http://www.NikolinaPisek.info
OPERACIJA TRIJUMF
Moderator: _BataZiv_0809
-
lavv
#377 Re: OPERACIJA TRIJUMF
Dosla Mica u Rajvosa? O karanana sta ćes sad
)))?
KIA wrote:Sad ce Pici i Karanana da se samoubiju ako su to propustilimIRCerka wrote:KARANANAAAAAA ENO MILI PILI NA CARSIJIIIIIIIIIIIIIII
- karanana
#378 Re: OPERACIJA TRIJUMF
e presto sam pratiti ovu temu a i show otkad je izasla.
jeli istina da je stigla u sarajevo? kad je ovo stigla, nisam otvaro temu? jeli jos tu? koji joj je plan i program?
jeli istina da je stigla u sarajevo? kad je ovo stigla, nisam otvaro temu? jeli jos tu? koji joj je plan i program?
- Skyfox
#379 Re: OPERACIJA TRIJUMF
kad to nisam upratio oko cega ju je podhebao???Lauryn Hill wrote:...Zao mi sto ga Sonja nije spucala kad joj se pruzala sansa...sto ne znaci da joj se nece opet ukazati jos jedna prilika da ga finally, i za sviju nas (koje on nervira) nakautira!!!
-
lavv
#380 Re: OPERACIJA TRIJUMF
Ja sam cula da si ti u ozbiljnoj vezi!karanana wrote:e presto sam pratiti ovu temu a i show otkad je izasla.
- karanana
#381 Re: OPERACIJA TRIJUMF
s milicom? nisam jos, to su glasine. ali nadam se da ce mi prvi korak ka tome biti upoznavanje sa njom.lavv wrote:Ja sam cula da si ti u ozbiljnoj vezi!karanana wrote:e presto sam pratiti ovu temu a i show otkad je izasla.
- Lauryn Hill
#382 Re: OPERACIJA TRIJUMF
Skyfox wrote:kad to nisam upratio oko cega ju je podhebao???Lauryn Hill wrote:...Zao mi sto ga Sonja nije spucala kad joj se pruzala sansa...sto ne znaci da joj se nece opet ukazati jos jedna prilika da ga finally, i za sviju nas (koje on nervira) nakautira!!!
IDIOT!!!!!!!!!!!!!!!!
Drago mi je sto je kaznjen (dobro, oboje su kaznjeni) i sto nije otisao na "zurku"
- Lauryn Hill
#383 Re: OPERACIJA TRIJUMF
Ma, kakav nas bosancero (ulizica)... nema on m*** da Danijela udari. A i da dodje do toga da se pobiju, mislim da bi ga Danijel pojeo!Qler wrote:ja ne pratim bas ovu operacijuali sto sam upratio ovaj danijel moli za batine, a nesto kontam ili ce ga nas bosnjo ili splicanin prebiti... kao da sam vidio da je nesto rekao splicaninu i da mu je ovaj rekao da se ne zajebava i danijel usuti ko peder (kao sto jeste)
![]()
i primjetio sam da ga maca podjebava kad god stignena gali mu rece jel to pricas sa deckom
tako nekako
Mislim da splicanin sebi ne bi dozvolio da ga Danijel isprovocira do te mjere da bi on fizicki "nasrnu" na njega.
...Ja mislim da se Danijel najvise (uslovno receno) bojao Nikole Paunovica
Ma, ja se kladim na Vukasina ili Sonju! (Steta, jedno od njih dvoje ce ispasti u ponedjeljak
However, ima da Danijel dobije po nosu, sooner or later
Ali opet, for some reason, meni ga je zao. Onako jadnicak sam, neshvacen... nekad mi dodje da ga jednostavno zadrlim i kazem: everything's gon' b a'ight!!!
-
lahor
#384 Re: OPERACIJA TRIJUMF
stochar wrote:kaze Maca onom liku iz Zavidovica nakon nastupa:
- nesto si mi sladak veceras, licis mi na koalu.
ovaj ga cudno gleda i smjeska se. kaze maca:
- Znas li sta je koala?
