Oprostiti prevaru

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
kmirsad

#376 Re: Oprostiti prevaru

Post by kmirsad »

Baš me zanima, kako se tretira kad muškarac recimo drka i zamišlja Šeron Stoun... ono prljave strasti, striptiz... jel to prevara... 8-)
suncokret_1984

#377 Re: Oprostiti prevaru

Post by suncokret_1984 »

kmirsad wrote:Baš me zanima, kako se tretira kad muškarac recimo drka i zamišlja Šeron Stoun... ono prljave strasti, striptiz... jel to prevara... 8-)
NIJE :razz: ...sve dok je upitanju njegova desnica ili ljevica, i u mislima kakava glumica to nije pervara :skoljka: (vidis kako se i rimuje :-) )

ma brate dragi zna se sta je prevara, ili cemo otvorit i temu "sta vi podrazumijevate pod prevarom" :lol:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#378 Re: Oprostiti prevaru

Post by Truba »

veća mi je prevara kad je neko s nekim godinama ne vara ga sve krasno i bajno ČEKAJUĆI bolju priliku
kmirsad

#379 Re: Oprostiti prevaru

Post by kmirsad »

Me taki nisu vrijedni pomena i trošenja riječi... jebo one što bolju priliku čekaju... godinama... :D
PalaSa Marsa

#380 Re: Oprostiti prevaru

Post by PalaSa Marsa »

Topla voda wrote:nema ljubav s prevarom nista...ako ima ljubavi nema prevare

ako je neka super dobro izgledajuca djevojka koju ne volis,normalno je da joj oprostis,jer sve sto imas od nje je svakako trenutno
:thumbup: :)
XOptimisticna

#381 Re: Oprostiti prevaru

Post by XOptimisticna »

Neko gore rece da mi tako i treba da ga vidim kada sam oprostila prvi put.Ne znam koliko bih se slozila s tim.Da li je prevara kada ga vide da piju kafu u kaficu bez fizickih dodira?Ja sam recimo to saznala.Mislim da je ipak bio s njom ali nemam dokaze i oprostila bih.Ali kad sam je vidjela u njegovoj kuci-dokazi veci od tih ne trebaju jer je nocila gore.Pa eto,kako god da bilo dozivjela sam to i znam da ubuduce ne prastam ni prijateljsku kafu ako licno ne poznajem tu prijateljicu
PalaSa Marsa

#382 Re: Oprostiti prevaru

Post by PalaSa Marsa »

sanabe wrote:U stvari imam, ne bih mogla oprostiti prevaru onome koga puno volim 8-)
A onom kojeg manje volis, eventualno? :zoka:
PalaSa Marsa

#383 Re: Oprostiti prevaru

Post by PalaSa Marsa »

Bi, jel' to? :zoka:
suncokret_1984

#384 Re: Oprostiti prevaru

Post by suncokret_1984 »

sanabe wrote:Zamisli vezicu od par mjeseci, drag ti je, simpa je, fino ti je s njim, i saznas da te prevario...
A zamisli vezu od 5, 6, 7 godina, volis ga haman ko sebe, ako ne i vise, ne mozes disati bez njega (dobro sad ga i ja pretjera :lol: )....i saznas da te prevario...

Eh, koja je varijanta gora? U prvoj povrijedjen ego, u drugoj srce ti prepuklo :cry: :skoljka:

Sa egom inekako, sa ovim srcetom puknutim preko pola...nidokle :roll:
:thumbup:
Ealhswitha

#385 Re: Oprostiti prevaru

Post by Ealhswitha »

sanabe wrote:Zamisli vezicu od par mjeseci, drag ti je, simpa je, fino ti je s njim, i saznas da te prevario...
A zamisli vezu od 5, 6, 7 godina, volis ga haman ko sebe, ako ne i vise, ne mozes disati bez njega (dobro sad ga i ja pretjera :lol: )....i saznas da te prevario...

