Marjan Mijajlović (NTV Hayat)

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
rado_vidjen

#376 Re: Marjan Mijajlović (NTV Hayat)

Post by rado_vidjen »

ma sigurno tu ima ljubomore na marjanovu strucnost, popularnost i, naravno, platu

niko nije branio priganici, lipi, bikicu, da se istaknu....ali, kara

nek najure marjana, neka nama priganice, zvanog dzenaza

ili npr. muhamed bikic? pa covjek je do jucer citao san antonio SPURSI! :lol: on moze samo koridu prenosit

onaj podmukli zalizanko je na jaslama FS BiH, jos od vremena jusufa pusine

marjane, odradi te dvije tekme kvala, i bjezi sto dalje
Area_51

#377 Re: Marjan Mijajlović (NTV Hayat)

Post by Area_51 »

Sto banovaste covjeka, dosao da brani stavove nazovi Sportske redkacija Hayata.

Znam tacno, kako se Teftedarija pobunio da mu Srbin govori sta da radi, a on njemu htio davati novinarske zadatke, pa je Marijan rekao da je on potpisao ugovor za nesto drugo, da ne otvaramo. Onda se poznati Teftedarija, manji papak ovdasnji, pobunio kuci da ovaj kao ne izvrsava zadatke, a ocito se malo prepao za svoje mjesto, pomislio da ce ga ovaj zamijeniti, jer se o tome prica. Odakle ovo znam, mahala je cudo.

Tu je jos onaj ostatak komentatora, kojima je ovaj zauzeo mjesto, donio dodatni kvalitet, pa se decki prepali. Trzisna prica, kvalitet je potisnuo nekvalitet pa proradila suplja i naravno, mahala.

Po meni, Teftedarija i njegovi klonovi, mislim po frizuri, ne bi smjeli pobjediti ovdje. Jos me interesuje odakle hrabrost Svrakicima da ih uopce zaposle teftedarijice, pa to sporta nije vidjelo ni na televiziji. Jeste, izvinjenje, kad su gledali filmove Bruce Leea u Prvom maju. :-D
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#378 Re: Marjan Mijajlović (NTV Hayat)

Post by Admir_1984 »

Area_51 wrote:Sto banovaste covjeka, dosao da brani stavove nazovi Sportske redkacija Hayata.

Znam tacno, kako se Teftedarija pobunio da mu Srbin govori sta da radi, a on njemu htio davati novinarske zadatke, pa je Marijan rekao da je on potpisao ugovor za nesto drugo, da ne otvaramo. Onda se poznati Teftedarija, manji papak ovdasnji, pobunio kuci da ovaj kao ne izvrsava zadatke, a ocito se malo prepao za svoje mjesto, pomislio da ce ga ovaj zamijeniti, jer se o tome prica. Odakle ovo znam, mahala je cudo.

Tu je jos onaj ostatak komentatora, kojima je ovaj zauzeo mjesto, donio dodatni kvalitet, pa se decki prepali. Trzisna prica, kvalitet je potisnuo nekvalitet pa proradila suplja i naravno, mahala.

Po meni, Teftedarija i njegovi klonovi, mislim po frizuri, ne bi smjeli pobjediti ovdje. Jos me interesuje odakle hrabrost Svrakicima da ih uopce zaposle teftedarijice, pa to sporta nije vidjelo ni na televiziji. Jeste, izvinjenje, kad su gledali filmove Bruce Leea u Prvom maju. :-D
A ovi su kompetentni vala....
BHCluster

#379 Re: Marjan Mijajlović (NTV Hayat)

Post by BHCluster »

Ovaj covjek nije normalan ali u pozitivnom smislu. Ja sam kontao da kada je on komentator za neku utakmicu pored njega sjedi doktori i mjeri mu tlak/pritisak kako hocete ali iz slika se vidi da je to njemu prirodni talenat sto je super. Samo neka nastavi.
skojotovski

#380 Re: Marjan Mijajlović (NTV Hayat)

Post by skojotovski »

who is fucking teftedarija??? frizurica na dvije vode, koji umislja da je novinar???? fucking tv star????
primitivac s dna kace koji nema drugog argumenta, ako se to uopste moze zvati argumentom, nego igrati na kartu nacionalne pripadnosti!
seide, seide...glava ne sluzi samo za frizuricu! :skoljka:
ultima_palabra

#381 Re: Marjan Mijajlović (NTV Hayat)

Post by ultima_palabra »

Area_51 wrote:Sto banovaste covjeka, dosao da brani stavove nazovi Sportske redkacija Hayata.

