Jesi li zabrinut?tazmaniaBAN wrote:Pitanje je hocel' biti sarajva do tad...
http://--- NO LINKS ---/tekst.aspx?id=15173
? ? ? ?
Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- strong69
#376 Re: FK Sarajevo
- dzipalo_junuz
#377 Re: FK Sarajevo
Muco je njegov covjek...LongDong wrote:Na topicu o Ismetu Bajramoviću vidio sam par postova, u fazonu da će nakon njegove smrti krenuti bolje u F.K.S.
Ne pada mi napamet da provociram i sl., ali me zanima pošto znam da je bio navijač i jedno vrijeme je bio i u upravi kluba, da li je radio u i oko kluba u zadnje vrijeme?
- KPNCTNJAH
- Mikado
#379 Re: FK Sarajevo
KPNCTNJAH wrote:http://www.sportsport.ba/bh_fudbalp-10723.htm
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#380 Re: FK Sarajevo

kakve veze ima ova slika sa FK sarajevo?
Iste ko i vecina vasih postova na nasoj temi
(cisto da dignem temu koja haman ni vas vise ne interesuje)
- GandalfSivi
#381 Re: FK Sarajevo
Halo ba, ima li administratora ovdje, evo nam kospe spamuju temu...mIRCerka wrote:
kakve veze ima ova slika sa FK sarajevo?
Iste ko i vecina vasih postova na nasoj temi
(cisto da dignem temu koja haman ni vas vise ne interesuje)
- dzipalo_junuz
#382 Re: FK Sarajevo
JANJOŠ: NAPRAVIĆU EVROPSKI TIM!
Mehmed Janjoš danas je parafirao ugovor sa Fudbalskim klubom Sarajevo, te tako i službeno postao novi šef stručnog štaba premijerligaša sa Koševa.
Vjernost klubu sa kojim je kao igrač u sezoni 1984/85 bio i prvak bivše SFR Jugoslavije potpisao je u naredne dvije i po godine. U ime FK Sarajevo dogovor sa Janjošem „na papir je stavio“ predsjednik Hajrudin Šuman.
„Potpisali smo ranije dogovoreno na obostrano zadovoljstvo, ali i vjerujem i dobrobit kluba. Pripreme za proljetni dio sezone ćemo početi 8. januara. Ono što raduje je da nam je Uprava kluba obezbijedila i kvalitetene uslove za rad, te ćemo 20. januara otputovati na na Kupres. Osim toga, od 31. januara do 11. februara glavni dio rada na uigravanju ekipe imaćemo u Hrvatskoj, tačnije Puli. U Istri se svake zime na pripremama okupi veliki broj kvalitetnih ekipa i nadam se da ćemo imati veoma dobre sparing partnere u pripremnim susretima, kako bi što spremniji dočekali nastavak prvenstva“, istakao je Janjoš.
On je naglasio i kako se u Sarajevo vratio da klub vratio na „staze stare slave“.
„Nema sumnje, tu sam da bi u svakoj utakmici jurišali na pobjedu i imali šampionske ambicije. Nakon prvog dijela sezone bodovno smo „pozamašno“ zaostali za jesenjim šampionom Zrinjskim, ali ništa nije nenadoknadivo. Došao sam da stvorimo respektabilan tim, koji će na proljeće učiniti sve da izbori nastup u Evropi, a iduće sezone ponovo osvoji titulu prvaka BiH“, naglasio je Janjoš.
Janjoš je treći trener Sarajeva u ovoj sezoni. Podsjetimo, sezonu je počeo Šener Bajramović, a nakon što je razriješen dužnosti na klupu tima sa Koševa došao je Husnija Arapović. On se sa Sarajlijama rastao po okončanju prvog dijela šampionata. Sarajevo je jesenji dio u Premijer ligi BiH završilo na petom mjestu sa 23 boda. Zrinjski ima 35, a drugoplasirana Slavija sa pozicije koje vodi u Kup UEFA ima šest bodova viška u odnosu na Janjošev tim.
Eto da znamo Cala sta si obeco.
Mehmed Janjoš danas je parafirao ugovor sa Fudbalskim klubom Sarajevo, te tako i službeno postao novi šef stručnog štaba premijerligaša sa Koševa.
Vjernost klubu sa kojim je kao igrač u sezoni 1984/85 bio i prvak bivše SFR Jugoslavije potpisao je u naredne dvije i po godine. U ime FK Sarajevo dogovor sa Janjošem „na papir je stavio“ predsjednik Hajrudin Šuman.
„Potpisali smo ranije dogovoreno na obostrano zadovoljstvo, ali i vjerujem i dobrobit kluba. Pripreme za proljetni dio sezone ćemo početi 8. januara. Ono što raduje je da nam je Uprava kluba obezbijedila i kvalitetene uslove za rad, te ćemo 20. januara otputovati na na Kupres. Osim toga, od 31. januara do 11. februara glavni dio rada na uigravanju ekipe imaćemo u Hrvatskoj, tačnije Puli. U Istri se svake zime na pripremama okupi veliki broj kvalitetnih ekipa i nadam se da ćemo imati veoma dobre sparing partnere u pripremnim susretima, kako bi što spremniji dočekali nastavak prvenstva“, istakao je Janjoš.
On je naglasio i kako se u Sarajevo vratio da klub vratio na „staze stare slave“.
