fixer wrote:sjo sto pomoze? hahahhaHAVANA wrote:
![]()
Jaoooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ovo boliiiiii![]()
![]()
![]()
MegaherAca a bosanski pisac iz bosne i hercegovine...![]()
pitacu zoom-a da promijenim nick u megaherAc
Moderator: anex
fixer wrote:sjo sto pomoze? hahahhaHAVANA wrote:
![]()
Jaoooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ovo boliiiiii![]()
![]()
![]()
MegaherAca a bosanski pisac iz bosne i hercegovine...![]()
sheilak wrote:Ja mislim da je to parodija na NadrealisteA vi svi nasjeli
aaaaa, tebi krivo sto nisi dobila "oovvoooo" (ono sa ekranasheilak wrote:Ja mislim da je to parodija na NadrealisteA vi svi nasjeli
ma da je samo zivimo ... cini mi se da smo je i prevazisliHAVANA wrote:sheilak wrote:Ja mislim da je to parodija na NadrealisteA vi svi nasjeli
Nema više ni parodija ni nadrealista,sad je zbilja i sad živimo top listu nadrealista.
ja sam ovo davno gledao. mal se nisam udusio od smijeha. ali ima jos ovoga, tamo neki igraju fudbala a on prenosi, da vidite te kome. ako neko naidje na taj snimak, neka postavi linkHunkar wrote:ma da je samo zivimo ... cini mi se da smo je i prevazisliHAVANA wrote:sheilak wrote:Ja mislim da je to parodija na NadrealisteA vi svi nasjeli
Nema više ni parodija ni nadrealista,sad je zbilja i sad živimo top listu nadrealista.![]()
![]()
[ uvodna spica je najjaca]
Tako Radoncic kaze, ali istina je malo drugacija...Air Ramiz wrote:Zar Scepo nije kodno ime Senadu Avdicudon vito wrote:Scepo Radoncic je najjaci bio kada je rekao:
"Svakom politicaru su otvorena vrata ABA3A, pogotovo nakon sto pobijedi na izborima".![]()
Inace, ako je neko sumnjao da li je Miskovic stvarni vlasnik ABA3A, nakon vecerasnjeg CD-a nema nikavih dilema. I pored benignih pitanja Hadzifejzovica, lijepo se moglo vidjeti da je Scepo jako nervozan. Izuzev reisa, Dodika i par mafijasa tipa Shaje, Bakira I. Gashija, niko ko drzi do sebe ne zeli imati bilo sta sa njegovom medijskom Al-Kaidom. Jedina slamka spasa mu je Miskovic.

HVALAAAAAAAAAAAAA!! Ovo je ekstra. Najbolje je ono kad ona zenska postavlja pitanja, i onda ono digne parfem i digitron. Hhahaha.otherside wrote:evo ti uzivaj:musac wrote:E ljudi, nedavno je na CD-u emitovan neki prilog od neke dijasporske bosanske ko-fol televizije i njihove emisije gdje se javljaju gledaoci... ja sam plakao od smijeha. Ono dijele kao nagradu digitron i tako neka sranja. Zna li neko ima li to negdje pogledati na netu?
http://www.youtube.com/watch?v=Kmvu_Tfgv1I
ja oplacem redovno
valter.ba wrote:Ja sto ce Senad nahebati radi ovoga sa brenom![]()
![]()
odrace mu kozu Zelene Beretke
![]()
![]()
![]()
A nije kriv majke mi, dovodio ju je do suza ali dzentlmen u njemu nije mu dozvolio da ide preko granice.
Imao je ovakav pogled na kraju emisije![]()
![]()
![]()
Bravo Senade
Ti si se svakako uvijek izdvajao od ostale djece.cyprus wrote:Pretpostavljam da sam ja jedini koji misli da je večerašnja emisija bila dno svega što je ikad napravio?
Ma meni je i sa Brenom bilo...burek_in_space wrote:Ti si se svakako uvijek izdvajao od ostale djece.cyprus wrote:Pretpostavljam da sam ja jedini koji misli da je večerašnja emisija bila dno svega što je ikad napravio?
![]()
:smajlikojitetjeshi:
Dio dnevnika koji je posvecen kongresu SDA mi je bio bash onako bljutav.
Ma on uvjek napavi Čhudo kad mu je ovo jedan od boljih intervjua može se samo zamislit kaki su ostalicyprus wrote:Pretpostavljam da sam ja jedini koji misli da je večerašnja emisija bila dno svega što je ikad napravio?
nisi i ja mislim da on stalno dotice dno, tj. svako malo tone i ispod toga. pljuvanje po tihicu je bilo odvratno. reci da se on pita - (parafraziram) - "zasto je alija pored toliko kvalitetnih kadrova, profesora, doktora (?!?!?!), patriota koji su cijeli rat bili uz njega ZA RAZLIKU OD TIHICA, izabrao bas njega ???" i u tome spocitati tihicu rat u kome je on jedva prezivio srpske logore, ne da je odvratno, nego je dno dna profesije.cyprus wrote:Pretpostavljam da sam ja jedini koji misli da je večerašnja emisija bila dno svega što je ikad napravio?