Mirza Teletovic all about
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- skafiskafsnjak
#376 Re: Mirza Teletovic,trenutno najbolji BiH Kosarkas u Evropi
Samo da pozdravim pametnjakovice koji su govorili da je Mirza za klupe . hahahah.
Brao Mirzaaa !!!!!
Sent from my MT11i using Tapatalk 2
Brao Mirzaaa !!!!!
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#377 Re: Mirza Teletovic,trenutno najbolji BiH Kosarkas u Evropi
Samo lagano
Dok covjek udje u fazon, a ljubomorne duse mogu da ga 
- Comrad
#378 Re: Mirza Teletovic,trenutno najbolji BiH Kosarkas u Evropi
Polako bolan Mirza, odmah odlucuje tekme nije jos ni poceo igrati.

Odlicna partija, dobro je sto mu daju da onoliko sutira, da se stelne do pocetka sezone. Ipak u sezoni ce morati uzimati manje suteva, ali taman dok procenat malo popravi bice to dobro.
Odlicna partija, dobro je sto mu daju da onoliko sutira, da se stelne do pocetka sezone. Ipak u sezoni ce morati uzimati manje suteva, ali taman dok procenat malo popravi bice to dobro.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#379 Re: Mirza Teletovic,trenutno najbolji BiH Kosarkas u Evropi
Valja mu se navici. Ipak je on igrac odluke, ne moze pobjeci od toga.Comrad wrote:Polako bolan Mirza, odmah odlucuje tekme nije jos ni poceo igrati.![]()
- hrastov žižak
#380 Re: Mirza Teletovic,trenutno najbolji BiH Kosarkas u Evropi
pa i jestL00d wrote:Samo da pozdravim pametnjakovice koji su govorili da je Mirza za klupe . hahahah.
Brao Mirzaaa !!!!!
Bravo momčino. Šteta što nisam gledao. Polako ga popušta pritisak kao što sam i predvidio. Vidi se da je pod velikim teretom i da mu je stalo do igranja košarke. Procenti će nastaviti rasti, nadam se. Dok je na terenu bio, statistika kaže da su ostvarili najveću prednost s njim, +11.
- skafiskafsnjak
#381 Re: Mirza Teletovic,trenutno najbolji BiH Kosarkas u Evropi
Komentari su bili tipa, na klupi pa ce se vratiti u Evropu itd.hrastov žižak wrote:pa i jestL00d wrote:Samo da pozdravim pametnjakovice koji su govorili da je Mirza za klupe . hahahah.
Brao Mirzaaa !!!!!
Sent from my MT11i using Tapatalk 2![]()
Bravo momčino. Šteta što nisam gledao. Polako ga popušta pritisak kao što sam i predvidio. Vidi se da je pod velikim teretom i da mu je stalo do igranja košarke. Procenti će nastaviti rasti, nadam se. Dok je na terenu bio, statistika kaže da su ostvarili najveću prednost s njim, +11.
A naravno, ne moze odmah da igra ...ali polako, uzet ce on mjesto u startnoj postavi :=
sugradjanin
- hrastov žižak
#382 Re: Mirza Teletovic,trenutno najbolji BiH Kosarkas u Evropi
neće zauzet mjesto u startnoj. gdje su bili ti komentari? šta izmišljaš?L00d wrote:Komentari su bili tipa, na klupi pa ce se vratiti u Evropu itd.hrastov žižak wrote:pa i jestL00d wrote:Samo da pozdravim pametnjakovice koji su govorili da je Mirza za klupe . hahahah.
Brao Mirzaaa !!!!!
Sent from my MT11i using Tapatalk 2![]()
A naravno, ne moze odmah da igra ...ali polako, uzet ce on mjesto u startnoj postavi :=
sugradjanin
- skafiskafsnjak
#383 Re: Mirza Teletovic,trenutno najbolji BiH Kosarkas u Evropi
Druze, nisam ja rekao da si ti to rekao
Ne znam, ne kopa mi se sad nazad ...
- hrastov žižak
#384 Re: Mirza Teletovic,trenutno najbolji BiH Kosarkas u Evropi
znam da nisi, ali niko to ovdje nije pisaoL00d wrote:Druze, nisam ja rekao da si ti to rekao![]()
- skafiskafsnjak
#385 Re: Mirza Teletovic,trenutno najbolji BiH Kosarkas u Evropi
Ma bilo je komentara da je igrac samo za klupe te ako bude sutirao puno, ode expresno nazad u Caju itd itd.
K'o fol, nije mu ovo Evropa. Citao sam to negdje.... vrlo moguce da je na drugoj temi mozda bilo
Al nek samo dere i zacepi usta pacenicima
K'o fol, nije mu ovo Evropa. Citao sam to negdje.... vrlo moguce da je na drugoj temi mozda bilo
Al nek samo dere i zacepi usta pacenicima
- Comrad
#386 Re: Mirza Teletovic,trenutno najbolji BiH Kosarkas u Evropi
Mi smo poznati po tome da zavidimo jedni drugima, ne svi, ali ima dosta ljudi. Jednostavno takav nam je mentalitet. Isto tako strasno smo nezadovoljni i uvijek hocemo jos.
