HŠK Zrinjski Mostar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Zrinjski-Mostar
#376 Re: HŠK Zrinjski Mostar
Odradili smo i utakmicu sa Željom,i može se zaključiti da igramo odlično...Lopta se dodaje na prvu i nema zadržavanja...Ganci su potpisali, ali najvjerovatnije neće moći riješiti papire do Slovana...A za Dragičevića nezna se još ništa, iako imamo već takav tip igrača (sidraš)...
Nadam se da ćemo igrati ovako i protiv Slovana... Ništa nije nemoguće, pa da se izbaci i taj Slovan...
MI VJERUJEMO
Nadam se da ćemo igrati ovako i protiv Slovana... Ništa nije nemoguće, pa da se izbaci i taj Slovan...
MI VJERUJEMO
- Charuga
- Globalni moderator
#377 Re: HŠK Zrinjski Mostar
Nemoj onu igru Zelje uzimati ozbiljno. To je ipak bila utakmica nakon samo par dana od pocetka priprema i sa dosta novih igraca u ekipi. Znaci totalna ne uigranost.Zrinjski-Mostar wrote:Odradili smo i utakmicu sa Željom,i može se zaključiti da igramo odlično...Lopta se dodaje na prvu i nema zadržavanja...Ganci su potpisali, ali najvjerovatnije neće moći riješiti papire do Slovana...A za Dragičevića nezna se još ništa, iako imamo već takav tip igrača (sidraš)...
MI VJERUJEMO
Puno srece protiv Slovana!!
-
zoka213
#378 Re: HŠK Zrinjski Mostar
Kako god Slovan je apsolutni favorit. Ipak njihov budžet je koliko kažu otprilike 10 miliona eura. Znači ko cijela naša premijer liga a i to je optimistično. Međutim druga strana medalje je i da je i Braga lani a i sada ima budžet dva puta veći i od Slovana pa se dobro namučila dok je izbacila Zrinjski. Što se igračkog stanja tiče pojačanja iz Gane su potpisala ali neće igrati zbog spore papirologije. I bogme debelo su plaćeni za naše uvjete, za novce koji su dobili garatntiram tri ponajbolja igrač iz naše lige su se mogla dovesti. Nadam se da će opravdati uloženo a Jović kaže da je siguran da će do početka prvenstva doći još dva vrlo bitna i kavlitetna pojačanja.
-
Art-Vandaley
#379 Re: HŠK Zrinjski Mostar
da je pravde ovaj tim bi uefa trebala zauvijek ukinuti zbog fasisticke proslosti i bliskosti sa rezimima cije su vodje bili hitler, pavelic i musolini!
-
delightful
#380 Re: HŠK Zrinjski Mostar
na drugoj temi vec imas opomenu, tako da sada slijedi ban.
-
Art-Vandaley
#381 Re: HŠK Zrinjski Mostar
ja samo kazem istinu ako se za istinu ban daje onda stvarno ne znam...
a i ovako vam ovaj forum u zadnje vrijeme ne valja nesto ne mozes poruke ostaviti od silnih erora pa nece biti neka steta...
a i ovako vam ovaj forum u zadnje vrijeme ne valja nesto ne mozes poruke ostaviti od silnih erora pa nece biti neka steta...
- ARmAn1i
#382 Re: HŠK Zrinjski Mostar
e prijatelju ja sam iz SA i ja se ne bi sa tobom slozio.. da je ikakve pravde ovaj klub bi uzeo 2-3 titule za redom pa mozda i kup u isto vrijeme..ali jbg tako je kako je.Art-Vandaley wrote:da je pravde ovaj tim bi uefa trebala zauvijek ukinuti zbog fasisticke proslosti i bliskosti sa rezimima cije su vodje bili hitler, pavelic i musolini!
dok tih fasistickih i nacistickih klubova imas i po eu, lazio i st. pauli (mozda i najgori)..
