uh uh dobar ti izgovor, nemam vremena, k'o političari : nisam ja o'vleKneesaa wrote:hm, kad sam u zagrebu nemam vremena za bazene.jennisjoplin wrote: idi u zagreb garantujem da je sce OK, a nije ni daleko, vlakom povratna 90 KM, busom 80 KM , havajonom 150 ali eura pa bujrum. to ti je demokratija, nema ovdje ima drugdje vilajet je širok i dugačak
ali sam cula za neke fenomenalne terme pola sata od zagreba, jezercica ili tako nesto. to bih rado posjetila
Bazen na Otoci!
- jennisjoplin
#376 Re: Bazen Otoka
- jennisjoplin
#377 Re: Bazen Otoka
dumah, dumah i konačno dođoh do rješenja, zašto se traži poseban termin, nikako da nađem normalan logičan razlog ali na kraju poslije dedukcije i indukcije jedini je zaključak radi ovoga na slici, razočarenje je zaista teška stvar
, sorry svim finim damama i prijateljicama (neudatim, udate ionako su doznale istiu ali kasno
)
budes letio zbog ovog jenis.. ili budes letila.. nema veze, onako kako se u momentu osjecas...
http://www.sarajevo-x.com/forum/uslovi.html
budes letio zbog ovog jenis.. ili budes letila.. nema veze, onako kako se u momentu osjecas...
- jennisjoplin
#380 Re: Bazen Otoka
ima burek i buredžik, nedaj meburek_in_space wrote:@JJ
![]()
![]()
![]()
- lopta
#381 Re: Bazen Otoka
Aaaa kako vam ne dosadi vise o vehabijama, islamu, dzamijama, reisu...
Glavni problem je curi krov.
Glavni problem je curi krov.
- munevera44
-
Kneesaa
#383 Re: Bazen Otoka
hahahahahahazhahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
- jennisjoplin
#384 Re: Bazen Otoka
vesna55 wrote:jennisjoplin wrote:dumah, dumah i konačno dođoh do rješenja, zašto se traži poseban termin, nikako da nađem normalan logičan razlog ali na kraju poslije dedukcije i indukcije jedini je zaključak radi ovoga na slici, razočarenje je zaista teška stvar, sorry svim finim damama i prijateljicama (neudatim, udate ionako su doznale istiu ali kasno
![]()
![]()
)
![]()
![]()
opomena http://www.sarajevo-x.com/forum/uslovi.html[/quote
Zar vako izgledaju stvarno ili je to foto montaža![]()
![]()
![]()
![]()
ako odletim u nebo svim svojim jaranicama mnogo
-
Kneesaa
#385 Re: Bazen Otoka
ja vec satima kontam kad ce biti to otvaranje. misli, otvaranje za narodne mase. ako stara vlast pobijedi - garant ce biti pompezno, uz dodjite narode, samo dodjite. ako se nova vlast dograbi fotelja, garant ce naci hiljadu zamjerki na rad stare vlasti (pa ti i tih jadnih bazena), pa ce koji milioncic biti upucen na obnovu.lopta wrote:Aaaa kako vam ne dosadi vise o vehabijama, islamu, dzamijama, reisu...Glavni problem je curi krov.
bez veze i u jednom i u drugom slucaju baaaaaaaaaaaa
- jennisjoplin
#386 Re: Bazen Otoka
nije, u krivu si , ovoga puta u zenba skaće MAMICA (neće obuč' kostim sigurno) i TAJO u monokinijuKneesaa wrote:ja vec satima kontam kad ce biti to otvaranje. misli, otvaranje za narodne mase. ako stara vlast pobijedi - garant ce biti pompezno, uz dodjite narode, samo dodjite. ako se nova vlast dograbi fotelja, garant ce naci hiljadu zamjerki na rad stare vlasti (pa ti i tih jadnih bazena), pa ce koji milioncic biti upucen na obnovu.lopta wrote:Aaaa kako vam ne dosadi vise o vehabijama, islamu, dzamijama, reisu...Glavni problem je curi krov.
bez veze i u jednom i u drugom slucaju baaaaaaaaaaaa
-
Kneesaa
#387 Re: Bazen Otoka
zajedno?jennisjoplin wrote:nije, u krivu si , ovoga puta u zenba skaće MAMICA (neće obuč' kostim sigurno) i TAJO u monokiniju![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- vjesticanametli
#388 Re: Bazen Otoka
ĐŽĐŽ salji mi sliku na pp moljim jerbo ne vidjeh 
- jennisjoplin
#389 Re: Bazen Otoka
tak' normalno, ne pa vezani su pupčanom vrpscom (sorry stranačkom), ne zamjerite IN VINO VERITASKneesaa wrote:zajedno?jennisjoplin wrote:nije, u krivu si , ovoga puta u zenba skaće MAMICA (neće obuč' kostim sigurno) i TAJO u monokiniju![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Leonid Breznjev
#390 Re: Bazen Otoka
samo da se razumijemo, i ja sam se valj'o od smijeha..
no, nije po uslovima.. 
- jennisjoplin
#391 Re: Bazen Otoka
sorry, duboka isprika svim u prvom redu forumašicama, pa forumašima a onda admin, nećeviše časna ... neka admin nadgleda OK?Arslan wrote:samo da se razumijemo, i ja sam se valj'o od smijeha..![]()
no, nije po uslovima..
- munevera44
-
Leonid Breznjev
#393 Re: Bazen Otoka
znate, mnogi nas prate, citaju, pa tako zasigurno i djeca, do toga je..
eto smanjeno na opomenu, nemojte vise.. 
