak wrote:
udrch wrote:
Samo vi čekajte da vam neko nešto pokloni onako radi vaše naočitosti i načitanosti..
Bog je ostavio čovjeku da živi od svog rada, a ne od poklona uhljupa..
Koji lik jebo te... :-) :-)

:lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D ludilo , :razz:
Blaka

#379 Re: Ako je i od CERICA puno je ...

Post by Blaka »

udrch wrote:
Uprava zatvora je odlučila i izabrala ko će od zatvorenika da preda poklone reisu Ceriću prilikom njegove posjete zatvoru..poklone su izradili sami zatvorenici u svojoj radionici..zar je Cerić izabirao ko će da mu uruči ovu levhu..
ovaj tvoj post je doprinos lažima koje je emitirala FTV i zlonamjeran je i odvraća od ljudi koji su odgovorni za bijeg ovog kriminalca..

A kako ti znaš da Cerić nije birao ko će mu uručiti, jesi li bio tamo? Vidi kako se smješka na fotografiji kao da je sa najboljim jaranom :-)

A to od odvraćanja sa "pravih" ljudi, misliš na one fol akcije blokiranja zgrada da bi se stekao dojam da policija želi da uhvati ovog bjegunca, što je slično onim akcijama kako je policija rs i Srbije hvatala Mladića i Karadžića! Iza njega stoji neko "jak" koji je na vlasti inače bi davno bio uhićen. Samo idu naruku onima koji skrivaju Mladića i izjednačavanju odgovornosti za zločine!
Blaka

#380 Re: Ako je i od CERICA puno je ...

Post by Blaka »

studeni76 wrote:
A zasto nepostavi i jos dvije slike koje idu u kompletu uz ovu?,3(TRI) poklona su taj dan urucena Cericu!Il one nisu u interesu Oslobodjenja!
Nisko brate,nisko.
Pa valjda zato što u "oslobođenju" nisu naivni ni ludi kao što se neki prave! Pa kako da se baš on potrefi na fotografijama sa kriminalcima, pedofilima, teroristima, nije ovo izolovan slučaj!
studeni76

#381 Re: Ako je i od CERICA puno je ...

Post by studeni76 »

Blaka wrote:
studeni76 wrote:
Nisko brate,nisko.
Pa valjda zato što u "oslobođenju" nisu naivni ni ludi kao što se neki prave! Pa kako da se baš on potrefi na fotografijama sa kriminalcima, pedofilima, teroristima, nije ovo izolovan slučaj!
Probaj malo donosit zakljucke svojom glavom a ne da vjerujes svemu sto kazu u novinama
Po Oslobodjenju su IZ i Ceric krivi za sve lose u ovoj drzavi,od rupa na putu do uredjenja drzave.

PS:Da ti ustedim vrijeme,nisam vjernik a ni clan nijedne vjerske zajednice.Samo mi smeta manipulacija informacijama!
zonbirile

#382 Re: Ako je i od CERICA puno je ...

Post by zonbirile »

taman ode jedan eto novog ispod skuta MuCe,naravno o @udrich je riječ.Moj udrich možeš se ti upinjati koliko hočeš da opravdaš ukazano povjerenja za prijem u halku,ali statistika te demantuje.Drugi put na CK IZ uzmi sebi neki lakši zadatak.
HomeArt

#383 Re: Ako je i od CERICA puno je ...

Post by HomeArt »

Blaka wrote:
studeni76 wrote:
Nisko brate,nisko.
Ne nego vise narod nije naivan, zato je Oslobodjenje propalo!
shalaedin

#384 Re: Ako je i od CERICA puno je ...

Post by shalaedin »

zbog ovih klevetanja jedino stivo za citanje mi je CKM, FHM i Klik.
zonbirile

#385 Re: Ako je i od CERICA puno je ...

Post by zonbirile »

klevetanje ili ne,ali eto ima 3g proslavismo 600g Islama u Bosni,pa se skače laste na "Lastavici",sve onako u neznanju ,seljački oholo i bahato.
Vodenjak

#386 Re: Ako je i od CERICA puno je ...

Post by Vodenjak »

sahan wrote:
Blaka wrote: Pa valjda zato što u "oslobođenju" nisu naivni ni ludi kao što se neki prave! Pa kako da se baš on potrefi na fotografijama sa kriminalcima, pedofilima, teroristima, nije ovo izolovan slučaj!
Ne nego vise narod nije naivan, zato je Oslobodjenje propalo!
Propast Oslobodjenja prouzrokovana je propascu zdravog razuma kod ljudi.
Mada, mnogi bi danas voljeli da mogu reci da je obrnuto, ali shipak... :wink:
palermo

#387 Re: Ako je i od CERICA puno je ...