- ne znam... (i dalje blentavi smjesak na licu)
- e pa isti si koala...
Lik iz Zavidovica.....?????? Na koga mislis...?
- Skyfox
#385 Re: OPERACIJA TRIJUMF
babaja ba
- Krigla_Sa
#386 Re: OPERACIJA TRIJUMF
Ma FUUUJ, ne pamtim kad mi se neko gadio kao sto mi se on gadi.KIA wrote:Danijel genijeKrigla_Sa wrote:http://www.youtube.com/watch?v=s2Ni-QJ- ... re=related
Joj ljudi kako bi volio ovog danijela razbiti, razbio bi ga ko zvecku. Debilcina odvratna
Debilko hoce da se svi njemu prilagode, treba debilka dobro izmarisat' .
Mene kad bi onako sabahile izazivao i glumio sat, nebi se mogao suzdrzati da ga ne uhvatim za brnjicu, brnjo odvratni.
Last edited by Krigla_Sa on 19/12/2008 22:18, edited 1 time in total.
- Skyfox
#387 Re: OPERACIJA TRIJUMF
koji jadLauryn Hill wrote:Skyfox wrote:kad to nisam upratio oko cega ju je podhebao???Lauryn Hill wrote:...Zao mi sto ga Sonja nije spucala kad joj se pruzala sansa...sto ne znaci da joj se nece opet ukazati jos jedna prilika da ga finally, i za sviju nas (koje on nervira) nakautira!!!
IDIOT!!!!!!!!!!!!!!!!
Drago mi je sto je kaznjen (dobro, oboje su kaznjeni) i sto nije otisao na "zurku"
- KIA
#388 Re: OPERACIJA TRIJUMF
Danijel i Babajic su najbolje drugarice na akademijiLauryn Hill wrote:Ma, kakav nas bosancero (ulizica)... nema on m*** da Danijela udari. A i da dodje do toga da se pobiju, mislim da bi ga Danijel pojeo!Qler wrote:ja ne pratim bas ovu operacijuali sto sam upratio ovaj danijel moli za batine, a nesto kontam ili ce ga nas bosnjo ili splicanin prebiti... kao da sam vidio da je nesto rekao splicaninu i da mu je ovaj rekao da se ne zajebava i danijel usuti ko peder (kao sto jeste)
![]()
i primjetio sam da ga maca podjebava kad god stignena gali mu rece jel to pricas sa deckom
tako nekako
Nas bosancero je infantilan... to me nervira kod njega.
Mislim da splicanin sebi ne bi dozvolio da ga Danijel isprovocira do te mjere da bi on fizicki "nasrnu" na njega.
...Ja mislim da se Danijel najvise (uslovno receno) bojao Nikole Paunovica![]()
Ma, ja se kladim na Vukasina ili Sonju! (Steta, jedno od njih dvoje ce ispasti u ponedjeljak)
However, ima da Danijel dobije po nosu, sooner or later![]()
Ali opet, for some reason, meni ga je zao. Onako jadnicak sam, neshvacen... nekad mi dodje da ga jednostavno zadrlim i kazem: everything's gon' b a'ight!!!![]()
- Lauryn Hill
#389 Re: OPERACIJA TRIJUMF
Hm,...Danijel je "BFF"sa Adnanom zato sto zna da ga niko drugi ne podnosi.
Adnan Danijelu prica iza ledja, i nakon svih ogovaranja mu se ulizuje! Ma, please... koji su to licimjeri - oboica
Adnan Danijelu prica iza ledja, i nakon svih ogovaranja mu se ulizuje! Ma, please... koji su to licimjeri - oboica
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#390 Re: OPERACIJA TRIJUMF
ma kako ne rekoste u kojoj čevabđžiniciKIA wrote:Sad ce Pici i Karanana da se samoubiju ako su to propustilimIRCerka wrote:KARANANAAAAAA ENO MILI PILI NA CARSIJIIIIIIIIIIIIIII
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#391 Re: OPERACIJA TRIJUMF
sada bili na TVSA
MILIIIIPIIILIIIIII !!!!!! odose na chevape pa u provod djjeeeeeee ce bitiii.....častim pivarommmm
MILIPILI AJLAVJUUUU !!!!!!!!! 
