BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Edin H.

#376 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by Edin H. »

al_akhisari wrote:Ako od ovog salihovica ne bude igracina svjetskih razmjera, fakat cu pojest svoju trenersku diplomu :)
Kad ga je Cesima zavalio na Kosevu (U-21) vidjelo se da ce biti igracina :dance:
vee-jay

#377 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by vee-jay »

Ibisevic nije dao gola ima vec sat vemena :x :x :x :x :x :x :x

:D :D :D :D :D :D :D :bih:
Edin H.

#378 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by Edin H. »

vee-jay wrote:Ibisevic nije dao gola ima vec sat vemena :x :x :x :x :x :x :x

:D :D :D :D :D :D :D :bih:
:thumbup:

Hrvatska je gotova kao reprezentacija ;-)
Edin H.

#380 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by Edin H. »

:thumbup:

I sada mi opeh hvalite Ciru koji je uspio sa ovim igracima da izgubi od kukavne Turske i oslabljene Spanije :x
Abacija

#381 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by Abacija »

vee-jay wrote:
The__Doctor wrote:Je li ko gledao preksinoc dnevnik 3 na RTS, pitali Subotica preko telefona hoce li igrati za Srbiju frajer im rece da jos nije donio odluku hoce li za Srbiju, BiH ili neku trecu. Kaze da mu je sada klub prioritet i da ce tek na kraju sezone donijeti odluku...

:? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :?

ako je tako, nek ga Ciro odmah zove...
Kladim se u 7 dana bana da Subotic nece zaigrati za Srbiju. Znaci ostaje izmedju nas i Amerikanaca posto je Njemacka vec otpala (pogledajte moj prethodni post na ovoj temi u vezi Njemacke). Razloge necu navoditi - posudio kasike od @zavrzlame. :D
zecko_kupuz

#382 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by zecko_kupuz »

Pa kako mijenjate priču to je nevjerovatno :x . Do prije koji dan bilo je "Subotić četnik", a sad bi ga Ćiro trebao
zvati :? .
Ja ću o nečemu konkretnijem. Mali Mahmutović opet zabio za Teplice, Ermin Zec postigao gol za Šibenik :thumbup: .
Abacija

#383 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by Abacija »

zecko_kupuz wrote:Pa kako mijenjate priču to je nevjerovatno :x . Do prije koji dan bilo je "Subotić četnik", a sad bi ga Ćiro trebao
zvati :? .
Ja ću o nečemu konkretnijem. Mali Mahmutović opet zabio za Teplice, Ermin Zec postigao gol za Šibenik :thumbup: .
Gdje sam ja ikad ista rekao negativno protiv Subotica?! Eto dokazi to i sam cu se banovati zauvijek a ne za 7 dana.
bijelo_dugme

#384 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by bijelo_dugme »

vee-jay wrote:
The__Doctor wrote:Je li ko gledao preksinoc dnevnik 3 na RTS, pitali Subotica preko telefona hoce li igrati za Srbiju frajer im rece da jos nije donio odluku hoce li za Srbiju, BiH ili neku trecu. Kaze da mu je sada klub prioritet i da ce tek na kraju sezone donijeti odluku...

:? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :?

U nas to neide tako. Sad bi Subotic trebo nazvat Muniba, lizat dupe i platit jedno 5 hiljada KM da bi zaigro... :x
bijelo_dugme

#385 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by bijelo_dugme »

Luke Perry wrote:Treba sa 75 god potegnuti do nekog sela u Njemackoj :-)
Sa njegovom platom se "poteze" sa avionom...
bijelo_dugme

#386 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by bijelo_dugme »

Abacija wrote:
vee-jay wrote:

Kladim se u 7 dana bana da Subotic nece zaigrati za Srbiju. Znaci ostaje izmedju nas i Amerikanaca posto je Njemacka vec otpala (pogledajte moj prethodni post na ovoj temi u vezi Njemacke). Razloge necu navoditi - posudio kasike od @zavrzlame. :D
:lol:

Evo i ja 10 da nece zaigrat za nas! Vec sam dobio 7 dana bana zbog Nevena :run:

Srbija ili da postane Subotich i igra za SAD...
Abacija

#387 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by Abacija »

bijelo_dugme wrote:
Abacija wrote:
:lol:

Evo i ja 10 da nece zaigrat za nas! Vec sam dobio 7 dana bana zbog Nevena :run:
Nemoze to tako. Moras zaokruziti na okrugli broj, ili 7 ili 14. :-) :D
Eto ja prihvatam opkladu na 14 dana da ce izabrati BiH ispred USA. Znaci ako izabere Srbiju onda necete cuti od mene cijelih 21 dan.
klixober

#388 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by klixober »

Ibisevic i dalje najbolje ocijenjeni igrac Bundeslige:

http://www.kicker.de/news/fussball/bund ... opspieler/

Salihovic u timu kola:

http://www.kicker.de/news/fussball/bund ... aviindex/6
Altsa

#389 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by Altsa »

kakva je situacija sa golmanom Handanovicem. moze li on da brani za repku ili ne.
klixober

#390 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by klixober »

Altsa wrote:kakva je situacija sa golmanom Handanovicem. moze li on da brani za repku ili ne.
Brani za Sloveniju.
klixober

#391 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by klixober »