Post by palermo »

Vodenjak wrote: Propast Oslobodjenja prouzrokovana je propascu zdravog razuma kod ljudi.
:D samo su odabrani sačuvali zdrav razum :D
Vodenjak

#388 Re: Ako je i od CERICA puno je ...

Post by Vodenjak »

palermo wrote:
Vodenjak wrote: Propast Oslobodjenja prouzrokovana je propascu zdravog razuma kod ljudi.
Nisu odabrani vec oni koji misle svojim glavama.
"Odabrani" su upravo ovi koje gore pomenuh! :wink:
HomeArt

#389 Re: Ako je i od CERICA puno je ...

Post by HomeArt »

Vodenjak wrote:
palermo wrote:
Jao lika, drug Stari bi bio jako ponosan :D
zonbirile

#390 Re: Ako je i od CERICA puno je ...

Post by zonbirile »

udrch wrote:
--------------------------------------------------------------------
nije uprava izabrala ubicu,koji je zbog maltretiranja drugih prebačen u Mostar ,gdje je isto nastavio sa sranjima.Nametnuo se sam silom mišića i narkosa oko sebe,a i kao pratioc J.Baršića samoproglašenog vođe vehabija kod nas,koji nepoštujući zemaljske zakone se preseli u saobraćajki.
Pitronix

#391 Re: Ako je i od CERICA puno je ...

Post by Pitronix »

Ma Ceric se pojavljuje na svakoj drugoj slici sa krimosima, doduse to su uglavnom poduzetnici po novom bosanskom jeziku. Ali ponekad se omakne i klasicini murirani krimos da ne bi bio optuzen za diskriminaciju medju kriminalcima valjda :D A tek ono njegovo moralisanje o vrijednostima i moralu. To nek u svojoj porodici prvo proba da implementira, onako kao pilot projekat, pa ako ne uspije nek se kane corava posla na uspostavljanju sistema vjerskih vrijednosti i serijata na nivou drzave. A sto se tice krimosa da smo mi imalo pravno uredjeni vec bi Ceric posjetio tuzilastvo, cisto onako, mali informativni razgovor :-)
Vodenjak

#392 Re: Ako je i od CERICA puno je ...

Post by Vodenjak »

sahan wrote:
Vodenjak wrote:
Jao lika, drug Stari bi bio jako ponosan :D
Pa kad mi "odabrani" to kazu, sav se najezim od ushicenja sto bi drug Stari o meni tako mislio! :dance: 8-)
Zamisli da koja moja besjeda naidje na odobravanje "odabranih" :cry:
popajic

#393 Re: Ako je i od CERICA puno je ...

Post by popajic »

@vodenjak
sto se trzas - @sahan ti je nesvjesno udijelio kompliment ! :D
Vodenjak

#394 Re: Ako je i od CERICA puno je ...

Post by Vodenjak »

popajic wrote:@vodenjak
sto se trzas - @sahan ti je nesvjesno udijelio kompliment ! :D
Pa, samo sam mu zahvalio ba... :wink:
Kakvo trzanje...
Sahan me moze trgnuti samo kad padne na beton pa pocne zvechati... :oops:

Sahan ko sahan... Znas i sam kako zveci! :D :D
udrch

#395 Re: Ako je i od CERICA puno je ...

Post by udrch »

zonbirile wrote:taman ode jedan eto novog ispod skuta MuCe,naravno o @udrich je riječ.Moj udrich možeš se ti upinjati koliko hočeš da opravdaš ukazano povjerenja za prijem u halku,ali statistika te demantuje.Drugi put na CK IZ uzmi sebi neki lakši zadatak.
:thumbup:
U pravu si, nema problema..u ovoj zemlji se sve radi namjerno..moj zadatak je da branim reisa Cerića..nadam se da sam uspio u tome i da će me unaprijediti u CK IZ..nisam znao da još uvijek ima takvih giganata od ljudi, koji tako lako otkriju pozadinu svega..ili što bi naš narod reko: dobro jutro Kolumbo..
_majevica_

#396 Re: Ako je i od CERICA puno je ...

Post by _majevica_ »

Trojica hodza sjela i eto ti srbskog straha imal ko od velikosrba da nije tu vijest komentarisao u medijima.
Dzamije u rs-u mogu biti u gabaritima prijeratnim a srbi ce praviti stotine novih crkvi i manastira po rs-u..
Cuj ako naprave vece dzamije bice to opasnost za rs.Neka pricaju sta hoce velikosrbi o IZ BiH dzamije ce
bar biti po rs-u u istom broju kao prije rata..
Trebao je na Kosovo otici u posjetu Silajdzic il Komisic to je njihov posao.Kad mogu Tadici i neki rusi dolaziti po rs-u
mogu i ovi obici Kosovo i Sandzak.A zasto da ne.
:)
and

#397 Re: Ako je i od CERICA puno je ...