Eh, koja je varijanta gora? U prvoj povrijedjen ego, u drugoj srce ti prepuklo :cry: :skoljka:

Ealhswitha

#386 Re: Oprostiti prevaru

Post by Ealhswitha »

zelenashica wrote: Onaj ko nekog voli ne vara ga.

Sarajevski_Marlboro

#387 Re: Oprostiti prevaru

Post by Sarajevski_Marlboro »

A zamisli kako je onima kojima se oboje desilo :-)

:mrgreen:
juli84

#388 Re: Oprostiti prevaru

Post by juli84 »

Za mene je prevara sve misli, želje, fizički kontakt i nema razlike u tome, mada bih uvijek oprostila, ustvari prešla preko avanture za jednu noć, a teško, vrlo teško saznanje da je u vremenu koje je provodio sa mnom razmišljao o nekoj drugoj. Znači fizički kontakt bih oprostila, emotivnu prevaru ne.
ladyada

#389 Re: Oprostiti prevaru

Post by ladyada »

tesko je uopsteno reci , ja ne bi oprostila , i nisam se pokajala .........nije bilo lako tada , ali preboli se to .........
Quenri

#390 Re: Oprostiti prevaru

Post by Quenri »

fa84 wrote:...ja oprastam po drugi put, znam mnogi ce reci sa sam budala i sve to
ali jbg kada nekoga volim vise od zivota...
Ništa ljepše nego naći onu "koja će ti djecu roditi" ali kad se prepustiš tom osjećaju onda zaboraviš mnoge stvari oko sebe i dopustiš svašta. Moram te razočarati, ali muda su ti potpuno stradala i sad od grča koji te drži ne možeš ništa. Ako te prevarila, znači da te ne cijeni....a kad si oprostio, samo si pokazao da može s tobom kako želi i to nikad neće prestati....samo će ići na gore kako vaš odnos bude ozbiljniji, danas te vara, sutra ako dočekate brak nećeš se ništa pitati i u njenim očima nikad nećeš biti muško, možda ti je teško prihvatiti ali ako tako nastaviš ostat ćeš "vreća" na kojoj se svi istresaju i koja svako jutro ide posao da obezbijedi život svojoj porodici a za to dobije duplu karnu ;-)
Pored nje se nikad nećeš ostvariti kao muškarac, vjeruj mi, ja sam imao sličnu situaciju i mislio "ona ili nijedna..." ali od toga nema ništa, moraš naći snage da se pokreneš i to prekineš.....nemaš pojma koliko će ti biti lakše kad osjetiš slobodu, a još ako nađeš ženu kojoj je zaista stalo do tebe....ma ajde ba :)
Nemoj da piješ i kidaš živce jer cura te NE VOLI....zato otkači je u sebi, zaebavaj se i spavaj s njom još neko vrijeme a izlazi s drugima ha ja.....šta si se stisk'o jbo ti svojih 25 godina :)

Zapamti da nikad ne smiješ varati ženu koja te voli.....ili nevjernicu smatrati ženom....

Be highirly...jami Durex :lol:
zelenashica

#391 Re: Oprostiti prevaru

Post by zelenashica »

juli84 wrote:Za mene je prevara sve misli, želje, fizički kontakt i nema razlike u tome, mada bih uvijek oprostila, ustvari prešla preko avanture za jednu noć, a teško, vrlo teško saznanje da je u vremenu koje je provodio sa mnom razmišljao o nekoj drugoj. Znači fizički kontakt bih oprostila, emotivnu prevaru ne.
Ma vraga bih mu oprostila...ne bih mu oprostila ni jedno a ni drugo.... :roll:
MrSejo38

#392 Re: Oprostiti prevaru

Post by MrSejo38 »

zelenashica wrote:
juli84 wrote:Za mene je prevara sve misli, želje, fizički kontakt i nema razlike u tome, mada bih uvijek oprostila, ustvari prešla preko avanture za jednu noć, a teško, vrlo teško saznanje da je u vremenu koje je provodio sa mnom razmišljao o nekoj drugoj. Znači fizički kontakt bih oprostila, emotivnu prevaru ne.
Ma niste vi komplikovane nikako :) fkt vam ove serije i ljubavni romani uticu na mozak :D
zelenashica