„Nema sumnje, tu sam da bi u svakoj utakmici jurišali na pobjedu i imali šampionske ambicije. Nakon prvog dijela sezone bodovno smo „pozamašno“ zaostali za jesenjim šampionom Zrinjskim, ali ništa nije nenadoknadivo. Došao sam da stvorimo respektabilan tim, koji će na proljeće učiniti sve da izbori nastup u Evropi, a iduće sezone ponovo osvoji titulu prvaka BiH“, naglasio je Janjoš.
Janjoš je treći trener Sarajeva u ovoj sezoni. Podsjetimo, sezonu je počeo Šener Bajramović, a nakon što je razriješen dužnosti na klupu tima sa Koševa došao je Husnija Arapović. On se sa Sarajlijama rastao po okončanju prvog dijela šampionata. Sarajevo je jesenji dio u Premijer ligi BiH završilo na petom mjestu sa 23 boda. Zrinjski ima 35, a drugoplasirana Slavija sa pozicije koje vodi u Kup UEFA ima šest bodova viška u odnosu na Janjošev tim.
Eto da znamo Cala sta si obeco.
-
ultrajvosa 1987
#383 Re: FK Sarajevo
Pored igraca koji su vec napustili FCS, vjerujem da svi znamo koji su to, najverovatnije se nece vratiti Doci i Nikitovic, naravno zbog ogromnih dugovanja kluba prema istim..... Stvarno nevjerovatno....A pojacanja ni na mapi....
- strong69
#384 Re: FK Sarajevo
Kvalitetni uslovi? Necemo mi nigdje sa atletskog poligona stadiona Kosevo kao i prosle godine.Ono što raduje je da nam je Uprava kluba obezbijedila i kvalitetene uslove za rad, te ćemo 20. januara otputovati na na Kupres.
Ne mogu da ne primjetim da i Cala hvali Upravu kluba. Pripreme nisu ni pocele i ocito je da ni sa Calom nismo spremni ni za kakve posebne promjene jer nemamo pola ekipe od prosle godine a dosad su nam odlasci pojedinih igraca jedino pojacanje.
-
belissima
#386 Re: FK Sarajevo
Sarajevo,Horde,Bog i carsija!
- Baltazar_khan
#387 Re: FK Sarajevo
Hasetov turnir.
Sarajevo-Skretničar 2-0, oba gola zabio Hiroš.
DA SE ZNA KO JE TATA U GRADU!
- Topla voda
#388 Re: FK Sarajevo
koji sastav je igro za nas, a ko za skretnicare?
hirose,hirose..strumfovi ga popusise
- Baltazar_khan
#389 Re: FK Sarajevo
Sead Bučan opsovao nam majku i pokazivao nam srednji prst.Topla voda wrote:koji sastav je igro za nas, a ko za skretnicare?
Dokazani klošar i papak. Samo takvi i igraju kod onih tamo... Hvala bogu pa takav klošar više ne igra kod nas, prešao je u klub kakav mu i dolikuje...
Vani ostalo puno raje sa kupljenim ulaznicama, nije neka organizacija, bolje da se igralo u velikoj dvorani, a ne u onoj maloj...
- plavi85
#390 Re: FK Sarajevo
jaooooooooooooooooo gdje si tataBaltazar_khan wrote:Hasetov turnir.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#391 Re: FK Sarajevo
Da se igralo u velikoj dvorani sa dvije tribine,onda bi se plave komsinice smjele pojaviti
,ovako kada smo svi bili na istoj tribini razumijem ih sto ih nije bilo ni u tragovima
Bilo je interesantno...

Bilo je interesantno...
- Topla voda
#392 Re: FK Sarajevo
kako su izveli da nam na malom fudbalu ne daju gol?
smijurija,pa imal iko ikad da nije dao gol u tekmi u dvorani na rukometne golove?
smijurija,pa imal iko ikad da nije dao gol u tekmi u dvorani na rukometne golove?
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
- GandalfSivi
#394 Re: FK Sarajevo
Pridruzujem se cestitkama i zeljama...
- inferno75
#395 Re: FK Sarajevo
BORDO NACIJO, zelim sve najbolje u novoj 2009 godini!
Sa moje strane, aBd, u aprilu 2009 ces biti ojacana jednim novim, od rodjenja, clanom!
Sa moje strane, aBd, u aprilu 2009 ces biti ojacana jednim novim, od rodjenja, clanom!
- Topla voda
#396 Re: FK Sarajevo
svim pitarima sve najbolje,zdravlja,srece u familiji i titulu 
- strong69
#398 Re: FK Sarajevo
Sretno novo ljeto bordo naciji i neka je sretno rodenje novog clana i roditeljstvoinferno75 wrote:BORDO NACIJO, zelim sve najbolje u novoj 2009 godini!
- inferno75
#399 Re: FK Sarajevo
Hvala puno na lijepim zeljama. Tebi takodjer puno zdravlja i srece u ovoj godini, a i svim narednim od srca zelim, a svima nama puno, puno pobjeda voljenog nam Kluba!strong69 wrote:Sretno novo ljeto bordo naciji i neka je sretno rodenje novog clana i roditeljstvoinferno75 wrote:BORDO NACIJO, zelim sve najbolje u novoj 2009 godini!
Za Kosevo, za Saraj'vo, za Horde zla sad pjevam ja...
-
ibizza
#400 Re: FK Sarajevo
sretna nova 2009 godina...sve najbolje nasem klubu i svim navijacima najveceg kluba u BiH