reći ću ti nekoliko stvari o toj anketi i o pozivima gledalaca:Pčelica wrote:Velika sramota sto zalazite u neciji privatni zivot...stvarno sramota...Mislim da nije vrijedno s vama raspravljati, jer koliko vidim ovo je ovdje jedna velika mahala, u kojoj je vrijedjanje na prvom mjestu...S ovim cu zavrsiti raspravu. Samo cu napomenuti, da mail-ovi stizu, od strane zadovoljnih roditelja (kako vi kazete), i vidim da je ovdje samo nekolicina vas nezadovoljnih. A pitam se, koliko samo ima roditelja, koji nemaju vremena za forum. Vidjelo se u emisiji na TVSA koji je procenat glasanja bio.
1. prvi gledalc "koji je zvao" (u stvari su njega zvali sa TVSa) i koji je izjavio da je sve ovo napad na direktoricinu "mahramu" je student koji živi u vrtiću u koje ide moje dijete. Kako? pa lijepo. Jednu sobu mu je izdala JU. On tu živi, koristi kuhinju i wc koje koriste djeca. I služi kao noćni čuvar. No, priča tu ne završava. Zbog toga - posteljina naše djece stoji u WC-u!?!?!?!?!? (nedostatak prostora). Pored toga činjenica da posteljina stoji u WC-u je bio jedan od povoda da se premjesti odgajateljica nakon čega su se roditelji pobunili.
2. gledateljka "koja je zvala" (u stvari su nju zvali sa TVSa) i koja je rekla da se organizuje podrška Arziji, bla bla je rodica direktorice i nema dijete u vrtiću.
3. Pitanje koje je postavljeno "da li ste zadovoljni radom JU DS" je tako nejasno. I mi roditelji koji smo se organizirali zadovoljni smo jednim dijelom, koji se odnosi na rad odgajateljica, ali to ne znači da smo slijepi na kriminal.
4. Zašto kao primjer ne uzimate emisiju Mimohod u kojoj su gostovali ministar Safet Kešo i jedan naš predstavnik - a u kojoj je 80% gledalaca izjavilo da su ponašanjem JU DS ugrožena prava roditelja?