Oprostiti prevaru
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- kmirsad
#376 Re: Oprostiti prevaru
Baš me zanima, kako se tretira kad muškarac recimo drka i zamišlja Šeron Stoun... ono prljave strasti, striptiz... jel to prevara... 
- suncokret_1984
#377 Re: Oprostiti prevaru
NIJEkmirsad wrote:Baš me zanima, kako se tretira kad muškarac recimo drka i zamišlja Šeron Stoun... ono prljave strasti, striptiz... jel to prevara...
ma brate dragi zna se sta je prevara, ili cemo otvorit i temu "sta vi podrazumijevate pod prevarom"
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#378 Re: Oprostiti prevaru
veća mi je prevara kad je neko s nekim godinama ne vara ga sve krasno i bajno ČEKAJUĆI bolju priliku
- kmirsad
#379 Re: Oprostiti prevaru
Me taki nisu vrijedni pomena i trošenja riječi... jebo one što bolju priliku čekaju... godinama... 
-
PalaSa Marsa
#380 Re: Oprostiti prevaru
Topla voda wrote:nema ljubav s prevarom nista...ako ima ljubavi nema prevare
ako je neka super dobro izgledajuca djevojka koju ne volis,normalno je da joj oprostis,jer sve sto imas od nje je svakako trenutno
- XOptimisticna
#381 Re: Oprostiti prevaru
Neko gore rece da mi tako i treba da ga vidim kada sam oprostila prvi put.Ne znam koliko bih se slozila s tim.Da li je prevara kada ga vide da piju kafu u kaficu bez fizickih dodira?Ja sam recimo to saznala.Mislim da je ipak bio s njom ali nemam dokaze i oprostila bih.Ali kad sam je vidjela u njegovoj kuci-dokazi veci od tih ne trebaju jer je nocila gore.Pa eto,kako god da bilo dozivjela sam to i znam da ubuduce ne prastam ni prijateljsku kafu ako licno ne poznajem tu prijateljicu
-
PalaSa Marsa
#382 Re: Oprostiti prevaru
A onom kojeg manje volis, eventualno?sanabe wrote:U stvari imam, ne bih mogla oprostiti prevaru onome koga puno volim
-
PalaSa Marsa
#383 Re: Oprostiti prevaru
Bi, jel' to? 
- suncokret_1984
#384 Re: Oprostiti prevaru
sanabe wrote:Zamisli vezicu od par mjeseci, drag ti je, simpa je, fino ti je s njim, i saznas da te prevario...
A zamisli vezu od 5, 6, 7 godina, volis ga haman ko sebe, ako ne i vise, ne mozes disati bez njega (dobro sad ga i ja pretjera)....i saznas da te prevario...
Eh, koja je varijanta gora? U prvoj povrijedjen ego, u drugoj srce ti prepuklo![]()
Sa egom inekako, sa ovim srcetom puknutim preko pola...nidokle
-
Ealhswitha
#385 Re: Oprostiti prevaru
sanabe wrote:Zamisli vezicu od par mjeseci, drag ti je, simpa je, fino ti je s njim, i saznas da te prevario...
A zamisli vezu od 5, 6, 7 godina, volis ga haman ko sebe, ako ne i vise, ne mozes disati bez njega (dobro sad ga i ja pretjera)....i saznas da te prevario...
Eh, koja je varijanta gora? U prvoj povrijedjen ego, u drugoj srce ti prepuklo![]()
-
Ealhswitha
#386 Re: Oprostiti prevaru
zelenashica wrote: Onaj ko nekog voli ne vara ga.
-
Sarajevski_Marlboro
#387 Re: Oprostiti prevaru
A zamisli kako je onima kojima se oboje desilosanabe wrote:Zamisli vezicu od par mjeseci, drag ti je, simpa je, fino ti je s njim, i saznas da te prevario...
- juli84
#388 Re: Oprostiti prevaru
Za mene je prevara sve misli, želje, fizički kontakt i nema razlike u tome, mada bih uvijek oprostila, ustvari prešla preko avanture za jednu noć, a teško, vrlo teško saznanje da je u vremenu koje je provodio sa mnom razmišljao o nekoj drugoj. Znači fizički kontakt bih oprostila, emotivnu prevaru ne.
- ladyada
#389 Re: Oprostiti prevaru
tesko je uopsteno reci , ja ne bi oprostila , i nisam se pokajala .........nije bilo lako tada , ali preboli se to .........
-
Quenri
#390 Re: Oprostiti prevaru
Ništa ljepše nego naći onu "koja će ti djecu roditi" ali kad se prepustiš tom osjećaju onda zaboraviš mnoge stvari oko sebe i dopustiš svašta. Moram te razočarati, ali muda su ti potpuno stradala i sad od grča koji te drži ne možeš ništa. Ako te prevarila, znači da te ne cijeni....a kad si oprostio, samo si pokazao da može s tobom kako želi i to nikad neće prestati....samo će ići na gore kako vaš odnos bude ozbiljniji, danas te vara, sutra ako dočekate brak nećeš se ništa pitati i u njenim očima nikad nećeš biti muško, možda ti je teško prihvatiti ali ako tako nastaviš ostat ćeš "vreća" na kojoj se svi istresaju i koja svako jutro ide posao da obezbijedi život svojoj porodici a za to dobije duplu karnufa84 wrote:...ja oprastam po drugi put, znam mnogi ce reci sa sam budala i sve to
ali jbg kada nekoga volim vise od zivota...