-
callmethebreeeze
#394 Re: Bazen Otoka
bice kupanja u decembru:
" Ako bude potrebno, a mislim da do toga neće doći, za dvije sedmice možemo ukloniti sadašnji i postaviti novi krovi. Postojeće rupe nisu velike i mogu se sanirati silikonima. U rješavanju problema uključeni su projektant i izvođači - ističu iz Uprave"
vise na na:
http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/sara ... u-decembru
ccc. bazen nije ni otvoren, a oni planiraju novi krov stavljati.

" Ako bude potrebno, a mislim da do toga neće doći, za dvije sedmice možemo ukloniti sadašnji i postaviti novi krovi. Postojeće rupe nisu velike i mogu se sanirati silikonima. U rješavanju problema uključeni su projektant i izvođači - ističu iz Uprave"
vise na na:
- jennisjoplin
#395 Re: Bazen Otoka
još jednom najiskrenija isprika FORUMAŠICAMA, forumašima i ostalima, ponijelo me, neće se ponoviti...Arslan wrote:znate, mnogi nas prate, citaju, pa tako zasigurno i djeca, do toga je..eto smanjeno na opomenu, nemojte vise..
-
Kneesaa
#396 Re: Bazen Otoka
baaaaaaaa na novi bazen na kojem se mijenja krov pljucpljucpljuc
- Lada
#397 Re: Bazen Otoka
Zasto ne ides kod kozmeticarke Bibe? Ona ima bazen bas kakav tebi treba za zene koje ce se banjati i tefericiti a ne plivati.Kneesaa wrote:opet bruka komentara sa nidje veze.
izgleda da se javlja vrlo malo osoba koje idu na nase gradske bazene.
neka od mojih iskustava:
- odem na jedan bazen, kad tamo u whirlpool bazenu se dvoje seksaju. nemam nista protiv, valjda nemaju gdje drugdje, ali ja na taj bazen vise necu - fala lijepa
- odem u drugi, pa nakon bazena u saunu, kad u sauni bruka muskaraca (zenska sauna im nikad nije proradila), i tako sjedimo fino ja i kolegica sa jos 7 muskaraca i znojimo se. hajd sto se znojimo, nego sto i slusamo price o zavodjenju, biznisu, i jos cemu..nakon malo, i na kraju i taj bazen - hvala lijepa
- treci bazen: ako ugajgulis termin da nije rasprodano za sportske klubove (neka narod trenira, apsolutno podrzavam), eh onda hvataj mjesto za plivanje a da ti pri tome letaci ne skoce na glavu, da ti glava slucajno ne posluzi kao odbojnik za loptu i tako dalje
- vecina mojih prijateljica na poziv hajmo plivati prvo postavi pitanje "ima li tamo puno muskaraca" (valjda je dovoljno ovo o kulturi pojedinih muskih koji dolaze na privanje)
- vecina zena mojih godina (rane 30te) odlazi na plivanje radi kondicije, opustanja i anti-stressa.
dalje,
- ja bih se osjecala neprijatno da pored mene kupa zena u serijatskom kupacem kostimu. nikad ih nisam probala (serijatske kostime) i ne namjeravam, ali meni i sama pomisao da sam obucena od glave i pete u nesto mokro izaziva jezu
- ako je potrebno posebno placati termine sa grupe (ovo svi rade bez obzira na zene), onda bih bar pozeljela da se ne placaju termini ciframa od preko stoje (sto nam je jednom ponudjeno kad je mala grupica nas htjela da zakupi termin od 2 sata)
u normalnom svijetu, zenski termini su sasvim normalna stvar.
u pitanju je potreba za sigurnim zenskim prostorom, a ne potreba za propagiranje necega.
ako javna ustanova bazeni rade oko 105 sati sedmicno (15 sati dnevno x 7 dana), ne vidim da je veliki problem izdvojiti 4 sata za termine namijenjene iskljucivo zenama.
Izgleda da nisi shvatila da bazen na Otoci nije hamam. Mene bi stvarno uzasavalo da gledam babe kako banjaju noge na bazenu na kojem
plivam a plivati istovremeno sa muskarcima u drugim stazama je najbolje sto ti se moze desiti, jer oni su brzi i "vuku"
i tebe da brze plivas. Rijetko koja starija zena u Sarajevu ima dobru tehniku plivanja a o razlicitim stilovima da ne govorimo.
I sad njih gledati ... help!
-
Kneesaa
#398 Re: Bazen Otoka
kad smo vec kod hamama ne bi bilo lose da i ovdje postoji jedan. fakat nema ljepse stvari od dobrog preznojavanja, pa kupanja, pa kakve dobre masaze...eeeeeeLada wrote: Izgleda da nisi shvatila da bazen na Otoci nije hamam. Mene bi stvarno uzasavalo da gledam babe kako banjaju noge na bazenu na kojem plivam a plivati istovremeno sa muskarcima u drugim stazama je najbolje sto ti se moze desiti, jer oni su brzi i "vuku" i tebe da brze plivas. Rijetko koja starija zena u Sarajevu ima dobru tehniku plivanja a o razlicitim stilovima da ne govorimo. I sad njih gledati ... help!
a starije zene koje nemaju dobre tehnike plivanja i o stilovima da i ne govorimo .... njima bi trebalo zabraniti odlazak na bazene ... sta ce starije zene na bazenu uopste? njima nije potrebno banjanje, njima nije potrebno plivanje, njima nije potrebna kondicija, njima nije potrebna rekreacija....
- mayab
#399 Re: Bazen Otoka
Ma moraju jarani opet uzeti para iz budžeta, zar ne shvatate! 
- mayab
#400 Re: Bazen Otoka
Ma moraju jarani opet uzeti para iz budžeta, zar ne shvatate!callmethebreeeze wrote:bice kupanja u decembru:
vise na na:
![]()
![]()
![]()