ELDIN HUSEINBEGOVIC
Moderator: _BataZiv_0809
-
amebr
#376 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
DA MI JE VAS POJEDINE VIDJETI U NJEGOVOJ SITUACIJI I NA KOJI NAČIN BI VI TO SVE URADILI.DA SVAKI DAN SPREMITE DORUČAK,RUČAK,VEČERU,KAHVU I DA SVE TO SERVIRATE GDJE TREBA. ZNATE LI VI KOLIKO ČOVJEK TREBA IMATI STRPLJENA,LJUBAVI I MNOGO TOGA DOBROG U SEBI DA TO ČINI TOLIKE GODINE? ČOVJEK JE FAKTIČKI NJOJ BIO SLUGA,EEEE SLUGA JEDANAEST GODINA.DANAS ŽENA MALO AKO ŠTA SKRIVI BUM ETO SVAĐE,PREPIRANJA I TO BEZ NJENOG OBJAŠNJENJA ZAŠTO JE TO URADILA.PUSTIMO TE MAHALSKE PRIČE,BIO SA OVOM BIO SA ONOM DOK MU JE ŽENA BILA ŽIVA. JESI LI VIDIO SVOJIM OČIMA?ČUO SVOJIM UŠIMA? NISI PRIJATELJU. PA ĆEMU ONDA POLEMIKA OKO ELDINOVE ŽENIDBE?
-
forel
#377 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
Kazu nemoj se mjesati u tudji zivot - necu nema problema.Ali kako da se covjek ne mjesa u neciji zivot, kada smo vec godinama od pocetka tzv karijere ''Eldina Huseinbegovica'' svako malo citali kako mu je tesko kako ovo kako ono.U Sarajevu imaju na desetine ako ne i stotine umrlih od karcinoma, ne vidjeh da je iti jedna stampa prenijela iti jedno borbu tih ljudi sa bolescu koja na kraju rezultira smrcu, koji se bore ne 11 nego i vise godina.Drugo, doticni je pisao srceparajuce pjesme, i bukvalno na muci svoje zene stvarao sebi ime.Neka mi Bog dusu oprosti, ali meni je uginuo papagaj, mjesec dana nisam mogao da ista drugo vidim u svojoj kuci, a zivio je sa nama 3 g.A gospon se za 4 mjeseca ozenio.Neka se ozenio razumijem ja potrebu ra zenskom rukom ako nista rucak da mi ima ko napravit, pa taman da mi usije pantalone.Umrla zena i vjecni joj rahmet, a gospodin za 4 mjeseca se zeni.Kad ju je upoznao?Gdje?Kako na danasnjem vaktu mozes ozeniti nekog koga poznas 4 mjeseca?Jos on je i pjevac pa vjerovatno i cesto nije tu da upozna ju?Samo budala moze vjerovat da ju je dobro upoznao za 4 mjeseca da ju je ozenio.Necu da ga osudjujem svatko ima svoju ''nagradu na onom svijetu'' ali gospodin napravio i svadbu, hajde Bgt festa kezi se na fotkama.Slazem se da po islamu ima pravo da se ozeni nakon 4 mjeseca, ali ljudsko je unutar covjek da li moze to da uradi.Ja se sad pitam ako ju je toliko volio koliko je kukao po novinama.Vise je on kukao nego njegova allarahmetile zena koja je u biti i bila bolesna.Ako se zenio upoznao nekog, nije mogao makar sacekat godinu dana da zeni stavi nisan, jos se ni zemlja tobe jarabi nije slegla namezaru, a vec je napravio festu i pazi sad jos joj mjenja ime.Od pocetka sam znao da je klosar nisam ga volio, a sad je svojim supljiranjem pokazao tko je i sta je.A on svoje price o ''vjeri'' nek prica nekom ko ce mu vjerovat.
Last edited by forel on 28/08/2013 21:55, edited 1 time in total.
-
CungaLunga
#378 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
Uveliko bio? A kako znaš? Čula po mahali ili si ga sama vidjela?Cherry-Cherry wrote:I čekao da umre, kako bi oženio drugu, sa kojom je već uveliko bio.udrch wrote:11 godina je bio sa bolesnom ženom sa kojom nije proveo ni 7 dana, a da je bila zdrava..
RESPEKT!!!
Što nisi mobitelom slikala, mogla si slike prodati avazu.