Tako da se uopste ne treba obazirati na pljuvace, toga ce uvijek biti. Sutra da Mirza osvoji prsten, opet ce bit ljudi koji ce naci nesto da mu se poseru u ceif. Kazem, samo treba lagano ignorisati te likove i oni ce se sami povuci.
I mogao je i portal sta objaviti o Mirzi.
Tako da se uopste ne treba obazirati na pljuvace, toga ce uvijek biti. Sutra da Mirza osvoji prsten, opet ce bit ljudi koji ce naci nesto da mu se poseru u ceif. Kazem, samo treba lagano ignorisati te likove i oni ce se sami povuci.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#387 Re: Mirza Teletovic,trenutno najbolji BiH Kosarkas u Evropi
Eno objavili su 
- novi.dan.nova.nafaka
#388 Re: Mirza Teletovic,trenutno najbolji BiH Kosarkas u Evropi
Comrad wrote:Mi smo poznati po tome da zavidimo jedni drugima, ne svi, ali ima dosta ljudi. Jednostavno takav nam je mentalitet. Isto tako strasno smo nezadovoljni i uvijek hocemo jos.
- Tkd
#389 Re: Mirza Teletovic,trenutno najbolji BiH Kosarkas u Evropi
Dominacija
18 poena, odlično. Nadam se da će imati ovoliko slobode i u regularnom dijelu sezone ipak im nikako nije igrala prva petorka.
18 poena, odlično. Nadam se da će imati ovoliko slobode i u regularnom dijelu sezone ipak im nikako nije igrala prva petorka.
-
Mr. Brightside
#390 Re: Mirza Teletovic,trenutno najbolji BiH Kosarkas u Evropi
the kid knows how to play rekoše 
- Dr. Kuca
#391 Re: Mirza Teletovic,trenutno najbolji BiH Kosarkas u Evropi
Cini se ovaj trener da je pravi general. Gledam neke snimke sa priprema ko da su marinci jebo te

-
miki.ba
#392 Re: Mirza Teletovic,trenutno najbolji BiH Kosarkas u Evropi
Mirza ima potencijal i postat ce sigurno još bolji igrac.
NBA ce od njega napraviti mašinu garantujem.
NBA ce od njega napraviti mašinu garantujem.
- Logovan
#393 Re: Mirza Teletovic,trenutno najbolji BiH Kosarkas u Evropi
Nakon Europe nastavlja dominirati i preko bare.
Realno je za očekivati da će postati još bolji.
GAZI MIRZA, GAZI!
GAZI MIRZA, GAZI!
- hrastov žižak
#394 Re: Mirza Teletovic,trenutno najbolji BiH Kosarkas u Evropi
Comrad wrote:Mi smo poznati po tome da zavidimo jedni drugima, ne svi, ali ima dosta ljudi. Jednostavno takav nam je mentalitet. Isto tako strasno smo nezadovoljni i uvijek hocemo jos.
- duplanula
#395 Re: Mirza Teletovic,trenutno najbolji BiH Kosarkas u Evropi
hrastov žižak wrote:Comrad wrote:Mi smo poznati po tome da zavidimo jedni drugima, ne svi, ali ima dosta ljudi. Jednostavno takav nam je mentalitet. Isto tako strasno smo nezadovoljni i uvijek hocemo jos.
Pa objavili su
- hrastov žižak
#396 Re: Mirza Teletovic,trenutno najbolji BiH Kosarkas u Evropi
najgore što se palac-dolce odnosio na čitav post, ali ne i na konstataciju o objavljivanju portala 
- duplanula
#397 Re: Mirza Teletovic,trenutno najbolji BiH Kosarkas u Evropi
hrastov žižak wrote:najgore što se palac-dolce odnosio na čitav post, ali ne i na konstataciju o objavljivanju portala
Ali slazemo se da mirza ima potencijal, samo mu je brata ona frizura prava redneck!!!
-
Abacija
#398 Re: Mirza Teletovic,trenutno najbolji BiH Kosarkas u Evropi
Kako?! Pa sta je sad ovo sto igraju? Zar nije sezona pocela? Nista ne kontam.Tkd wrote:Dominacija![]()
P.S. Bas mi je drago da ga je tako dobro krenulo. Vidi se da trener ima povjerenja u njega.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#399 Re: Mirza Teletovic,trenutno najbolji BiH Kosarkas u Evropi
Ovo je predsezona. Ilitga prijateljske.Abacija wrote:Kako?! Pa sta je sad ovo sto igraju? Zar nije sezona pocela? Nista ne kontam.Tkd wrote:Dominacija![]()
18 poena, odlično. Nadam se da će imati ovoliko slobode i u regularnom dijelu sezone ipak im nikako nije igrala prva petorka.![]()
P.S. Bas mi je drago da ga je tako dobro krenulo. Vidi se da trener ima povjerenja u njega.
-
Abacija
#400 Re: Mirza Teletovic,trenutno najbolji BiH Kosarkas u Evropi
A ja se obradovao kad sam vidio Netse na 1. mjestu.Tomahawk11 wrote:Ovo je predsezona. Ilitga prijateljske.Abacija wrote:Kako?! Pa sta je sad ovo sto igraju? Zar nije sezona pocela? Nista ne kontam.Tkd wrote:Dominacija![]()
18 poena, odlično. Nadam se da će imati ovoliko slobode i u regularnom dijelu sezone ipak im nikako nije igrala prva petorka.![]()