HAVANA wrote:Nismo odavno zapjevali, hajmo jednu![]()
http://www.youtube.com/watch?v=nIdKhaxo ... re=related
jagode su jagode i superman je jak
HAVANA wrote:Nismo odavno zapjevali, hajmo jednu![]()
http://www.youtube.com/watch?v=nIdKhaxo ... re=related
BlooQ. wrote:abdulazizsarajevo wrote:Zdravo svima..
Da sumiram..nemojte ba nama siriti bratsvo i jedinstvo..nemoj mi ba bratstva i jedinstva u pasaluku sarajevskom..idi brate probaj ovo plasirati u banja luku ili grude..odo tamo pa pocni pricu..ma svi mi treba da se postujemo i volimo..sa noge na nogu ce te otjerati u teheran..
kome nama? bošnjacima?
sta fali bratstvu i jedinstvuja ga prakticiram svakodnevno
a ti si separatista, nista bolji od Dodika, zelis da se Bošnjaci skupe u tor ko ovce i drze samo sebe, to je grozno, to je getoizacija Bošnjaka koja vodi ka čemu?
normalni ljudi te neće otjerati, hoce fundamentalisti, nacionalisti i ostali zadrti -isti...
iskreno, mene je strah takvih kao ti, i ne mogu da vas razumijem, sa vašim dramatičnim busanjem u prsa o zaštiti vitalnih nacionalnih interesa, o islamofobiji (bilo kakav komentar o islamu i muslimanima se smatra islamofobijom, o tolerancijo...), o ugroženosti Bošnjaka (Srba, Hrvata, primjenjivo na sve)
ti ostani u svom malom zatvorenom svijetu, smatraj se uberBošnjakom, postani hard core nacionalista i vjerski fanatik, okruži se istomišljenicima i živi tako svoj život zatvoren u svoj svijet
a nas druge, ako već ne mozes da razumijes, nemoj ni vrijedati
softa15 wrote:ako ste vec toliko zainteresovani za muziku,onda idite na podforum muzike pa pjevusite,a ovo je podforum pod nazivom religija ako vec niste skontali,zahvaljujem se abdulazizu na podrsci,u pravu je svako ko kaze da se sa kjafirima ili bolje receno sa osobama cija su srca ugasena ne treba diskutovat,jer ne moze covjek od hajvana u nasem slucaju "zalutalog" napravit insana "dobrog vjernika" ili pak da nesto povjeruje kao npr. da Bog postoji i da je Kur an ziva istina
arzuhal wrote:Ne predstavljaju ljudi (sa svi svojim različitostima) vjeru (koja je jedna) nego vjera predstavlja njih. I ne čuvaju ljudi vjeru od nečeg, nego vjera čuva njih. A sve zavisi koliko ko ima te vjere u srcu
ja ni u ljude ne vjerujem a kamoli u njihove izmišljotinearzuhal wrote:Ne predstavljaju ljudi (sa svi svojim različitostima) vjeru (koja je jedna) nego vjera predstavlja njih. I ne čuvaju ljudi vjeru od nečeg, nego vjera čuva njih. A sve zavisi koliko ko ima te vjere u srcu
hepek071 wrote:ja ni u ljude ne vjerujem a kamoli u njihove izmišljotinearzuhal wrote:Ne predstavljaju ljudi (sa svi svojim različitostima) vjeru (koja je jedna) nego vjera predstavlja njih. I ne čuvaju ljudi vjeru od nečeg, nego vjera čuva njih. A sve zavisi koliko ko ima te vjere u srcu
Sekularizam znaci odvajanje religije i vladajucih struktura. Ne znaci da je religija zabranjena.abdulazizsarajevo wrote:Zdravo svima..
mislim da planski i bezobrazno sabotirate postove koje softa pise...
zasto?
neko rece ovo je sekularni forum..ja budalastine..prvo odi vidjet sta znaci sekularni. Ovaj podforum je i nazvan religija.
Iznosi nebuloze koje vrijedjaju nasu inteligenciju.abdulazizsarajevo wrote: postujte i saslusajte covjeka!
hepek071 wrote:pa đe si Sculy fufo stara....nisam te prepoznao
softa15 wrote:ako ste vec toliko zainteresovani za muziku,onda idite na podforum muzike pa pjevusite,a ovo je podforum pod nazivom religija ako vec niste skontali,zahvaljujem se abdulazizu na podrsci,u pravu je svako ko kaze da se sa kjafirima ili bolje receno sa osobama cija su srca ugasena ne treba diskutovat,jer ne moze covjek od hajvana u nasem slucaju "zalutalog" napravit insana "dobrog vjernika" ili pak da nesto povjeruje kao npr. da Bog postoji i da je Kur an ziva istina
HAVANA wrote:softa15 wrote:ako ste vec toliko zainteresovani za muziku,onda idite na podforum muzike pa pjevusite,a ovo je podforum pod nazivom religija ako vec niste skontali,zahvaljujem se abdulazizu na podrsci,u pravu je svako ko kaze da se sa kjafirima ili bolje receno sa osobama cija su srca ugasena ne treba diskutovat,jer ne moze covjek od hajvana u nasem slucaju "zalutalog" napravit insana "dobrog vjernika" ili pak da nesto povjeruje kao npr. da Bog postoji i da je Kur an ziva istina
Ma i ti sviraš kur.. iz posta u post pa reko da i mi malo zapjevamo.![]()
Puno pozdrava od kjafira ugašenog srca i hajvana neviđenog.![]()
Nisam siguran, mislim da je to osoba koja ima pantalone sa previse dugim nogavicama.atom62 wrote:pozdrav od jos jednog kjafira.
ah jeste lijepo biti kjafir. a moje srce nije ugaseno, to znam, 72 otkucaja pro min.
kakav divan dan!
a sta je kjafir?
Auh,brate...sta co'jek odvali...nidje veze ni sa cimarzuhal wrote:Ne predstavljaju ljudi (sa svi svojim različitostima) vjeru (koja je jedna) nego vjera predstavlja njih. I ne čuvaju ljudi vjeru od nečeg, nego vjera čuva njih. A sve zavisi koliko ko ima te vjere u srcu
Bio sam, meanwhile, na džumi, pa da sad to malo...BlooQ. wrote:arzuhal wrote:Ne predstavljaju ljudi (sa svi svojim različitostima) vjeru (koja je jedna) nego vjera predstavlja njih. I ne čuvaju ljudi vjeru od nečeg, nego vjera čuva njih. A sve zavisi koliko ko ima te vjere u srcu
on the contrary, vjernici su nositelji baklje svoje vjere...oni su hodajući predstavnici, misionari, apostoli te vjere...oni bi trebali da svojim načinom života, praksom i postupcima budu simboli dobrote svoje vjere
i svi ti razliciti ljudi jesu ujedinjeni u svojoj vjeri, ali su oni ziva vjera, jer su vjernici predstavnici
a ljudi pokusavaju da sacuvaju religiju u ovom slucaju od raznoraznih stvari, dok vjeri ne treba cuvanjekao sto si rekao ona je u srcu