11 godina čekao da umre
- eluna
#381 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
akcenat na ČEKAO ............ neki krenu vodati druge čim se ožene, a imaju sve i kod kuće, a bogami i pričaju o ljubavi do kraja života ..... što po forumima ne raspredate o aferama naših političara ili fudbalera ili direktora javnih preduzeća koji bogami i naše pare troše na svoje "priložnice"????Cherry-Cherry wrote:I čekao da umre, kako bi oženio drugu, sa kojom je već uveliko bio.udrch wrote:11 godina je bio sa bolesnom ženom sa kojom nije proveo ni 7 dana, a da je bila zdrava..
RESPEKT!!!
nego ste sačekali boljeg od vas da ga pljujete ......... balkanska mahala sve mora svesti na svoj primitivni nivo
nije uzalud onaj jedan rekao nekome na izjavu "ja sam sarajlija" - pa nisam ti ja kriv ....
Last edited by eluna on 28/08/2013 22:02, edited 1 time in total.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#382 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
Pisalo se i prije, cim mu je zena umrla...Havatar wrote:Ako je vec uveliko bio sto tad niste pisali da se vidja sa drugom nego sad to pominjete (izmisljate)Cherry-Cherry wrote:I čekao da umre, kako bi oženio drugu, sa kojom je već uveliko bio.udrch wrote:11 godina je bio sa bolesnom ženom sa kojom nije proveo ni 7 dana, a da je bila zdrava..
RESPEKT!!!
samo ne znam sta je cilj ove rasprave, stvari nisu crne ili bijele, obicno su to neke sive nijanse...
- eluna
#383 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
bojim se vanila da je pitanje bilo što nisu pisali prije 3 ili 5 godina, dok je bila živa, ne nakon što je umrla, jer je komentar bio da je već godinama hodao okolo sa ovim i onimplain vanilla wrote:Pisalo se i prije, cim mu je zena umrla...Havatar wrote:Ako je vec uveliko bio sto tad niste pisali da se vidja sa drugom nego sad to pominjete (izmisljate)Cherry-Cherry wrote: I čekao da umre, kako bi oženio drugu, sa kojom je već uveliko bio.
samo ne znam sta je cilj ove rasprave, stvari nisu crne ili bijele, obicno su to neke sive nijanse...
- Cherry-Cherry
#384 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
E to što neki krenu vodati druge čim se ožene mu je baš opravdanje.eluna wrote:akcenat na ČEKAO ............ neki krenu vodati druge čim se ožene, a imaju sve i kod kuće ..... što po forumima ne raspredate o aferama naših političara ili fudbalera ili direktora javnih preduzeća koji bogami i naše pare troše na svoje "priložnice"????Cherry-Cherry wrote:I čekao da umre, kako bi oženio drugu, sa kojom je već uveliko bio.udrch wrote:11 godina je bio sa bolesnom ženom sa kojom nije proveo ni 7 dana, a da je bila zdrava..
RESPEKT!!!
nego ste sačekali boljeg od vas da ga pljujete ......... balkanska mahala sve mora svesti na svoj primitivni nivo
nije uzalud onaj jedan rekao nekome na izjavu "ja sam sarajlija" - pa nisam ti ja kriv ....
Direktori javnih preduzeća koji troše pare na ljubavnice su idioti i možeš otvoriti temu o tome. Ovdje govorimo o Eldinu.
Boljeg od vas
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
- Sirri
#386 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
meth wrote:Je li ovo podforum "Muzika" ili "Mahala". Bože sačuvaj![]()
Nisam neki ljubitelj njegove muzike, ali moram priznati da ova pjesmica nije nimalo loša.
A Eldinu i ovoj Suzan/ Sezen (kako se već zove) nek' je s hajrom.
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#387 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
Njegova ženidba je isključivo i samo njegova privatna stvar.
To što je neko slušao njegovu muziku samo zbog toga jer mu je žena bila bolesna i što je napisao pjesme o istoj a sada smatra da je kao slušaoc prevaren - neka smatra. To je škola i nauk da se nikome i ništa ne može vjerovati.
Morate razdvojiti da li sudite čovjeku ili pjevaču da li ste mu rođaci i prijatelji ili samo slušaoci.
Ako ste ovo drugo , ne vjerujem da je njegova muzika izgubila na kvaliteti nakon ženidbe.
Ubuduće nećete posjećivati njegove koncerte i kupovati njegove CD-ove , prevario je sam sebe , zar ne
To što je neko slušao njegovu muziku samo zbog toga jer mu je žena bila bolesna i što je napisao pjesme o istoj a sada smatra da je kao slušaoc prevaren - neka smatra. To je škola i nauk da se nikome i ništa ne može vjerovati.
Morate razdvojiti da li sudite čovjeku ili pjevaču da li ste mu rođaci i prijatelji ili samo slušaoci.