#393 Re: Oprostiti prevaru

Post by zelenashica »

MrSejo38 wrote:
zelenashica wrote:
Ma niste vi komplikovane nikako :) fkt vam ove serije i ljubavni romani uticu na mozak :D
Kakve veze ima ljubavni roman sa vjernošću?
Loulou

#394 Re: Oprostiti prevaru

Post by Loulou »

Quenri wrote:
Zapamti da nikad ne smiješ varati ženu koja te voli.....ili nevjernicu smatrati ženom....
Ha?
Nevjernicu kao adulterer ili infidel? :D
Truba

#395 Re: Oprostiti prevaru

Post by Truba »

forumašicama bih sve oprostio :D
zelenashica

#396 Re: Oprostiti prevaru

Post by zelenashica »

komi wrote:forumašicama bih sve oprostio :D
ne opraštaj mami svojoj a kamoli nekom drugom žensku :D
Truba

#397 Re: Oprostiti prevaru

Post by Truba »

tipična ženska solidarnost :D
PalaSa Marsa

#398 Re: Oprostiti prevaru

Post by PalaSa Marsa »

Pretpostavljam da bi bilo gore u ovoj drugoj varijabli :D , s' tim da i u prvoj .. ne znam, ako nema ljubavi trebalo bi bit' eto barem neko postovanje, niko nikog ne vuce za rukav da bude s' nekim, te s' toga, ako je u pitanju samo postovanje s' malo ne znam ti cega (recimo neke privlacnosti, neke, ne znam koje u prvoj varijanti...), duzni smo nastupit' fer, ako prvenstveno sebe postujemo i ne bit's' nekim ko ti je tu da ti ispuni prazan prostor, eventualno, jer na sve ovo iz prve varijante ocekivat' je da se desi nesto tipa, on te prevario i onda se ne cudit' toliko. :D
Sto se tice druge, 7 godina i sl.. mislim kad nekog volis toliko dug period, da taj neko nije u stanju uradit nesto mimo, a da ti to ne osjetis, ono intinuitivno preko tih nekih zensih osjetila, naravno ako svog partnera dobro poznajes u svakom segmentu. :D
Guido NRW

#399 Re: Oprostiti prevaru

Post by Guido NRW »

PalaSa Marsa wrote: Pretpostavljam da bi bilo gore u ovoj drugoj varijabli :D , s' tim da i u prvoj .. ne znam, ako nema ljubavi trebalo bi bit' eto barem neko postovanje, niko nikog ne vuce za rukav da bude s' nekim, te s' toga, ako je u pitanju samo postovanje s' malo ne znam ti cega (recimo neke privlacnosti, neke, ne znam koje u prvoj varijanti...), duzni smo nastupit' fer, ako prvenstveno sebe postujemo i ne bit's' nekim ko ti je tu da ti ispuni prazan prostor, eventualno, jer na sve ovo iz prve varijante ocekivat' je da se desi nesto tipa, on te prevario i onda se ne cudit' toliko. :D
Sto se tice druge, 7 godina i sl.. mislim kad nekog volis toliko dug period, da taj neko nije u stanju uradit nesto mimo, a da ti to ne osjetis, ono intinuitivno preko tih nekih zensih osjetila, naravno ako svog partnera dobro poznajes u svakom segmentu. :D
Joj analiza je boli glava. :D Prva druga varijabla ovo ono. Jel mislis ovo:
\sum_{i=0}^{\infty}\int_{0}^{\infty}f_i(x,y) etc. Djaba ovo integrisat kad je red divergentan. :D
Gdje si ba kolegice matematicarko jedva te poznadoh... :-D :D :D :D
kmirsad

#400 Re: Oprostiti prevaru

Post by kmirsad »

zelenashica wrote: ne opraštaj mami svojoj a kamoli nekom drugom žensku :D
E jebi ga... ja nekad nemam mjere... al' ti ga baš prečera... da bar reče mačehi. pa i nekako... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Locked