Samo da kazem da njemacki mediji prenose da Schalke i Dortmund zele dovesti Salihovica,ali mislim da ce uskoro produziti ugovor tako da od toga nista.
bijelo_dugme

#392 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by bijelo_dugme »

komeba wrote:Samo da kazem da njemacki mediji prenose da Schalke i Dortmund zele dovesti Salihovica,ali mislim da ce uskoro produziti ugovor tako da od toga nista.
Normalno da ce produzit ugovor sada prije Decembra jer ce mu istec u Junu. Tako je i Pjanic potpiso za Metz da bi Lyon moro platit.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#393 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by pici »

Image
Cafe Camargue

#394 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by Cafe Camargue »

Ima li igdje klip onog poteza Salihovića iz prvog poluvremena kad je trojicu bacio u stilu Ronaldinha iz najboljih dana??
Jebote kakav igrač, nije se pojavila bolja ljevica još od Mihajlovića... :bih:
dr.dangerdoom

#395 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by dr.dangerdoom »

bijelo_dugme wrote:Normalno da ce produzit ugovor sada prije Decembra jer ce mu istec u Junu. Tako je i Pjanic potpiso za Metz da bi Lyon moro platit.
Pjanić je tada potpisao svoj prvi profesionalni ugovor, ne da bi Lyon platio :-) Nego da kad ga neko bude kupovao ne plati 100.000€, nego više od 5Mio. jer mu je to bila početna cijena, koja je napucana jer je za njim bila velika potražnja.
A stari (koji je njegov menadžer) i Miralem su izabrali Lyon, kao najbolju opciju (za 7Mio. €), i ako su postojale ponude od većih klubova koji su nuduli više!
Salihović, ako je pametan, ostat će u Hoffenheimu, jer je to tim koji će napredovati...i sumnjam da će oni tek tako rasprodati svoje ključne igrače. Grade novi stadion koji će imati 30.000 mjesta i planiraju igrati u nekim od evropskih takmičenja. Ode li sad, na zimu, mislim da će dosta nazadovati kao igrač, jer će morati sve ispočetka! Ni Salihović, ni Ibišević (on pogotovo) nisu bili standardni u 2.ligi. tokom čitave sezone, ali su sad uigrani i u top formi i zaslužuju da budu u prvom timu. Ali ako to sad prokockaju i odu u drugi klub, sumnjam u njihov budući uspjeh.
Cafe Camargue wrote:Ima li igdje klip onog poteza Salihovića iz prvog poluvremena kad je trojicu bacio u stilu Ronaldinha iz najboljih dana??
Jebote kakav igrač, nije se pojavila bolja ljevica još od Mihajlovića... :bih:
Jeste...Baljić :thumbup: :bih:
Ali čovjeka sjebaše povrede i kafana :sad:

p.s. novi stadion Hoffenheima:
http://www.tsg-hoffenheim.de/popup_bild ... gross.jpeg
bijelo_dugme

#396 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by bijelo_dugme »

dr.dangerdoom wrote:
bijelo_dugme wrote:Normalno da ce produzit ugovor sada prije Decembra jer ce mu istec u Junu. Tako je i Pjanic potpiso za Metz da bi Lyon moro platit.
Pjanić je tada potpisao svoj prvi profesionalni ugovor, ne da bi Lyon platio :-) Nego da kad ga neko bude kupovao ne plati 100.000€, nego više od 5Mio. jer mu je to bila početna cijena, koja je napucana jer je za njim bila velika potražnja.
Eh, to sam htjeo i rec. Da Salih ne potpise sa Hoffenheimom sada moce ic dzabe u junu i to normalno neodgovara Hoffenheimu.
riko-ga

#397 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by riko-ga »

Ovi nisu normalni iz Hoffenhajma prave sad stadion a za godinu dana ce im trebati duplo veci za ligu prvaka. :D :D
abondanzieri

#398 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by abondanzieri »

Said Husejinovic zbog velikih problema sa povredama i suspenzijama koje ima ekipa Werdera "uletio" na spisak od 17 igraca za utakmicu protiv Leverkusena
zecko_kupuz

#399 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by zecko_kupuz »

Ma džabe mu kad neće zaigrati. Jasno je da mu Schaaf još uvijek ne vjeruje :sad: .
klixober

#400 Re: BH Reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post by klixober »

I Italija se zagrijala za Ibisevica.Inter zeli dovesti jos jednog "Bosanca" uz Ibrahimovica...Ibisevica.Takodje i Juventus zainteresovan.
INTER, Keen on Ibisevic

28.10.2008 14.00 by Marco Gori
Source: sport.alice.it
Inter are on the trails on another "Bosnian" in addition to Zlatan Ibrahimovic: the 24-years old Vedad Ibisevic, actually one of the best players in Bundesliga. Ibisevic who is playing in Hoffenheim, the "black horse" in German football and is one of the big surprises of this season. In fact, Everton, Tottenham and even Manchester United but also Juventus are keen on him and therefore, if Inter intends to sign a contract with him, they have to use exceptional negotiation skills because the club's owner Dietmar Hopp, one of the biggest software magnats in the wold, definitely has no need to sell him, but also to be ready to outbid his competitors: according to the rumours, the price of the cession is about 10 million euros.
http://www.transfermarketweb.com/?actio ... dsel=26853
Locked