Ako ste ovo drugo , ne vjerujem da je njegova muzika izgubila na kvaliteti nakon ženidbe.
Ubuduće nećete posjećivati njegove koncerte i kupovati njegove CD-ove , prevario je sam sebe , zar ne
-
StupskaBitanga
#388 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
ovo je samo posljedica što naše javne ličnosti nemaju pojma o PR i ugledu u javnosti
-
udrch
#389 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
eluna wrote:akcenat na ČEKAO ............ neki krenu vodati druge čim se ožene, a imaju sve i kod kuće, a bogami i pričaju o ljubavi do kraja života ..... što po forumima ne raspredate o aferama naših političara ili fudbalera ili direktora javnih preduzeća koji bogami i naše pare troše na svoje "priložnice"????Cherry-Cherry wrote:I čekao da umre, kako bi oženio drugu, sa kojom je već uveliko bio.udrch wrote:11 godina je bio sa bolesnom ženom sa kojom nije proveo ni 7 dana, a da je bila zdrava..
RESPEKT!!!
ljudi govore o 11 godina kao da je to 11 dana..još i sami napišu da je čekao..
koja je to konstrukcija..napišeš da je neko čekao 11 godina da neko umre da bi oženio drugu..
-
CungaLunga
#390 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
Bravo Sabinatvsabina wrote:Njegova ženidba je isključivo i samo njegova privatna stvar.
- dale cooper
#391 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
Meni je je uvijek bilo smiješno kada se ljudi poistovjećuju sa načinom života i medijskom slikom koju
određena javna ličnost pokušava da prikaže. Pa se tako razočaraju i kunu što Britney Spears nije
čekala do braka da dadne Justinu
, što onaj mali Bieber zaziva ime Krista na svakoj dodjeli nagrada,
a ovamo pravi svinjarije raznih vrsta. Ti ljudi su mahom jebeni lažovi i prelivode, jer je takva industrija
u kojoj rade i koja traži nešto što će prodavati tabloide, a zauzvrat će oni prodavati ploče.
Pa tako i ovaj Eldin je stvorio od sebe niche paćenika i žrtve koji kao svetac bdije nad smrtno bolesnom ženom.
Ljudi ništa više ne vole nego ovakve tužno patetične priče, a još više vole kad se ispostavi da je to bila laž,
pa se onda raspreda po 15-20 stranica o liku koji da nije ove priče oko tek umrle žene i nove mlade, bio
niko i ništa, tek minorna fus nota u rasulu koji se zove Bosanska muzička scena, prepune mediokriteta koji
po raznim lokalnim televizijama dobiju svojih 5 minuta "slave".
određena javna ličnost pokušava da prikaže. Pa se tako razočaraju i kunu što Britney Spears nije
čekala do braka da dadne Justinu
a ovamo pravi svinjarije raznih vrsta. Ti ljudi su mahom jebeni lažovi i prelivode, jer je takva industrija
u kojoj rade i koja traži nešto što će prodavati tabloide, a zauzvrat će oni prodavati ploče.
Pa tako i ovaj Eldin je stvorio od sebe niche paćenika i žrtve koji kao svetac bdije nad smrtno bolesnom ženom.
Ljudi ništa više ne vole nego ovakve tužno patetične priče, a još više vole kad se ispostavi da je to bila laž,
pa se onda raspreda po 15-20 stranica o liku koji da nije ove priče oko tek umrle žene i nove mlade, bio
niko i ništa, tek minorna fus nota u rasulu koji se zove Bosanska muzička scena, prepune mediokriteta koji
po raznim lokalnim televizijama dobiju svojih 5 minuta "slave".
- eluna
#392 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
što volim kad pojedini čitaju onako kako im odgovaraCherry-Cherry wrote:eluna wrote:akcenat na ČEKAO ............ neki krenu vodati druge čim se ožene, a imaju sve i kod kuće ..... što po forumima ne raspredate o aferama naših političara ili fudbalera ili direktora javnih preduzeća koji bogami i naše pare troše na svoje "priložnice"????Cherry-Cherry wrote: I čekao da umre, kako bi oženio drugu, sa kojom je već uveliko bio.
nije uzalud onaj jedan rekao nekome na izjavu "ja sam sarajlija" - pa nisam ti ja kriv ....Cherry-Cherry wrote:E to što neki krenu vodati druge čim se ožene mu je baš opravdanje.Eto ima i gorih od njeg
Pa je on odmah super
![]()
Direktori javnih preduzeća koji troše pare na ljubavnice su idioti i možeš otvoriti temu o tome. Ovdje govorimo o Eldinu.To što neko npr. vara, laže, krade nije opravdanje nekom drugom, koji vara, laže i krade...
