M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Topla voda

#376 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...

Post by Topla voda »

haj kad je vec mahalanje ...jel ima kakve veze malco sa sukobom gasi /ramiz?
Djokej

#377 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...

Post by Djokej »

mima wrote:
black wrote:Image

Image

pa sto se fino ne pozovu svi sluzbenici Cipsa na podrruciju opstine centar i fino ne provjeri regularnost njihovog posla.. ne bi bilo ovoliko kriminalaca da im ne pomaze neko "odozgo" kao npr. taj Saja i Bakir Izetbegovic.....

sorry
Djokej

#379 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...

Post by Djokej »

ne znam zna li neko da je poslije rata ministar Dahic u Danima napravio listu od 17 kriminalaca koji su zajedno napravili preko 170 krivicnih djela. Dahic je dobio otkaz nakon kratkog vremena a cifra od 17 je narasla na 1017.Ispade Gasi nas branio hahaha...
amrica

#380 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...

Post by amrica »

Danas sam, čitajući Oslobođenje, spoznala da sam KLOŠAR, kao i većina forumaša. Ko još nije, postaće. čim završi fakultet i dobije posao.

Image
sarajevo63

#381 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...

Post by sarajevo63 »

Lijek je: čitaj Avaz, dušo :)
popajic

#382 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...

Post by popajic »

@Amrica
Eh,Amrice,od koga je receno ne moze ni da vrijedja.
Jos kad bi imali petlje i volje da kazemo :Klosari BiH,ujedinite se - ko zna sta bi sve mogli promijeniti !?
Do tad- valja nam klosarit.
amrica

#383 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...

Post by amrica »

"Nisam klosar da radim za platu!"

Sta cu, radim za platu, klosar sam, i tim se dicim. :lol: :lol:

Mada klosari obicno zive ispod mostova u kartonskim kutijama, bar je tako (bilo) u Parizu i slicnim klosarskim mjestima :D :D :D A ne posjeduju kvartove u centru grada.
homo_sapiens

#384 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...

Post by homo_sapiens »

amrica wrote:"Nisam klosar da radim za platu!"

Sta cu, radim za platu, klosar sam, i tim se dicim. :lol: :lol:

Mada klosari obicno zive ispod mostova u kartonskim kutijama, bar je tako (bilo) u Parizu i slicnim klosarskim mjestima :D :D :D A ne posjeduju kvartove u centru grada.
@amrice, tamo su francuski (pariski) klosari. Ovdje su ipak bosanski (sarajevski) klosari, ovi imaju vjekovnu tradiciju, i razlikuju se od ostalih, bjelosvjetskih, klosara :D A i uvezani su ....
Asana

#385 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...

Post by Asana »

mima wrote:Sorry...ali ne mgu da odolim. Evo danima se pise o Gasiju........Sta mislite hoce li uopste bit osudjen?
Ako i bude osudjen - obrisace presudom guzu.... kao i I.B. Celo koji slobodno seta ...
vee-jay

#386 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...

Post by vee-jay »

jedan od mogucih scenaria: bit ce oslobodjen a nakon toga ga guta mrak (citaj Bakir :D )
Vares City

#387 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...

Post by Vares City »

vee-jay wrote:jedan od mogucih scenaria: bit ce oslobodjen a nakon toga ga guta mrak (citaj Bakir :D )
E ovaj put mu je prvo u prdekanu,pa onda mrak guta tog' i tog',...
nadam se da nece biti jedini,..cujem sprema se pravi "RAT" Albanske i "nase"mafije!!!!
Uskoro krvi do koljena,...dabogda se svi porokali do jednoga,...sto prije to bolje :bih:
"Teniseri" :D
mesihtrko

#388 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...

Post by mesihtrko »

Nema šta čovjek da kaže za ove riječi koje Šaja izgovori.
Pitam se kad ovakve riječi izgovori "vjernik" kakvi su nam onda nevjernici.
Slušao sam i intervju na TV ALFA .Čini mi se da su ga ovi sa "alfe " doveli više da ga operu nego li da osude takav čin.
Nije mi samo jasno što je toliko uporan da okupa i Bakira.
Znate li v?
nagib nizbrdica

#389 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...

Post by nagib nizbrdica »

mesihtrko wrote:Nema šta čovjek da kaže za ove riječi koje Šaja izgovori.
Pitam se kad ovakve riječi izgovori "vjernik" kakvi su nam onda nevjernici.
Slušao sam i intervju na TV ALFA .Čini mi se da su ga ovi sa "alfe " doveli više da ga operu nego li da osude takav čin.
Nije mi samo jasno što je toliko uporan da okupa i Bakira.
Znate li v?
pa alfu drzi novinar "radoncic" zato se i peru preko nje :D
Topla voda

#390 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...

Post by Topla voda »

al je saja lud ko struja...sta ti je bona ..haj me jos 10 puta to isto pitaj...

..ne znam sto ga ne upita na gasijevo...."znam da te boli glava ima 10 godina"...neko pitanje kao ...izgleda da se znate 10 i vise godina,a ne samo da ste se par puta sreli na ulici?

a vidjeh neki komentar na yt...kao da je sejla jugo zena od zijada turkovica ,na kojeg su u vise navrata pucali keljmendijevi ljudi
a i ona eksplozija na trgu,neke optuzbe za terorizam i te stvari....i ono ubistvo kod zice u novom gradu
a sjecam se da je bilo nesto kao da je kukan, keljmendijev covjek , pucao na denisa stojnica koji je turkovicev bodyguard.

da ne gazi ona saju zato sto su albanci u konfliktu s njenim covjekom,a saja je kao u vezi s albancima?
zrikavac48

#391 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...

