"Majstori" parkiranja
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- vjesticanametli
#376 Re: "Majstori" parkiranja
ali ja parkiram fino
a ti ĐŽavle u buĐŽak i stidi se 
- DoradO
#377 Re: "Majstori" parkiranja
...ove zene nam se raspricaju na svakoj temi

- Bullet Tooth Tony
#378 Re: "Majstori" parkiranja
DoradO wrote:...ove zene nam se raspricaju na svakoj temi![]()
-
Hendrix
#379 Re: "Majstori" parkiranja
Ma jest prazan parking ali ko što reče neko par postova prije možda dođe još auta, neće biti prazan vječno. I ne kontam šta je problem smotat između linija ko da mora neki specijalni manevar vršiti.Mr.Lee wrote:
Heh, vjerovatno je bio prazan parking, a kakva je logika bosandžerosa: "Jarane moj, parking prazan što bih ja "mikario" auto u ove linije. Zajebi linije"
Kultura vožnje i način parkiranja je samo još jedan dokaz kakva smo nacija. Npr. ja sam često "smiješan" svojim poznanicima jer svoje auto često parkiram podalje od lokacije gdje trebam doći jer jednostavno znam da u centru grada teško da ću naći mjesta (legalnog).
Muka mi je od našeg naroda, muka... Je li vani bolje što se bar tiče saobraćajne kulture?
- starii
#380 Re: "Majstori" parkiranja

ko kaze ko laze da je Yugo loše auto..evo primjer prakticnosti yuge, kad bi se sa mercedesom mogao ovako uparkirati
- Daphna
#381 Re: "Majstori" parkiranja
Vidim ja poznata mi raskrsnica... Kad ono zelenashica malo u mojim krajevimazelenashica wrote:vidim ovdje kačate "majstore parkiranja"...eto i ja bi danas jednog slučajno uslikanog "majstora vožnje"...nakon oluje i padanja kiše i leda,tip fino mjesto da čeka u koloni kao i mi ostali da fino prođe voz(rampa je spuštena)penje se na trotoar i zaobilazi rampu
cccccc
![]()
Kakav je debil u pitanju vidi se na fotki. Sreća da ga voz nije lupio, jer onda žali Bože mašinovođe
-
zelenashica
#382 Re: "Majstori" parkiranja
nije valjda da smo iz istog krajaDaphna wrote:Vidim ja poznata mi raskrsnica... Kad ono zelenashica malo u mojim krajevimazelenashica wrote:vidim ovdje kačate "majstore parkiranja"...eto i ja bi danas jednog slučajno uslikanog "majstora vožnje"...nakon oluje i padanja kiše i leda,tip fino mjesto da čeka u koloni kao i mi ostali da fino prođe voz(rampa je spuštena)penje se na trotoar i zaobilazi rampu
cccccc
![]()
![]()
![]()
Kakav je debil u pitanju vidi se na fotki. Sreća da ga voz nije lupio, jer onda žali Bože mašinovođe
- Daphna
#383 Re: "Majstori" parkiranja
Sve su prilike da jesmozelenashica wrote:nije valjda da smo iz istog krajaDaphna wrote:Vidim ja poznata mi raskrsnica... Kad ono zelenashica malo u mojim krajevimazelenashica wrote:vidim ovdje kačate "majstore parkiranja"...eto i ja bi danas jednog slučajno uslikanog "majstora vožnje"...nakon oluje i padanja kiše i leda,tip fino mjesto da čeka u koloni kao i mi ostali da fino prođe voz(rampa je spuštena)penje se na trotoar i zaobilazi rampu
cccccc
![]()
![]()
![]()
Kakav je debil u pitanju vidi se na fotki. Sreća da ga voz nije lupio, jer onda žali Bože mašinovođe.......
- Control panel
#384 Re: "Majstori" parkiranja

svi ukoso parkirali ovaj strucnjak ovako.