![]()
Boljeg od vas![]()
![]()
moj post nije opravadavanje njega, to je njegov život i mene što se tiče ima pravo da radi šta god želi ...... post je upućen dežurnim moralistima koji samo sjede i naprđuju i pretresaju tuđe živote umjesto da se bave svojima ........jer njegova rahmetli žena je u takvom stanju mogla da poživi još dugo - ako sam dobro upratila ..... jer kad je oboljela on nije znao koliko će to da traje, a ipak je ostao uz nju cijelo vrijeme (ne mogu da napišem nije je poslao u bolnicu ili neku ustanovu - ne znam cijelu priču, ali po komentarima mi se čini da nije).
a ova tema od jutros dobi cijelih 12, 13 stranica i to uglavnom negativnih komentara na ono što je uradio, i to nakon što je ona umrla, pa se pitam gdje ste vi svi dežurni moralisti da komentarišete druge koje zaista treba komentarisati!? gdje ste bili prije 5 godina kad je tako vodao okolo a žena mu bolesna ležala da komentarišete tada!? ......
i da, po mom mišljenju jeste bolji od vas, jer živi svoj život i živio ga je onako kako je znao i umio i kad mu je bilo najteže našao je način kako da voli ženu koji vjerovatno mnogi od vas ni prstom ne bi dotakli i od koje bi bježali kao đavo od krsta ..... a bogami i 11 godina je sasvim dovoljno da se osoba saživi sa činjenicom da će neko koga voliš nestati sa ove planete, da sve boli koje iz toga proizilaze proživiš i utkaš u sebe, da se pomiriš i sa sobom i sa bogom po tom pitanju
i ko to od vas zna koji se osjećaj krije iza njegovog osmjeha???? imate moć čitanja misli?? ...pitam se samo kako sebi dozvoljavate prije svega da budete sudije na ovom dunjaluku, ko je to od vas Bog ili Allah, pošto ste i sa te strane pretresali i njega lično i ono što radi, a pitam se i kakvi ste ljudi pa si dozvoljavate da sudite a nemate sve činjenice
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#393 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
Po drugi put, iskljuci caps lockamebr wrote:DA MI JE VAS POJEDINE VIDJETI U NJEGOVOJ SITUACIJI I NA KOJI NAČIN BI VI TO SVE URADILI.DA SVAKI DAN SPREMITE DORUČAK,RUČAK,VEČERU,KAHVU I DA SVE TO SERVIRATE GDJE TREBA. ZNATE LI VI KOLIKO ČOVJEK TREBA IMATI STRPLJENA,LJUBAVI I MNOGO TOGA DOBROG U SEBI DA TO ČINI TOLIKE GODINE? ČOVJEK JE FAKTIČKI NJOJ BIO SLUGA,EEEE SLUGA JEDANAEST GODINA.DANAS ŽENA MALO AKO ŠTA SKRIVI BUM ETO SVAĐE,PREPIRANJA I TO BEZ NJENOG OBJAŠNJENJA ZAŠTO JE TO URADILA.PUSTIMO TE MAHALSKE PRIČE,BIO SA OVOM BIO SA ONOM DOK MU JE ŽENA BILA ŽIVA. JESI LI VIDIO SVOJIM OČIMA?ČUO SVOJIM UŠIMA? NISI PRIJATELJU. PA ĆEMU ONDA POLEMIKA OKO ELDINOVE ŽENIDBE?
Eluna ziva bila hajde malo manje ti sudi ko je kakav i ko bi sta i ko ne bi.
- eluna
#394 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
uvijek je lakše upirati prstom u drugog, malo je poteško stati pred ogledalo pa uprijeti prstom u sebe, naročito je to teško ako moraš sam to da uradišudrch wrote:ljudi govore o 11 godina kao da je to 11 dana..još i sami napišu da je čekao..
koja je to konstrukcija..napišeš da je neko čekao 11 godina da neko umre da bi oženio drugu..
no - svakome svačije
-
Lounge Act
#395 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
i ja isto i da dodam jos i sve sto je lady reklaVenomousV wrote:sve sto su medeno srce i bambi rekle![]()
![]()
Ovim sto jos uvijek govore o nekakvom ne mijesanju u njegov i zivot iako je to chmoljo bas objasnio - on, eldin, je javna licnost, JAVNA! i svoj privatni zivot nije drzao privatnim kao sto ga mnoge javne licnosti drze privatnim nego je svoj zivot dao medijima na izvolite i ucinio ga javnim, JAVNIM! Tim svojim postupkom je svima dao pravo na misljenje i komentarisanje.