Post by zrikavac48 »

Skoknuh malo do ove teme, pa da nesto priupitam. Nisu li te dvije osobe u djamiji u prvom safu? Moglo bi s o tome jos stosta kazati.
Hodidjed

#392 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...

Post by Hodidjed »

missko wrote:Fuj fuj i fuj. Iz onako smrdnjivih usta jos smrdljivije rjeci , malo su cetnici posla odradili trebalo nas je bar jos ovoliko pobit.
Povraca mi se, gadi mi se Bosna sad i moja kuca i sve
Tacno tako.
Bosna je zasluzila da se rasturi do temelja, da ne postoji vise kad ovakva stoka vodi u njoj glavnu rijec.
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#393 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...

Post by mIRCerka »

zrikavac48 wrote:Skoknuh malo do ove teme, pa da nesto priupitam. Nisu li te dvije osobe u djamiji u prvom safu? Moglo bi s o tome jos stosta kazati.
pomeni dzamiju jos jednom, letices ko zemlja zrak raketa kunem ti se svojom Pionirskom knjizicom!!!
SVAKU TEMU OKRENETE NA NACIONALISTICKO PREPUCAVANJE! DOSTA! NEMA DALJE!
zrikavac48

#394 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...

Post by zrikavac48 »

mIRCerka wrote:
zrikavac48 wrote:Skoknuh malo do ove teme, pa da nesto priupitam. Nisu li te dvije osobe u djamiji u prvom safu? Moglo bi s o tome jos stosta kazati.
pomeni dzamiju jos jednom, letices ko zemlja zrak raketa kunem ti se svojom Pionirskom knjizicom!!!
Ovom prilikom uopce nije rijec o nacionalizmu, nego o ljudima koji se izdaju kao vijernici, a koliko znam da svaka religija osudjuje nasilje.
xfacktor

#395 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...

Post by xfacktor »

Malo o Šaji.
Davno nekad.. Prva veca prevara mu je bila kad je svog punca prevario za 60000dm i onda kupio sokove negdje u banja luci i prodo u Cgori. Nakon toga pocinje da radi za SDA i vara sve. I Srbe, Muslimane itd. Na nekom skupu SDA u Foci je digo lovu od SDA, a u organizaciji tog skupa ulozilo je mnogo raje pare.
Sta hocu da kazem da me nimalo ne cudi privitivizam doticne osobe. Ljudi budite svjesni da je to osoba koja je ..ako vec vjeruje od boga.. dobila dar samo za jednu stvar > za prevaru. On ima hiljadu lica, i da bi izasli na kraj sa takvom osobom, vjerujte mi, izadzite u startu jer taj na kraju ce vazda izaci kao paralija.
Covjek ima dara za prevare, ali to je jedino sto i zna raditi... varati. PREVARANT
Hodidjed

#396 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...

Post by Hodidjed »

zrikavac48 wrote:
mIRCerka wrote:
Ovom prilikom uopce nije rijec o nacionalizmu, nego o ljudima koji se izdaju kao vijernici, a koliko znam da svaka religija osudjuje nasilje.
Znam na sta aludiras. Hoces da kazes da im vjera sluzi kao paravan za njihove zle namjere.
Znam.
Zato se sklanjam od vjernika. Ne vjerujem ni jednom.
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#397 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...

Post by mIRCerka »

zrikavac48 wrote:
mIRCerka wrote:
Ko i kako u Boga vjeruje, to je njihova privatna stvar, i trebala bi ostati izmedju njih i Boga.
Sve ostalo je nacionalizam sakriven pod krinkom "religije". A upamti jednu stvar - NOVAC nema konfesiju.
nedim01

#398 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...

Post by nedim01 »

uvjek dobar gost wrote:Mrvica je ono što smo spoznali zahvaljujući Baketu, mrvica je ono što smo spoznali zahvaljujući generalu Haliloviću.. koliko toga mi još ne znamo.. koliko toga i koliko čega...???

Sve u svemu i ova mrvica je dovoljna onome ko želi da sebi prizna.... da su političko - vjerske elite uvezane sa podzemljem i da su u veoma prisnim odnosima... te da svakako utiču na naš život nasušni...

A Vi narode strpljenja i sabura... nagrada čeka na onom svijetu.. dok oni kradu i otimaju... odnose i grade velelepna zdanja žirom BiH...

o cemu pricas u vezi generala Halilovica? to ti njega nesto povezujes sa kriminalom? ako je tako srami se.
zlatiborka

#399 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...

Post by zlatiborka »

nedim01 wrote:
uvjek dobar gost wrote:Mrvica je ono što smo spoznali zahvaljujući Baketu, mrvica je ono što smo spoznali zahvaljujući generalu Haliloviću.. koliko toga mi još ne znamo.. koliko toga i koliko čega...???

Sve u svemu i ova mrvica je dovoljna onome ko želi da sebi prizna.... da su političko - vjerske elite uvezane sa podzemljem i da su u veoma prisnim odnosima... te da svakako utiču na naš život nasušni...

A Vi narode strpljenja i sabura... nagrada čeka na onom svijetu.. dok oni kradu i otimaju... odnose i grade velelepna zdanja žirom BiH...

o cemu pricas u vezi generala Halilovica? to ti njega nesto povezujes sa kriminalom? ako je tako srami se.
Ohladi malo, nisi dobro procitao sta UDG pise, citaj jos jednom i ne hiti sa kudjenjem prije nego shvatis sta je forumas rekao..... :x :x
Ponekad s'proljeca

#400 Re: M. Ali Gasi, snimci tel. razgovora...

Post by Ponekad s'proljeca »

ma sva ta politicka bratija je bila ranije i zatvorska bratija, zato i pomzau i kriju jedne druge da ne bi poceli da se otkucavaju ko je koga u zatvoru karao!!!!!
Post Reply