Post by and »

Trla_baba_lan wrote:Ako Ceric u slucaju Srbije priznaje otcepljenje dela teritorije a istovremeno se zalaze za ukidanje Republike Srpske - onda Ceric nije nista drugo nego jedan obican licemer. Ako po Cericu, Albanci kao nacionalna manjina imaju pravo na otcepljenje i stvaranje svoje etnicki ciste drzavice, zbog cega Srbi kao konstutivni narod u BiH ne bi mogli to isto? Sledeci put kada Ceric bude pricao o tome kako se BiH treba ujediniti i kako treba ukinuti RS - treba ga samo podsetiti na njegovu posetu "drzavi kosova" i na izjave koje je davao prilikom te posete pa ako ima i malo obraza, shvatice da je sasvim suvisno bilo sta vise da prica i shvatice da njegove price vise nisu relevantne. A sto se tice Zukorlica, kada se vrati sa Kosova, treba ga pitati da li i on priznaje tu albansku paradrzavicu, jer ako je priznaje onda jednostvano ne postuje drzavu Srbiju i ne znam zasto bi ikada ocekivao bilo kakvu pomoc ili podrsku od drzave Srbije ili zasto bi smatrao da ima prava na pare iz budzeta drzave Srbije. Sto se Zukorlica tice, polako se vidi da taj covek nije nista drugo do jedan nacionalista koji se udruzio sa jednim jos vecim nacionalistom iz BiH.
malo si polupao-la lončiće.nije reis priznao kosovo,već amerika i pola svijeta.da li su vaši popovi dolazili u tadašnju "paradržavicu"u međunarodno priznatoj bih i krstili paravojnike kada su polazili u činjenje zločina?
reis ima pravo da sam sebi bira društvo i prijatelje :D
Vodenjak

#398 Re: Ako je i od CERICA puno je ...

Post by Vodenjak »

and wrote:
Trla_baba_lan wrote:Ako Ceric u slucaju Srbije priznaje otcepljenje dela teritorije a istovremeno se zalaze za ukidanje Republike Srpske - onda Ceric nije nista drugo nego jedan obican licemer. Ako po Cericu, Albanci kao nacionalna manjina imaju pravo na otcepljenje i stvaranje svoje etnicki ciste drzavice, zbog cega Srbi kao konstutivni narod u BiH ne bi mogli to isto? Sledeci put kada Ceric bude pricao o tome kako se BiH treba ujediniti i kako treba ukinuti RS - treba ga samo podsetiti na njegovu posetu "drzavi kosova" i na izjave koje je davao prilikom te posete pa ako ima i malo obraza, shvatice da je sasvim suvisno bilo sta vise da prica i shvatice da njegove price vise nisu relevantne. A sto se tice Zukorlica, kada se vrati sa Kosova, treba ga pitati da li i on priznaje tu albansku paradrzavicu, jer ako je priznaje onda jednostvano ne postuje drzavu Srbiju i ne znam zasto bi ikada ocekivao bilo kakvu pomoc ili podrsku od drzave Srbije ili zasto bi smatrao da ima prava na pare iz budzeta drzave Srbije. Sto se Zukorlica tice, polako se vidi da taj covek nije nista drugo do jedan nacionalista koji se udruzio sa jednim jos vecim nacionalistom iz BiH.
malo si polupao-la lončiće.nije reis priznao kosovo,već amerika i pola svijeta.da li su vaši popovi dolazili u tadašnju "paradržavicu"u međunarodno priznatoj bih i krstili paravojnike kada su polazili u činjenje zločina?
reis ima pravo da sam sebi bira društvo i prijatelje :D
Slazem se...
Ali treba da racuna i na to da ON ali NE I ISLAM moze zbog svog izbora dobiti neprijatelje i one koji ga ne smatraju dobrim za drustvo.
Kad to tako prihvati, moRemo se ponosati... :roll:
senjor

#399 Re: Ako je i od CERICA puno je ...

Post by senjor »

...i nikom se neklanjam u zivotu,ali Cericu bi skinuo cak i beretku.Ustranu se...i prodaji antiislamski naboj tamo gdje se to placa dobro.
Vodenjak

#400 Re: Ako je i od CERICA puno je ...

Post by Vodenjak »

senjor wrote:...i nikom se neklanjam u zivotu,ali Cericu bi skinuo cak i beretku.Ustranu se...i prodaji antiislamski naboj tamo gdje se to placa dobro.
Eto vidis...
Ne napisa ja bez potrebe post iznad tvoga...

Jadni ste i Mujo i ti ako tako branite islam i muslimane Bosne i Hercegovine!
A posebno su, s vama takvima, jadni ti isti muslimani... :(
Locked