- Nigella
#392 Re: OPERACIJA TRIJUMF
Jos malo pa gotovo
, ionako su postali dosadni, sto ih je manje oni sve dosadniji ccc.... navijam da Igor Cukrov pali za Dalmaciju ho ho ho
- Šibicar
#393 Re: OPERACIJA TRIJUMF
Adnan je seljačina,mozak mu je ko kliker,koeficijent inteligencije mu nije veći od tjelesne temperature,neodgojen je i mamina maza koja plače ko čkapi,ne zna engleski a prijavio se za muzički šou
,odron je seoski ne zna sastaviti rečenicu bez psovke i to najvulgarnije,lik je odvratan kao i cijeli šou.Kad nam onakvi predstavljaju državu nije ni čudo što nas zovu glupi Bosanci...fuj
- KIA
#394 Re: OPERACIJA TRIJUMF
Šibicar wrote:Adnan je seljačina,mozak mu je ko kliker,koeficijent inteligencije mu nije veći od tjelesne temperature,neodgojen je i mamina maza koja plače ko čkapi,ne zna engleski a prijavio se za muzički šou,odron je seoski ne zna sastaviti rečenicu bez psovke i to najvulgarnije,lik je odvratan kao i cijeli šou.Kad nam onakvi predstavljaju državu nije ni čudo što nas zovu glupi Bosanci...fuj
Jes da je meni Danijel mnogo simpatican sa svojim ego tripovima , ali .... hocete da se menjamo ?
btw, slazem se sa svim sto si napisao za Adnana , ali daleko od toga da predstavlja bilo koju zemlju , predstavlja samog sebe , nevaspitanog i priglupog ...
- belafonte
#395 Re: OPERACIJA TRIJUMF
Potpis veliki, pravo olicenje 80 % naseg "gradjanstva", nazalost on je pravi predstavnik naseg narodaŠibicar wrote:Adnan je seljačina,mozak mu je ko kliker,koeficijent inteligencije mu nije veći od tjelesne temperature,neodgojen je i mamina maza koja plače ko čkapi,ne zna engleski a prijavio se za muzički šou,odron je seoski ne zna sastaviti rečenicu bez psovke i to najvulgarnije,lik je odvratan kao i cijeli šou.Kad nam onakvi predstavljaju državu nije ni čudo što nas zovu glupi Bosanci...fuj
- belafonte
#396 Re: OPERACIJA TRIJUMF
Potpis veliki, pravo olicenje 80 % naseg "gradjanstva", nazalost on je pravi predstavnik naseg narodaŠibicar wrote:Adnan je seljačina,mozak mu je ko kliker,koeficijent inteligencije mu nije veći od tjelesne temperature,neodgojen je i mamina maza koja plače ko čkapi,ne zna engleski a prijavio se za muzički šou,odron je seoski ne zna sastaviti rečenicu bez psovke i to najvulgarnije,lik je odvratan kao i cijeli šou.Kad nam onakvi predstavljaju državu nije ni čudo što nas zovu glupi Bosanci...fuj
Jos kad opsova Boga, uhh kako bi ga sa zemljom sastavio, jos je uzasniji razlog zbog kojeg je to napravio klocina, nije vjezbo pjesmu citavu heftu i on bi u 5 minuta to da savlada, upravo se tako 80% naroda ponasa, jebo rad, trud daj nesto da se na brzinu sklepa.
- Kurent
#397 Re: OPERACIJA TRIJUMF
belafonte wrote:Potpis veliki, pravo olicenje 80 % naseg "gradjanstva", nazalost on je pravi predstavnik naseg narodaŠibicar wrote:Adnan je seljačina,mozak mu je ko kliker,koeficijent inteligencije mu nije veći od tjelesne temperature,neodgojen je i mamina maza koja plače ko čkapi,ne zna engleski a prijavio se za muzički šou,odron je seoski ne zna sastaviti rečenicu bez psovke i to najvulgarnije,lik je odvratan kao i cijeli šou.Kad nam onakvi predstavljaju državu nije ni čudo što nas zovu glupi Bosanci...fuj
Jos kad opsova Boga, uhh kako bi ga sa zemljom sastavio, jos je uzasniji razlog zbog kojeg je to napravio klocina, nije vjezbo pjesmu citavu heftu i on bi u 5 minuta to da savlada, upravo se tako 80% naroda ponasa, jebo rad, trud daj nesto da se na brzinu sklepa.
