''Alo, alo'' zakon serija, mogu je uvijek gledati.
ooooooooooooo Reneeeeeeeeeeeee,
Moderator: _BataZiv_0809
aaa jasta jeDust wrote:Ma sve na stranu ali
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lisn tu mi veri kerfuli, Aj šel sej dis onli vons ....Dust wrote:Ma sve na stranu ali
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Semiramida wrote:Samo ću reći jednu, iako ima nekih stvari koji me baš nerviraju: House M.D.
nekada se emitovala na hrtu u kasnim satima..prvo dosije X pa ona..elSaik wrote:Pričasmo brat i ja jutros o jednoj seriji koju smo ko klinci pratili - X-Faktor Das Unfassbare, i odlučih je skinuti da se ponovno pogleda. Uglavnom, o ovoj se radi Beyond Beliefe. Ne radi se o klasičnom serijskom formatu, već u svakoj epizodi prikaže se po 5 kratkih priča nadnaravnog sadržaja, da bi se na kraju epizode "razotkrilo" da li se u pričama radi o istinitim ili izmišljenim događajima. U Njemačkoj serija ima kultni status.

HIMYM-u opada kvalitet značajno nakon sredine četvrte sezone, dok je BBT sve bolji i bolji. ITC nisam još pogledao. Na spisku mi je.bit101 wrote:
od komedija, definitivo najbolja je How I Met Your Mother, zatim:
The Big Bang Theory
The IT Crowd
ja bbt evo trecu sezonu gledam, ne mogu se odvici, a valja cetvrtu cekatielSaik wrote:HIMYM-u opada kvalitet značajno nakon sredine četvrte sezone, dok je BBT sve bolji i bolji. ITC nisam još pogledao. Na spisku mi je.bit101 wrote:
od komedija, definitivo najbolja je How I Met Your Mother, zatim:
The Big Bang Theory
The IT Crowd

Jel ima neki dobar anime u stilu Death NoteTriple_XXX wrote:Postoje dobre serije, vrlo dobre, vrhunske čak. Eh, jedan korak iznad toga je nešto što je referentni materijal, nešto u odnosu na šta se sve ostalo mjeri. Ovaj sjajni serijal spada u tu kategoriju. Pa neka najavi samoga sebe...
I think it's time to blow this scene; get everybody the stuff together. Okay, 3, 2, 1, let's jam.
Cowboy Bebop
Za 2011 najavljen je Cowboy Bebop Movie, sa Keanu Reevesom u glavnoj ulozi. Ma ubrljaće ga Ameri, nema šanse da neće. Zato na vrijeme pogledajte original.
Linkovi čekaju ovdje.pustopoljina wrote:ima neka serija...uhvatila sam par epizoda prve sezone...
pravo mi se svidjela.
"the tudors"
cini mi se da je u 4 sezone...
ako ko ima link za skidanje,bila bih very happy?
wow!!! HVALA!Triple_XXX wrote:Linkovi čekaju ovdje.pustopoljina wrote:ima neka serija...uhvatila sam par epizoda prve sezone...
pravo mi se svidjela.
"the tudors"
cini mi se da je u 4 sezone...
ako ko ima link za skidanje,bila bih very happy?