Desavanje u tramvaju br3
-
PeroKosoric
#376 Re: Desavanje u tramvaju br3
Eeee.
Sad su mi se oci otvorile.
Dokle su nas dogurali, da necemo ni sebi placati gradski prevoz, a sutra necemo ni struje, ni hale, ni vode, kamoli nedajboze TV ili radija, mobilnih i interneta.
Bravo Raso, ni ti ne bi bolje smislio.
Hebo Karad*ica, stsa mi sami sebi mozemo uciniti.
Dokle su nas dogurali, da necemo ni sebi placati gradski prevoz, a sutra necemo ni struje, ni hale, ni vode, kamoli nedajboze TV ili radija, mobilnih i interneta.
-
sadeta
#377 Re: Desavanje u tramvaju br3
AMD wrote:Nije mi to furka.
odlicno
-
homar
#378 Re: Desavanje u tramvaju br3
Koje zadovoljstvo "građani sela luga".sadeta wrote:AMD wrote:Nije mi to furka.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
odlicno
-
sadeta
#379 Re: Desavanje u tramvaju br3
homar wrote:Koje zadovoljstvo "građani sela luga".sadeta wrote:AMD wrote:Nije mi to furka.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
odlicno
-
febo_acm
#380 Re: Desavanje u tramvaju br3
PeroKosoric wrote:Eeee.
Nebuloze brate.
Sve to pobrojano ću platiti, ali GRAS ne. I neznam šta ti u tome nije jasno? Vjerovatno ne kontaš riječ PRINCIP. Daj mi korektnu uslugu i ja ću platiti, daj mi ljubaznu uslugu i ja ću ostaviti i bakšiš. Tretiraj me ko smeće, neću ni platiti i to je to. Ako možeš, izbaci me. Prije par godina sam se upisivao na fakultet i na fakultetu ostavio dokumente, platio sam školarinu i sve one zajebancije i stvarno nije mi ostala ni jedna km u džepu. Ušao sam u trolu i sjeo, ušli su čobani i ja nisam imao kartu. Seljak me je povukao za majicu i doslovno mi se unio u facu i počeo psovati "majku seljačku". Ja nisam imao ni dokumente, a ni pare. Da je zvao muriju, ja bi platio kaznu nije problem. Ja sam ga odgurnuo od sebe i onda je vozač malo smirio situaciju. Odakle njemu pravo da se iživljana na meni? Ja nisam ni A rekao, niti bilo šta što bi njega iznerviralo. Samo sam rekao da nemam ličnu, ni kartu. Reko sam zovi policiju nije problem I tad je seljak poludio. I sad ću da razmislim malo trebam li paltiti... Odgovor je: NE!
-
febo_acm
#381 Re: Desavanje u tramvaju br3
Svaka čast vama pljuvačima koji uredno plaćate usluge GRAS-a. Vi ste ponos nacije. Ja vam se divim.
I još nešto, vas pet ili šest što se jedno drugom uvlačite u neku stvar... Smješni ste.
I još nešto, vas pet ili šest što se jedno drugom uvlačite u neku stvar... Smješni ste.
-
PeroKosoric
#382 Re: Desavanje u tramvaju br3
Nemoj se vozit.AMD wrote:PeroKosoric wrote:Eeee.
Nebuloze brate.
Sve to pobrojano ću platiti, ali GRAS ne. I neznam šta ti u tome nije jasno? Vjerovatno ne kontaš riječ PRINCIP. Daj mi korektnu uslugu i ja ću platiti, daj mi ljubaznu uslugu i ja ću ostaviti i bakšiš. Tretiraj me ko smeće, neću ni platiti i to je to. Ako možeš, izbaci me. Prije par godina sam se upisivao na fakultet i na fakultetu ostavio dokumente, platio sam školarinu i sve one zajebancije i stvarno nije mi ostala ni jedna km u džepu. Ušao sam u trolu i sjeo, ušli su čobani i ja nisam imao kartu. Seljak me je povukao za majicu i doslovno mi se unio u facu i počeo psovati "majku seljačku". Ja nisam imao ni dokumente, a ni pare. Da je zvao muriju, ja bi platio kaznu nije problem. Ja sam ga odgurnuo od sebe i onda je vozač malo smirio situaciju. Odakle njemu pravo da se iživljana na meni? Ja nisam ni A rekao, niti bilo šta što bi njega iznerviralo. Samo sam rekao da nemam ličnu, ni kartu. Reko sam zovi policiju nije problem I tad je seljak poludio. I sad ću da razmislim malo trebam li paltiti... Odgovor je: NE!
-
febo_acm
#383 Re: Desavanje u tramvaju br3
Ja sam bio spreman da platim kaznu kad me murija zapiše. Čak sam i kasnije saznao odakle je taj revizor i onda mi nije padalo na pamet da se ja zbog ljudi iz tog mjesta hodam pješke.
Neću se više raspravljati. Upravu ste. Ujtru ću otići kupiti 100 karti kako bi i ja bio PONOS NACIJE!