Nije niko rekao da je on isao i trazio da se prica o njemu, ali kad su ga pitali o njegovom zivotu nije morao da iznese sve detalje i jos podijeli privatne slike.
Neki opet spominju on s njom bio toliko godina, a ni 7 dana nije bila zdrava - jesu li to oni imali ugovoreni brak pa se na svadbi prvi put vidjeli? Pa valjda se nekakva ljubav prije svadbe rodila.
Da ponovim jos jednom sta je lady rekla i dodam "i da se na dzenazi/sahrani onog drugog na svakoj slici smije"ladyblue18 wrote: Sve vas vidim kako bi sutra aplaudirali da vam otac/majka pocne vodati nekog drugog pod ruku ni mjesec nakon smrti onog drugog.
Mogu li upuceni da kazu kakvo je ovo dijete na slici ako nisu imali djece

- ladyblue18
#396 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
Kad tako fino znas pricati, onda pocni od sebe da primjenjujes ovo.eluna wrote:
uvijek je lakše upirati prstom u drugog, malo je poteško stati pred ogledalo pa uprijeti prstom u sebe, naročito je to teško ako moraš sam to da uradiš
no - svakome svačije
- eluna
#397 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
dozvoli - samo postavljam pitanja ......... eluna sebi ne dozvoljava da bude sudija osim kada sudi samoj sebiladyblue18 wrote:Po drugi put, iskljuci caps lockamebr wrote:DA MI JE VAS POJEDINE VIDJETI U NJEGOVOJ SITUACIJI I NA KOJI NAČIN BI VI TO SVE URADILI.DA SVAKI DAN SPREMITE DORUČAK,RUČAK,VEČERU,KAHVU I DA SVE TO SERVIRATE GDJE TREBA. ZNATE LI VI KOLIKO ČOVJEK TREBA IMATI STRPLJENA,LJUBAVI I MNOGO TOGA DOBROG U SEBI DA TO ČINI TOLIKE GODINE? ČOVJEK JE FAKTIČKI NJOJ BIO SLUGA,EEEE SLUGA JEDANAEST GODINA.DANAS ŽENA MALO AKO ŠTA SKRIVI BUM ETO SVAĐE,PREPIRANJA I TO BEZ NJENOG OBJAŠNJENJA ZAŠTO JE TO URADILA.PUSTIMO TE MAHALSKE PRIČE,BIO SA OVOM BIO SA ONOM DOK MU JE ŽENA BILA ŽIVA. JESI LI VIDIO SVOJIM OČIMA?ČUO SVOJIM UŠIMA? NISI PRIJATELJU. PA ĆEMU ONDA POLEMIKA OKO ELDINOVE ŽENIDBE?![]()
Eluna ziva bila hajde malo manje ti sudi ko je kakav i ko bi sta i ko ne bi.
a ako se kome pitanja ne sviđaju, to je njihov problem........... kako god je mnogima na ovoj temi dozvoljeno da pljuju po nekome, tako je i meni dozvoljeno da pitam štošta što mnogi ne vole da pročitaju
- nidokralj
#398 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
ne znam za vas raja, ali mene ova nova mlada podsjeca na Cecu iz najboljeg vremena... 
- ladyblue18
#399 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
Ne, ti ne postavljas pitanja nego si sama sebi dala za pravo da nas ovdje proglasavas svakakvim i da sudis i kakvi smo samo zato jer se ne slazemo s tobom. A to je slozit ces se pomalo drsko buduci da ne znas kakva su cija zivotna iskustva.eluna wrote:
dozvoli - samo postavljam pitanja ......... eluna sebi ne dozvoljava da bude sudija osim kada sudi samoj sebi
a ako se kome pitanja ne sviđaju, to je njihov problem........... kako god je mnogima na ovoj temi dozvoljeno da pljuju po nekome, tako je i meni dozvoljeno da pitam štošta što mnogi ne vole da pročitaju
- eluna
#400 Re: ELDIN HUSEINBEGOVIC
redovno u primjeni ................ čak šta više, i previše u primjeni ...... vidiš - dobro si me napomenula, moram postati manje samokritičnaladyblue18 wrote:Kad tako fino znas pricati, onda pocni od sebe da primjenjujes ovo.eluna wrote:
uvijek je lakše upirati prstom u drugog, malo je poteško stati pred ogledalo pa uprijeti prstom u sebe, naročito je to teško ako moraš sam to da uradiš
no - svakome svačije