uglavnom, da je pravde i uzimanja tih titula, valjda bi bilo pravde da se i velez nadje pod istim stadionom
- JThomas
#383 Re: HŠK Zrinjski Mostar
ej, st.pauli je ANTIfašistički, ekstremno lijevi klub, mojne mi to miješatiARmAn1i wrote:e prijatelju ja sam iz SA i ja se ne bi sa tobom slozio.. da je ikakve pravde ovaj klub bi uzeo 2-3 titule za redom pa mozda i kup u isto vrijeme..ali jbg tako je kako je.Art-Vandaley wrote:da je pravde ovaj tim bi uefa trebala zauvijek ukinuti zbog fasisticke proslosti i bliskosti sa rezimima cije su vodje bili hitler, pavelic i musolini!
dok tih fasistickih i nacistickih klubova imas i po eu, lazio i st. pauli (mozda i najgori)..
uglavnom, da je pravde i uzimanja tih titula, valjda bi bilo pravde da se i velez nadje pod istim stadionomno sta je tu je..
-
Zrinjski-Mostar
#384 Re: HŠK Zrinjski Mostar
Uprava napokon nešto odlično odradila...registrirani su Ganci.
IDEMO PO NOVE POBJEDE
IDEMO PO NOVE POBJEDE
- misolino
#385 Re: HŠK Zrinjski Mostar
Ljudi,jel onaj ,Jadranko' vođa navijača , Ultrasa'. Ako jeste,moram da kazem da većeg papana nisam vidio u zivotu.Kakve samo gluposti lupa taj lik...
. Al hajde i nije zamjerit takvim osobama,slabije mentalne sposobnosti...
- bato99
#386 Re: HŠK Zrinjski Mostar
još 3 dana
za sve ljude koji neće moći prisustvovat utakmici imam tužnu vijest..TV prenosa neće biti zato pedala pod bijeli brijeg
Bez TV prijenosa
Kako je sportski urednik državne televizije (BHT1) izjavio kako su Zrinjskom ponudili 'maksimalne uvjete' za prijenos susreta, direktor Zrinjskog objasnio o kakvim se 'maksimalnim uvjetima' radilo:
-Ponuda koju smo dobili od BHT morali smo odbiti, a razlog je vrlo jednostavan. Naime, BHTl nije nam ponudio nijednu marku za izravan TV prijenos, samo nekoliko minuta reklamnog prostora, tako da je jasno da na to nismo željeli pristati, izjavio je za Dnevni list direktor Zrinjskog Mladen Margeta.
za sve ljude koji neće moći prisustvovat utakmici imam tužnu vijest..TV prenosa neće biti zato pedala pod bijeli brijeg
Bez TV prijenosa
Kako je sportski urednik državne televizije (BHT1) izjavio kako su Zrinjskom ponudili 'maksimalne uvjete' za prijenos susreta, direktor Zrinjskog objasnio o kakvim se 'maksimalnim uvjetima' radilo:
-Ponuda koju smo dobili od BHT morali smo odbiti, a razlog je vrlo jednostavan. Naime, BHTl nije nam ponudio nijednu marku za izravan TV prijenos, samo nekoliko minuta reklamnog prostora, tako da je jasno da na to nismo željeli pristati, izjavio je za Dnevni list direktor Zrinjskog Mladen Margeta.
- JThomas
#387 Re: HŠK Zrinjski Mostar
koliko god ja volio ili ne volio istog...retardirano je da nema prenosa utakmice državnog prvaka u CL. samo kod nas.
- bato99
#388 Re: HŠK Zrinjski Mostar
prvak države BiH neće se moći pratiti putem malih ekrana...nema veze biće ljudi više na stadionu...alio se svi moramo zapitati sada u kojoj državi živimo ako se može prenositi baraž druge engleske lige za play off a prvaka sopstvene države ne prenositi...JThomas wrote:koliko god ja volio ili ne volio istog...retardirano je da nema prenosa utakmice državnog prvaka u CL. samo kod nas.