Možda jest mahalska, al onaj Teftedarija mi ima onu šupačku facu, kao da bi mogao nešto ovako uraditi :-x Al obično je kod nas tako, gomila panjeva kao Bikići, Priganice, Lipe i slični će se udružiti i istjerati Marjana. A i jest on za veće stvari od MTV (mahalska televizija) Hayat.
BSn

#382 Re: Marjan Mijajlović (NTV Hayat)

Post by BSn »

Teftedarija - najbolji dokaz da je Hayat cista mahalska, neprofesionalna televizija. Ako on moze biti urednik, onda stvarno moze svako.
Delic - tako li se, valjda, nekako zove onaj Teftedarijin pulen. E sto je taj lik smijesan/tragican/iritantan. Pa on ne zna procitati ono sto je sam napisao. Izmuca i isprekida recenicu milion puta, tako da na kraju ni on sam ne zna sta je htio reci.
Bikic - on im je, valjda, najreprezentativniji primjerak, pa su ga ubacili u udarni termin poslije vijesti. Doduse, on brojeva tipa broja 26 cita "dvaessesti"...
Onaj sto prenosi F1 - najbolji primjerak kako neko totalno nestrucan mozde da unisit car gledanja sporta. To sto ne barata podacima i nije najgore. Pa, on uopce ne gleda sta se desava na stazi...

I normalno je da u takvoj sredini Mijajlovic odudara. Pa, covjek zna raditi svoj posao, za razliku od njih. Unistio im je koncept totalno. :D
BHCluster

#383 Re: Marjan Mijajlović (NTV Hayat)

Post by BHCluster »

Nemoj sada da je cila NTV Hayat mahalska samo zato sto ti se nesvidaju jedan ili dva tipa.

P.S.
Urdnica informativnog programa Midheta Kurspahić je BOMBA covjece u oba smisla Inteligencija i Izgled.
BSn

#384 Re: Marjan Mijajlović (NTV Hayat)

Post by BSn »

BHCluster wrote:Nemoj sada da je cila NTV Hayat mahalska samo zato sto ti se nesvidaju jedan ili dva tipa.

P.S.
Urdnica informativnog programa Midheta Kurspahić je BOMBA covjece u oba smisla Inteligencija i Izgled.

Si, si! Njihov Centralni Dnevnik je vise licio na sijelo, nego na informativnu emisiju. Duze su trajali muzicki klipovi koje su pustali, nego li izvjestaji i reportaze. Ne moram ni spominjati to da su presli svaku granicu dobrog ukusa s tim njihovim "muzickim prilozima".
Ali o tome svemu na topicu o Hayatu. Ovdje je rijec o Marjanu i donekle sportskoj redakciji.
skojotovski

#385 Re: Marjan Mijajlović (NTV Hayat)

Post by skojotovski »

BHCluster wrote:Nemoj sada da je cila NTV Hayat mahalska samo zato sto ti se nesvidaju jedan ili dva tipa.

P.S.
upravo tako, cila NTV Hayat je mahala da veca ne moze biti. zalosno je sto su i Midheta i Tomislav Djuric, koji su nekada odudarali kilometrima, poprimili taj smek. ali majmuni iz Sivog doma su ih primorali na takav jedan beznadezan korak... tuga, jad i chemer!
Area_51

#386 Re: Marjan Mijajlović (NTV Hayat)

Post by Area_51 »

Midheta i Tomo su stvarno profesionalci, pogledam redovno vijesti koje one rade. Ovo kazem kao kontrast sportskoj redakciji, koju radi atraktivnosti treba vise da gledamo, a ona nas svojom »profesionalnoscu« podstice da uzmemo daljinski u ruke. Ne bih vise o tme, vec da izrazim podrsku Marijanu, covjeku koji nas je zalijepio za ekrane kad on radi prijenose, priloge bilo sta, a ove druge, okupljene oko »urednika« konzumentski preskacem i gledam nesto drugo. Porbao sam gledati, priznajem, ne ide. Midhetu sam vidio vise puta uzivo, mogu ti reci, televizija je cudo. :-D
BarbaDue

#387 Re: Marjan Mijajlović (NTV Hayat)

Post by BarbaDue »

Vratimo se temi!