Neću se više raspravljati. Upravu ste. Ujtru ću otići kupiti 100 karti kako bi i ja bio PONOS NACIJE!
Last edited by febo_acm on 10/04/2009 23:54, edited 1 time in total.
- xfacktor
#384 Re: Desavanje u tramvaju br3
Revizori i cigani(mislim oni sto prose) sto nam shebase turiste. Isti klinac, druga taktika. Jedva cekaju da nafataju kakvog stranca, nebi li mu maznuli koji eur.
- travar
#385 Re: Desavanje u tramvaju br3
Mene samo jedno zanima:
Šta bî sa djevojkom sa početka priče
-
febo_acm
#386 Re: Desavanje u tramvaju br3
xfacktor wrote:Revizori i cigani(mislim oni sto prose) sto nam shebase turiste. Isti klinac, druga taktika. Jedva cekaju da nafataju kakvog stranca, nebi li mu maznuli koji eur.
Da da! Poznam strance koji ove godine neće doći na SFF zbog reva samo.
-
PeroKosoric
#387 Re: Desavanje u tramvaju br3
Ja!AMD wrote:xfacktor wrote:Revizori i cigani(mislim oni sto prose) sto nam shebase turiste. Isti klinac, druga taktika. Jedva cekaju da nafataju kakvog stranca, nebi li mu maznuli koji eur.
Da da! Poznam strance koji ove godine neće doći na SFF zbog reva samo.
Svi bi dosli, iz Amerika i Evrope, samo se plase da ce ih reva ufatit, jer svi su se navikli sverat.
-
sadeta
#388 Re: Desavanje u tramvaju br3
ma koga je ovdje briga za nju! plati kartu pa cemo ti recitravar wrote:Mene samo jedno zanima:
- hakazvaka
#389 Re: Desavanje u tramvaju br3
prica mi jaran od jarana 
kao vozili se oni tramvajem (bez karte) i prilazi revizor i pita "imas kartu?" a ovaj njemu
"imas ti drzavljanstvo ?"
revizor sandzo neki bio
kao vozili se oni tramvajem (bez karte) i prilazi revizor i pita "imas kartu?" a ovaj njemu
"imas ti drzavljanstvo ?"
revizor sandzo neki bio
-
donBeton
#390 Re: Desavanje u tramvaju br3
Jeste li vi svjesni koliko SVI mi plaćamo taj GRAS bez kupovine karte?
-
PeroKosoric
#391 Re: Desavanje u tramvaju br3
Hajmo u strajk! Svi pjeske!donBeton wrote:Jeste li vi svjesni koliko SVI mi plaćamo taj GRAS bez kupovine karte?
- travar
#392 Re: Desavanje u tramvaju br3
A cura ostala bRez rukesadeta wrote:ma koga je ovdje briga za nju! plati kartu pa cemo ti recitravar wrote:Mene samo jedno zanima:
Šta bî sa djevojkom sa početka priče![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- hakazvaka
#393 Re: Desavanje u tramvaju br3
sto pitas kad znastravar wrote:A cura ostala bRez rukesadeta wrote:ma koga je ovdje briga za nju! plati kartu pa cemo ti recitravar wrote:Mene samo jedno zanima:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
, ali nema veze
![]()
- travar
#394 Re: Desavanje u tramvaju br3
Da tebe nerviramhakazvaka wrote:sto pitas kad znas
-
PeroKosoric
#395 Re: Desavanje u tramvaju br3
Zar nije to po Kuranu?travar wrote:A cura ostala bRez rukesadeta wrote:ma koga je ovdje briga za nju! plati kartu pa cemo ti recitravar wrote:Mene samo jedno zanima:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
, ali nema veze
![]()
- travar
#396 Re: Desavanje u tramvaju br3
Hajd na religiju pa ćemo raspravljati, ali nemoj ovdje života ti, malo fali da se upale 
- hakazvaka
#397 Re: Desavanje u tramvaju br3
znao sam jatravar wrote:Da tebe nerviramhakazvaka wrote:sto pitas kad znas
- travar
#398 Re: Desavanje u tramvaju br3
Pa što pitašhakazvaka wrote:znao sam jatravar wrote:Da tebe nerviramhakazvaka wrote:sto pitas kad znas
-
sadeta
#399 Re: Desavanje u tramvaju br3
PeroKosoric wrote:Zar nije to po Kuranu?travar wrote:A cura ostala bRez rukesadeta wrote:
ma koga je ovdje briga za nju! plati kartu pa cemo ti reci![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
, ali nema veze
![]()
-
PeroKosoric
#400 Re: Desavanje u tramvaju br3
Znaci u redu je kad sadeta kaze.sadeta wrote:PeroKosoric wrote:Zar nije to po Kuranu?travar wrote: A cura ostala bRez ruke![]()
, ali nema veze
![]()
![]()
![]()
![]()
aha jeste, pa su poslije toga reve otisle na kafu i jedan sendvic bez svinjetine u BBI
![]()
![]()
Inace svima drugima -- frke -- ruka.