-
Dr.Belajsuz
#389 Re: HŠK Zrinjski Mostar
Ja bih rado gledao Zrinjski na TV, kao i sve naše predstavnike.bato99 wrote:prvak države BiH neće se moći pratiti putem malih ekrana...nema veze biće ljudi više na stadionu...alio se svi moramo zapitati sada u kojoj državi živimo ako se može prenositi baraž druge engleske lige za play off a prvaka sopstvene države ne prenositi...JThomas wrote:koliko god ja volio ili ne volio istog...retardirano je da nema prenosa utakmice državnog prvaka u CL. samo kod nas.
- bato99
-
Plemkinja
#391 Re: HŠK Zrinjski Mostar
svaka čast Udruzi prijatelja...još da je nekako s posla pobjeći pa da se ostavi srce i duša u Bratislavi!!!!!
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#393 Re: HŠK Zrinjski Mostar
Imamo dvomec sa Slovacima
Sretno zrinjevci
Sretno zrinjevci
-
Plemkinja
#394 Re: HŠK Zrinjski Mostar
hehe ima da nam Slovaci okupiraju državu samo da se ne susretnu negdje njihovi navijači bilo bi mrtvih.....-LIBERO- wrote:Imamo dvomec sa Slovacima![]()
Sretno zrinjevci
-
zoka213
#395 Re: HŠK Zrinjski Mostar
Smanji doživljaj malo.Plemkinja wrote:hehe ima da nam Slovaci okupiraju državu samo da se ne susretnu negdje njihovi navijači bilo bi mrtvih.....-LIBERO- wrote:Imamo dvomec sa Slovacima![]()
Sretno zrinjevci
-
Plemkinja
#396 Re: HŠK Zrinjski Mostar
ok...nek ti bude ali zar nije fora da u dva dana dolaze i jedni i drugi?zoka213 wrote:Smanji doživljaj malo.Plemkinja wrote:hehe ima da nam Slovaci okupiraju državu samo da se ne susretnu negdje njihovi navijači bilo bi mrtvih.....-LIBERO- wrote:Imamo dvomec sa Slovacima![]()
Sretno zrinjevci
"...Slovanovim navijačima najveći rivali su navijači Spartaka iz Trnave, dok u Bratislavi za rivale imaju navijače Artmedije i Intera. Sa Spartakovim navijačima znali su se događati sukobi i organizirane tuče. Dok s gradskim rivalima uvijek ima trzavica, ali je napetost manja i sukobi su rjeđi." Večernji list
- bato99
#397 Re: HŠK Zrinjski Mostar
Danas je u prostorijama HŠK Zrinjski održana tiskovna konferencija uoči sutrašnjeg sraza u 2. pretkolu Lige prvaka između našeg Zrinjskog i slovačkog prvaka Slovana. Gosti tiskovne konferencije bili su šef stručnog stožera Dragan Jović i kapetan Plemića Mario Ivanković. Prvi se velikom broju novinara obratio šef struke i rekao: "Pozdravljam sve nazočne i nadam se da ćete u ovom broju dolaziti i kada igrali domaće utakmice. Što se tiče same sutrašnje utakmice mi se već mjesec dana pripremamo ne samo za nju, već i na ono što nas čeka iza nje, a to je juriš na domaću duplu krunu. Drago mi je smo maksimalno podržani naročito poslije zadnje kontrolne utakmice i sutra dočekujemo ekipu Slovana koje smo pogledali u nekoliko snimaka iz prošle godine, te dvije posljednje utakmice koje su odigrali. Znamo da se radi o kvalitetnoj ekipi koja izuzetno dobro igra u defanzivi, što pokazuju rezultati iz prošlih utakmica gdje nisu primili niti jedan pogodak i dobra igra prema naprijed
gdje imaju nekoliko kvalitetnih igrača. Osim tih pozitivnih stvari uočili smo i neke nedostatke koje ćemo probati iskoristiti u sutrašnjoj utakmici. Svaka pobjeda bili bi za nas kapitalna, a što se tiče zdravstvenog stanja osim ranije povrijeđenih Žižovića i Džidića svi ostali igrači su na dispoziciji".