Hvala
Admir_1984

#388 Re: Marjan Mijajlović (NTV Hayat)

Post by Admir_1984 »

Marjan Mijajlovic
Debili i kreteni hoce da me oteraju iz Bosne. E pa gospodo, ostajem ja da vam pokazem kako se vodi narod jedne zemlje jer morate prvo malo uciti mishici mali.2 hours ago
Status na fejsbuku :-) :-)
Admir_1984

#389 Re: Marjan Mijajlović (NTV Hayat)

Post by Admir_1984 »

Pretpostavljam da nece, garant je i ovaj status zbog toga stavio
GandalfSivi

#390 Re: Marjan Mijajlović (NTV Hayat)

Post by GandalfSivi »

Bolje da je on ne prenosi. Dovoljno sam nervozan i bez njega, a ako me on jos dodatno nalozi, ode hercika iste sekunde...
The idijot

#391 Re: Marjan Mijajlović (NTV Hayat)

Post by The idijot »

otkud to da Hayar prenosi sutrasnju tekmu ???
Admir_1984

#392 Re: Marjan Mijajlović (NTV Hayat)

Post by Admir_1984 »

The idijot wrote:otkud to da Hayar prenosi sutrasnju tekmu ???
Prenose ali samo za dijasporu, tj samo preko satelita
MaroonBrigade

#393 Re: Marjan Mijajlović (NTV Hayat)

Post by MaroonBrigade »

Komentator ce biti Kerim Priganica. :)

PS. Cini mi se da ce biti snimak na zemaljskoj u 10.
Ne pada mi na pamet

#394 Re: Marjan Mijajlović (NTV Hayat)

Post by Ne pada mi na pamet »

MasaCHusaC wrote:Komentator ce biti Kerim Priganica. :)

PS. Cini mi se da ce biti snimak na zemaljskoj u 10.
Ko ce docekati 10 sati da cuje Gibanicin glasic. Sad mi je krivo sto nemam satelicku.
Admir_1984

#395 Re: Marjan Mijajlović (NTV Hayat)

Post by Admir_1984 »

Jel mu ovo zalizanko zabranio da prenosi i spansku ligu? :x :x
samo malo

#396 Re: Marjan Mijajlović (NTV Hayat)

Post by samo malo »

Cim ovaj prenosi spansku ligu, nesto tu nije cisto.

Marjan je izgleda dobio nogu, onako utiho.
Baltazar_khan

#397 Re: Marjan Mijajlović (NTV Hayat)

Post by Baltazar_khan »

Priganica :x
karanana

#398 Re: Marjan Mijajlović (NTV Hayat)

Post by karanana »

sudeci prema njegovim komentarima na f-booku, ima problema, ali se ne predaje. e sta sad to znaci......ali cudi me, ja sam mislio da je senad iza marjana, s pravom, a ja mislim da je senad jak i utjecajan covjek na hayatu a i sire.
Mahalac

#399 Re: Marjan Mijajlović (NTV Hayat)

Post by Mahalac »

Mozda bi bilo fer saznati sve detalje oko nesporazuma koji Marjan ima sa Hayatom tj (zaista antipaticnim)Teftedarijom, prije nego covjek zauzme neki stav oko svega. Mada bi po meni u ovom slucaju trebala prevagnuti cinjenica da ogromna masa BH navijaca i publike nedvojbeno podrzava Marjana da radi prenose reprezentacije.
Poslovno gledano covjek je zaista magnet i ne razumijem zasto u tom kontekstu uprava Hayata ne rijesi situaciju. Valjda je gledanost najvaznija.
dezurni_ucenik

#400 Re: Marjan Mijajlović (NTV Hayat)

Post by dezurni_ucenik »

SEIDE TEFTEDARIJO(IL KAKO SE VEC PREZIVAS) ..TI SI JEDNA OBICNA SELJACINA,,PAPCINA ,,JADO JADNI KOJI NE MOZE PODNIJETI DA IMA NEKO BOLJI OD NJEGA DA RADI POSAO,..BOLJE BI TI BILO DA IDES KRAVE I KOZE CUVATI....MARJANE TI SI KRALJ NE DAJ DA TE OVI KLOCEVI ZIVCIRAJU............
Locked