Ja sam sa Adnanon isao u srednju skolu
Zapravo je zavrsio samo jedan razred i pao je iz skoro svih premeta tako da nije bilo sanse da nastavi bilo kakvo skolovanje dalje. Sramota je kakvi nas propaliteti predstavljaju. Ono sto ja znam, koliko sam to uspio da propratim je to da je Adnan jako dobar na tom showu kakav je u stvarnom zivotu
Kao sto neko negdje rece, zbog ovakvih poput Adnana slusam cijeli zivot viceve o glupim bosancima.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#398 Re: OPERACIJA TRIJUMF
Maca i adnan...slika i prilika kako nas ostatak svijeta vidi...Kurent wrote:belafonte wrote:Potpis veliki, pravo olicenje 80 % naseg "gradjanstva", nazalost on je pravi predstavnik naseg narodaŠibicar wrote:Adnan je seljačina,mozak mu je ko kliker,koeficijent inteligencije mu nije veći od tjelesne temperature,neodgojen je i mamina maza koja plače ko čkapi,ne zna engleski a prijavio se za muzički šou,odron je seoski ne zna sastaviti rečenicu bez psovke i to najvulgarnije,lik je odvratan kao i cijeli šou.Kad nam onakvi predstavljaju državu nije ni čudo što nas zovu glupi Bosanci...fuj
Ja sam sa Adnanon isao u srednju skolu![]()
Zapravo je zavrsio samo jedan razred i pao je iz skoro svih premeta tako da nije bilo sanse da nastavi bilo kakvo skolovanje dalje. Sramota je kakvi nas propaliteti predstavljaju. Ono sto ja znam, koliko sam to uspio da propratim je to da je Adnan jako dobar na tom showu kakav je u stvarnom zivotu![]()
Kao sto neko negdje rece, zbog ovakvih poput Adnana slusam cijeli zivot viceve o glupim bosancima.
- karanana
#399 Re: OPERACIJA TRIJUMF
mene tamo niko ne predstavlja i neka je to svima jasno. ovo nije olimpijada, nije svjetsko ni evropsko prvenstvo niti je ovaj seljober biran popularnim glasovima sviju nas. ovo je jedno djecije regionalno takmicenje, gdje djeca donesu par zastavica i misle da navijaju na svjetskom prvenstvu. i zaboli me neka stvar i da pobjedi, pobjedjuje za svoju korist. prema tome ne znam ko ga je imenovao za predstavnika svih bosanaca i hercegovaca, ja se nadam da ce ispasti pa nek karijeru nastavi u zivinicama sa svojim puno poznatijim i uspjesnijim rodjacima bracom babajic.
-
FaceOff
#400 Re: OPERACIJA TRIJUMF
Uopšte OT nisam shvatio kao neko takmičenje zemalja, već pojedinaca.
Adnan mi je uvijek bio među slabijim, a nakon onakvog ponašanja pokazao se kao dno dna.
Ne znam stvarno gdje njega nađoše samo. Pa imamo mi školovanih muzičara kojima treba samo odskočna daska da nešto urade. Jasmina je bila na tom putu, ali je ona prokockala svoju šansu. Žao mi je što je onako sve ispalo!
Adnan mi je uvijek bio među slabijim, a nakon onakvog ponašanja pokazao se kao dno dna.
Ne znam stvarno gdje njega nađoše samo. Pa imamo mi školovanih muzičara kojima treba samo odskočna daska da nešto urade. Jasmina je bila na tom putu, ali je ona prokockala svoju šansu. Žao mi je što je onako sve ispalo!