Pored nje se nikad nećeš ostvariti kao muškarac, vjeruj mi, ja sam imao sličnu situaciju i mislio "ona ili nijedna..." ali od toga nema ništa, moraš naći snage da se pokreneš i to prekineš.....nemaš pojma koliko će ti biti lakše kad osjetiš slobodu, a još ako nađeš ženu kojoj je zaista stalo do tebe....ma ajde ba
Nemoj da piješ i kidaš živce jer cura te NE VOLI....zato otkači je u sebi, zaebavaj se i spavaj s njom još neko vrijeme a izlazi s drugima ha ja.....šta si se stisk'o jbo ti svojih 25 godina
Zapamti da nikad ne smiješ varati ženu koja te voli.....ili nevjernicu smatrati ženom....
Be highirly...jami Durex
-
zelenashica
#391 Re: Oprostiti prevaru
Ma vraga bih mu oprostila...ne bih mu oprostila ni jedno a ni drugo....juli84 wrote:Za mene je prevara sve misli, želje, fizički kontakt i nema razlike u tome, mada bih uvijek oprostila, ustvari prešla preko avanture za jednu noć, a teško, vrlo teško saznanje da je u vremenu koje je provodio sa mnom razmišljao o nekoj drugoj. Znači fizički kontakt bih oprostila, emotivnu prevaru ne.
-
MrSejo38
#392 Re: Oprostiti prevaru
Ma niste vi komplikovane nikakozelenashica wrote:Ma vraga bih mu oprostila...ne bih mu oprostila ni jedno a ni drugo....juli84 wrote:Za mene je prevara sve misli, želje, fizički kontakt i nema razlike u tome, mada bih uvijek oprostila, ustvari prešla preko avanture za jednu noć, a teško, vrlo teško saznanje da je u vremenu koje je provodio sa mnom razmišljao o nekoj drugoj. Znači fizički kontakt bih oprostila, emotivnu prevaru ne.
-
zelenashica
#393 Re: Oprostiti prevaru
Kakve veze ima ljubavni roman sa vjernošću?MrSejo38 wrote:Ma niste vi komplikovane nikakozelenashica wrote:Ma vraga bih mu oprostila...ne bih mu oprostila ni jedno a ni drugo....juli84 wrote:Za mene je prevara sve misli, želje, fizički kontakt i nema razlike u tome, mada bih uvijek oprostila, ustvari prešla preko avanture za jednu noć, a teško, vrlo teško saznanje da je u vremenu koje je provodio sa mnom razmišljao o nekoj drugoj. Znači fizički kontakt bih oprostila, emotivnu prevaru ne.fkt vam ove serije i ljubavni romani uticu na mozak
- Loulou
#394 Re: Oprostiti prevaru
Ha?Quenri wrote:
Zapamti da nikad ne smiješ varati ženu koja te voli.....ili nevjernicu smatrati ženom....
Nevjernicu kao adulterer ili infidel?
- Truba
#395 Re: Oprostiti prevaru
forumašicama bih sve oprostio 
-
zelenashica
#396 Re: Oprostiti prevaru
ne opraštaj mami svojoj a kamoli nekom drugom ženskukomi wrote:forumašicama bih sve oprostio
- Truba
#397 Re: Oprostiti prevaru
tipična ženska solidarnost 
-
PalaSa Marsa
#398 Re: Oprostiti prevaru
Pretpostavljam da bi bilo gore u ovoj drugoj varijablisanabe wrote:Zamisli vezicu od par mjeseci, drag ti je, simpa je, fino ti je s njim, i saznas da te prevario...
Sto se tice druge, 7 godina i sl.. mislim kad nekog volis toliko dug period, da taj neko nije u stanju uradit nesto mimo, a da ti to ne osjetis, ono intinuitivno preko tih nekih zensih osjetila, naravno ako svog partnera dobro poznajes u svakom segmentu.
- Guido NRW
#399 Re: Oprostiti prevaru
Joj analiza je boli glava.PalaSa Marsa wrote: Pretpostavljam da bi bilo gore u ovoj drugoj varijabli, s' tim da i u prvoj .. ne znam, ako nema ljubavi trebalo bi bit' eto barem neko postovanje, niko nikog ne vuce za rukav da bude s' nekim, te s' toga, ako je u pitanju samo postovanje s' malo ne znam ti cega (recimo neke privlacnosti, neke, ne znam koje u prvoj varijanti...), duzni smo nastupit' fer, ako prvenstveno sebe postujemo i ne bit's' nekim ko ti je tu da ti ispuni prazan prostor, eventualno, jer na sve ovo iz prve varijante ocekivat' je da se desi nesto tipa, on te prevario i onda se ne cudit' toliko.
![]()
Sto se tice druge, 7 godina i sl.. mislim kad nekog volis toliko dug period, da taj neko nije u stanju uradit nesto mimo, a da ti to ne osjetis, ono intinuitivno preko tih nekih zensih osjetila, naravno ako svog partnera dobro poznajes u svakom segmentu.
\sum_{i=0}^{\infty}\int_{0}^{\infty}f_i(x,y) etc. Djaba ovo integrisat kad je red divergentan.
Gdje si ba kolegice matematicarko jedva te poznadoh...
- kmirsad
#400 Re: Oprostiti prevaru
E jebi ga... ja nekad nemam mjere... al' ti ga baš prečera... da bar reče mačehi. pa i nekako...zelenashica wrote: ne opraštaj mami svojoj a kamoli nekom drugom žensku