izgleda da nekim ljudima nje dovoljno im reci da se ne parkira na trotoaru,
nije im dovoljno staviti znak zabrane parkiranja,
nisu dovoljni ni visoki ivicnjaci,
izgleda da bi se sprijecilo parkiranje tamo gdje ne treba treba podici kineski zid.
- sirocco
#385 Re: "Majstori" parkiranja
sta reci nego majstor...samo da mi je znat kako ga je popeo ovdjeControl panel wrote:
izgleda da nekim ljudima nje dovoljno im reci da se ne parkira na trotoaru,
nije im dovoljno staviti znak zabrane parkiranja,
nisu dovoljni ni visoki ivicnjaci,
izgleda da bi se sprijecilo parkiranje tamo gdje ne treba treba podici kineski zid.
- Control panel
#386 Re: "Majstori" parkiranja
valjda je dovoljno visok da preko njih predje. vjerovatno nije dosao preko trotoara usko je.sirocco wrote:sta reci nego majstor...samo da mi je znat kako ga je popeo ovdjes
-
enya
#387 Re: "Majstori" parkiranja
da, ovo je, nazalost, itekako tacno. ja sam nedavno polagala vozacki, a nekoliko dana prije polaganja, intenzivno sam s instruktorom "vjezbala" to paralelo parkiranje. uglavnom, svaki instruktor ima svoj fazon, neko ima neke "slucajne" linije po staklu po kojima se ravnas, neko nesto drugo, ali u biti, to se uci na nacin da polozis vozacki, a ne da zaista naucis. i to nije slucaj samo s paralelnim, za svaki drugi slucaj parkiranja postojale su neke cake. kad sam polozila, upravo sam bila najnesigurnija sto se tice parkiranje. nisam ni sad bogzna kakav majstor, ali se, s obzirom na pocetnicke gafove, nekako snalazim.VR6 wrote:Sounder radilo se prije par godina, ne znam kako je sad. Al i tad se radilo na vrlo glup nacin, uglavnom cunjeve ti stave preblizu, a moras se parkirati iz dva poteza. I umjesto da se realno nauci nesto, uci se samo da bi prosao taj test. Onda sve naucis napamet, npr. prvi cunj ti treba biti poravnat sa zadnjim tockom, vozis u rikverc dok ti se drugi cunj ne poklopi sa brisacem i slicne gluposti. I na kraju znas se uparkirati u to mjesto, al pojma nemas o paralelnom parkiranju. Al bitno je da zadovoljis to glupo pravilo i da imaju vise razlog da te obore, iako ti to nicemu nece sluziti kasnije...
- olensoner
#388 Re: "Majstori" parkiranja
taj Rexton stoji godinama tu kad god prodjem, mozda su taj trotoar uradili pa ga zarobiliControl panel wrote:
- DoradO
#389 Re: "Majstori" parkiranja
- Karabaja
#390 Re: "Majstori" parkiranja
to može biti samo gazda te buregdžinice tu
- DoradO
#391 Re: "Majstori" parkiranja
svaka cast
13. 15. 16. -

- corolla02
- Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
- Horoskop: Gemini
#392 Re: "Majstori" parkiranja
Ma 13 je najbolja!

- holowey
- Bullet Tooth Tony
#394 Re: "Majstori" parkiranja
holowey wrote:
- chuchumbamayumbe
#395 Re: "Majstori" parkiranja
Domaći majstor, ovo mu je omljena lokacija, ili u dječji park, treće opcije nema...

- chuchumbamayumbe
#396 Re: "Majstori" parkiranja
Direktno iz prijateljske i nadasve napredne Švajcarske, pretpostavljam iz Lucerna, dijaspora uzvraća udarac još jednom dokazujući da odijelo i kravata ne čini gospodina!
Naravno, pod pretpostavkom da ovo nije automobil konzulove žene!

Naravno, pod pretpostavkom da ovo nije automobil konzulove žene!

- chuchumbamayumbe
#397 Re: "Majstori" parkiranja
Škafa, ovo-ono...

-
TheGodfather001
#398 Re: "Majstori" parkiranja

"Vozilom" protiv sporta
Svijetli primjer dijaspore:D Samo da mi je vidjeti neku sliku gdje oni ovako parkiraju u Njemackoj (posto je ovaj iz D-a)
-
vnm
#399 Re: "Majstori" parkiranja
nista, skupis raje i na kosarku. ne vjerujem da ce se sta zaliti ako je dovoljno velika "ekipa", a policiju slobodno nek zovne.
- Skyfox
#400 Re: "Majstori" parkiranja
Slavni Mercator parking

seljak je seljak bez obzira koje su mu tablice na autu

seljak je seljak bez obzira koje su mu tablice na autu