Nakon šefa struke riječ je dobio kapetan prvaka države Mario Maka Ivanković:
"Atmosfera je super, svi željno očekujemo sutrašnju utakmicu. Svjesni smo kvalitete Slovana, ali i ja dalje tvrdim da mi sami odlučujemo o svojoj sudbini. Ovo je jedna nova ekipa sa puno mladih igrača, i neki misle da smo nekvalitetniji nego lani, ali mi smo to demantirali u pripremama. Ako sutra pružimo kvalitetnu utakmicu što smo pružali na pripremama i ako damo sve od sebe svih 90 minuta mi imamo realnu šansu da sutra napravimo pozitivan rezultat. Bilo koji rezultat sutra u kome mi ne bismo primili pogodak bit će veoma kapitalan za nas pred uzvrat".
Iako trener Jović nema običaj diktirati sastav dan prije utakmice, rekao je da je blizu početne jedanaestorice i da 14-15 igrača konkurira za svoje mjesto u momčadi. Bit ćemo slobodni pa ćemo pokušati pretpostaviti početni sastav sutra i sudeći po svemu to bi trebalo izgledati ovako:
Melher, Žuržinov, Šunjić, Ivanković, M. Sušić, Aničić, P.Sušić, Zadro, Selimović, Kordić i Stojanović.
Što se tiče prinova iz Gane Jović je rekao da oni nisu spremni za svih 90 minuta, ali da mogu uskočiti 30 minuta do jednog poluvremena, dok je nastup Mate Dragičevića još uvijek neizvjestan zbog papira koje u klubu očekuju svaki momenat. Utakmica HŠK Zrinjski –ŠK Slovan na programu je sutra sa početkom u 20 sati i 30 minuta na stadionu pod Bijelim Brijegom.

gdje imaju nekoliko kvalitetnih igrača. Osim tih pozitivnih stvari uočili smo i neke nedostatke koje ćemo probati iskoristiti u sutrašnjoj utakmici. Svaka pobjeda bili bi za nas kapitalna, a što se tiče zdravstvenog stanja osim ranije povrijeđenih Žižovića i Džidića svi ostali igrači su na dispoziciji".
Nakon šefa struke riječ je dobio kapetan prvaka države Mario Maka Ivanković:
"Atmosfera je super, svi željno očekujemo sutrašnju utakmicu. Svjesni smo kvalitete Slovana, ali i ja dalje tvrdim da mi sami odlučujemo o svojoj sudbini. Ovo je jedna nova ekipa sa puno mladih igrača, i neki misle da smo nekvalitetniji nego lani, ali mi smo to demantirali u pripremama. Ako sutra pružimo kvalitetnu utakmicu što smo pružali na pripremama i ako damo sve od sebe svih 90 minuta mi imamo realnu šansu da sutra napravimo pozitivan rezultat. Bilo koji rezultat sutra u kome mi ne bismo primili pogodak bit će veoma kapitalan za nas pred uzvrat".
Iako trener Jović nema običaj diktirati sastav dan prije utakmice, rekao je da je blizu početne jedanaestorice i da 14-15 igrača konkurira za svoje mjesto u momčadi. Bit ćemo slobodni pa ćemo pokušati pretpostaviti početni sastav sutra i sudeći po svemu to bi trebalo izgledati ovako:
Melher, Žuržinov, Šunjić, Ivanković, M. Sušić, Aničić, P.Sušić, Zadro, Selimović, Kordić i Stojanović.
Što se tiče prinova iz Gane Jović je rekao da oni nisu spremni za svih 90 minuta, ali da mogu uskočiti 30 minuta do jednog poluvremena, dok je nastup Mate Dragičevića još uvijek neizvjestan zbog papira koje u klubu očekuju svaki momenat. Utakmica HŠK Zrinjski –ŠK Slovan na programu je sutra sa početkom u 20 sati i 30 minuta na stadionu pod Bijelim Brijegom.

- since1921
- Location: Navijati za Sarajevo stvar je geografije a za ZELJU stvar filozofije
#399 Re: HŠK Zrinjski Mostar
Cestitke.Odlican rezultat 
- Meho Kodro
#400 Re: HŠK Zrinjski Mostar
Jako dobar rezultat prije revans meca