nemoj tako, možda su joj se jednostavno probudili majčinski nagoniGospoda Ministarka wrote:... ali zaista ne vidim nikakav smisao kad djevojka nade neko dijete mlade od sebe.
Sto je sad moda da cure se zabavljaju sa starijim "Momcima"
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- kolega
#376 Re: Sto je sad moda da cure se zabavljaju sa starijim "Momcima"
-
englez pobjedio
#377 Re: Sto je sad moda da cure se zabavljaju sa starijim "Momcima"
Ni stariji momci nemaju sta pruziti u Bosni, samo dijasporci pokupise sve, promjenise sve cure dok ne naidju na onu najprivlacniju/najvrijedniju/najidealniju i onda ozene nju i tako dalje.. sto se tice realnosti
. Mislim razumijem zene, svaka ziva zena po svim pravilima trazi nekog ko bi joj mogao pruziti sigurnost materijalnu za buducu djecu i sto je obrazovan i kulturan i sto bi zapad od njega napravio sposobnog covjeka.. Ali nas narod je previse zaostao, pa pola naroda idealizira alzirsko/pakistanski nacin zivota a drugo pola idealizira tita, koji je jedva napravio 2 puta u 40 godina totalitarizma, a nas narod smatra to kao uspijeh... kako ce momci u bosni imati ista pruziti? HEHEHEHEH
:D:D::D:D
Last edited by englez pobjedio on 18/11/2009 20:00, edited 1 time in total.
-
Gospoda Ministarka
#378 Re: Sto je sad moda da cure se zabavljaju sa starijim "Momcima"
.
Last edited by Gospoda Ministarka on 17/01/2012 14:11, edited 1 time in total.
- kolega
#379 Re: Sto je sad moda da cure se zabavljaju sa starijim "Momcima"
ih, dok ti to odgojiš treba vremena a ovako odma' imaš momčića 
- new_jazzWa
#380 Re: Sto je sad moda da cure se zabavljaju sa starijim "Momcima"
moda ili ne, ali ako se njima dvoma svidja i ako im je lijepo - neka i budu zajedno! nije nase da komentarisemo i odredjujemo sta ce ko radit u spavacoj sobi ( ili bilo gdje drugo)
-
Gospoda Ministarka
#381 Re: Sto je sad moda da cure se zabavljaju sa starijim "Momcima"
.
Last edited by Gospoda Ministarka on 17/01/2012 14:34, edited 1 time in total.
- respo
#382 Re: Sto je sad moda da cure se zabavljaju sa starijim "Momcima"
ajde da demantiramo ovu temunew_jazzWa wrote:ko ptica...respo wrote:slobodna?new_jazzWa wrote:Ja samo da zahvalim na svim postovima,vec dugo nisam procitala od prve do posljednje strane i uz to se jos postena ismijala. Pozdrav ... PS "starka")
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#383 Re: Sto je sad moda da cure se zabavljaju sa starijim "Momcima"
samo ti tako nastavi, pa ćeš imati vremena na godišnjem u Banovićima da dobro prostudiraš konkurencijuenglez pobjedio wrote:Ni stariji momci nemaju sta pruziti u Bosni, samo dijasporci pokupise sve, promjenise sve cure dok ne naidju na onu najprivlacniju/najvrijedniju/najidealniju i onda ozene nju i tako dalje.. sto se tice realnosti. Mislim razumijem zene, svaka ziva zena po svim pravilima trazi nekog ko bi joj mogao pruziti sigurnost materijalnu za buducu djecu i sto je obrazovan i kulturan i sto bi zapad od njega napravio sposobnog covjeka.. Ali nas narod je previse zaostao, pa pola naroda idealizira alzirsko/pakistanski nacin zivota a drugo pola idealizira tita, koji je jedva napravio 2 puta u 40 godina totalitarizma, a nas narod smatra to kao uspijeh... kako ce momci u bosni imati ista pruziti? HEHEHEHEH
:D:D::D:D
-
englez pobjedio
#384 Re: Sto je sad moda da cure se zabavljaju sa starijim "Momcima"
ma kakvi, vrijedno je chmolja zajebavati, taman nek banuje sto hiljada adresa }:D
DRUZE TITO MI TI SE KUNEMO :>
http://www.youtube.com/watch?v=H5P_TFqUegU
http://www.youtube.com/watch?v=h3h_20GsTcU
HOP HOP HOP
DRUZE TITO MI TI SE KUNEMO :>
http://www.youtube.com/watch?v=H5P_TFqUegU
http://www.youtube.com/watch?v=h3h_20GsTcU
HOP HOP HOP
- new_jazzWa
#385 Re: Sto je sad moda da cure se zabavljaju sa starijim "Momcima"
ko ptica...
[/quote]
ajde da demantiramo ovu temu
[/quote]
pokusaj ako imas argumenata
ajde da demantiramo ovu temu
- JThomas
#386 Re: Sto je sad moda da cure se zabavljaju sa starijim "Momcima"
e ovo ti je kad neko pokušava propagirati nešto, pa postigne kontraefekat. nema dalje, sve si ubijedio da su momci iz dijaspore (čitaj ti
) pravi izbor 
-
englez pobjedio
#387 Re: Sto je sad moda da cure se zabavljaju sa starijim "Momcima"
sve sto se chmolju ne svidja, jer je moderator, i stoga ako ce sve zivo ocistiti sa foruma sa cim se on ne slaze, kao na primjer kriticizam protiv jugoslavije, bar mu treba dati puno posla, nek se covjek naradi kako treba, valja se preznojiti da bi mozda ili mozda ne zadovoljio egoizamJThomas wrote:e ovo ti je kad neko pokušava propagirati nešto, pa postigne kontraefekat. nema dalje, sve si ubijedio da su momci iz dijaspore (čitaj ti) pravi izbor
ako chmolju valja djevica, meni valja izhebana fufica
Last edited by englez pobjedio on 18/11/2009 23:21, edited 1 time in total.
- Chmoljo
#388 Re: Sto je sad moda da cure se zabavljaju sa starijim "Momcima"
samo ti nastavi... ne bi ti ni Evu zbario paša mojenglez pobjedio wrote:sve sto se chmolju ne svidja, jer je moderator, i stoga ako ce sve zivo ocistiti sa foruma sa cim se on ne slaze, kao na primjer kriticizam protiv jugoslavije, bar mu treba dati puno posla, nek se covjek naradi kako treba, valja se preznojitiJThomas wrote:e ovo ti je kad neko pokušava propagirati nešto, pa postigne kontraefekat. nema dalje, sve si ubijedio da su momci iz dijaspore (čitaj ti) pravi izbor
ako chmolju valja djevica, meni valja izhebana fufica
- JThomas
#389 Re: Sto je sad moda da cure se zabavljaju sa starijim "Momcima"
s takvom pričom nećeš dobiti šansu da pokažeš šta možeš pružiti. zemlja zove dijasporu, we have a problem.
-
englez pobjedio
#390 Re: Sto je sad moda da cure se zabavljaju sa starijim "Momcima"
eh pa eto, nek nisi, ko je god, morate zaraditi znojom svoj egoizam
- Loulou
#391 Re: Sto je sad moda da cure se zabavljaju sa starijim "Momcima"
Gospoda Ministarka wrote:Potpuno razumijem kad djevojka nade nekog starijeg od nje, u njemu ima neki vid podrske psihicke, materijalne, iskusniji u sexu.... ali zaista ne vidim nikakav smisao kad djevojka nade neko dijete mlade od sebe.
Možeš, naravno, ali je naziv za to - predrasuda.Gospoda Ministarka wrote:Nit mogu nit zelim da odredujem ali imam puno pravo da imam i da iznesem svoje misljenje,ne???
Pretpostavka je (valjda) da su oba partnera jedno drugom "neki vid podrske psihicke".
Postoji masa djevojaka kojima nije potreban neko drugi da im da materijalnu potporu. Sposobne da se same za sebe, u tom smislu, pobrinu. Izgradnja partnerskog odnosa je nešto drugo.
To što je muškarac stariji, ne znači nužno da je iskusniji u seksu... A iskustvo je, samo po sebi, relativna stvar.
I zašto bi imalo više smisla to da "muškarac nađe neko dijete mlađe od sebe"?
Možda bi @kolega rekao da su u pitanju "jednostavno probuđeni očinski nagoni"... Ali, to je već pedofilija. Ili čak incest.
- Chmoljo
#392 Re: Sto je sad moda da cure se zabavljaju sa starijim "Momcima"
Loulou wrote:Gospoda Ministarka wrote:Potpuno razumijem kad djevojka nade nekog starijeg od nje, u njemu ima neki vid podrske psihicke, materijalne, iskusniji u sexu.... ali zaista ne vidim nikakav smisao kad djevojka nade neko dijete mlade od sebe.Možeš, naravno, ali je naziv za to - predrasuda.Gospoda Ministarka wrote:Nit mogu nit zelim da odredujem ali imam puno pravo da imam i da iznesem svoje misljenje,ne???
Pretpostavka je (valjda) da su oba partnera jedno drugom "neki vid podrske psihicke".
Postoji masa djevojaka kojima nije potreban neko drugi da im da materijalnu potporu. Sposobne da se same za sebe, u tom smislu, pobrinu. Izgradnja partnerskog odnosa je nešto drugo.
To što je muškarac stariji, ne znači nužno da je iskusniji u seksu... A iskustvo je, samo po sebi, relativna stvar.
I zašto bi imalo više smisla to da "muškarac nađe neko dijete mlađe od sebe"?
Možda bi @kolega rekao da su u pitanju "jednostavno probuđeni očinski nagoni"... Ali, to je već pedofilija. Ili čak incest.
- respo
#393 Re: Sto je sad moda da cure se zabavljaju sa starijim "Momcima"
ajde da demantiramo ovu temunew_jazzWa wrote:ko ptica...
pa da nemam ne bi se javljao
- new_jazzWa
#394 Re: Sto je sad moda da cure se zabavljaju sa starijim "Momcima"
pa da nemam ne bi se javljao
[/quote]
aha,samo pitam ...
aha,samo pitam ...
- kolega
#395 Re: Sto je sad moda da cure se zabavljaju sa starijim "Momcima"
slično ti je i kod mene, ... ja kad vidim neku mlađu 10-ak godina odma' mi se probude roditeljski nagoniGospoda Ministarka wrote:Vidis u pravu si, odmah imas o kome i o cemu da brines a nemoras se udavat ni radat
- kmirsad
#396 Re: Sto je sad moda da cure se zabavljaju sa starijim "Momcima"
pronasat je da podrigne, promjenit joj veš, stavit joj cuclu, podojiti, pustit je da se igra s Kenom...

- kolega
#397 Re: Sto je sad moda da cure se zabavljaju sa starijim "Momcima"
paša, takve ti ne puštaju same da hodaju, ... ja sam mislio na malo stariji uzrast

- kolega
#398 Re: Sto je sad moda da cure se zabavljaju sa starijim "Momcima"
malkice više, ... čisto da bi ispoštovali razliku od nekih 10-ak godina spomenutihAura Perez wrote:12?kolega wrote:paša, takve ti ne puštaju same da hodaju, ... ja sam mislio na malo stariji uzrast![]()